| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 08:30
- Nahlásit
denyk
denyky díky moc za ten návod
cernej caj
ocelovy trsatko s vyvrtanou dirkou, ze ho muze nosit na krku
to je perfektní nápad
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 08:31
- Nahlásit
Janiii
nojo, taky sem chtela neco mamce k vanocum ale nejak me presla chut
Maya
ja ten kryt mam - na sluzebnim musim mit kryt proste ale to kryje jen zezadu, samo tu cast displeje ktera je nejnachylnejsi nee, tak tam mam aspon folii, no... to je asi spis tak jako modni doplnek nebo se ti neposkrabe ten telefon moc ze vypada furt hezky, ale jinak jak rikas...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 08:43
- Nahlásit
cernej caj
já nemám ani folii na displeji, si říkám, že než ten telefon zřídím k nepoužití, tak stejně dřív chcípne
jako mě se líbí obrázky na mobilu, na to starým jsem měla namalovaný kytičky zepředu kolem displeje a to bylo hezký, ale to na tom krytu nevidíš ani když telefonuješ, ani když máš mobil někde položenej, to viděj akorát tak lidi kolem
že nedělaj nějaký kryty co by dělaly ozdoby zepředu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 08:48
- Nahlásit
Maya
nooo a když budu fotít, tak bude vidět vlk...
jinak mě si v tomhle moc nevšímejte, já jsem pořád dítě
a kytky blééé
teď mám zezadu žlutéj a je malinkej a stejně si toho hodně lidí všímá
kachna_
díky moc za ten návod
já jsem jsi říkala, že by se zrovna kačátkům mohl hodit
a kdybyste některá chtěla vykrajovátka na perníkos, mám hafo, dokonce aj celý betlehém
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 08:54
- Nahlásit
Maya
ja mam, nosim ho hodne v kapse batohu treba s jinejma vecma a kovova baterka nebo nozik by ho spis mohly poskodit - navic bud si ho budu moct za rok odkoupit, nebo abych neplatila ze je rozbitej
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 08:57
- Nahlásit
denyk
tak to využití propolisu mi napovídá, že se po něm zkusím někde podívat. Hodil by se mi hned na několik neduhů
Ale kde sehnat včelaře, že
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 09:02
- Nahlásit
grimmh
propolis nebo propolisova tinktura se da i objednat z netu, na fleru je taky hodne vcelaru. Navic treba zjistis, ze u vas jsou taky v okoli, kdyz zapatras
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 09:05
- Nahlásit
grimmh
není problém, domluvíme se a pošlu
Jestli chceš udělat si sama, nic to nestojí
cernej caj
no právě, proč objednávat, když já to mám zadáčo
a nakoupím jen lihovinu, ono je to na netu docela předražený
Taky včelí vosk bych mohla sehnat, včelařů znám víc, navíc od jednoho jsem brala asik 20 medíků
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 09:09
- Nahlásit
denyk
Díky za nabídku Zkusím se napřed podívat po nějakém včelaři po okolí. Naložila bych to asi do slivovice Máme jí doma a nechutná mi tak by mi jí nebylo líto
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 09:16
- Nahlásit
grimmh
to asi do slivovice
tak ze slívky udělej medicínku zázvorovici
na 1/2 litru slívky cca půl sklenky medu,
2 citrony vymačkat, kousek kořene zázvoru nastrouhat,
nechat luhovat cca 14 dní a pak přecedit.
Dělám jí téměř každý měsíc a téměř všem moc chutná
a hlavně léčí
Moje je teda rychlozázvorovice, páč je naložená max.
2-3 dny a pak je hned vypitá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 09:18
- Nahlásit
denyk
jasny, myslim to obecne, kdyz nemas vubec pristup jinak.
ja mam ted medik od souseda, repkovej, mnaaaaam ale jinak osobne jiny vcelare moc neznam, u nas vcelaril totiz deda a nebyly kontakty potreba a taky vis jak je to u ty mlady generace...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 09:32
- Nahlásit
vono akorát bacha, ta domácí propolisová tinktura dost barví, zuby třeba, mamka to kdysi používala na dásně kvůli paradentóze a kvůli tomu s tím musela přestat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 09:36
- Nahlásit
jo a vceraaa mi prisel postou jetej ten bazarovej telefon dvousimkovej co sem si koupila, tak konecne nebudu jak trupka muset ohlidavat 2 cisla (hlavne nekde v lesich a taky mu snad dlouho vydrzi baterka, ten muj starej mista bez signalu nema rad
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 09:43
- Nahlásit
cernej caj
jako ten co si myslela, že přijdeš o prachy?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 09:44
- Nahlásit
jakože co toto, že když chci jednorázový karty na benzín jako dárek, tak to neposílaj, ale musí se proto na benzínku?? to jako jak?? pěšky?? to jsou teda fakt služby
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 09:48
- Nahlásit
Maya
ne, to prijdu o prachy, nasla sem si pak ten model na bazaru ze prodavala zenska, tak sem si ho vzala od ni... o ty prachy asi prijdu
no asi necekaj, ze nemas auto kup dalnicni znamku, tu maj i na postach
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 09:51
- Nahlásit
cernej caj
ne, to prijdu o prachy
aha, tak to je blbý, tak doufám, že to nebylo moc
kup dalnicni znamku, tu maj i na postach
tenhle nápad už mi vyfouknul brácha
budu to muset nějak vymyslet
to už bylo loni, že u nich mrazy a u nás teplo, že jo?
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/353861-sp ojene-staty-sevrela-zima-mrzne-i-na-floride.html
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 09:53
- Nahlásit
když už tu byly ty kryty na mobil, kde by prodávali pouzdro s kroužkem na zavěšení na krk asi nevíte? že by bylo neoprenový, jako jsem kdysi dostala jako reklamu, to ani nedoufám
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 09:53
- Nahlásit
Oni jsou ti amici proste divni noooo. Ja uz sedim ve vlakozu, ale mlha je pekna
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 09:55
- Nahlásit
Maya
tak to jsem se fakt nedivala, pac kdyz si predstavim tohle padlo nosit ne krku . Ja si nemuzu koupit ani pouzdro vyklapeci do strany pac pro me jako pro levaka je to znacne nepohodlny.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 09:56
- Nahlásit
Maya
no 1100 asi, no... takhle pred vanocema dost blby, mi ty prachy budou chybet, ale tak za blbost se plati, no jeste mi strhli nedoplatek za vodu 1500 takze bozi listopad
a to chces neco rodicum?
jj, bylo to loni, new york myslim byl v nejaky studeny zone
a co pouzdro na zapesti? tady na krk
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 09:57
- Nahlásit
a hele vlastní motiv na kryt http://skinzone.cz/themes/own-theme-a-b-c-d-e.html
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 10:00
- Nahlásit
cernej caj
tyhle vodotěsný jsem našla taky, ale jsou hnusný a zbytečně komplikovaný, chci to pro mámu, ta nosí mobil na krku furt, ale měla ode mě ten neopren, nahoře se to jen odklopilo, jednoduchý a hezký, teď má ode mě ponožku co mi dali zadarmo k mobilu, ale to je dost blbý, že to zvrchu není zavřený, takže klidně může mobil vypadnout, radši bych něco hezčího a praktičtějšího, ale to se snad ani nevyrábí nebo co
to je dost těch peněz, to chápu, že mrzí, no já přišla o prachy kvůli tomu marodění, takže chápu jak je to teď blbý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 10:10 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
denyk
tak at vlak nema zpozdeni
Maya
tohle asi tay neodpovida predstave ale maj tam pouzdra od kila nepromokavy tak se to muze nekomu hodit vedet
nebo si nech usit na na fleru a domluv se, ze ti tam hodi jeste kousek latky s knoflikem, cvockem nebo suchacem, at to ma pekny a funkcni
tahle je supr, a co by spis ocenily decka zabi kapsu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 10:15
- Nahlásit
cernej caj
to s těma kočkama je pěkný, hledat na fleru mě teda nenapadlo, se tam musím podívat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 10:15 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
tááákle zíve Koláče, táákle jako strejda Tilda
Rumohlášení - v půl jedenácté již nebyla venku žádná produkce hovnot, zato jsme museli uutykáááát k ďourám. Bubitka nechtěla uuuutýkááát k ďourám, Bubi chtěla do kůchně, kde se vařilo masíčko pro Rumíčka a byla velmi steknutá, že Rumenige utykááá a musí se na něj čekat. Mám takovej dojem, že na tý podestě i netrpělivě si klepala nožičkou . No a zatímco pak fšicí spali, Koláče nespalo, protože čekalo co bude. A nebylo nic. Ráno Rumíček vytvořil točenou zrmrzlinu, takže zahušťujeme. Žere jako prokopnutej, měl tři snídaně, Bubitka je nasr*tá, protože vona má jen jednu. je jí jedno, že vypadá jak bedna kytu, chce TAKY TŘI SNÍDANĚ a odmítá - ale fakt, nekecám - odmítá poslouchat. Stávkuje. Drží jídlofku koza. nepude na místo, nepude, nepude a nepude protože vona nic nedostala, tak nepude a já sem blbá, hnusná megera, co jí nedá najíst. Asi ji zbiju, to by mohlo pomoct .Leju do sebe kafe, ale nepomáhá to.. Jo a osmýho prosince vyjde Rumíčkovi další článek - ne tasemnice, povídání, vy husy
Jdu vás dočíst.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 10:19
- Nahlásit
PetraK
Jdu vás dočíst
to jako jde? já se včera prokousala odhadem tak třetinou vašeho včerejšího slovoproudu a víc asi nedám.
Bubitka je boží a je dobrý, že Maloštangle zahušťuje
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 10:20
- Nahlásit
Poslala jsem chovatelce odkazy na Batofotky vaše. Ať vidí, co mi prodala za debilku!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 10:25
- Nahlásit
denyk
mohl někomu líbit, třeba pro kindervajíčka
jéééééééééééééééééééééé! nejsem kindr vajíčko už asi stopadesát let, ale ešivá bude čas, tak se mi to bude hodiiit!! díkuju
o 9:30, pak jedu na plicní.
TAK DRŽÍM PALCE, I KDYŽ TU UŽ NEJSI
No čučel ukřivděně...
jako Bubice po jedný snídani?
cernej caj
muz ma dneska narozeniny, tak su zvedava, co rekne na darky. Mam pro nej ocelovy trsatko s vyvrtanou dirkou, ze ho muze nosit na krku a tricko, tak su zvedava.
tak šécko nej! a hezkou oslavu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2014 10:29
- Nahlásit
je jí jedno, že vypadá jak bedna kytu, chce TAKY TŘI SNÍDANĚ
mluví mi z duše
|