| Autor |
Zpráva |
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:37
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
To mě baví, už po druhý dneska. Takový rádoby nevinný " a vono se jako něco stalo, jo?".
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:37
- Nahlásit
Grin
ale dyť se v tom nemusíme už babrat
náááhodoou
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:38
- Nahlásit
Eninka
Abych se taky vyjádřila a tobě osvětlila můj postoj tehdy...
Ty střevo, ty do toho deš zase?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:39
- Nahlásit
Gi a smečka
Za to nemůžu, že sem dement! Teda můžu, no ale fakt ti nerozumim Nemusíš samozřejmě odpovídat On mi to možná zas někdo vysvětlí až půjde kolem
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:40
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Nj, když já ti to fakt nevěřím.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:43
- Nahlásit
Eninka
Žumpa, nebo-li její určitá část převrátila můj prvotní příspěvek v tom, že byť jsem stále přiznávala svoji chybu atd. se stejně
neubránila tomu, že mě začala osočovat, vyhrožovat, uznávat to, že jedna slečna vše "nahlásila" mé chovatelce, snížila se k tomu, že na téma vyložila moji fotku s namalovaným kosočtvercem na čele apod.
ty seš normální oběť,já nevim ke komu bych tě připodobnila snad princezna Diana? Ještě nikdy nikdo si svojí neschopností nezískal tolik popularity jako ty...tleskám ti, jsi mistryně toho udělat z prdu kuličku...bravo!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:44
- Nahlásit
Eninka
víš dobře, že posloupnost časová byla jinak, že srandu z tebe si začali dělat po akci košíčky mi leží na stole, snad to stihnu, snad to Eninka přežije, snad už neudělám chybu, dívám se tu na ně a čekám na první útok, pak košíčky nasadím. Celej ten pátek tu poměrně hodně lidí plejtvalo radama a snahou, vše ve velmi seriozním duchu a myslim že i se skutečnou obavou o toho psa, popis situace z tvojí strany nahrával představě, že pes je od minula pořádně dorvanej a ty neděláš nic pro to, abys to zastavila. Sama jsem se tě nekolikrát ptala, jestli si děláš legraci, nebo to myslíš vážně. Několikrát jsem se tě ptala, jestli už to s impaktem řešíš. Ve chvíli košíčků na stole a čekáním na další rvačku už si nemohla ani nic jiného čekat, téma doznělo jako velká provokace, snaha upozornit na sebe krz dorvání zvířete. Takže ano, po košíčkách na stole už si z tebe dost lidí dělalo legraci a použilo úplně stejný projev provokace jako ty svým tématem. Téma je k přečtení a dohledání, nemyslím, že je potřeba to překrucovat. To, že tě někdo nahlásil chovatelce, je jeho věc, máš tam spoustu reakcí, že to vhodný nebylo. Myslim, že přeháníš opravdu hodně tento svůj výcuc. Mě osobně jsou netový hádky fuk, lidi jsou mi fuk, nicky jsou mi fuk. Tvoje téma mě zvedlo ze židle, měla jsem fakt pocit, že jediný moudrý by bylo zavolat nějakou pomoc tobě, když už nemůžeš jinak, než než nechat dorvat svoje psy jen pro to, abys měla spousty reakcí v tématu. Přišlo mi to strašně zlý a sobecký, skutečně mi bylo Eninky líto a myslela sem, že ti jí čuby dorvou. U mě máš naprostý prvenství a vítězství v pomyslný anketě virtuální ubožák. Nechávat někoho úmyslně v dojmu, že se mu děje něco hroznýho, bez možnosti to jakkoli ovlivnit, je prostě ubohost. Pokud to celý byla jenom legrace, byla fakt hloupá, ale jsem ráda, že to s čubou tak špatný neni.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:45
- Nahlásit
Sízra
K čemu se mám vyjádřit?
Pokud jsi byla jsi ten nick, co psal, že všichni lidi jsou svině, a vyčtla jsi ode mě nenávist, tak jsi tam vyčetla něco, co tam není.
Eninka
To, že jsi zaujala obrannou pozici, mi došlo. Proč ale furt provokuješ v nových tématech, abys taky udělala hašteřivou?
Se to z humoru zas někam zvrtlo.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:45
- Nahlásit
Eninka
A neříkej, že jsem tě nevarovala. Haf haf.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:47 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
Eninka
Žumpa, nebo-li její určitá část převrátila můj prvotní příspěvek v tom, že byť jsem stále přiznávala svoji chybu atd. se stejně
neubránila tomu, že mě začala osočovat, vyhrožovat, uznávat to, že jedna slečna vše "nahlásila" mé chovatelce, snížila se k tomu, že na téma vyložila moji fotku s namalovaným kosočtvercem na čele apod. V ten okamžik bylo jasný, že dál nemá cenu seriózně diskutovat a tak jsem si "dovolila", abych to celé utla, říct, že jsem si dělala celou dobu legraci, že o psy nešlo.
ano, jsi prostě oběť žumpy.
Teda fakt doporučuju si to téma pročíst pořádně. Jsou tam jisté.. ehm... nesrovnalosti s tím, jak to eninka líčí, například ta slečna které ruply nervy do žumpy vůbec nechodí. Ale prostě je žumpa. a jiné, třeba to jak na ni všichni útočili. Opomněla říct hodně věcí.
Tady fakt už se věci převracej ad absurdum.
no já jsem k tomu svoje řekla a už se v tom nípat nechci... koneckonců psi už spolu vycházej prý dobře, takže za sebe můžu říct že to dobře dopadlo, a víc mě vlastně ani nezajímá.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:48
- Nahlásit
Gi a smečka
Nj, když já ti to fakt nevěřím.
Jasan, debilita mých rozměrů je jen těžko uvěřitelná ))))
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:49
- Nahlásit
Grin
Proč tam dáváš můj nick.
Lucie Kratochvílová
No, možná v tom hraje roli i moje paranoia.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:50
- Nahlásit
Gerda
napsalas to naprosto přesně ale přesto zbytečně...tady je uplně jedno co je pravda,důležitý je jen to kdo se cítí někým..kýmkoli z žumpy nějak nasrán bude vždy proti a nikdy ti neuzná jak to bylo...NIKDY!
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:52 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit
Gi a smečka
já vím, že varovala, ale já to Vero prostě musela říct.
Pokud ze mě tímto dělá někdo nějakou oběť (ne Vero), a navíc chce, aby to vypadalo, že ji ze sebe dělám sama, tak to už je jeho věc. Víc se k tomuto tématu už nevyjadřuju, stádo je mi v patách
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:53
- Nahlásit
Gi a smečka
sorry jsem to nějak chtěla odpovědět postupně a zapomněla na to už nic ale říct nechci
|
Dana2
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:53
- Nahlásit
To je zvláštní, jak se dají věci vysvětlit rozdílné. Ta Eninka, která neustále psala do žumpy, neustále místní osazenstvo oslovovala, ač na ni nikdo nereagoval, je vlastně oběť, kterou žumpa pronásleduje ... To je neskutečný.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:54
- Nahlásit
Vero
Přečti si to téma a můžeš si udělat vlastní názor jak to s Eninkou bylo....
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:55
- Nahlásit
Dana2
To je neskutečný.
Blbý je, že je to tady všechno skutečný.
Grin
Taky na to prdím, zdržuje mě to od práce.
Eninka
Mělas bejt chytřejší a napsat mejla.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 17:56
- Nahlásit
Dana2
Eninka, která neustále psala do žumpy
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 18:00
- Nahlásit
Vero
jen bych ráda upřesnila, že Gi odešla ze žumpy především kvůli mě a Sízře, jelikož jí pronásleduje utkvělá představa, že my dvě nějakým záhadným způsobem implikujeme postoje, názory a vzory chování do hlav ostatních členů žumpy a ti se pak chovají eaně a bakaně
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 18:02 - Změnil/a: Gi a smečka
- Nahlásit
Adiddaska
že Gi odešla ze žumpy především kvůli mě a Sízře
Prosím, mluv za sebe a ne za mě.
Překlad Adidaska:
jen bych ráda upřesnila, že se domnívám, že Gi odešla ze žumpy především kvůli mě a Sízře, jelikož jí pronásleduje utkvělá představa, že my dvě nějakým záhadným způsobem implikujeme postoje, názory a vzory chování do hlav ostatních členů žumpy a ti se pak chovají eaně a bakaně .
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 18:02
- Nahlásit
Adiddaska
eaně a bakaně
idiote
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 18:19
- Nahlásit
Gi a smečka
Prosím, mluv za sebe a ne za mě
tak takle si to podala po tve srdceryvné zprávě, osvětlující tvůj odchod ze Žumpy...
takže oprava:
Mám info, že:
Gi odešla ze žumpy především kvůli mě a Sízře, jelikož jí pronásleduje utkvělá představa, že my dvě nějakým záhadným způsobem implikujeme postoje, názory a vzory chování do hlav ostatních členů žumpy a ti se pak chovají eaně a bakaně .
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 18:21
- Nahlásit
Adiddaska
Dobrej vzorek.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 18:22
- Nahlásit
Gi a smečka
Dobrej vzorek.
A zase sem to nepochopila Ale od teď mlčim!
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 18:26
- Nahlásit
Gi a smečka
nebudu sem kopírovat nic z Tajný, to je zásadně proti filosofii tajný Žumpy. Nehledě na to, že nehodlám nic hledat! já to vim, ty to víš a to myslim stačí
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 18:33 - Změnil/a: Gi a smečka
- Nahlásit
Adiddaska
Možná by bylo fajn si uvědomit, že to, co si myslíš ty a jak svět vnímáš ty, opravdu nemusí stoprocentně platit.
Edit: Platit jako ve smyslu, že si to musej myslet a vnímat to tak všichni. I když něco podobného byl samozřejmě základ. Ale zase si tak nefanděte.
Lucie Kratochvílová
|
Tondas
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 18:33
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
co jsi myslel tím občasník? Jak často je občas?
původně jsem myslel, že si v tomto tématu budu psát sám se sebou tak jednou za dva dny. Uvažoval jsem založení několika nicků
Jebloň
ahoj ta mladá generace má ale ramena
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 18:35
- Nahlásit
Děcka poraďte jak to stíháte řešit furt kraviny? Kdy pracujete? nerýpu, jen by mě zajímalo, jak to jde skloubit s prací a ostatníma věcma. Já to totiž evidetněn neumím
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 18:37
- Nahlásit
makrel
já mám třá dneska volno byla jsem na 4 hod se psama a pak jsem si tu trochu zapřeháněla
|