| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 15:32
- Nahlásit
nevim ale nikdo z mejch pribuznejch skoro nemel ani jedno kdyz sem byla dite a ted ma vetsina aspon to ojety auto. akorat stryc mel trabanta ...
maya
nemuzes to rozriznout kazfou druhou prepazku?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 15:32
- Nahlásit
grimmh
hezký zbytek odpoledne
Maya
ale každá rodina měla auto a to skoro všichni nový,
tjo tak to nevím, kolem nás to tak nebylo fakt.
Fifi
Dulezity, ze mel zajem o zradlo. Stajn.
jojojo, to mě rozhazovalo fest,to jeho odmítání, ale je evidentně rozumnej, umí poslouchat svý malý tělíčko. Trpaslíček jeden.
Jo a už to neni štajn. už je to Štangle Brtnik na něj včera u toho hrocha volal a nějak se do toho Štajna a Rumenigeho zamotal a volal na něj Štangle jsme se dost pobavili
Slava, uz si to na sebe praskla
kretén no! Kolegyně se málem počůrala smíchy, když jsem jí to hlásila do telefona!
. Ja z tebe fakt nemohla, i kdyz jsem plne chapala tu bezmoc
já furt doufala, že se dozvoním na honzu, no ale nevyšlo to. Chovala jsem se na tý chodbě jak duch, abych je nevzbudila
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 15:34
- Nahlásit
Maya
no jo, byla to větší legrace než jak teď jít a stáhnout z netu
Hlavne ty kazety maj furt tu atmosferu v sobe. A taky mi dodnes hrajou, a ze jich mam.
ale každá rodina měla auto a to skoro všichni nový,
To bych az tak nerekla. Mozna nektery byly v tom poradniku dyl a nekdo na novy ani nemel.
No nic, hezky zavzpominani. Nastartovany trickem od Denyky Enyky.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 15:38
- Nahlásit
cernej caj
nemuzes to rozriznout kazfou druhou prepazku
to jsou piksličky v krabičce a já potřebuju větší ty piksly
teda doufám, že tvoje věta byla k tomuto tématu
PetraK
tjo tak to nevím, kolem nás to tak nebylo fakt.
u nás jo, tak že by to byla nutnost mít na vesnici auto už tenkrát ?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 15:40
- Nahlásit
Fifi
No nic, hezky zavzpominani. Nastartovany trickem od Denyky Enyky[b]
jj, tak jsme alespoň uctili státní svátek
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 15:44
- Nahlásit
taksi tady tak po těch dvou nocích, co jsem toho moc nenaspala říkám,kde vezmu energii na toho malýho syčáka až přijdu dom.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 15:46
- Nahlásit
maya
zajimavy, ale me teda neprijde, ze vynechanim chleba a testovin bych za jidlo utracela vic
navic to psal kokot pac v zelenine je vlakniny vic jak v testovinach a zajimalo by me zda lidi co ji normalni chleba maj toho vittaminu b dostatek
tzn nerikam, ze v nekterych pripadech pokud to maj ldi pro zhubnuti to neni hazard ale obecne na novinkach je pulka toho co pisou dycky jen polopravda. je fakt, ze v psenici vlaknina je, ale kdyz clovek nahradi chleba cokoladou, asi mu ta vlaknin chybet bude ale princip ma byt v ozdraveni tela nebo detox a tam taky patri vyvazeny jidelnicek.
me treba zmizely ty priserny bolestivy prujmy doprovazeny horeckama, samo ze se neladuju buckama ale uz nemam panickou hruzu ze slehacky nebo rizku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 15:47
- Nahlásit
Maya
u nás jo, tak že by to byla nutnost mít na vesnici auto už tenkrát ?
nevím, ale fakt ne každej měl chalupu a auto. Ať už u mě doma v Horno počo a nebo pak po přesunu do Dejvic. Tak ještě v době, kdy jsme se stěhovali do nynějšího bytu bylo dost prázdný parkoviště, nebyl problém zaparkovat. Dneska? nemáš šanci. My když nám bylo jako prostřednímu synovci jsme rozhodně neměli šanci koupit si ani otlučenou plečku. On měl hned po škole slušný auto z bazaru.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 15:49
- Nahlásit
cernej caj
me treba zmizely ty priserny bolestivy prujmy doprovazeny horeckama, samo ze se neladuju buckama ale uz nemam panickou hruzu ze slehacky nebo rizku
to je dobře, ona ta mouka je prostě mrcha. Kolikrát způsobuje věci, že to jakoby nemá spojitost, ale má. Už jen tím jak ucpává střevo. Když už, tak pohankovou, nebo tak nějak. Já když jsem na sebe byla přísná - a štve mě, že už nejsem - tak to tělo fakt dost kvitovalo ve všem, byla jsem víc vpohodě obecně. Drž se toho, doufám, že se taky zase zpátky dokopu. Nenech se ničím zvyklat
|
Fifi
Člen |
- Nahlásit
PetraK
kde vezmu energii na toho malýho syčáka až přijdu dom.
Vyvenci Brtnik a ty ji nikde brat nemusis, kdyz nemas z ceho? Jen pomatlas, sak nemusis bejt furt sopka energicka, erektivni. Taky dobry tohle cokle naucit.
Maya
tak jsme alespoň uctili státní svátek
Dodatecne.
|
Maya
Člen |
- Nahlásit
jinak tady zvlášť pro ty mladší, co se dělo v lednu 89, se o tom moc nemluví, ale s listopadem fakt srovnatelný
jo my měli štěstí s kámoškou, že jsme stáli u Vodičkový a tam fakt nechali volnej ten roh baráku, co je místo toho rohu sloup a i když to bylo z bláta do louže, protože v podstatě nebylo zdrhat kam, tak přece jen se nám nakonec zadařilo, zůstat na václaváku, to by byly asi horší zážitky
http://www.totalita.cz/1989/1989_0119.php
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 15:50
- Nahlásit
petrak
ze zasobarny tve nekonecne prystici vzdy dostatecne na uklid ci vareni
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 15:52
- Nahlásit
to je vůůůl - poslala mi kamarádka:
https://www.facebook.com/video.php?v=4867598547573 23&set=vb.310290619070915&type=2&theater
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 15:53
- Nahlásit
cernej caj
tak mě je jasný, že takovým článkům nemůže člověk stopro věřit, ale je to určitý info, který si každý může nějak ověřit a přebrat
že zmizely obtíže je super, podle mě klidně můžou mít lidi nějakou nesnášenlivot na lepek jako mívají na mléko, taky to v testech neobjevíš,ale prostě to máš, jen doktoři asi na to nejsou ještě tak zvyklí jako na to mlíko
PetraK
nevím, ale fakt ne každej měl chalupu a auto
jak to bylo v Praze je fakt že teda nevím, beru naší vesnici a maloměsto, jako určitě ne každej, ale rozhodně víc lidí než dneska, když se nad tím tak zamyslím, tak dneska znám jen jednoho člověka, co má nový auto
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 15:53
- Nahlásit
ja yo sice nezszila, ale su rada ze prozivam svuj zivot ted, takhle.
petrak
jj aj psychiku to dost zlepsilo, dr bude na kontrole zirat sle fakt mnohem stabilnejsi nalada bez tech depresi. tzn za me obcas zhredit, kdyz to bde stat za to, ale jinak se snazit. nebo adpon treba zitny kvaskovy kde se ten kvasek k lepku chova jinak nez drozdi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 15:55
- Nahlásit
PetraK
to je vůůůl
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 15:59
- Nahlásit
Fifi
Vyvenci Brtnik a ty ji nikde brat nemusis, kdyz nemas z ceho? Jen pomatlas, sak nemusis bejt furt sopka energicka, erektivni. Taky dobry tohle cokle naucit.
copak venčení, ale Rumík bude ščasten, že jest mu dobře a bude chtít řáditi. Asi si lehnu na zem a nechám se vohlodávat
cernej caj
ze zasobarny tve nekonecne prystici vzdy dostatecne na uklid ci vareni
no došla nějako. budu muset něco vykutat. Páč:
Bubi bude radostná, že už nejsem nervózní - včera se mě furt snažila utěšovat, až už to bylo moc. Lítala za mnou kam jsem se hla, v hubě papuč, lezla po mně.... pipi moje, a já zrovna potřebovala bejt v ulitě.Takže Bubi bude hopikat a chtít něco podnikat. Štajn bude nadupanej, páč se oba pěkně prospali, jemu se ulevilo a bude chtít řádit.Asi dneska nepudu domu, usnu tu pod stolem
Maya
jo my měli štěstí s kámoškou, že jsme stáli u Vodičkový a tam fakt nechali volnej ten roh baráku, co je místo toho rohu sloup
není to taky ta Opletalka? My tam proklouzli myslím jako jedni z posledních, pamatuju si, jak jsem se otočila a voni tam drapli nějakou paní, tak ve věku mý mámy a hajzl jeden všivej - kolik mu mohlo bejt cucákovi? Si jí tam slušně podal . Pamtuju si jak jsme pak volali s Brtníkem mojí mámě z budky a pěknej kus dál a dojížděli autobusy s dalšíma. Měla jsem strach, co bude dál. Byli jsme za Ríšou, byl tehdy na vojně, prosil nás hrozně moc ať nikam nechodíme, že je připravujou, že taky budou nasazený, říkal "Já si to proboha nedovedu vůbec představit, co budeme dělat?? Nemůžu přece proti někomu jít"..............fuj, ble
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 16:00
- Nahlásit
PetraK
to je vůůůl
Sem cekala, kdy se spodni dil nejak hne.
cernej caj
aj psychiku to dost zlepsilo, dr bude na kontrole zirat sle fakt mnohem stabilnejsi nalada bez tech depresi.
A tak to je moc dobre, moc dobre, cajdo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 16:02
- Nahlásit
cernej caj
jj aj psychiku to dost zlepsilo, dr bude na kontrole zirat sle fakt mnohem stabilnejsi nalada bez tech depresi.
PŘESNĚ!!! To psal tehdy ten kluk na těch stránkách, že když vysadil lepek, zbavil se depresí bez léků , bez všeho.
Tohle jsem měla na mysli, když jsem se tě včera ptala, jestli pozoruješ nějaký změny jsem ráda, že to funguje.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 16:03
- Nahlásit
Fifi
Sem cekala, kdy se spodni dil nejak hne.
ešče že sou takový bytelný, čekala jsem kdy začnou praštět žebra a ozve se dušení
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 16:05
- Nahlásit
PetraK
Bubi bude radostná, že už nejsem nervózní
Rumík bude ščasten, že jest mu dobře a bude chtít řáditi.
To se poji k tomu, co jsem psala vyse. A kdyz si potrebujes fakt odpocnout, i psiska vyvenkany to pochopej. Kdyz jim to sdelis polopate. Nicmene ustlat si na zemi a nechat se bezbranne okousat, to zni taky jako fajnej plan.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 16:07
- Nahlásit
PetraK
není to taky ta Opletalka
to nevím, tohle byla Vodičkova, prostě jak jezděj ty tramvaje Vodičkova-Jindřišská a je tam vchod do metra
my probíhali taky až na konci, ulice už byli za těma vojákama zatarasený obrňákama, metro nestavělo, všude vodní děla a slzný granáty naházený, no masakr a přesně jak píšeš fuj, ble
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 16:09
- Nahlásit
Maya
ono hlavne treba zjistis, ze v obilovinach je tusim b2, ale stejne tak je v lusteninach a vejcich, takze ono samo vysazenim jedne skupiny potravin je dobry pridat jinde, ale obecne tam pisou zajety polopravdy, protoze odborny clanky se k takovymhle lidem dostavaj tak s 50ti letym zpozdenim a ted v okurkove sezone je potreba nejak zachranit ctenost
PetraK
nojo, sme vcera nemeli zas moc prostor pokecat, casu malo, lidi moc, chtelo by to casteeeeeej
a supr, ze uz rumik bude nadsen, ze to neni ani na tu veterinu a vse zase ve starych kolejich
Fifi
jj, su rada
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 16:11
- Nahlásit
cernej caj
tak co je taky lepšího než si přečíst, že všechny diety jsou nejen zbytečný, ale dokonce i nebezpečný
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 16:13
- Nahlásit
cernej caj
ale jinak já prostě věřím, že jsou lidi, kteří nesnáší nějakou součáast jídla a vysazením se hodně zlepší, já to mám s laktózou a jako dítě jsem to neměla, objevilo se to pozdějc a žádný testy to neodhalili
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 16:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
polopate
tak jí musím teda ještě cestou koupit
ale tak ono je to hlavně ve mně, já chápu, že oni jsou rádi a tak se přemůžu nějako, aspoň na chvilinku
cernej caj
ze to neni ani na tu veterinu
doufám, no. ráno to k tomu spělo, tak se uvidí jak dál, nechci nic zanedbat.
, casu malo, lidi moc,
. Tak ale hlavně, že Ti to fakt pomáhá, drž se toho zuby nehty. Ještě mě napadá,kdybys chtěla trubkám vnitřním trochu víc pomoci - aby se to vyčistilo od toho co už je zanešený, tak komibnace - jablečný ocet ve vlažné vodě-lžíce na skelnici vody ráno nalačno + večer uvařit lněný semínko a ráno ho tam poslat taky než budeš jíst.
Maya
, tohle byla Vodičkova, prostě jak jezděj ty tramvaje Vodičkova-Jindřišská a je tam vchod do metra
jojo,pravda, tam pod tím bývalým polským kulturním střediskem
ulice už byli za těma vojákama zatarasený obrňákama, metro nestavělo, všude vodní děla a slzný granáty naházený, no masakr a přesně ja
jo, bylo to hnusný,musím říct, že ty záběry to vždycky oživej ve mě hodně. Dostanu vztek na ty šmejdy co se tam v tom vyžívali (chápu, že je tam nahnali, ne každej šel s nadšením, ale to co kolikrát bylo vidět...........)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 16:23
- Nahlásit
Maya
tak samo, to je pred vanocema dulezity aby lidi ZRALI A KUPOVALI v tech obchodacich hromadu tech nutnych veci na mikulase a vanoce, pac s vedomim ze jim nic nepomuze se budou min rozpakovat to jist
jj, to samo s tim jidlem muze byt, kdyz muzou byt psi alergicky na tolik veci v granulich a strave, co teprve clovek, zejo...
PetraK
jinak ty popisy sou dost hrozny, obecne co se clovek dozvida. je dobre, ze je dneska jinak, i kdz v nekterych ohledech ne uplne lip, tak globalne snad jo
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 16:37
- Nahlásit
využila jsem toho, že přestalo lejt a jen mrholí a vyrazila jsem s holkama aspoň na rychlou čůrací - tam se ochladiloooooo taky fuj, ble!! chci zpět listopad s teplotama 17° a polojasno
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 16:40
- Nahlásit
Skritek si hraje. Kremylku, pod si hrat? Neeee... Ale neke, chces si hrat, tak delej. A uz se odobavaj pipiny, velky cerny rtw zly lezi na bucku, boku, priskakujici perdel mu ozobava casti cela, okusuje cely koncetiny, kusy hlavy, vocas. Kremyl opetuje, prezene to, Skritek piskne. Vztyci se v tom okamihu sfinga Agati. Co je to tu za brajgl? Kremyl s Baz znehybni. Cucej. Cucej vic a provinilejs. Ag zacne mavat ocasem, ze at si hrajou dal. Odchazi. Kretenky pokracujou v hratkach. Prave perdel vrazdi rtw, vzapeti rtw laskyplne laska perdelici ala vykusovani blesek, Ag truni vyznamne a ma vse pod kontrolou. Nekdy me fakt cuby bavej.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 18:42
- Nahlásit
Chčí a chčí...tak jsme dali venku asi 10 minut. Pižlákovi se tam stejně moc nelíbilo, fakt se hodně ochladilo a do toho ten déšť
Tak jsem udělala něco k jídlu a pak jsme odpočívali.
Fifi
holky mají svůj den? To je fajné, je to lepší než telka
cernej caj
ty wogo, je ti líp až tak, že téměř nemáš depky? To je teda super zpráva
Já nejedla tyhle srajdy asi 4 tdny a taky jsem se cítila o hodně líp.
|