| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 08:56
- Nahlásit
Hele co jsem našla: neznáte někdo nezkoušel jste ? přírodní na 90 dní a dobrá cena...
http://www.dogsandfun.com/10327,cz_prirodni-obojek -pro-psy-odpuzujici-klistata-a.html
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 08:59
- Nahlásit
Fajka
někdo nezkoušel jste
koupila jsem, protože mi taky vadí ta chemie...ale jelikož
mám Bukíse doma a ten obojek opravdu silně aromaticky citrónově voněl, nevydržela jsem to dýl jak 3 dny
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 09:01
- Nahlásit
Fajka Hele co jsem našla: neznáte někdo nezkoušel jste ? přírodní na 90 dní a dobrá cena...
měla jsem pipety - smrděli po pelargóniích a fungovali asi ten měsíc ....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 09:04
- Nahlásit
Maya
no tak to vis, dneska uz disketa neni bezny reseni ale vedle je hornbach takze asi neco bude
Fajka
doufam, zejo... ja myslim, ze uz je teplo a neco k snedku si najde, pokud se vazne neporanil ale to by neodletel, ne?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 09:05
- Nahlásit
HaZadenyk
díík
fungovali asi ten měsíc
to tam píšou že 1 pipeta je na 30 dní
ale ted přemejšlím co mě bude víc/míň vadit jestli pelargonie nebo citrooon
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 09:07
- Nahlásit
cernej caj
ze uz je teplo a neco k snedku si najde, pokud se vazne neporanil ale to by neodletel, ne?
to joo, ale spíš jde o to že jestli dlouho hladověl a ted si nacpe břicho tak ho z toho může jebnout...
páč tělo co dlouho hladový pak musí začínat jíst opatrně po troškách jinak ho to může šokem zahubit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 09:09
- Nahlásit
Fajka
me prislo ze kraaasne psi voneli prvni asi 3dny po aplikaci a pak to uz nepoznam
ale na blechy to ucinny neni to vim, pac je prinesli
tak holt to uz nepoznas, no...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 09:16
- Nahlásit
cernej caj
ze kraaasne psi voneli
voněli jako já mám Bukáče často u rypáku a navíc se mnou spí v posteli to se fakt nedalo vydržet, teda aspoň ten obojek...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 09:19
- Nahlásit
denyk
ja mela pipety a to uplne v pohode... obojek nevim. proste intenzivne vonely par dni a pak to ubyvalo a za tyden uz si necejtila nic..
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 09:20
- Nahlásit
no teda ještě aby mi psi voněli po fialkách, to bych asi nedala a to se mnou doma ani nejsou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 09:32
- Nahlásit
Dorazil mě ten klimatex a zázrak!
a seděj perfektně jak mikča tak kalhoty
tož oblečení na trek už mám jasný
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 09:35
- Nahlásit
Fajka
tak to je dobrý, že ti to je akorát
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 09:36
- Nahlásit
Fajka
tak to je skvely ja nad tou mikcou hoooooodne uvazovala ale zas nerada bych na trek neco uplne neozkousenyho...
oni u ni pisou ze je to horni vrstva do zimy, ty budes brat tuhle teplou hned na triko?
ja mam prave dilema zda vzit tenkou a v nouzi pod ni dat spaci triko nebo radsi tlustci, fakt nesnasim tohle pocasi kdy sou 15ti stupnovy rozdily behem par hodin
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 09:40
- Nahlásit
voči trochu chvíli zmatený
http://i.imgur.com/lQjdA.jpg
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 09:41
- Nahlásit
cernej caj
pisou ze je to horni vrstva do zimy, ty budes brat tuhle teplou hned na triko?
na triko tudle mikču + vestičku na den a sebou v báglu ještě jednu slabší mikču jako mezivrstvu pro případ kdyby mě byla zima a šusťajdu na déšť...
a času je dost takže si to o víkendu ještě odzkouším
|
birma
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 09:46
- Nahlásit
Fajka
na triko tudle mikču + vestičku na den a sebou v báglu ještě jednu slabší mikču jako mezivrstvu pro případ kdyby mě byla zima a šusťajdu na déšť...
prosimtě kolik kilo pak neseš??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 09:48
- Nahlásit
Fajka
tak ja to planuju uplne stejne, ale nevim, zda tenci nebo tlustci mikcu jako ten zaklad ale uvidim zitra na vylete a pak to nejak rozseknu.
uz musim o vikendu udelat seznam a vsecko nachystat/dokoupit at mi pak nic nechybi
Maya
tvl
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 09:51
- Nahlásit
už kousek sluníčka chybí...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 09:52
- Nahlásit
birma
prosimtě kolik kilo pak neseš??
no to nevim to sem nikdy nevážila ale jsou to všecko ultratenký věci a z vlastní zkušenosti vím že oblečení není radno podceňovat ....bo taková pršo -vánice s vichrem na Sněžce..na čéku nenechá nit suchou... a celodení šlapání v lijáku taky nic moc
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 09:55
- Nahlásit
Xerxová
jj uz to od nas z terasy sme se sli podivat, z kanclu nevidime ale z terasy naaadhera
birma
ja mam taky tenkou spaci/pridavnou triko s rukavem, sustakovku a vesticku jeste at je telo OK... radsi pul kila navic nez mrznout nekde...
Fajka
ty mas dobry ze ses ted nachystana z jizerek, taky na morave je teplo a krasne a zase se muze snadno prave stat, ze clovek to na vysocinu podceni...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 09:56
- Nahlásit
Xerxová
jj, teď jsem taky koukala
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 09:58
- Nahlásit
cernej caj
ty mas dobry ze ses ted nachystana z jizerek, taky na morave je teplo a krasne a zase se muze snadno prave stat, ze clovek to na vysocinu podceni...
no vzhledem k tomu, že ani rosničky nevědí jak bude, je potřeba nic nepodcenit... je březen, může bejt krásně a nebo tak příšerně ...
Xerxová
už kousek sluníčka chybí...
nemám nic přes co bych se mohla kouknout
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 10:00
- Nahlásit
Fajka
jj, prave. ja si asi s sebou vemu tlustou i tenkou mikcu a podle aktualniho pocasi a predpovedi si oblecu bud to nebo to. pac ja se musim chystat uz ve stredu a ve ctvrtek mi muz priveze psa a bagl k praci, takze nebude uz ve ctvrtek cas to resit
hm a nema ciiif nejaky ND filtry na fotak? i kdyz ty sou prej slaby sem cetla
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 10:13 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Tak jsem šla čučet a na chodbě jsem se sčuchla se šéfem
Ale v půl 11 jdu na sváču, vemu Bukíse a půjdem na pole, to bude fajn
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 10:13
- Nahlásit
Fajka
negativ fotku jestli nemáš nějakou schovanou
píšou i svářečský sklo
jinak http://technet.idnes.cz/zatmeni-slunce-01u-/tec_ve smir.aspx?c=A150319_151412_tec_vesmir_kuz#utm_sour ce=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6
přes to kolečko z diskety dobrý, ale jen na chvilku, pak už bolej oči
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 10:16
- Nahlásit
Já se teď doprčic taky nemám přes co podívat, jsem idiot.
kolečko z diskety? jako z klasické disety, jak v pradávnu se používaly? tak to taky nebé...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 10:18
- Nahlásit
Vero
jj, normálka pc disketa, když jí rozebereš, je tam tmavý průhledný kolečko, přes který to jakžtakž jde
softšel obojky, to jsem ani nevěděla, že existuje
http://www.mooria.eu/cz/c/obojky-softshell?gclid=C M2S4LPMtsQCFabHtAodAg0AOQ
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 10:20
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
Dneska nikdo neterapeutil, dneska se honila pánčička po louce a kolem plotu a Rumíček se učil sedět na kotelně své zrzavé i když pánčička odchází s házedlem kolem plotu, aby ho posléze zavolala a užila si půl vteřinový náskok v běhu, než jí ten dement přepadne. Bubi krásně sbírala utrženou hlavu. Utrženou hlavu plyšovou od Stromkový myši. Hlavičku utrhnul Rumíček, tělíčko vypitval, ale hlava se dobře nosí v kapcách, a dobře se prej čoklům žouželí. Jen je teda pak děsně oslizlá a mokrá, což není příjemný najmě, když je pod nulou jako dnes. Za chvíli odcházím domů leštit si botičky a oblékat se do černého. Mám půl dne dovolené, abyhom to stihnuli do Drážďan.
Všem krásný víkend.
Fajka
Hele co jsem našla: neznáte někdo nezkoušel jste ? přírodní na 90 dní a dobrá cena...
neznám, ale v podstatě je to to, co si vyráběla Hipíková doma - éterický oleje v nosiči (levandule, citronela, eucalyptus, či TTO?? v lihu) tím napuštěný obyč obojek a šup s tím na psa. Plus případně levandule vetřít do srsti. Já používám levanduli, citronelu a cedr.
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 10:20
- Nahlásit
cernej caj nad tou mikcou hoooooodne uvazovala
ten svetr nemá chybu .... odzkoušen na lyžích
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2015 10:21
- Nahlásit
Fajka
páč tělo co dlouho hladový pak musí začínat jíst opatrně po troškách jinak ho to může šokem zahubit
to neni pravda!! Já když dlouho hladovim - třeba celej den!! tak když si pak narvu břuch, sem spokojené!
|