Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2015 14:03
- Nahlásit

ssshhhhh
jj, neni nad odbornika na svem miste

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2015 14:08
- Nahlásit

ssshhhhh
Buď anebo tím, že jsem dala moc masa oproti kostem no.
A davat jen libovy maso si nezkusila, s vlakninou? To by byl prutokac tuplem u vas?

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2015 14:11
- Nahlásit

Fifi
To by byl prutokac tuplem u vas?
Dávali jsme jen libový maso a to byl průtokáč, myslím, že ty kosti jsou v tomhle dobrý, jen to prostě musí bejt všechno vyvážený, moc kostí zácpa a krev, málo kostí srajda, je to teda alchymie

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2015 14:17
- Nahlásit

botky takovýhle teda asi sem, čaj se může kouknout na šperky
http://www.rebelsmarket.com/c/womens-shoes-66

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2015 14:23
- Nahlásit

Maya
tyto sou pekny ale teda fakt vubec muj styl, podle me na to clovek musi nejak prirozene mit naturu a oblikat sei aby to vyniklo

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2015 14:24
- Nahlásit

Lucinka taky viděla slunce. Byla z něj nějak nadšenější než já (mně se hrozně líbilo, tak tady bylo slunečno a přitom potemnělo). A hrozně se mi líbila paní učitelka, jak říkala Lucince, ať se pochlubí tím, že viděli sluníčko. Protože to bylo takový dětsky radostný, opravdový.

Někomu utekl labrador. Tak jsem volala na úřad a starostka mi říká: "no, já vim, já ho naháněla hodinu, ale on je strašně rychlej, tak ještě obvolávám všechny, kdo maj světlý labradory, jestli to není jejich." Pes je fak svinsky rychlej. Taky už mohl bejt svinsky placatej, ještě že mám v pořádku brzdy i ABS.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2015 14:24
- Nahlásit

a trikooooo s vlkem

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2015 14:27
- Nahlásit

cernej caj
tyto sou pekny
ještě že je Ešuuska na cestě nach Deutschland, to by tady už myslim plakala nad cenou
ale teda fakt vubec muj styl
no, longa bys v nich asi neušla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2015 14:28
- Nahlásit

kachna_
tak to je skvely ty deti to proste maji uplne jinak a neni nad to kdyz je potesi takova "banalita" ze

taky radost s takovym psem

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2015 14:31 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

cernej caj
tak mě se líbí některý ty šperky, třeba tenhle prsten
http://www.rebelsmarket.com/products/dragon-claw-t ail-ring-steampunk-ring-75285

ale pravda někdy v 16 bych z takovéhodle obchodu byla dost vodvázaná

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2015 14:32
- Nahlásit

Maya
vidim zas jen boty?

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2015 14:32
- Nahlásit

cernej caj
ono to potěšilo hlavně myslím paní učitelku a mně se hrozně líbilo právě to, že je schopná se pro něco takhle nadchnout, v pětapadesáti nebo kolik jí je.
taky radost s takovym psem
snad se vrátí domů a nenechá se přejet

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2015 14:33
- Nahlásit

aha tak uz prsten, je peknej

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2015 14:34 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

ale to sou pěkný hodinky

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2015 14:34
- Nahlásit

kachna_
je fak svinsky rychlej. Taky už mohl bejt svinsky placatej, ještě že mám v pořádku brzdy i ABS.
Brr, muj zlej sen. Snad se odlapi.

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2015 14:36
- Nahlásit

kachna_
no jo, ceny jsou tam pěkný
tak hlavně že labrador přežil a máš celý auto

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2015 14:37
- Nahlásit

Maya
presne ty oranzovy ma kamoska na to ze ma ruku jak ja sirokou, tak rikala, ze moc rezevru nema... ale sou fakt pekny

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2015 14:42
- Nahlásit

cernej caj
ty oranžový jsou nejhezčí, ale tak to je dělaný velikostně asi na nějaký týnejdžky hubený jak tyč

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2015 14:45
- Nahlásit

Maya
dyt zapesti se ti nezvetsuje, ne? jak ty kosti dorostou... ja mam zapesti stejny jak ve 14ti i kdyz vazim o 10kg vic

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2015 15:15
- Nahlásit

Night taky má po více jablkách "kravinec". Ale protože to už vím, tak to neřeším a jablka dávám. Nemusí běhat ven víckrát... jen konzistence je holt špatněsběrná...

birma
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2015 15:29
- Nahlásit

cernej caj
jako beru situaci - ziju v dome s rodicema, napr, moji rodice vedome takovyho psa chovanyho bezpecne v kotci pusti ze si mysli ze by se treba moh probehnout, tak su ochotna akceptovat fakt, ze si majitel psa mel pohlidat, aby ostatni lidi treba tohle neudelali.
Ale přesně tak jsem pochopila, že se to stalo, ne že by tam vlezl zloděj a pustil psa )to by byl hodně blbej zloděj)...

Maya
já teda zase bych předpokládala, že rodina ví, že ten pes je nebezpečnej a netřeba jim to denně opakovat a zámek na kotec taky považuju za zbytečnej když je zavřenej tak, že ten pes to otevřít nemůže a fakt bych nepřepokládála že ho někdo jen tak pustí
Asi netřeba denně, stačí nějaká pevná dohoda typu kromě mě toho psa nikdo pouštět nebude a tečka.
Zas když to vezmu podle sebe - pokud vyšlu Adama s někym, kdo ho zná jen z domova a nebude o něm nic vědět, čí bude chyba, když napadne třeba běžce nebo dítě? Podle mýho jednoznačně moje a toho venčitele by byla ve chvíli, kdy bych mu řekla, že hrozí riziko, že se to stane a ať obchází děti i běžce tak, aby se k nim nemohl dostat...

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2015 15:34
- Nahlásit

Xerxová
jojo, my taky neměli akutku, jen jak píšeš, sebrat to nešlo

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2015 15:55
- Nahlásit

Xerxová
ssshhhhh
Teda, to cucim, cuby dostavaj denne jablko kazda, do toho este mrkev/kedluben/redkvicky/bilou redkvu a hovinko maj ukazkovy. Jedine po merunkach, co si sbiraj pod stromem pak prezraly a spadany mivaj ridko.
A my si krasne pocvicily, starne, babka Agati, starne, nicmene pri pretahovani se tvari furt jak vlkodlak. Bajitko je moncicak nejvetsi, jeji mozecek otresenej nema velkou kapacitu, ta neumi fakt nic podstatnyho. Teda jo, pacicku a druhou umi podat. Kremyl je hujerka, tu radsi nekomentuju.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2015 15:57
- Nahlásit

birma
nevi.o codejen vychazim z toho clanku - kdyz pes kousne, je to vinamajetele. pokud tomu neco predchazelo, nevim co

fajfka, haza
ta seda je pekna ale moc tlusta. oranzova je tenci ale blba barva a mko mi bylo krasne dlouhy ale obrovsky rukavy nekde pod prsa ty diry na ruce mensi nemeli na eshopu taky nemaj...

vemu si moji julko mikcu ktera ma kratky rukavy co nadelam prezila sem julky, preziju long, akorat uz fakt musim sehnat nekoho kdo to prodlouzi...

birma
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2015 15:57
- Nahlásit

Fifi
Bajitko je moncicak nejvetsi, jeji mozecek otresenej nema velkou kapacitu, ta neumi fakt nic podstatnyho. Teda jo, pacicku a druhou umi podat.
No vidíš a celej život jí to stačí, prdelce

birma
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2015 16:00
- Nahlásit

cernej caj
vychazim z toho clanku - kdyz pes kousne, je to vinamajetele. pokud tomu neco predchazelo, nevim co
to já taky, ale podle tohodle:
„Obviněný měl učinit důraznější opatření k zabránění tomu, aby psa z kotce mohl vypustit někdo jiný než on, případně stanovit jednoznačná pravidla směřující k zamezení takové situaci,”
bych řekla, že stačí, když člověk prostě zakáže ostatnim pouštět psa..

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2015 16:03
- Nahlásit

Fifi moji dogušáci jsou taky vždycky nevzdělaní. Necvičím - musí umět jen to, co potřebujeme. Žít doma, umět se chovat v lese i v civilizaci. Neumí chodit předpisově na vodítku, nemusí předsedat při přivolání. Stačí mi, že se přijdou přitulit (a tudíž se dají případně připnout).

Dneska poo (děti si odvezla jiná babička) jsme byli chvilku v lese - chlapec řádil jak pablb - a už zase hezky doma spinká. Jsem okousaná a pošlapaná, neb měl radost, že se o mě nemusí dělit

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2015 16:17
- Nahlásit

birma
No vidíš a celej život jí to stačí, prdelce
Tak privolani nezminuju, to je zaklad. A staci, no, je libezna. Fakt asi muj prvni cokl, kterej se na povel "k noze" usmeje a hlodne me do xichtu s vyskokem. Beznej provoz je zcela v paratku. Jen sem se musela smat tomu nasemu lonskymu napadu, ze bysme sly na naky spolecny zkousky.
bych řekla, že stačí, když člověk prostě zakáže ostatnim pouštět psa..
To nekdy stacit nemusi, nekdy lepsi zamek na kotec. Ale jinak to vnimam jako ty, kdyz neni radnej plot a pes muze zdrhnout, tak at ho cizak, byt z rodiny, radsi z kotce nepousti.
Xerxová
moji dogušáci jsou taky vždycky nevzdělaní.
Ale vychovani ano.
A to vzdelani, vsak to je na kazdym. Ja s vychazkama problem nemam, predsedavat nemusi, spis jsem byla zvykla mit nejaky penzum cviku u kazdyho svyho psa. A Bajitko je proste vyjimka.
jsme byli chvilku v lese - chlapec řádil jak pablb - a už zase hezky doma spinká. Jsem okousaná a pošlapaná, neb měl radost, že se o mě nemusí dělit
Juhuu, sem zase jedinacek Najtovatej, jipijajeej.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2015 16:30
- Nahlásit

oni se mu ještě na dnešní večer a noc vrátí. Zítra ráno jedeme směr Praha... a pak bude teprve jedináček.

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2015 16:43
- Nahlásit

Xerxová
ještě na dnešní večer a noc vrátí. Zítra ráno jedeme směr Praha..
Tak to ma uz ale za par, i vy. A vsichni jste to zvladnuli uzasne! Z vypraveni dychala pohoda, zadnej stres.

<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání