| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 07:50
- Nahlásit
cernej caj
ano ano to jsou ale jde o zvyk a v recenzích píší, že se
dá v poho ovládat jednou rukou a já ty ruce mám dost velké
a hlavně GPS je na větším displeji lepší (myslím jako na
čumendo)
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 07:53
- Nahlásit
Co ty lidi nevymyslej http://themetapicture.com/some-people-just-throw-p lastic-bottles-away-others-make-this/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 08:30
- Nahlásit
denyk
jj, to asi v pohode zmaknes
me je to asi jedno, vetsinou mam i papirovou mapu anebo mam poneti o okoli, gps takova vec spis ze se najdes, ujistis se, mrknes... na vetsim displeji to asi lepsi bude ale, to zas jo
kvetinace sem uz videla, nedavala to tu kdysi maya? ta ma furt cas hledat takovy blbosti ale ta barevna zed z vicek je boziiii
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 08:51
- Nahlásit
cernej caj
možná dávala, ale já jsem nestíhala všechno číst
Mně se líbí ten raketový pohon pro děti
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 08:52
- Nahlásit
cernej caj
co kecáš, já to nehledám, mě to většinou chodí samo
ale některý věci jsou tak pěkný, ale dělat by se mi s tím nechtělo
denyk
kolik má ten telefon displej že je jako velikej? mě přijdou veliký 5, 4 mi přijde normální a co je pod už mi připadá mrňavý
doufám, že Rumíček už je v cajku dneska a nebleje
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 08:52
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
jak říká denyky - mrďolí, voda kolkoulem
Rumíček narozdíl od Koláče prospal bez blití celou noc. Pánčička nemohla spát, páč jí bolela hlava, žup a byla ve štrézu, nepomohnul by jí ani štrézovej trojúhelník pana Šusty, jak moc byla ve štrézu. V noci se ozvaly jakési zvuky, které vypadaly, že Štangle bleje, leč když Koláče vlítlo do předsíně, čuměl Štangle co ho budí. Ráno sice pevnou hodnotu nevytvořil, ale má chuť k jídlu - dostal trochu kuřecího prsíčka a to s chutí zblajznul a i se trochu -přídělově napil. Venku běžel k výkopům vytvořil kaši a stekal se, že nemůže za Maximem. Vypadá to, že to vrhnutí po příjezdu domů před barákem, bylo jen tou trávou už. Snad, snad, snad. Chtěl zabíjet Bubici, mě, fšécky. Jsem vyřízená jak žádost, chce se mi spát a vypadám, jak tejden starý zmuchlaný noviny.
denyk
" Denčo nebój, je bez trávy, fákt"
dobrá oslava
cernej caj
tak sem usetrila pulhodku cekani na bus
tak ale stejně mě to překvapilo, nebylas doma tak pozdě.denyk
cernej caj
jsem ho taky v to listí neviděla, až když na něj Xerxová
upozornila
páč mimikry sou, dyž neni vidět , jak praví klasik
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 08:53
- Nahlásit
asi mi dneska přijde ta kožená peněženka a golfový pravidla v kůži, to jsem teda zvědavá, jak to bude vypadat
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 09:04
- Nahlásit
Maya
displej že je jako velikej?
4,3" ale já to nosím po kapsách, pořád, takže nevím, jestli by se mi větší do kapsy vešel stejně jako peníze,
mám pořád zmudlaný jen tak v kapse ...a navíc, stejně je to tak na 3 roky a bude abgreit
jak to bude vypadat
tak podej raport, já pak podle tvých referencí objednám
PetraK
dobrá oslava
voněla tam všude, ale v buchtě nebyla
páč mimikry sou, dyž neni vidět
jj to známe.
ten stres,jo to znám..vlastně když jsem ve stresu tak většinou
kvůli zrzafcovi . Před týdnem tý krve, jet s ním jenom sama, tak si sednu asik na perón rozbrečím se a i ten vlak by mi snad ujel
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 09:06
- Nahlásit
Tady chčí. Nechce se mi do toho vstávat a už vůbec se mi do toho nechce na dlouhou procházku...
PetraK
Tak to je dobře, že je chlapečkovi líp
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 09:18
- Nahlásit
PetraK
tak cistej cas cesty mel bejt 4h (ty 2 navrch v nedeli udelalo 30min z melnika + hodina a pul cekani na ten spoj z melnika do utrob kachnokraje , takze i rpes asi 10ti minutovy zpozdeni sem byla 19.50 v brne na nadrazi.
hlavne ja na telefonu mela tu fotku 2x2 cm
jinak supr, ze rumicek je OK, neblije a snad i ta obnovena chut k jidlu je dalsi dobrej ukazatel
birma
naprosto te chapu a soucitim s tebou, ja chci doma spaaaat, rezou me oci, boli me v krku, supr den na praci
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Lis 2014 09:25
- Nahlásit
Děkuji, že se mnou sdílíte radost z boba Ludřenka se zatím drží, tekutou stravu bude jíst asi 14 dní, pak najedeme na kašičky ... a bez pohybu bude, dokavad nesroste! A to bude masakr
denyk
jsem z Podluží, toho dolního ... ta oslava, jestli byla v Poustevně, tak ty deathmetalisty znám osobně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 09:40
- Nahlásit
Tinta76
Ludřenka se zatím drží, tekutou stravu bude jíst asi 14 dní, pak najedeme na kašičky ...
tak to je super, že se daří dobře srůstat a hojit, jen pokračujte milé dámy, pokračujte. Kolik jí je? A jakej je u Tebe vlastně aktuální stav psůch? My jsme dvojpsí.
a bez pohybu bude, dokavad nesroste! A to bude masak
a to mi je tě líto.
denyk
kvůli zrzafcovi .
jo, přesně, většina věcí se dá, tohle je blbý.
Před týdnem tý krve, jet s ním jenom sama, tak si sednu asik na perón rozbrečím se a i ten vlak by mi snad ujel
dovedu si představit, jak Ti bylo.
Jak si tehdy Ešus podříznul tu nohu v polích a já tam s ním byla sama, vůbec nechápu, jak se nám podařilo doběhnout domů
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 09:44
- Nahlásit
PetraK
sice pevnou hodnotu nevytvořil, ale má chuť k jídlu
No tak uuuf, snad vas po prichodu domu nebude cekat zadny prekvapko a uz bude dobre.
denyk
že ho to asi jako nebolí, ale když
to pak rozbalím a vidím . Tak nevím, jestli nějaký odvar z řepíku na to, nebo co....
A jaky to ma? naky osklivy, hnisavy? Tohle je fakt beh na dlouhou trat, moc se to uspechat neda. Jestli to ma pekny, suchy, tak bych mu to v nicem nemachala. Max obcas zbetadinovat, pripadne svetlej roztok hypermanganu. Jinak ale halt jen sucho, cisto a zadny blemcani.
Tinta76
Ludřenka se zatím drží, tekutou stravu bude jíst asi 14 dní, pak najedeme na kašičky ... a bez pohybu bude, dokavad nesroste! A to bude masakr
A jak dlouho bude pupek teda srustat? Akcnaka drzet na uzde, ouje, pevny nerv predem.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 09:44
- Nahlásit
cernej caj
19.50
ty jo to by mě fakt nenapadlo, jasný, ten kdo jede,tomu to tak neubíhá,ale já čubrněla, žes už doma
e rumicek je OK, neblije a snad i ta obnovena chut k jidlu je dalsi dobrej ukazatel
tak nějak to vidím taky a doufám, že to tak i bude, eh. živej byl ráno až dost, za což jsem vždycky ráda.
taky bych chrápala, páč když jsem nemonitorovala Rumíčka, co si spokojeně chrápal, tak mě vzbudila Brrníkova alergie . Si říkám, kdy se vyspím - doufala jsem marně, že o tomhle víkendu co byl . Zkus si koupit to Gelsemium, mohlo by ti pomoct, mně zabralo dobře i na tu uzlinu.
birma
že je chlapečkovi líp
no ulevilo se mi ráno trochu, ale hlava z toho nevyspání bolí furt jak střep.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 09:46
- Nahlásit
Fifi
No tak uuuf, snad vas po prichodu domu nebude cekat zadny prekvapko a uz bude dobre.
si tu držim palce, aby to tak dopadlo.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Lis 2014 09:54
- Nahlásit
PetraK
Kolik jí je? A jakej je u Tebe vlastně aktuální stav psůch? My jsme dvojpsí.
V září jí byly dva roky. Máme vlastně jenom jí. Další dva (naháči - čuba a pes) jsou rodičů, ale bydlej u nás a pendlujou nahoru a dolu (bydlíme v baráku s rodičema) podle toho, jak se jim chce
Fifi
A jak dlouho bude pupek teda srustat? Akcnaka drzet na uzde, ouje, pevny nerv predem.
asi 4 týdny? je to pes od psa ... nasadila jsem hnedle po operaci homeopatika Arniku a věřím, že jí to pomůže ...
denyk
co je pesanovi???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 09:57
- Nahlásit
Proooooooooooč když mě už druhej den bolí hlava, tak proč tu vrtaj, pomoc!
Tinta76
V září jí byly dva roky
áá takže torpédo. no, myslím, že budeš mít velkou spotřebu čokolády, či alkehůlu , případně obojího
No jo vlasntě, ešče naháče jste měli doma. Tak Ludra není sama, to je fajn.
Ta arnika byl dobrej tah.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 09:57
- Nahlásit
PetraK
ano, prekvapena ze po necelych 5ti hodinach su doma "tak brzo"
Tinta76
tak 4tydny je asi na akcniho dvouletyho psa docela doba teda, kdy ji drzet v klidu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 10:04
- Nahlásit
Tinta76
no to bude na mokrej hadr na hlavu, já když měla udržet bez pohybu neakčního dva měsíce, tak jsem byla zralá na psychitra, měsíc u akčňáka bude mnooohem horší
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 10:08
- Nahlásit
Tinta76
a bez pohybu bude, dokavad nesroste! A to bude masakr
no vítej f klubu
jestli byla v Poustevně, tak ty deathmetalisty znám osobně
jj na nádru tak zrovna deathmetálistí já neznám, znám tu druhou kapelle a taky voslavence, samozřejmě
To až se ty naše prdelky zahojej, tak si třeba někde můžem dát spicha.
Loni jsem byla v Podluží na dvě nocí v oném penziónu, čéče ale jakpak se to jmenuje.. ? Nevím, má to tam kámošky kamarád, venkovní bazén, kousíček od nádra....
PetraK
vůbec nechápu, jak se nám podařilo doběhnout domů
člověk moc nepřemýšlí, jedná instinktivně...
Fifi
ani nateklý, ani hnisavý, je to schováno pod chlupem, ale když mu to chytnu- jako kdybych mu chtěla vysunout dráp nevím jak to nazvat tak je to prostě takový živý, nezaschlý...ale asi to tak má být, když tam pak bude růst drápek.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 10:10
- Nahlásit
Tinta76
homeo jsou fajn věc
co je pesanovi???
urval si dráp, když jsme vystupovali z vlaku..celej, ale lůžko
zůstalo, tak prý doroste
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 10:12
- Nahlásit
Tinta76
Už vím, chata Spojařka ale je to v Horním Podluží, né v Dolním
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 10:13
- Nahlásit
denyk
člověk moc nepřemýšlí, jedná instinktivně...
já se snažila nejdřív ho odnést, to nešlo, nebylo to čím zavázat, hrozný. Tak jsme běželi, oba od krve, jak jsem se snažila ho poponést. Když jsme probíhali kolem sámošky, lidi dost koukali. Doma jsem rozrazila dveře, vytáhla chudáka Brtníka s chřipkou a horečkou a jelo se na veterinu. Tam mu pak - naštěstí až tam - prdla i tepna. strašný.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 10:20
- Nahlásit
PetraK
Tam mu pak - naštěstí až tam - prdla i tepna. strašný.
bóže no ono to je hned, ty jejich kozí nožičky
Já byla ráda, že to ve vlaku trochu přestalo krvácet díky tomu obvazu, co nám poskytl průvodčí.
Jeli jsme hodinu a pak jsem ho z nádraží taky chtěla nést, aby to zase nezačalo krvácet, ale nešlo to, jen kousek..i těch 23kg je dost
Prasklou tepnu si neumím představit...uf.
Jako štěně mi začal kašlat v zimě v lese a já předtím nikdy kašlat psa neslyšela, no myslela jsem že se něčím dusí..
Taky fajn
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 10:23
- Nahlásit
denyk
jsou to s nima zážitečky.Připomnělo mi to, že si zas musím brát s sebou to obinadlo. Když se to stalo nosila jsem furt,jenže to je jednou jde člově v bundě, jednou s ledvinkou, či bez.... a jak by se to bývalo bylo tehdy hodilo.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 10:26
- Nahlásit
denyk
nevím jak to nazvat tak je to prostě takový živý, nezaschlý..
No jo, si predstav, kdyby tobe strhli nehet, jak by to vypadalo. A ze mne ho jednou trhali, kdyz mi pribouch bracha prst do dveri a ja si musela druhou rukou zazvonit, aby otevrel...
PetraK
Brrr, nechte toho, nevzpominat na takovyhle veci, mam husi kuzi.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 10:27
- Nahlásit
PetraK
s sebou to obinadlo
to je dobrý nápad...
Čék aby chodil s baťohem - pytlíky, kokína, paralyzér, tydlifoun,
v létě vodu a nevímcoještě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 10:28
- Nahlásit
Fifi
i a ja si musela druhou rukou zazvonit, aby otevrel.
neeeeeeeeeeeeeee! tjo a nám řika, abychom přestaly
mi ségra kdysi zabouchla prsty do dveří od auta. od starý škodovky, nebyla tam ta guma. se divím, že jsemse tehdy nepočůrala.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 10:32
- Nahlásit
denyk
Čék aby chodil s baťohem
Ja bez baglu ani ranu. Ale paralyzer nemam, obvaz me nenapadnul.
PetraK
zabouchla prsty do dveří od auta. od starý škodovky, nebyla tam ta guma.
Ses lepsi, u me to odnes jen jeden.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2014 10:33
- Nahlásit
denyk
Nedávno přišel o dráp kocour - živý to měl dlouho páč mu napřed narůstalo to měkký vnitřní lůžko a až kolem toho pak rostla ta pevná část drápku.
|