| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 17:44
- Nahlásit
Bylo to úžasný, bylo to s váma úžasný .
Najtíček byl boží, krásnej. Kdyby bylo po jeho, myslím, že by Xerxová tu trasu prošla cca třikrát
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 17:44
- Nahlásit
Fifi
odted si muzete chodit vlastni na policky
já budu chodit na ledničku - asi budu hodně klustá a viníkem bude Ešuska
cernej caj
já myslim, že určitě. Přecijen procházku se psama má většinou jednou měsíčně s váma na čundru a tady bylo mooooc pejsků a moooooc lidí a šlo se pomalu a často se stálo - to bude zpracovávat ještě tejden
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 17:51
- Nahlásit
kdyz budete moc hodny, tak dnedka hodim tak 10 fotrk nahodneho rychlovyberu, kdyz budu doma v 9, tak to adpon sosnu
kachna
jj, bylo to fakt sipr a su rada, ze sem si ten vylet k vam udelala nejen kvuli dnesku
melo to jedinou vadu zas, faja tak vybizi k mazleni a kulovy
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 17:54
- Nahlásit
cernej caj
kdyz budete moc hodny, tak dnedka hodim tak 10 fotrk nahodneho rychlovyberu
my jsme hodný pořád, ne?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 17:58
- Nahlásit
cernej caj
melo to jedinou vadu zas, faja tak vybizi k mazleni a
ale tos mohla, v Mělníku chirurgie je
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 18:00
- Nahlásit
kachna_
me bohate staci kousance od vlastniho, natoz od ciziho
birma
tojo, hodny ste futr, otazka jak moc
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 18:10
- Nahlásit
cernej caj
melo to jedinou vadu zas, faja tak vybizi k mazleni a kulovy
jsem ráda, že mě víc lákal k mazlení Najtík u kterýho hrozí akorát ortopedie nebo traumatologie, kdyby mě podupal a chíra nepadá v úvahu
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 18:23
- Nahlásit
páník stíhááá:
všechny fotky tady: http://drporkert.com/dogy/images/Night/1114/kokori nsko/index.htm
a my klušem na koncert
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 18:24
- Nahlásit
Xerxová
Jee, sikula, diky, jdu se kochat aspon na dalku. A koncert si uzijte.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 18:29
- Nahlásit
Xerxováy
panik je nejsikovnejsi, ze uz ma fotky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 18:33
- Nahlásit
RRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
Tak tetkon nevim co dřív hlásit, že jsme doma? Že to bylo prima? že Štajn zas po 14 hodinách se poblil? . Tak doufejme, že to bylo jen z tý trávy.
Moc děkuju Pruhatejm Fajfkatejm, že Fajušku moji milůvanou s sebou vzali. Už si zvyká holčička na malýho zrzatýho Pupíčka. Už jí kolem hlavy svištěl , hubišku jí dá už příště. A Fajuška milá i postupně i Bubitku na milost vzala. Jako vždy mě nezklamala.
Najt jest tele obrovské a potrhlé, Rumíček měl schízu, na jednu stranu se chtěl družiti, leč když to Najtík rozbalil v plném rozsahu, uuuž to na něj bylo moc. Prej strejda Digi, kterej je taky tak velkej mu ale neřeže při hraní hlavu . Bubice se družit nechtěla vůbec, leč její vysvětlovací metody jaksi Najtík - stejně jako Rumidlo - nebral moc v potaz. Ona je moc hodná a ti spratci poznají, že to nemyslí úplně vážně. Takže to moc nešlo, páč by jí ten černej poník převálcoval.
No strejda Adam moc na hraní není, vysvětlil to Rumíčkovi důrazně.Batynka a Mája meřešily nějak ničehož. Prcházka byla suprová, chytli jsme počásko, Lucinka a Kačenka byly naprosto výýýýbornýýý, Lucka Brtníkovi vyprávěla pohádku o Beruškách, kdy hlavní hrdinka byla Beruška Popleta, co ztratila dítě . Kačenka zas se mnou běžela přepadnout mámu a pak jsme si s holkama daly závody. Martínek je ťuťuňuňu. Nejsem Kuči baba, ale on je úžasnej. Jsem moc ráda, že jsme jeli, původně sice jen na otočku, krzevá ty vánoční dárky - hlavně pro Martínka, ten dostal růžovýho konika . A protože Rumíček - od dnešního dne zvaný Štangle ovšem projevoval zájem jít, tak jsme to zkusili. VYpadalo to, že mu pohyb prospívá, neb nejen nezvracel, ale taky ke konci zahustil ten ze zadnice výčep. No a až teď návratem do Prahy asi - se zas poblil.
DÍK ZA PRIMA PROCHÁZKU A KACHNĚ ZA CELÝ ZORGANIZOVÁNÍ, doufám, že si svou kachnu, kterou dnes obdržela někde vystaví . Na poličku někde
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 18:33
- Nahlásit
krásný fotky, je dobře, že i počasí klaplo a užili jste si to
tady od odpoledne chčije a chčije ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 18:34
- Nahlásit
kachna_
cernej caj
melo to jedinou vadu zas, faja tak vybizi k mazleni a
ale tos mohla, v Mělníku chirurgie je
kuš, nedělejte z ní vraha
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 18:37
- Nahlásit
Xerxová
krásný fotky, vižlí ksichty, Adam ve vodě, pruhatice moc hezká, ale vede teda předpokládám Brtník v kraťasech
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 18:38
- Nahlásit
Xerxová
jůůů fotky supr. A dodatečně hezkej kuldůrní prožitek
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 18:39
- Nahlásit
Hezké fotky, to jste měli pěkný výlet.
Hlavně ty žužly jsou super, prostě pes co může být bez vodítka je nejlepší
My měli dnes brdy a také pěkné, děvčata byla úplně vzorná.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 18:42
- Nahlásit
PetraK
neb nejen nezvracel, ale taky ke konci zahustil ten ze zadnice výčep. No a až teď návratem do Prahy asi - se zas poblil.
Jezis, trubka zrzata, fakt... Snad bude v poradku.
Xerxová
Krasny fotos, kor ty zrzatcu v listi, dobry mimikry.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 18:46
- Nahlásit
Xerxová
ty fotky jsou úúúúžasný! Díky moc!
PetraK
že Štajn zas po 14 hodinách se poblil?
snad bude Štajnidlo v cajku co nejdřív, on to taky pro něj musel bejt záhul takhle po chorobě takovej vejlet...
No strejda Adam moc na hraní není, vysvětlil to Rumíčkovi důrazně.
on by mu to nejspíš tak důrazně nevysvětloval, kdyby se Rumíček nepřišel družit, když on už chytal nerva z toho, že jsme 40 minut stále na jednom místě a sice přibejvaj psové a lidijové, ale dopřednej pohyb veškerej žádnej. Navíc se tam teda Štajnidlo objevilo jako duch, kdy jsme si ho ani jeden nevšimli a on byl najednou u nás....
Lucka Brtníkovi vyprávěla pohádku o Beruškách, kdy hlavní hrdinka byla Beruška Popleta, co ztratila dítě
Taky měla královna Beruška nejmenší berušku, která je takhle malinká a Lucinka postavila zlej hrad, kterej měl tu malinkou berušku unést, jenže nejmenší beruška měla svého ochránce zachránce a ten jí unést nenechal
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 18:53
- Nahlásit
Fifi
Jezis, trubka zrzata, fakt... Snad bude v poradku.
ono to vypadalo fakt gut, že mu to prospívá ten pohyb - šlo se pomalu, nebli, zahušťoval stolici...původní plán jet na otočku, nebo případně se vrátit. Jak jsme se bavily s Kachnou - dětem to kolikrát naopak prospěje... on už pak i zájem o jídlo měl, takže to postupovalo kupředu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 18:56
- Nahlásit
PetraK
tak snad bude rumicek ok, jestli dnesja jen po ceste domu tak to mozna bylo pro maroda uz cely moc, drzim palce, aby uz to bylo ok
kdybysme z ni delaly vraha, adi mi kachna nenabizi nemocnici
ale byla fajuska krasna
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 18:57
- Nahlásit
birma
Taky měla královna Beruška nejmenší berušku, která je takhle malinká a Lucinka postavila zlej hrad, kterej měl tu malinkou berušku unést, jenže nejmenší beruška měla svého ochránce zachránce a ten jí unést nenechal
Jezis, to je pekny, jakou maj kachnatka fantazii.
on by mu to nejspíš tak důrazně nevysvětloval,
Hodne durazny to bylo?
PetraK
No tak snad pohyb zabral a bude cajk. Bubitce to moc slusi.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 18:58
- Nahlásit
cernej caj
jako že by ti kachna rovnou doporučila Liběchovskej hřbitov?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 18:58 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
Fifi
Hodne durazny to bylo?
Štajn má šrám na čeníšku
edit: ale šrámy na duši mu to nenechalo, neb se chtěl přijít družit ještě nekolikrát, jen byl včas odhalen a odvolán
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 19:02
- Nahlásit
birma
Štajnidlo v cajku co nejdřív,
zobal si tam tu trávu. tak uvidíme. celou tu cestu byl naopak obrat k lepšímu - neblil, zahušťoval, tak...
on by mu to nejspíš tak důrazně nevysvětloval, kdyby se Rumíček nepřišel družit, když on už chytal nerva z toho, že jsme 40 minut stále na jednom místě
se přiznám, že jsem spoléhala na košík, jako na pojistku, jako u Fajfky, když tam budou ty štěnda,jak jsme avizovala v tom tydlifounu, páč to štěndo někdy ešče nefungá - i když on odvolání má. no.
Taky měla královna Beruška nejmenší berušku
u nás byly zlý berušky a beruška popleta Pišišpunda, či jak , co ztratila to dítě a všichni n aní byli naštvaní
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 19:02
- Nahlásit
birma
presne
stacily mi nahledy foto od xrxovych a adi to mazu vecko z karty
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 19:05
- Nahlásit
cernej caj
pravda. máš hrozně trefný poznámky . Ten vlak, to znám, to je o nerf, takhle stíhat- nestíhat
Mně fakt udělala Fajfkuše radost, páč pevně doufám, že to půjde, že ten pumprdlik to s ní skoulel jako Ešátor . Když tam proti ní mastil zpátky, za námi, tak stejně jako s Ešátorem s sebou ani nehla a když vylezli spolu z vody i si chtěla hrát.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 19:05
- Nahlásit
PetraK
se přiznám, že jsem spoléhala na košík, jako na pojistku, jako u Fajfky, když tam budou ty štěnda,jak jsme avizovala v tom tydlifounu
já zas spoléhala na to, že jsme mluvily o tom, že první kontakt bude pomalej a pod dozorem, fakt mě nenapadlo, že se vynoří Adamovi náhle přímo před nosem....
u nás byly zlý berušky a beruška popleta Pišišpunda, či jak , co ztratila to dítě a všichni n aní byli naštvaní
aha, tak tohle byla hodná beruščí královna, co měla spoustu sluhů, víc než celý město a stejně těm sluhům pomáhala a oni tu práci dodělávali sami, jen když byla královna moc unavená
cernej caj
adi to mazu vecko z karty
opovaž se!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 19:08
- Nahlásit
Fifi
No tak snad pohyb zabral a bude cajk. Bubitce to moc slusi.
no právě že to vypadalo , že to je ta nejlepší cesta, i jsme to s Kachnou probíraly... pak už o jídlo zájem měl. Tady zas ne. Trošku se napil převařený vody a chrápe, uvařený prso nechtěl, vývar taky ne. Škoda, fakt to vypadalo víc než dobře, celou dobu jsem ho sledovala, když musel jít na vodítku, cejtil se naopak omezenej,
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 19:08
- Nahlásit
cernej caj
byla fajuska krasna
Je to kraslice krasava, na svuj vek vubec nevypada. Plysacek, clovek by to muchtlal, vid.
Fajka
Jelito doma zustalo?
birma
ale šrámy na duši mu to nenechalo, neb se chtěl přijít družit ještě nekolikrát, jen byl včas odhalen a odvolán
Tak to jo.
kachna_
Ty jo, holky vyrostly! Ale Maja vypada furt stejne, Baty to samy. Jen z Martinka vidim prd, krome tebe coby serpy.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2014 19:11
- Nahlásit
birma
já zas spoléhala na to, že jsme mluvily o tom, že první kontakt bude pomalej a pod dozorem, fakt mě nenapadlo, že se vynoří Adamovi náhle přímo před nosem..
no jenže to jsou štěnda, právě. Když jsme šli s Ešátorem tehdy prvně do společnosti a nebyla jsem si jistá - protože on se bál, tak aby ze strachu něco, tak ten koš měl i když jsem si byla jistá, že ničehož neprovede. to je fučik.
|