| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 10:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
cernej caj
ohlidavat 2 cisla
to mi říkej!!
kachna_
to jako jde?
dneska ráno jo
Bubitka je boží a je dobrý, že Maloštangle zahušťuje
Bubitka je čůza a navíc hřeší na to, že mám úctu k jejímu věku. Tjo vona když se kousne, co to dělá s mou nervovou soustavičkou!! S tím jídlem je už jako Murphy, ten byl na starý kolena taky žrádlem posedlej, vona je pro kus žvance schopná přerazit nejen sebe, ale hlavně všecky vostatní kolem , jak se na tim žene
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 10:32
- Nahlásit
FOTOGRAFKY A FOTOGRAFOVÉ - MŮŽE SI PROSÍM KOLÁČE POSTAHOVATI VAŠE VÝTVORY, ABY ASPOŇ NĚJAKÉ VZHLEDNÉ OBRÁSKY SVÝCH PSŮCH MĚLA?? A MŮŽE JE PAK NÁSLEDNĚ K NĚJAKÉMU ČLÁNKU PŘILOŽITI?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 10:32
- Nahlásit
Janiii
mluví mi z duše
a taky pak děláš, že tam nejseš, když se po tobě něco chce a nedostaneš třetí snídani?
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 10:40
- Nahlásit
denyk
To využití slivovice se zázvorem, medem a citronem vypadá hodně zdravě.
Jen až to někdy budu zkoušet, udělám to z malinkého množství, abych vyzkoušela, jestli tu chuť ostatních ingrediencí nepřetluče ta hnusná chuť slivovice
PetraK
dobrá zpráva - podává se točená zmrzlina, to už brzy přejdete na párečky nebo klobásky Bude to fajn, tak se uklidněte paní a dřímněte si už v klidu
No jo, s Bubitkou cítím, taky by mě štvalo, kdyby se kolega v práci cpal a já musela jen koukat
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 10:42
- Nahlásit
Denyk
Nějak mi to plicní uteklo, tak taky moc držím pěsti, ať je všechno v cajku.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 10:43
- Nahlásit
PetraK
Bubitka je chytrá a umí počítat a má spočítáno, že dostává míň, takový nespravedlnost
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 10:51
- Nahlásit
grimmh
, kdyby se kolega v práci cpal a já musela jen koukat
ale dyk vona kecá! Já jí dycky dám malou úlitbu - třeba vodu z toho masa a pár kooousíšků, aby si nepřišla vodstrčená. Je to svině nedožraná
Maya
a má spočítáno, že dostává míň, ta
já jí to taky spočítám, dyk je jak bečka! Nemůže bejt moc klůůůstá, neunesly by jí noženky.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 11:06
- Nahlásit
Diky ve spolek, to bude gut, to je jen prevence. Super je ze sem misim jezdit jak trubkins a to jsem pred mesice byla na alergu a samo mi delali spiro. t zije komunikace mezi lekari. (ja vim ze oni za to nemuzou) . A chudinek Bubiiii nedaji ji papat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 11:26
- Nahlásit
denyk
bude gut, to je jen prevenc
tak jo, ale i tak!
chudinek Bubiiii nedaji ji papat
jasně vůbec jí nekrměj
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 11:28
- Nahlásit
PetraK
vůbec jí nekrmě
vyhlášíme sbírku...
Ale ne, je fakt, že má vopravdu ty nožičky jak hůlčičky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 11:46
- Nahlásit
PetraK
je jí jedno, že vypadá jak bedna kytu, chce TAKY TŘI SNÍDANĚ
tak supr, ze rumickovi je lip
- kdyz si vyberes neco z myho, tak ti poslu klido origos velikost do mailu, kdybys chtela
kachna_
chudak chovatelka
ja chtela napsat ty moji ze feri bude mit zitra narozky a pisu kazdej rok, ale je mi to ted tak nejak hloupy, psala sem ji vcera k tomu, ze umrela feri maminka tak asi az na novej rok popreju
no to jo
nam kolega dones domaci pastiku jatrovou, tak my muzem zrat i kdyz se na nej budem divat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 11:59
- Nahlásit
kachna_
vyhlášíme sbírku...
to vona by zajisté ocenila
má viď? , no ale ten rozdíl co s nima už dneska zvládne! Vezmi si, že před rokem a čtvrt, když k nám přišla tak nevyšla pořádně ani schody! Vylézt z rybníka, z díry- nešlo, musela jsem jí tahat. A dneska? Ssst, když cáráme polema, tak ty strmý rigoly mezi nima vysápe jako prt! Z toho mám radost,velkou.
Hm, říkala mi organizátorka tý soutěže, že je na tom jejím příběhu hodně zaujalo jednak ta odpovědnost při jejím pořízení a pak to, že jsem jí nebrala jako psa na dožití, kterej jen tak půjde kolem baráku, bude ležet na gauči a mazlit se, ale jako plnohodnotnýho psa, kterej žije bohatej život. ani jsem si ale nikdi neuvědomila, že by to mělo, nebo mohlo být jinak, když na to má fyzicky.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 12:01
- Nahlásit
cernej caj
Paštiku jsem dělala o víkendu - s brusinkama a už je po ní
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 12:01
- Nahlásit
cernej caj
éé jak velkou do maijlu? tomu nerozumim sem myslela, že si je stáhnu a uložím. Je rozdíl v tom co je na tom webu a co bys poslala v čem, jak ve velikosti? dyk ty na tom webu nejsou malý?
VOPOVAŽ SE MI SMÁT ŽE SEM DEBIL! SEM, A VIM TO, ALE NIKDO SE MI KVŮLI TOMU NESMÍ SMÁT!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 12:02
- Nahlásit
grimmhcernej caj
jak se dělá domácí paštika?? Ale asi bych se já radši neměla ptát co? Zas pak skejsnu u plotny
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 12:02
- Nahlásit
PetraK
Bubitka je u vás přešťastná. Připravili jste jí krásný podzim života. Zní to jako klišé, ale prostě to tak je.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 12:07
- Nahlásit
grimmh
Bubitka je u vás přešťastná.
tak ale tos jí měla říct včera večer a dneska ráno, když byla tak moc a moc nassštvatá , myslim, že by se s tebou i hádala.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 12:07
- Nahlásit
PetraK
Chystám se, že jí někdy vyzkouším z vepřových jater, který mám raději, ale dělala jsem už několikrát z drůbežích. Je to záležitost na pár minut.
Odblaním (prostě odřežu takový ty šňůrečky ), operu jatýrka.
Na pánev šoupnu na trochu oleje a másla nakrájenou cibuli a česnek (kdybych měla vepř.sádýlko, použila bych ho místo oleje a másla) Když zesklovatí, přihodím jatýrka, opepřím, tymiánek, majoránku, sůl. Když jsou játra měkký, ještě horký e umixuju s kouskem másla a pak jen lehce vmíchám brusinky nebo mandličky. To je recept co dům dal, upravený na to, co nám chutná. Správně se dává ještě nějaký alkohol a i jiný koření.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 12:09
- Nahlásit
PetraK
když byla tak moc a moc nassštvatá , myslim, že by se s tebou i hádala.
nabonzuju tě, že jí furt pomlouváš. Jen se s ní potkat ......
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 12:11
- Nahlásit
PetraK
no ta na webu co sem dala ja ma mnohem mensi velikost, zabira treba jen 50% monitoru a muzu ti poslat v maximalni kvalite ty co si vyberes, pak bude treba 2x vetsi nez tvuj monitor - pokud chces. Pokud ti to staci ze si je stahnes, tak je to na tobe
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 12:38
- Nahlásit
PetraK
no laicky řečeno, pokud tu fotku chceš jen na web k článku, tak stačí když si to stáhneš z čajovejch stránek, jestli si z toho hodláš dělat plakát a nebo podobný ptákoviny, tak si nech poslat meilem tu větší
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 12:40
- Nahlásit
PetraK Pepa právě pravil (nad obědem) Že ty teda v žádným případě !!!
Stáhnout si pochopitelně fotky můžeš. Ke článku na Zvířetník ti bohatě stačí to, co si s alb stáhneš. Do článku třeba v Pes přítel člověka můžou chtít lepší (tiskovou) kvalitu. Pak si napíšeš, a my ti ten několikamegový obrázek pošleme. A pokud bys měla mít třeba fotku velikou na titulní stranu, pak to velké rozlišení opravdu bude potřeba.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 12:43
- Nahlásit
Xerxová
ja si treba radsi prohlizim ty fotky i vetsi, kdyz si je prohlizim tak sem spis myslela, kdyby si je i esuska chtela prohlizet nekdy doma a ne mit jen u clanku treba. ale napsalas to jinak suprove
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 12:47
- Nahlásit
PetraK
ale nevim, jestli od cifa bys ty vetsi jeste nekdy videla, se obavam, ze se vycerpal na celej rok tim ze je dodal tak rychle
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 12:48
- Nahlásit
pár slov a obrázků z koncertu, který jsme ještě v pondělí po "kachní procházce" stihli. Chchicht - a měla sebou i psa - takže je to na tento web vhodné
http://tuni.tul.cz/rubriky/univerzita/id:69999
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 12:57
- Nahlásit
Xerxová
vypada dobre, na ty jedny fotce je tak nasvetlena ze me trochu sokovalo proc vypada tak na 40
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 13:01
- Nahlásit
grimmh
To je recept co dům dal, upravený na to, co nám chutná
ááále neee, to vypadá fakt jednoduše! To zas u tý plotny skejsnu
dík
Jen se s ní potkat ......
si vyřiď s tím novym šéfem, co vymejšlí hovadiny
No když se někdy vyskytneš v Prahé, tak se ozvi.
cernej caj
pak bude treba 2x vetsi nez tvuj monitor
tak ale to z nich uvidim ešče míň, než z těch na webu!!
já kouknu, jak se to stáhne doma do poče, jo? a kdyby něco, tak bych poprosila, ale myslím, že nebudu otravovat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 13:05
- Nahlásit
Xerxová
Pepa právě pravil (nad obědem) Že ty teda v žádným případě
to je za tu tatranku , co si vyžebral ten žebravej mnich, co? taková vostuda!! (mimochodem ešče jednou díky, za záchranu, neovdověla jsem )
já myslím, že bude stačit to z webu, co časáku už fotky mají, nepočítám, že by mě oslovili s něčím dalším.
Jak oko?
vypadá to, že koncert byl supr, dobrá akcička, že?
cernej caj
ze se vycerpal na celej rok tim ze je dodal tak rychle
nedodááál, to Fajfkáá!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 13:08
- Nahlásit
ahasaa budu velebit fajfku jako svatou zenu
|
PetraK
Člen |