| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 17:01
- Nahlásit
přiznám se, že mi z Njatího chování spadnul balvan. Přeci jen je chlapec ve věku, kdy dospívá a na spoustu věcí si vytváří názor. Začíná hlídat, začíná zvedat nohu (občas)... Bála jsem se, aby si třeba nestoupnul do dveří kuchyně a nezařval "to je moje!!" nebo příliš nežárlil... Byl skvělý. Pozorný k dětem (fakt nemají od něj jediný šrám - přitom nás tluče pařátama furt), velmi opatrně (ale nadšeně) si s Vilémem hraje na přetahovanou (o dlouhé lano - bezkontaktně), žárlí - ale v mezích slušného chování.
Ano - často měl jeden psa (v lese na vylítání) a druhý obě děti. Nebo byl s ním Pepa doma (aby jeden pospal a druhý udělal něco práce) a já byla s dítky venku sama... Prostě logistika musela být dobrá. Klaplo to - snad už těch posledních pár hodin zvládneme stejně pohodově.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 17:13
- Nahlásit
Xerxová
Začíná hlídat, začíná zvedat nohu (občas)...
Bozinku, to mamute zacina az ted zvedat hnatek pri curani? Fakt velky stene, to je videt, jak dospivaj pozdejs.
Bála jsem se, aby si třeba nestoupnul do dveří kuchyně a nezařval "to je moje!!"
Myslim, ze to by si netroufnul.
Byl skvělý. Pozorný k dětem (fakt nemají od něj jediný šrám - přitom nás tluče pařátama furt), velmi opatrně (ale nadšeně) si s Vilémem hraje na přetahovanou (o dlouhé lano - bezkontaktně), žárlí - ale v mezích slušného chování.
To se tak krasne cte. A presne odpovida zkusenostem od mych dozich kamosek.
Takze smekam, dva tydny s trpajzlikama nastehovanyma jedinackovi do baraku, jeste s nabitym programem zajimavym pro trpasla.
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 18:07
- Nahlásit
Hlásím sežrané kysané zelí (ano přeci jen kamuflované játrovou omáčkou) a poté kus syrových hovězích žeber a ňáká ta kostička taky padla. Tak uvidíme, co zítra vypadne.
Zítra nechci dávat nic moc neověřenýho, přeci jen jedeme přes skoro celou republiku kouknout na toho pesa
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 18:53
- Nahlásit
birma
Zakazovat pouštět psa můžeš stokrát, ale to neznamená, že ti ho někdo nakonec nepustí, to máš stejný jako kdybys stokrát někomu říkala nechoď s Adamem ven a on by až bys nebyla doma s ním ven šel a samozřejmě kdyby se něco stalo, tak by tvrdil, že o ničem nevěděl. A zodpovědný by měl být majitel?? Majitel zavřel psa, teda zabezpečil ho dostatečně a podle mě fakt nemůže za jednání druhejch.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 18:55
- Nahlásit
Xerxová
jste to zvládli skvěle, je vidět, že už máte zkušenosti, já bych se bála starat se o takovou kombinaci
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 18:58
- Nahlásit
Maya
Majitel zavřel psa, teda zabezpečil ho dostatečně a podle mě fakt nemůže za jednání druhejch.
kdyby byl pes pod zamkem, doslova. Tak neni, co resit.
ssshhhhh
přeci jen jedeme přes skoro celou republiku kouknout na toho pesa
Tak pak podej taky report.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 19:15
- Nahlásit
Želva zatím bez kapaček!
Maya
Zakazovat pouštět psa můžeš stokrát, ale to neznamená, že ti ho někdo nakonec nepustí
Jasně! Ale však to bylo na konci toho článku, že kdyby jim to aspoň zakázal, tak by nejspíš byla vina na tom, kdo přes zákaz pustil.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 19:22
- Nahlásit
Vlk zdraví a hlásá......čupka je domááááááááááá
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 19:30
- Nahlásit
vlk
čupka je domááááááááááá
detaily? prehanej, popisuj... Gratuluju k velky psici. Je mi jasny, ze jak ste se ji ujali, tak zustane. A jmeno? snad ne čupka.
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 19:34
- Nahlásit
vlk
.čupka je domááááááááááá
Hurá
Fifi
snad ne čupka
ale taky dobrý
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 19:36
- Nahlásit
vlk
Vlk zdraví a hlásá......čupka je domááááááááááá
joooo takže Ašoook se zamiloval mu to přeju, bude mít s kým sdílet život a né jen samej potěr u nohou !
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 19:38
- Nahlásit
vlk
Huráaaaaaa! Gratulujuuuuu!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 19:44
- Nahlásit
zde první fotos:
URL
je milá, je mazlivá, je božííííííííí ..... Ašok se sice zatím nezamiloval, spíš dělal že ji nevidí....ale tak sežrat ji nechtěl....na zahradu ji taky pustil v klidu....dokonce spolu tlačili i piškoty....jmenuje se Amira, takže Ami....veliká moc není jen asi 60 kil....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 19:44
- Nahlásit
vlk
a to je super, tak podrobnosti a fotky
Fifi
dyby byl pes pod zamkem, doslova. Tak neni, co resit.
jo a klíč má nosit na krku, aby si ho doma náhodou někdo nevypučil
birma
a co teda je želvě?
Ale však to bylo na konci toho článku, že kdyby jim to aspoň zakázal, tak by nejspíš byla vina na tom, kdo přes zákaz pustil.
Osobně si myslím, že i kdyby zakázal, u soudu to nikdo bez mučení nepřizná.
Jinak teda stejnej argument použil majitel bulíka, co pokousal Dorina, že to neni jeho pes, ale syna a v životě by mě nenapadlo obviňovat někoho, kdo u toho vůbec nebyl jen proto, že je majitel psa. Debil je ten chlap, co tam s ním byl a pustil ho navolno.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 19:47
- Nahlásit
vlk
připadá mi nějaká mrńavá pro Ašopsovi
ale na fotos vypadá šťastně, tak se jí asi u vás líbí
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 19:47
- Nahlásit
vlk
Je krásná a vedle Ašopsa vypadá mrňavá
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 19:52
- Nahlásit
Maya
Opět jí selhávaj játra. V podstatě teď léčíme bez hlubších vyšetření, protože projev je jak přes kopírák od minulejch případů, tak prostě doufáme, že zabere stejnej postup.
Příčina se neví, bbuď to může bejt důsledek otravy nebo větších zánětů v době, kdy žila na ulici, nebo to může bejt nějakej typ nádoru, kterej by prorůstal jaternim parenchymem, ten totiž změněnej je, ale klasický rakovinný bujení na sonu vidět nebylo.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 19:52
- Nahlásit
Maya birma
tak Ašopes má 88 kilo a ona prej něco k 60 .... těch skoro 30 kil rozdílu musí být vidět....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 19:57
- Nahlásit
vlk
Ašok se sice zatím nezamiloval, spíš dělal že ji nevidí
to přijde
je milá, je mazlivá, je božííííííííí
no tak to je super ! a proč teda byla vůbec k darování? sem to asi přehlídla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 19:58
- Nahlásit
birma
no mě kdysi odešla nalezená kočka na ledviny v 10 letech a vet taky říkal, že je to nejspíš důsledek toho, že byla nějakou dobu bezprizorní, tak snad se vám to podaří zas nějak pokořit
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 20:00
- Nahlásit
Maya
nj, to se dá čekat, že se to na nich může nehezky podepsat doufám, že Želvít to tady s náma ještě nějakou dobu vydrží
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 20:00
- Nahlásit
vlk
gratulace
fifi
tak to je roztomily s tou packou ale tak cloveku sraci kdyz rozumne funga, ze jo
xerxova
tak to je skvely s najtikem, uzijte si poradne posledniden
ssshhhh
tak at to taky klapne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 20:07
- Nahlásit
birma
drzim zelve palce!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 20:11 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
Fajka
no tak to je super ! a proč teda byla vůbec k darování? sem to asi přehlídla
páč na ni prej nebyl čas....paní odešel přítul kterýmu tak nějak patřila a tak chuděra byla zavřená v kotci na zahradě většinu času...ta čupka, né ta paní....
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 20:18
- Nahlásit
vlk
Tak ta je teda naprosto boží, úplně rozkošná! Gratulace velká!
Mě se teda hrozně líbí ta barva, to je parádní
A vypadá fakt spokojeně a tak jako v pohodě.
A pesan taky nevypadá, že by mu vadila, aspoň dle foto. No jo, rozdíl mezi fenou a psem je teda obrovský, ale kao má snad standard něco ve smyslu 60kg a víc nebo tak nějak ne.
cernej caj
tak at to taky klapne
Děkuji, budem se snažit, ale záleží to co holky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 20:21 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
vlk
ak Ašopes má 88 kilo a ona prej něco k 60 .... těch skoro 30 kil rozdílu musí být vidět....
No Asokpes je straslivy hovado. A mila lady Amira, Amore mio za chvili jiste bude, je taky pekny hovadko, tohle mijet prochazejic, za plotem plastovym, rychle zrychlim. At se tem dvema hovadkum dari pohromade dobre, szijou se a tak vubec.
A jeste velky plus za prevozni auto, mam tu samou krabici.
birma
V podstatě teď léčíme bez hlubších vyšetření, protože projev je jak přes kopírák od minulejch případů, tak prostě doufáme, že zabere stejnej postup.
Drzim palce.
cernej caj
Tys me zase rozlozila.
ale tak cloveku sraci
Ano, ano.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 20:28 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
ssshhhhh
jj barvičku má moc pěknou, taky se mi líbí a fakt je kupodivu v pohodě....hned jak poštěkala přes plot první kolemjdoucí, tak si přišla pro pochvalu a co chvíli se přišla nechat podrbat...
standard u kao je u psů min 50 kilo...a víc a u fen min 45 kilo a víc...takže pěkně v normě...oba...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 20:28
- Nahlásit
Fifi
ja z toho mobilu musit psat castejc
vlk
tak je fakt cvedle asopsa mala ale je krasna, dobrej skutek ste udelali
ja jedu odpadnout domu, nejak sme se zdrzeli s vero padnu doma vysilenim a xitra dvacka s vokounem, aby mrl trenink. muz rikal, ze on s nim pak bude v poloze lezmo trenovat odpocinek
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 20:32
- Nahlásit
Fifi
A mila lady Amira, Amore mio za chvili jiste bude, je taky pekny hovadko
tak já myslím že už ne ...táhne jí na šestej roček....
A jeste velky plus za prevozni auto, mam tu samou krabici
my už ho máme druhým rokem a spokojenost veliká.... zatím žádná porucha, šlape jak hodinky...kufr velkej na všechny psiska ...co si přát víc...
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 20:34
- Nahlásit
vlk
a s šibákama se už viděla?
|