| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 10:44
- Nahlásit
teda tyhle poslední příspěvky jsou fakt hodící se k mé dopolední kávě a jablečný roládě asi dopadnu jak Rumíček včera
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 10:45
- Nahlásit
Janiii
se k mé dopolední kávě a jablečný roládě
Dobrou chut.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 10:48
- Nahlásit
PetraK
to je taky zazitek teda desnej
Fifi
ja si musela druhou rukou zazvonit, aby otevrel
fuuuuuuj
Janiii
za normalnich okolnosti bych si snad i dala, po tomhle ale nemam chut ani na jidlo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 10:55
- Nahlásit
cernej caj
po tomhle ale nemam chut ani na jidlo
Tak pardon, noo. Budete schlank. Nebo jak se to pise.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 10:57
- Nahlásit
Fifi
Ses lepsi, u me to odnes jen jeden.
mně zvostalo šécko - kupodivu, ani nic nezlomeno, ale bylo to krapítek jaksi nepříjemné, nemohla jsem bolestí promluvit- asi víš, žejo a jen ukazovalo, což ovšem jaksi nezrychlilo proces otevření dveří, protože si toho nikdo nevšímal. ble.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 10:58
- Nahlásit
Fifi
schlank
pak prej že neumí prasečí řeč!
a moc díky za včerejší rozhovor.
|
denyk
Člen |
- Nahlásit
Fifi
kdyby tobe strhli nehet
danke, neci si to představovat asik
ale už mlčííííím pšššt abyste se napapaly a naslopaly kafete
Já teda taky jedla, nějak asik nemám tolik představivost
birma
narůstalo to měkký vnitřní lůžko a až kolem toho pak rostla ta pevná část drápku.
díky, díky, no já si říkala, jestli jsme to nějak nepřetáhli s prochajdou, pak si ale říkám, ty jo, je pořád v suchu, v teple, co potom ti venkovní hafani, když se jim tohle stane
Fifi
Ale paralyzer nemam
no páč máš slečnu rotvíkovou a lidé mají respekt
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
cernej caj
fuuuuuuj
to asi neřikala , myslim, že nemluvila vůbec
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 10:59
- Nahlásit
denyk
Já teda taky jedla, nějak asik nemám tolik představivost
sem sežrala celý pomelo....... vyroste mi na hlavě asi šťopka
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 11:02
- Nahlásit
PetraK
sem sežrala celý pomelo.......
celýýýý
já šunku s tmavým rohlíkem a šunka je na mě voľáka přislaná, vodnatá ble sviňa předražená ...že bych slupla Bukísovi ty sušený plíce?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 11:02
- Nahlásit
už jsem to spapala, můžete pokračovat
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 11:04
- Nahlásit
Další námět na dárek
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 11:08
- Nahlásit
PetraK
vyroste mi na hlavě asi šťopka
myslim, že nemluvila vůbec
Ma pravdu, preceda.
denyk
jestli jsme to nějak nepřetáhli s prochajdou
Toho bych se nebala, jestli to ma v boticce a suchu.
A tu zaclo chcat, fujky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 11:08
- Nahlásit
denyk
celýýýý
jo. po částech teda, ne najednou. Od osmi dotetkon. Sem měla hlad, naposled jsem jedla v tý picošce, jak jsme byli odpoledne, takže jsem hladová
ty sušený plíce?
tak tetkon se zas přitížilo mně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 11:10
- Nahlásit
Fifi
tjo počkej, nechci plnovousa!
Tu taky fujky, pokusím se místo oběda se dostat domů, tak doufám, že tam to fujky nebude.
Ma pravdu
si to pamatuju, jen sem ukazovala a dělala hue-hue a lezly mi voči ven . Vypadala sem asi jak dementní šnek . si měla štěstí, že zvonek byl u dveří. U nás by sis nezazvonila, máme ho uprostřed chodby. Musela bys kopat do dveří
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 11:10
- Nahlásit
denyk
Další námět na dárek
Ty ja toho ovara nemuzu ani videt. Bejt vcera v Prazici, sla sem si taky zahazet asi.
Coz mi pripomina, sme se dneska bavili, zda vcerejsi datum neco pro nekoho znamenalo. A vetsina (mlady lidi, moc let si z bejvaly ery nepamatujou) jen spokojeny, ze byl den volna. Nic vic. Asi na jednu stranu dobre, ze nezazili.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 11:14
- Nahlásit
PetraK
Musela bys kopat do dveří
Ja sem kopala, ale dear brother si myslel, ze si delam nakou prdel. Zlomenyho sem taky nic nemela, zavrena byla jen spicka prstu. Bych i pokracovala v popisu, co mi s tim vse pak delali, ale nechci kazit chut pripadnym dalsim obedvajicim.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 11:17
- Nahlásit
Fifi
bych se nebala, jestli to ma v boticce a suchu.
jo taky v sáčku, venku...
U nás taky očklivo a navíc se ochladilo...takže odpo. asi budem hnípat
PetraK
Od osmi dotetkon
Ach sooo páč teda já jsem trochen jiná váhové kategórije,
ale celý pomelo najednou nedám
Fifi
sla sem si taky zahazet asi.
jo to chápu, měl by se na to vykašlat.
Každopádně kupuju na Fleru aspoň placku, Že Zemák není můj praseident . Nevolila jsem ho a jsem na to hrdá
Asi na jednu stranu dobre, ze nezazili.
já se dívala na ČT večír, mluvily tam holky, co byly tehdy studentky....já to v 15ti tolik nevnímala ale bylo to fakt maso a né jedna z mnoha demonstrací jak říkalo to pako
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 11:23
- Nahlásit
Fifi
u nás koluje petice za jeho rezignaci. Už je podepsaná.
Nechápala jsem lidi, kteří ho tehdy volili. On už byl svůj dřív, teď ztratil soudnost definitivně.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 11:26 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Na tom trikátoru mají dobrý kousky
silonky co Ešusová?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 11:29
- Nahlásit
denyk
a né jedna z mnoha demonstrací jak říkalo to pako
no ale ona to v podstatě byla jedna z mnoha demonstrací, ty začaly už v zimě na Palachův týden v lednu, kdy jich bylo několik a můžu říct, že tenkrát si taky servítky nebrali a v lednu kombinace obrňáků, vodních děl a slznýho plynu bylo taky fakt maso a stačilo mi to jednou a to že holt to tenkrát ještě komouši udrželi a vydrželo to až do listopadu, to už je věc jiná a popravdě po tom, co jsem zažila v lednu, tak myslím, že v listopadu to pustili záměrně, kdyby chtěli, vyběhli by z lidma úplně stejně jako v zimě
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 11:34 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Maya
okej, já to spíš beru tak, že to nebyla jedna z mnoha demonstrací páč byla prostě klíčem k tomu, nebo jak bych to napsala, potom se prostě se začalo "něco" dít.
Určitě se dělo i v lednu jak píšeš, ale toho 17tého to bylo takové finále, přesně jak píšeš...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 11:47
- Nahlásit
denyk
píšeš, ale toho 17tého to bylo takové finále
asi se komoušům podzim na odstoupení od válu zdál lepší než zima protože jinak to co se dělo v lednu bylo srovnatelný
každopádně je 17/11 takový symbol, i když pravda dneska už je spousta lidí, co by na něj radši zapomněla a vrátila to zpátky
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 11:50
- Nahlásit
Maya
od válu zdál lepší než zima
co by na něj radši zapomněla a vrátila to zpátky
lidé zapomínají, co bylo, bohužel
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 11:56
- Nahlásit
denyk
lidé zapomínají, co bylo, bohužel
tak někteří možná, ale u většiny myslím převažuje to, že si myslí, že to co se děje dneska jim připadá horší než to co se dělo předtím
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 11:56
- Nahlásit
Tak jsem si říkala, že mám šanci http://www.novinky.cz/zena/zdravi/353335-nejnovejs i-metody-v-odstranovani-myomu.html
ale 20 litrů doplatek a 5-6 hodin v tunelu magn. rezonance, nevím nevím
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 11:57
- Nahlásit
Maya
jo já vím, taky slyším to remcání pořád a paradoxně od lidí, kteří se dle mého zase tak špatně nemají
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 11:57
- Nahlásit
jsem si včera dala na vlasy tu druhou přírodní barvu, jak jsem si kdysi objednala z tady toho obchodu a je taky trochu do červena, holt ta hena v tom, ale líbí se mi, tak jsem zvědavá jak dlouho vydrží, ta první se brzo vymyla, takže byla pro mě nanic
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 11:59
- Nahlásit
denyk
taky jsem to četla o těch myomech, takový prachy a navíc ani zatím nevědí, jestli to funguje, pokusným králíkům by měli platit spíš oni ne?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 12:00
- Nahlásit
denyk
jo já vím, taky slyším to remcání pořád a paradoxně od lidí, kteří se dle mého zase tak špatně nemají
tak možná finančně se mají dobře, ale jinak? těžko říct, asi každý mělo a má svoje, chtělo by to nějakou syntézu
|