Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou II
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 596 . 597 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2014 19:10
- Nahlásit

Tak Rumíček zatím od odpolední návštěvy neblul a je hladov. Dostal před hodinou první část večeře (rýžu, mrkvu a prso), teď půjdu servírovat druhou část.

cernej caj

sou dost hrozny, obecne co se clovek dozvida. je dobre, ze je dneska jinak, i kdz v nekterych ohledech ne uplne lip, tak globalne snad jo

jo bylo to hrozný a to my jsme s Brtnikem zažili jen část těch demonstrací. Člověk nevěděl, kam se to vyvine. Je škoda, že to celý nevyznělo líp, potenciál to mělo si myslím.

Fifi

Vztyci se v tom okamihu sfinga Agati. Co je to tu za brajgl? Kremyl s Baz znehybni. Cucej. Cucej vic a provinilejs. Ag zacne mavat ocasem, ze at si hrajou dal. Odchazi. Kretenky pokracujou v hratkach

já vždycky tohle hrozně ráda čtu.

denyk
ty wogo, je ti líp až tak, že téměř nemáš depky? To je teda super zpráva

nojo, lepek je svině, bavili jsme se o tý souvislosti - lepek/deprese s kolegou celiatikem, či jak se to píše, říkal, že se to ví, že tohle dělá. nechápu, proč to doktoři nepropojej tuhle informaci s psycho a psychiatrama

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2014 19:11
- Nahlásit

Janiii
mozna jeste bude

denyk
no nemam rozhodne tak hrozny a rekla bych, ze mam proste beznou blbou naladu obcas, samo ze asi uplne jak "zdravej" clovek to nebude ale je to mega moc lepsi

Fifi
to zni dobre, mas kralovnu a sasky?

mam dve zpravy. spatnou a dobrou. Dobrou napred - za chvilu budou fotky. Spatnou potom - diky obrovskymu sumu na nich nerozeznate spice od blata nebo vizlu od listi

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2014 19:19
- Nahlásit

cernej caj
budou fotky co podněcujou představivost

dorazila ta kožená peněženka a je fakt supr v krásný dárkový krabičce, je skvěle řešená, že na tu přezku je zapínací jen půlka, druhá půlka na karty je na cvoček a mezitím volně na drobný na zip, tudíž když chce člověk jen drobný nebo kartu, nemusí to celý rozpínat, jako líbila by se i mě, tak až někdy příště

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2014 19:20
- Nahlásit

PetraK
zatím od odpolední návštěvy neblul a je hladov.
tak to je moc fajn, šmudlís jeden

nepropojej tuhle informaci s psycho a psychiatrama
von toho nepropojují víc ....to jsou furt prášky na všechno
a příčinu nikdo nezkoumá.

cernej caj
tak blbá nálada a deprése je přece jen trochen rozdíl

těšíme se na photos a budou haskí určitě

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2014 19:22
- Nahlásit

jsem doma, jsem mrtev a chci fotky od čaje... teď a hned - neb jsem schopná tak maximálně tupě zírat na obrazovku...

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2014 19:30 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

cernej caj
mas kralovnu a sasky?
Zalezi na situaci. Ony se ty vrchni role ruzne prelevaji, nejvrchnejsi sem samoze ja . Ale perdele uz dobre vedi, ze kdyz vzbudi tupe cerne muzstvo, ktere se muze pak prerazit, aby vykonalo svou povinnost, a - edit - pak si perdele sosakujou v klidu tam, kde potrebujou/chtely driv a tak (zabrat pelech, na kterej mely zalusk, vyuzit nepritomnosti zarlivaka k pohlazeni..)
. Dobrou napred - za chvilu budou fotky. Spatnou potom - diky obrovskymu sumu na nich nerozeznate spice od blata nebo vizlu od listi
To sem zvedava na mimikrozni zviratka.
PetraK
od odpolední návštěvy neblul a je hladov. Dostal před hodinou první část večeře (rýžu, mrkvu a prso), teď půjdu servírovat druhou část.
Krasa, sledovat postup hovna u Tinty a bliti u vas.
já vždycky tohle hrozně ráda čtu.
Ja se na to radsi divam, ani nemukam. Asi to pak i blbe popoisuju, ale proste to bylo moc pekny je sledovat.

Tinta76
# Zasláno: 18 Lis 2014 19:43 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Tak jsme se před chvílej vrátili od veta ... máme novej "satelit", delší - 30 cm ... Ludřena si pravděpodobně okrajem toho kratšího rozdrbla spodní část rány. Má tam slušnou díru. Naštěstí jenom v kůži, břišní stěna je OK. Teď to z ní docela crčí, že i v čekárně u veta pod ní byly kapky. Ale je veselá a živá, žere a zas udělala bobo. Takže se prostě jenom musí zahojit.
Právě odběhla do kuchyně, páč tam páníček připravuje papů pro zbylý dva psy Du si dát hadr na hlavu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2014 19:43 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Xerxová
tak za 5minut to snad bude nahrany...

nicmene asi spic dostane metal za nejdementnejsi vyrazy

Fifi

nojo, sou docela vychytraly

edit fotky a jejich 3 perdele

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2014 19:48
- Nahlásit

Fifi
ale proste to bylo moc pekny je sledovat.
jj, taky jsem takhle ráda sledovala psůch hrátky, bohužel už to víceméně skončilo, Kim už je na tomoc starej

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2014 19:49
- Nahlásit

Tinta76
no tak ještě že se na tu ránu nedostala zubama, to by bylo horší

Tinta76
# Zasláno: 18 Lis 2014 19:49
- Nahlásit

dobře jí tak

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2014 19:50
- Nahlásit

Tinta76
máme novej "satelit", delší - 30 cm ... Ludřena si pravděpodobně okrajem toho kratšího rozdrbla spodní část rány. Má tam slušnou díru. Naštěstí jenom v kůži, břišní stěna je OK.
Tak to este budet mit zajimavy. Ale zere, kadi, tot podstatny. A s tim rezimem omezujicim, je to na palici, ale neda se asi nic delat. Ja mela cubu kdysi i na zahrade na voditku, 2 mesice, pakarna, ale jinak to neslo. Tak zadny odbihani za zradlem, pekne ludru jistit voditkem furt, i doma.

Tinta76
# Zasláno: 18 Lis 2014 19:51
- Nahlásit

Maya
no tak ještě že se na tu ránu nedostala zubama, to by bylo horší
ani si nechci představovat, co by s tim ta trubka všechno dovedla udělat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2014 19:52
- Nahlásit

Tinta76
to je fakt vyraz, chudak ale tak hlavne, aby se dobre hojila, stesti, ze si nic neposkodila, no holt hlidat a hlidat ...

kachna_

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2014 19:54
- Nahlásit

Tinta76
chúdě malé jak čumákuje jak snáší ten satelit? Bukís z něj byl úplně mimo, párkrát narazil do zdi a pak už jen stál jak oslík a bál se pohnout

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2014 19:58
- Nahlásit

cernej caj
zrovna tuhle fotku jsem sem teď chtěla dát, to je vítěz nejdementnějšího výrazu
ale jinak super fotky, fakt nechápu, co se ti na nich nelíbí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2014 20:01
- Nahlásit

Maya
no ze sou fakt desne zasumeny a ne vzdykcy dobre zaostreny? ale to by chtelo asi hlavne svetelnejsi objektiv a mozna tele by nebylo od veci, akorat moje tele jede do zatoky donna nook na tulene beze me

ale jako batopes proste vyhrava na cele care timto vyrazem

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2014 20:01
- Nahlásit

Ještě jsem nedošla na konec ale BOTAnická zahrada je super a foto č PB170683. jak ti dva zrzavý "stojí ve vzduchu "

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2014 20:03
- Nahlásit

denyk
to sem si ani nevsimla :d

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2014 20:04
- Nahlásit

A dětičkám to moc sluší a taky Adámkovi a vůbec všem, jste téa "Partička"
cernej caj
a zas neremcej, jsou hezkýýý

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2014 20:10
- Nahlásit

cernej caj
to sem si ani nevsimla :
já taky ne
mě se líbí jak tam Rumíček sedí před Najtem, to je posez
a botanická zahrada samo taky
jinak mě nijak extra zašuměný nepřipadají, prostě normální jaký fotím já

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2014 20:11
- Nahlásit

Tak si myslím, že rejže nebude funkční ani u Rumíčka . Zahuštěný, zase kapek vodhustil. Takže jsem teď dělala Popelku a vyndavala rozšmelcovaný prso na nitky z rozvařený rejže na kaši. Supr práce

Fifi

hele to jsem si taky říkala, že to je dobrej spolek

si to pak i blbe popoisuju, ale proste to bylo moc pekny je sledovat.

to věřím, protože Bubi si s tím potrhlem už tolik nehraje- je moc drsnej. Ale miluju, když dělá Bubi pána hradu a malej se vzteká

Tinta76
Du si dát hadr na hlavu
chudero nebohé
žiš vona je nebohá taky ale!!

denyk

to jsou furt prášky na všechno
a příčinu nikdo nezkoumá.

jdu se dívat na fotky!

jo

cernej caj
sumu na nich nerozeznate spice od blata nebo vizlu od listi

prosim Tě, nic nemůže fotit hůř než můj foťák.

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2014 20:12
- Nahlásit

zábavná posilka
https://www.facebook.com/video.php?v=1015218677111 6006&set=vb.29918501005&type=2&theater

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2014 20:15 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

PetraK
jako myslis, ze proste muze jen kure a obecne asi rejze pro nej nee?

maya
to je desny

a du spat

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2014 20:16
- Nahlásit

cernej caj

to řikám, že kecáš!!

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2014 20:17
- Nahlásit

PetraK
já bych mu dala tu smectu, vždyť je to přírodní preparát a dává se i malým dětem a zabere to rychle na zahušťování

Tinta76
# Zasláno: 18 Lis 2014 20:17
- Nahlásit

denyk
jak snáší ten satelit?
no občas stojí jak tydýt se skloněnou hlavou, často ho používá k ražení si cesty, ale jinak bych řekla, že ho snáší dobře, jako vadí jí, to jó, ale nejni až tak hysterická a vůbec se nesnaží si ho sundat. naštěstí ...

jdu jí převlíknout, tož se tu mějte, zas podám hlášení

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2014 20:20
- Nahlásit

denyk

jo na tu levitaci jsem taky čuměla
cernej caj

jako myslis, ze proste muze jen kure a obecne asi rejze pro nej nee?

hm vypadá to stejně jako u Bubice v létě. A dává to i určitou logiku. Ráno a odpoledne měl jen čistý maso rozdrcený a produkoval kaši. Teď jsme uvařili rejži a mrkvu, aby se to zahustilo a došlo k tomu samýmu efektu jako u Bubi. tak si myslím, že mu ta rejže taky nesedí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2014 20:21
- Nahlásit

Maya

já bych mu dala tu smectu, vždyť je to přírodní preparát a dává se i malým dětem a zabere to rychle na zahušťování

to bych nesměl bejt kretén víš bylo mi dneska děsně a nedošlo mi, že mám smectu na chalupě

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2014 20:23
- Nahlásit

Leží tu na zádech, válí se a troubí na Prasničku, co žvejká v kušně Vypadá to že spolknul slepičárnu. Moc prima na mou hlavu.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 596 . 597 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání