Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / nontématický občasník
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
Autor Zpráva
Jebloň
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 15:25
- Nahlásit

Eldoguero
Tak ono se to trochu této oblasti dotýká, že jo,takže řekněme, že jsi jen předvídala

Takže sem vlastně dobrá.
Vero
páč jsi JEBLá?
a furt myslíš jen na TO???

Neříkám tak,ani tak.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 15:36
- Nahlásit

všichni
Když už tu řešíte argoska, nemá na něho někdo telefon? V mým zaplivaným mailu ho nemůžu dohledat.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 15:42
- Nahlásit

Vero

gabifi
Pro jistotu zůstanu člověkem (aspoň tak jak to je možné )
dovolením se operativně měním na slepici
i bez dovolení, ale bacha, ať z tebe někdo neudělá slepici na paprice, nedejbože v mím podání - specialita slepice na paprice bezpapriky

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 15:43
- Nahlásit

Vlčáčková
ne, ale můžu ho zkusit přivolat, když založí téma o vozících na přepravu psů
jinak dík za odpověď, už jsem zvyklá

Eninka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 15:49
- Nahlásit

Vlčáčková

Když už tu řešíte argoska, nemá na něho někdo telefon

Psíček

bonc
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 15:52
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Jenže na to, abys ho měla za vola, musíš mít právě ten pohled zvenku. On si totiž nemyslí, že by moh bejt otravnej vůl

Prosím tě, mohla bys to nějak vysvětlit pro mě? Vůbec tomu nerozumím Co znamená ten pohled zvenku, protože si nemyslí, že je vůl? Co si mám představit pod tím pohledem z venku? Dík

ti to vysvětlim jo? Kardinál Rišelijé (poklona Sízře ) tim chtěl jenom vzletně říct, že v žumpě jsou samý hovada, co o sobě ale neví že jsou hovada, páč to sami na sobě nemůžou poznat, a páč jsou tam hovada všichni, tak si to ani nemůžou navzájem sdělit. A proto musí přijít supervizor a říct žumpě, že jsou hovada, páč jen ten vně žumpy má ten pohled z venku a vidí že jsou hovada

dorotka1
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 15:58
- Nahlásit

Helejtese skupiny, se vsadím že ešte ke všemu ani neunesete svý psy.
Eni, co mysliš? že mám pravdu.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:00
- Nahlásit

Já nevím, jestli jsem to dobře pochopila...

To jako, abych si o někom udělala názor, že je např. vůl, tak na to musím nejprve znát názor kolemjdoucího, potažmo supervizora?

To si ten názor nemůžu udělat sama jen proto, že jsem to já a jednám sama za sebe?

Ale možná jsem to nepochopila, což by nebylo u mě nic divnýho, že?

Eninka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:00
- Nahlásit

dorotka1

pravdu díš

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:00 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit

bonc
poklona Sízře

děkuji,neni nad to když jedno hovado ze stáda kopejtkem poplácá po zádech druhý hovado

tim chtěl jenom vzletně říct, že v žumpě jsou samý hovada, co o sobě ale neví že jsou hovada, páč to sami na sobě nemůžou poznat, a páč jsou tam hovada všichni, tak si to ani nemůžou navzájem sdělit. A proto musí přijít supervizor a říct žumpě, že jsou hovada, páč jen ten vně žumpy má ten pohled z venku a vidí že jsou hovada

aaaano,konečně to někdo vystihnul braviiiiiiiiiiiiiiis!!!!

ale pozor..jelikož supervizor byl dříve součástí stáda,nemyslím že může být vůči stádu jakkoli objektivní....

Tondas
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:01
- Nahlásit

davidkova renata
čus, ty woe co to máš za nové "koně" žumpařky ty píšou jak víno rychlostí světla. Že ty si na ně uspořádala výběrové řízení. Ti teda řeknu, že takovej frmol snad nepamatuju

Hlavně se tu děti nehádejte a nezapomentě že rozezleným lidem sirky do ruky nepatří

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:03
- Nahlásit

Jebloň
Takže sem vlastně dobrá.
šiš, jsem skoro zapoměla reagovat ale beru tvou dokonalost za něco tak běžného, že mi to přijde skoro zbytečné na to poukazovat
dorotka1
jak to myslíš, jako fyzicky, jako v náručí?

Vero
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:04
- Nahlásit

Hm, já myslela , že nemilákujete Vlčáčkovou a Eninku, vy nemilákujete taky Impact? To mám historickej nedostatek asik?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:06
- Nahlásit

Tondas
Hlavně se tu děti nehádejte a nezapomentě že rozezleným lidem sirky do ruky nepatří
ještě, abys nám to tu zamknul, bysme musely založit další nicneříkající téma, v kterým by muselo hejno (stádečko) přispívat svoje chytrý rozbory a tak vůbec ...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:09
- Nahlásit

Vero
jak to myslíš?

dorotka1
Člen
- Nahlásit

Eldoguero
jak to myslíš, jako fyzicky, jako v náručí?

Jo jako fyzicky.

Sízra Milanová
Člen
- Nahlásit

Vero
Hm, já myslela , že nemilákujete Vlčáčkovou a Eninku, vy nemilákujete taky Impact? To mám historickej nedostatek asik

Podivej se kvalitní kolemjdoucí má ucelenější informace teda...todle je šlendrián...běž si pěkně všechno dočíst a pak teprve přijď

Tondas
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:10
- Nahlásit

Eldoguero
hejno (stádečko)

za mých mladých let se říkala smečka

Vero
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:12
- Nahlásit

Sízra
Podivej se kvalitní kolemjdoucí má ucelenější informace teda...todle je šlendrián...běž si pěkně všechno dočíst a pak teprve přijď

týýý vole, seš vyndaná? bych musela dát výpověď...

by mi to třá moh někdo v hrubých rysech nastínit, esik ste se pohádali bo vám šlohla čokla?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:16
- Nahlásit

dorotka1
v tom případě já svý jo, teda né všechny naráz ale každýho zvlášť jo, i když třeba u kanárka to nedělám moc často, páč mám ráda svý záda
Tondas
chceš tím snad naznačit, že se tu štěkají nějaký čupky nebo co

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:16
- Nahlásit

Vero
by mi to třá moh někdo v hrubých rysech nastínit, esik ste se pohádali bo vám šlohla čokla?
hele já ti to teda vysvětlim jako naprostej kolemjdoucí, co teda má evidentně náhed zvenku a tudíš ti pádem správnej názor, jo?

Vim o tom to, že Gi byla v žumpě a bavila se ze všema ze žumpy a vůbec jima nepohrdala ani netvrdila že jsou to slepice a kachny (či co bylo to druhý), pak měla eninka problém se psem, Gi jí jela pomoct, a pak se vrátila a od té doby jsem ji na žumpě neviděla a ona teď tvrdí že jsou to slepice (kachny) a nechce s nima nic mít...

neznám gi, nevím co se stalo, nevím o co jde ale hlavně jsem objektivní, jasný?

bonc
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:18
- Nahlásit

Sízra Milanová
jelikož supervizor byl dříve součástí stáda,nemyslím že může být vůči stádu jakkoli objektivní....

no počki - v tom právě spočívá ta dokonalost tohohle supervizora - správný sv se musí nejdřív do hloubky seznámit s problémem a prostředím, aby to mohl dobře vyhodnotit takže on nebyl součástí stáda, on se jenom seznamoval s podhoubím

Tondas
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:20
- Nahlásit

Eldoguero
v to doufám nechci bejt porafanej nějakym agresivnim čoklem. čupky prej psa nekousnou

bonc
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:22
- Nahlásit

Tondas
za mých mladých let se říkala smečka

smečka hovad zní divně ovšem někteří si tady velmi potrpí na logiku a pravopis a tak vůbec, takže správně by mělo být hejno hovad

Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:23
- Nahlásit

bonc
být hejno hovad
ale ale ale stádo vždycky stádo hovad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:25
- Nahlásit

bonc
Alexa
u nás se všechno dělí na stáda-mám stádo psů, stádo kachen, stádo slepic..., v žumpě jsem taky ve stádu, to máte rozdělený podle krajů

Gi a smečka
Člen
- Nahlásit

Grin
Vim o tom to, že Gi byla v žumpě a bavila se ze všema ze žumpy a vůbec jima nepohrdala ani netvrdila že jsou to slepice a kachny (či co bylo to druhý), pak měla eninka problém se psem, Gi jí jela pomoct, a pak se vrátila a od té doby jsem ji na žumpě neviděla a ona teď tvrdí že jsou to slepice (kachny) a nechce s nima nic mít...
Ve svý podstatě to máš dobře. Díky. Akorát nemám moc radost z toho, jak se to tu teď začne dokola vysvětlovat a mlátit argumentama. Haf haf.

A netvrdím, že jsou slepice/kachny, to nikdy. Tvrdím, že jsou smečka štěkajících čupek. Ne všechny samozřejmě, aby nedošlo k mýlce. Jsou jisté osoby, které se taky občas v žumpě vyskytnou, ale na kterých mi stále záleží.

pawLINka
To jako, abych si o někom udělala názor, že je např. vůl, tak na to musím nejprve znát názor kolemjdoucího, potažmo supervizora?
To je dost krutý teda. Brilantní woe.

Vero
Ano, Mirek Dušín jsem já. Zůstalo poněkud nepochopeno moje jednání. Který se bohužel odvíjí od toho, co si JÁ myslím a ne co mi kdo diktuje. Takže když mě něco točí, tak se do toho vložím, když se mi něco líbí, chci to získat, když mě někdo sere, zametu s ním a když mám někoho ráda, vyhledávám jeho společnost. Tak to prostě je a absolutně nezáleží na tom kde v ten moment jsem a s kým v ten moment jsem. A to se prostě nenosí.

Ale tak všecko zlý je k něčemu dobrý. Aj tohle.

Tondas
Člen
- Nahlásit

hejno hovad stádo hovad podhoubím

mít vysokou školu tak budu pohoršen.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:26
- Nahlásit

Veroby mi to třá moh někdo v hrubých rysech nastínit, esik ste se pohádali bo vám šlohla čokla?
Tak já ti to nastínit nemůžu, bo tomu sama pořád nerozumím...

Jebloň
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 16:33
- Nahlásit

Eldoguero
šiš, jsem skoro zapoměla reagovat ale beru tvou dokonalost za něco tak běžného, že mi to přijde skoro zbytečné na to poukazovat
Já si to snad někam napíšu a budu si to každej den předčítat....ráno,v poledne,večer(včera,dnes a zítra,v sobotu večer a v neděli ráno.)
Vero
Hm, já myslela , že nemilákujete Vlčáčkovou a Eninku, vy nemilákujete taky Impact? To mám historickej nedostatek asik?
Jak by řek Petr Muk..... http://www.youtube.com/watch?v=hDoL9s0GK5M

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání