Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / nontématický občasník
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:36
- Nahlásit

Grin

Hmmm... díky, ale stejně teda tomu pořád moc nerozumím, přijde mi to jakýsi celý divný a nejspíš je ještě něco za tím, co jako nekompetentní kolemjdoucí nemůžu vidět.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:38
- Nahlásit

Tondas
čupky prej psa nekousnou
no nevím nevím
Jebloň
nech si to vytisknout, k tomu pár dalších perel zde napsaných, skromností samou se vyznačující, event. i blbostí (to dle příspěvků a přispívajících ) ať máš každý ráno důvod k zasmání se a prodlužuješ si život jako já

Vero
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:40
- Nahlásit

Jinak kamenování kohokoli, páč je blbej kynolog, nemám ráda, psům to stejně nic nepřinese. Kamenování kohokoli, páč je jinej a nezapadá, taky nemám ráda, ale prdlajs vím, jak to s Eninkou doopravdy bylo a co jste si udělali ještě před tím, než se neměla k tomu dát psům koše.
Ach jooooo....

Jebloň
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:40
- Nahlásit

Tondas
čupky prej psa nekousnou
To si měl říct dříf a já bych to vysvětlila nebožce Bůce.
Eldoguero
nech si to vytisknout, k tomu pár dalších perel zde napsaných, skromností samou se vyznačující, event. i blbostí (to dle příspěvků a přispívajících ) ať máš každý ráno důvod k zasmání se a prodlužuješ si život jako já
Neber to zle,ale já tu fakt nechci bejt do 150let.

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:45
- Nahlásit

Gi a smečka
no tak fajn

Tondas
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:48
- Nahlásit

Vero
Ach jooooo...
já zase nevím kdo je kdo, lítá to tu zleva doprava a nevím kdo je rus a kdo němec. Ti teda řeknu že je totu nepřehledný jako když barvoslepej kouká na fotbal

Vero
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:51 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Gi a smečka

já jsem tě přehlídla (je tady moc témat)

Ano, Mirek Dušín jsem já. Zůstalo poněkud nepochopeno moje jednání. Který se bohužel odvíjí od toho, co si JÁ myslím a ne co mi kdo diktuje. Takže když mě něco točí, tak se do toho vložím, když se mi něco líbí, chci to získat, když mě někdo sere, zametu s ním a když mám někoho ráda, vyhledávám jeho společnost. Tak to prostě je a absolutně nezáleží na tom kde v ten moment jsem a s kým v ten moment jsem. A to se prostě nenosí.

já vím, že mi do toho prd je... ale je to teda tak, jak píše Grin, že tě nasrala ta kauza Eninky, jak se jí nadávalo, a proto ses přestala s nima bavit? mně totiž matně přijde, že to není první zdejší kamenování někoho...

dorotka1
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:51
- Nahlásit

Tondas

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:52
- Nahlásit

bonc
ti to vysvětlim jo? Kardinál Rišelijé (poklona Sízře ) tim chtěl jenom vzletně říct, že v žumpě jsou samý hovada, co o sobě ale neví že jsou hovada, páč to sami na sobě nemůžou poznat, a páč jsou tam hovada všichni, tak si to ani nemůžou navzájem sdělit. A proto musí přijít supervizor a říct žumpě, že jsou hovada, páč jen ten vně žumpy má ten pohled z venku a vidí že jsou hovada

Díky Bože, díky! ))) Tak tohle jsem z té věty nepochopila ani vzdáleně bylo to moc opisně napsané...

Tondas
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:53
- Nahlásit

dorotka1
tebe nemyslím tebe znám. Gerdu taky ale u některej nevím jestli mají novej nick nebo jsou nový celý

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Jebloň
tak nechápu, jak to můžeš číst

Gi a smečka
Člen
- Nahlásit

Vero
Hele můžeme se o tom bavit po mejlu, jestli chceš. Ale vzhledem k tomu, že mám dost dobrou představu o tom, jak to funguje v žumpě, mám taky dost dobrou představu, jak by to mohlo pokračovat. A v tomdle teda nepojedu.

Takže mi napiš a já ti napíšu. alfa-kojetin@seznam.cz

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:56 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit

Vero

ak píše Grin, že tě nasrala ta kauza Eninky, jak se jí nadávalo
tak takhle jsem to teda nenapsala, z mýho pohledu jsme se enince snažili poradit aby čubám nasadila koš a jednala, Gi když viděla že se v tom eninka topí tak jí nabídla že za ní přijede, potom eninka na doporučení gi měla nasadit koš, neudělala to, pár lidem ruply céfky a začali hovořit o týrání zvířat, eninka se jim začala vysmívat že chtěla předhonit žumpu v příspěvkách, ruplo víc cévek, pak k ní přijela gi, vysvětlila jak s čubama zacházet a od té doby je eninka nejlepší a žumpa je příšerná..

takhle.

edit: ale Gi ti to určitě vysvětlí líp, já o tom vím houbeles, vůbec do toho nevidim, vim jen to co se stalo u eninky na fóře a navíc bych nerada kolem toho rozpoutávala diskusi.
Jen jsem chtěla upřesnit svůj příspěvek..

Jenom eště dodám že si osobně myslim, že to u eninky nebylo tak hrozný jak to vypadalo a jak to líčila, kvůli tomu taky vznikla ta "panika" - protože pár lidí mělo pocit, že jkvůli jejímu laxnímu přístupu (viz koše) jde o týrání.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:57
- Nahlásit

Grin
pak k ní přijela gi, vysvětlila jak s čubama zacházet a od té doby je eninka nejlepší a žumpa je příšerná..
Fakt? Tak to je vostrý. Ale není to tak.

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:00
- Nahlásit

Gi a smečka
promiň, chápu že to tak nemusí bejt, ale takhle se to jeví prostě mě, která o tom nic nevim. (trochu tě koupu v tom kolemjdoucím, rozumíme? )

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:03
- Nahlásit

Vero
já vím, že mi do toho prd je... ale je to teda tak, jak píše Grin, že tě nasrala ta kauza Eninky, jak se jí nadávalo, a proto ses přestala s nima bavit? mně totiž matně přijde, že to není první zdejší kamenování někoho...

ENINKA NECHÁVALA SVÝHO PSA RVÁT DO KRVE DRUHYM PSEM A I PRESTO JÍ TU DOST LIDÍ Z ŽUMPY RADILO CELEJ DEN,JELIKOŽ BYLA ALE MOC VYNDANÁ,RADY TAK NĚJAK POŘÁD ODMÍTALA...AŽ JSME SI Z NÍ ZAČALI DĚLAT LEGRACI KRZEVA JEJÍ VYNDANOST,PŘIPADÁ TI TO NEADEKVÁTNÍ,NEBO CO TIM JAKO SLEDUJEŠ? Už jsem si toho všimla několikrát, že máš takový tendenční příspěvky a přitom se tě to vůbec netýká, jestli máš nějakej problém ven s tim...pamatuju si, že i mě si nějak nenávistně komentovala příspěvek, kde jsem psala(vůbec ne tobě,o tobě ani s tebou), že nemám ráda lidi...možná máš problém konkrétně semnou,tak nemusíš chodit kolem horký kaše...klidně se vyjádři na plná ústa

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:05
- Nahlásit

Sízra Milanová
twoe a poooooď do ringu!!!

Vero
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:05
- Nahlásit

Grin
tak takhle jsem to teda nenapsala,

jasně, promiň. to byla moje špatná formulace.

z mýho pohledu jsme se enince snažili poradit aby čubám nasadila koš a jednala, Gi když viděla že se v tom eninka topí tak jí nabídla že za ní přijede, potom eninka na doporučení gi měla nasadit koš, neudělala to, pár lidem ruply céfky a začali hovořit o týrání zvířat, eninka se jim začala vysmívat že chtěla předhonit žumpu v příspěvkách, ruplo víc cévek

zčásti jsem to téma viděla jinak. ale nechme to plavat.

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:08
- Nahlásit

Vero
zčásti jsem to téma viděla jinak. ale nechme to plavat.
určitě, je to můj pohledna věc, nikomu ho necpu

Vero
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:08
- Nahlásit

Sízra
pamatuju si, že i mě si nějak nenávistně komentovala příspěvek, kde jsem psala(vůbec ne tobě,o tobě ani s tebou), že nemám ráda lidi...možná máš problém konkrétně semnou,tak nemusíš chodit kolem horký kaše...klidně se vyjádři na plná ústa

???

nevim? nepamatuji si, že bych ti někdy psala...
o nemít rád lidi... jo, možná jsi měla jinej nick.
nenávistně ne... občas se mi chce říct názor na něco, jako asi každýmu, myslím, že se to tady docela dobře ztratí.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:10
- Nahlásit

Eninka
Díky.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:17
- Nahlásit

Vero
nevim? nepamatuji si, že bych ti někdy psala...
o nemít rád lidi... jo, možná jsi měla jinej nick

ano

nenávistně ne... občas se mi chce říct názor na něco, jako asi každýmu, myslím, že se to tady docela dobře ztratí.

na svůj názor máš samozřejmě plné a nezadatelné právo, já mám zas celkem slušnou paměť v poho, takže se nechceš jádřit,beru na vědomí....

Jebloň
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:17
- Nahlásit

Tondas
tebe znám. Gerdu taky ale u některej nevím jestli mají novej nick nebo jsou nový celý
Sem jen novej nick,ten starej si taky znal.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:21
- Nahlásit

Vero
mně totiž matně přijde, že to není první zdejší kamenování někoho...
Jsi bystrá. Nejspíš ani poslední, ještě jich bude hóóóódně.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:22
- Nahlásit

Vero
Tak a seš v trestu taky.

Grin
Mě to právě přijde úplně jinak, než jsi psala předtím. Už su z toho taky kokot a to su tu zpátky teprve den.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:27
- Nahlásit

Grin
twoe a poooooď do ringu!!!

sem se normálně zeptala,ne?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:31
- Nahlásit

Gi a smečka
Vero
Tak a seš v trestu taky.

V jakým trestu?

Eninka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:31
- Nahlásit

Vero

ahoj, co se dělo u mě na tématu jsi postřehla poměrně přesně.ˇ
Abych se taky vyjádřila a tobě osvětlila můj postoj tehdy...
Žumpa, nebo-li její určitá část převrátila můj prvotní příspěvek v tom, že byť jsem stále přiznávala svoji chybu atd. se stejně
neubránila tomu, že mě začala osočovat, vyhrožovat, uznávat to, že jedna slečna vše "nahlásila" mé chovatelce, snížila se k tomu, že na téma vyložila moji fotku s namalovaným kosočtvercem na čele apod. V ten okamžik bylo jasný, že dál nemá cenu seriózně diskutovat a tak jsem si "dovolila", abych to celé utla, říct, že jsem si dělala celou dobu legraci, že o psy nešlo. Vážím si tady na netu X lidí a jejich rad, vážím si Gi, že
mi nabídla pomoc a také pomohla, s těmi, kteří mě tady pronásledují na každým tématu a uráží apod., s těmi si nemám co říct a nebudu po nich házet chlebem, když oni po mě háží kamenem. Kdo pročítá témata a vidí vždy ten zrod z jejich strany ví, o čem mluvím.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:35
- Nahlásit

Tondas

Tak mě tak napadlo, co jsi myslel tím občasník? Jak často je občas? )))

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:36
- Nahlásit

Sízra Milanová
no právě jsem tě chtěla vyprovokovat k nějaký akci ne

Gi a smečka
Mě to právě přijde úplně jinak, než jsi psala předtím

no jo, ale tak s tim já jako počítám, protože kdybys to viděla stejně tak asi ta reakce bude jiná ne ale dyť se v tom nemusíme už babrat.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání