Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / nontématický občasník
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 09:07
- Nahlásit

gabifi
jsou takový lumpačivý, no...

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 09:16
- Nahlásit

jako mě jsou ty vaše umouněný diplomy ukradený, ale uráží mě, že jako přehlížíte můj skvělý rap!

Eninka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 09:24
- Nahlásit

Sízra Milanová

že jako přehlížíte můj skvělý rap

tvůj skvělý rap se přehlídnout nedá, uznávám, že máš umělecký sklony, mně se to moc líbilo a to jako vopravdu

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 09:27
- Nahlásit

Vlčáčková
no tak já nemám nic proti přirozené selekci studentů, koneckonců jsem začínala na VŠ ve třídě s 35 lidmi, po 5letém studiu jsem promovala jeko jedna z osmi. Ale bylo to proto, že někdo na to prostě neměl mozkovou kapacitu a pak plaval ve třech předmětech třeba, někdo se nesnažil, někdo odešel protože mu to připadalo časově náročný, někdo nezvládl cizí jazyk na požadovaný úrovni. Ale nikdy to nebylo tak, že by prostě 1 profesor a 1 předmět i přes veškerou snahu studenta zmařil celý studium.
Proto jsem to psala. Ale nakonec ty znáš ty poměry líp, já MÚ neznám a rozhodně nebudu tvrdit že je špatná, to si ani nemyslím. Jenom to co jsi psala podle mě zrovna té škole tu vizitku nedělá takovou, jakou jsi asi chtěla udělat.

gabifi
já jako kolemjdoucí nevím, jaké přátelství uživatele tohoto vlákna k sobě pojí nebo nepojí. Vnímám pouze skupinku poněkud haštěřivých dam, které si momentálně navzájem trhají diplomy. Některé je trhají bez toho, žeby doma v šuplíku měly nějaký svůj.

no jo, tak já když jsem někde kolemjdoucí, tak taky nevidím celý obrázek, to tak ale bývá, takže na tom není nic divného, to že některý holky jsou prostě ostřejší a když jim někdo nesedí tak se do něj opřou, ano i hnusně, jsou třeba i "sprostý, zlý holky" a nezastírají nějaké antipatie, to je povahový rys, který ale nevylučuje, že můžou mít dobré přátele a být dobrými přáteli přece.
Ale každá je jiná - myslim, že třeba konkrétně vůči Gerdě která se ale k žumpě taky sama počítá, nemůžete ani jedna říct křivého slova, protože ona je prostě od povahy hodná a chytrá. A je tam i někdolik lidí, kteří se nijak na cz-psu a v těchle hádečkách neprojevují. Takže jako kolemjdoucí prostě nevidíš celý obrázek, na tom není nic špatného, ale soudit někoho na základě toho, že se jeho kamarád projevuje na veřejném fóru nějakým způsobem který ti nesedí, to je povrchní.
Já třeba osobně mám holky rejpaky ráda, protože mě vždycky pobavěj. A když zrovna nemám náladu pročítat si žabomyší spory, tak je prostě nečtu

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 09:31
- Nahlásit

Grin
tak já když jsem někde kolemjdoucí, tak taky nevidím celý obrázek, to tak ale bývá
Dovolím si oponovat. Třeba taková supervize je občas mocinky dobrá věc. A přitom supervizor je ještě míň jak kolemjdoucí. Ale jeho pohled na věc je kolikráte mnohem rozumnější, než pohled na věc zainteresovaných účastníků. Proto se taky supervize dělaj, žeáno.

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 09:39
- Nahlásit

Sízra Milanová

tvůj rap je milionovej, málem jsem z něho snesla vejce

Gi a smečka
!Supervizi považujeme za samostatnou odbornou činnost, k jejímuž provádění je třeba mít léta praktické zkušenosti a úspěšně naplnit náročné podmínky supervizního výcviku. V neposlední řadě by měl být supervizor odborníkem, který je pro supervidovaného (supervidované) přirozenou a důvěryhodnou autoritou.
"

myslím, že kolemjdoucí a supervizor mají do sebe daleko asi jako antikoncepce a lentilka, ale chápu jak to myslíš s tou nezaujatostí. Ale ten nezaujatej člověk by měl alespoň pečlivě nahlídnout do všech činností těch zaujatejch, aby o nich mohl vytvářet objektivní soudy. Na tom se shodneme?

Jinak samo, že gafibi může kouknout třá sem, říct si tak žumpa jsou slepice, a nikdy se s žumpou už nebavit, na to má přece každej nárok ale že to jsou slepice kvůli tomu ještě nemusí být pravda

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 09:42
- Nahlásit

Grin
Tak já žádnou reklamu MU nedělám, i když tam mám mezi vyučujícími řadu kámarádů. To jsi mě asi špatně pochopila.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 09:44
- Nahlásit

Grin
Tak supervizor potřebuje mít výcvik především proto, že ty lidi vede. Což gabifi nebo kolemjdoucí nepotřebuje. Nepotřebuje k tomu, aby měl ten pohled zvenku.

Já ani tak nechtěla nějak polemizovat o tom, zda může mít gabifi pravdu. Jen jsem reagovala na to, že není pravidlem, že nemůže mít nezainteresovaný faktický pohled na věc stejně jako zainteresovaný. Protože ti zainteresovaní jsou už vázáni určitou historií vztahů, která je může omezovat ve vidění jiných, pro ně dobrých věcí.

Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 09:50
- Nahlásit

Gi a smečka
no srovnávat supervizora s přispěvatelem do netové diskuze

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 09:51
- Nahlásit

Gi a smečka
Protože ti zainteresovaní jsou už vázáni určitou historií vztahů, která je může omezovat ve vidění jiných, pro ně dobrých věcí.
Jo jo. Hlavně dělání si úplně zbytečně nepřátele i z lidí, kteří je měli rádi, mi přijde opravdu hodně zaslepené a hloupé. A že už jsem tu takových případů viděla povícero.

No a jdu zase co? To už tu každý uhodne...

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 09:57
- Nahlásit

Gi a smečka
ti zainteresovaní jsou už vázáni určitou historií vztahů, která je může omezovat ve vidění jiných, pro ně dobrých věcí.

máš pravdu, já jsem ale dodala, že ti nezainteresovaní pokud se zaměří pouze a jedině na jeden aspekt činnosti té skupiny (v tomto případě komunikace na veřejném fóru) nemají dostatek informací, aby si mohli udělat objektivní názor.

Myslim že to je taky pravda...

Co se gafibi týče, tak je to její názor, ten si samozřejmě může udělat na základě čehokoliv chce a ona to i tak napsala jako že neví nic jinýho než to co tady čte, já jsem jí jenom chtěla říct, aby se u toho názoru nezastavovala a zkusila poznávat dá, protože i čék kterej navenek působí skandálně může valstně bejt strašně fajn ve skutečnosti. Nic jinýho jsem říct nechtěla.

gabifi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 09:58
- Nahlásit

Grin
ale soudit někoho na základě toho, že se jeho kamarád projevuje na veřejném fóru nějakým způsobem který ti nesedí, to je povrchní
asi jsem tě moc nepochopila. Gerdu vnímám jako vtipnou férovku nad věcí. Do toho, s kým kdo tady kamarádí mi nic není, internetový pokec a osobní kamarádství jsou opravdu úplně jiné věci.
Pokud ti haštěřivé holky nevadí a ráda si je přečteš, tak si v tomhle smyslu přečti i můj názor kolemjdoucího.
Mně opakované vysírání o hovně ve všech vláknech mého oblíbeného servru nesedí, dávám přednost lehké společenské konverzaci........taky o hovně.

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:11
- Nahlásit

gabifi
no já jsem to myslela spíš v tom smyslu že - a už jsem to psala - jsem jenom chtěla říct, aby se u toho názoru nezastavovala a zkusila poznávat dá, protože i čék kterej navenek působí skandálně může valstně bejt strašně fajn ve skutečnosti.
jestli to znělo nějak jinak tak se omluvuju pani

Mně opakované vysírání o hovně ve všech vláknech mého oblíbeného servru nesedí, dávám přednost lehké společenské konverzaci........taky o hovně.

tak já nepopírám že mi to přijde taky někdy absurdní, někdy si to naopak s gustem přečtu, někdy nemám náladu tak se prokoušu jenom k tomu, co mě zajímá--- ale myslim že tady to nefunguje nějak výrazně jinak než na jinejc fórech... teda kromě blůčka, kde čék dostane banána jen to hvízdne protože je tam nadčlověk a banda overlordů a nezřízená cenzura ale to bych nechtěla aby se zavedlo i tady

jinak já si přečtu ráda jakejkoliv názor teda kromě těch co mi z nich rupaj céfky jako, ale to se týká z 99,9 % těch názorů co propagujou podle mě skandální zacházení se psem.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:15
- Nahlásit

Alexa
no srovnávat supervizora s přispěvatelem do netové diskuze
Fakt? Tak to se obávám, žes nepochopila, co jsem tím chtěla říct. Ale přiznávám, že závada může být na vysílači.

Grin
Myslim že to je taky pravda...
To je otázka. páč věřím tomu, že takový čék si myslí, že jeho názor JE objektivní.

gabifi
Mně opakované vysírání o hovně ve všech vláknech mého oblíbeného servru nesedí
Amen.

A třešničkou na dortu je pak hromada témat, založených právě pro pokec o hov.ě.

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:18
- Nahlásit

Gi a smečka
To je otázka. páč věřím tomu, že takový čék si myslí, že jeho názor JE objektivní.
to že si myslím, že jsem nejlepší na světě znamená že jsem? Myslet si to může žejo, to mu taky nikdo nebere, ale to, co si myslí nebylo předmětem toho, co jsem psala. Předmětem toho co jsem psala bylo jak to skutečně je.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:20
- Nahlásit

Grin
Myslet si to může žejo, to mu taky nikdo nebere, ale to, co si myslí nebylo předmětem toho, co jsem psala. Předmětem toho co jsem psala bylo jak to skutečně je.
Ty vole, to je moc složitý na to, abych si to přeložila, tže du rači na to dřevo. Pak si to přečtu a zkusím u toho přemýšlet.

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:21
- Nahlásit

Gi a smečka
hele ale mohly bychom tady to jet furt dokola, a nemá to valnýho smyslu a už mě to ani teda moc jako nebaví. Myslim, že jsem se vyjádřila jasně a chápu i tvoje stanovisko. Takže za mě je to uzavřený.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:21
- Nahlásit

Já nevím, ale mi je třeba docela fuk, co si myslí kolemjdoucí nebo nějaký fakt nezávislý čék. Pro mě je důležitý, co si myslím já a jaký si já dělám obrázek o ostatních.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:24
- Nahlásit

Grin
Takže za mě je to uzavřený.
tagže tondasovi se splní přání a bé moct KONEČNĚ něco zamknout))))))))))))))))))))
jinak mě osobně děsně bavěj Mirkové Dušínové,to jako jo

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:25
- Nahlásit

pawLINka
nebo nějaký fakt nezávislý čék
mě je ještě fuck co si myslí nějaký závistivý čék

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:28
- Nahlásit

davidkova renata
Mirků je všude mnoho per huba, když přijde čin tak skutek utek

gabifi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:09
- Nahlásit

pawLINka
Já nevím, ale mi je třeba docela fuk, co si myslí kolemjdoucí nebo nějaký fakt nezávislý čék
tak jsme si všicí vysvětlili, jak jsme si navzájem vlastně fuk.

Když bude soused řezat cirgulí dřevo 4 víkendy, bude mi to jedno, zima je dlouhá a zvuk cirkulárky není nic život ohrožující. Pokud bude soused řezat už devadesátej víkend za sebou, budu ho považovat za otravného vola bez ohledu na to, jestli je to v podstatě hodnej čék, který pravidelně v kostele přispívá do kasičky.

makrel
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:20
- Nahlásit

Takže je jen otázkou času, kdy se tady objeví nový nick SUPERVIZOR

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:23
- Nahlásit

makrel

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:27
- Nahlásit

davidkova renata

jinak mě osobně děsně bavěj Mirkové Dušínové,to jako jo¨

mě taky a eště íc mě bavej Dlouhý Bidla předělaný na Mirky Dušíny

Grin
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:31
- Nahlásit

Adiddaska
hele ale v rychlejch šípech byl jeden díl, kdy Dlouhé bidlo prozřel a sekal dobrotu a dělal že je svatější než papež, ale nakonec se zase vrátil k tomu dlouhobidlování... jako tim myslim přes to jako byl "napravenej" - dovedl to do takový absurdity že prostě zase byl grázl jako předtim

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:42
- Nahlásit

Grin
hele ale v rychlejch šípech byl jeden díl, kdy Dlouhé bidlo prozřel a sekal dobrotu a dělal že je svatější než papež, ale nakonec se zase vrátil k tomu dlouhobidlování... jako tim myslim přes to jako byl "napravenej" - dovedl to do takový absurdity že prostě zase byl grázl jako předtim

no prosim, Foglar to už tehdy věděl

gabifi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:42
- Nahlásit

makrel
Psíček má cz-pes pauzu

Vero
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:53 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Hi, ha, hi. To se to zas pěkně rozjelo.

JInak já si myslím, že gabifi napsala
Vnímám pouze skupinku poněkud haštěřivých dam,...

Co už jiného taky může kolemjdoucí v tomhle vláknu vnímat?

Nenapsala, že že dotyčné dámy JSOU nějaké špatné... (nebo někde dřív, kde jsem to nečetla).
Já do toho rovněž vidím prd a tudíž rovněž vnímám to, co Gabifi... což neznamená, že si tady o někom dělám nějaký hotový názor, jaký je v reálu. Lidi jsoiü v reálu nakonec většinou sympatičtější než na fóru, hlavně ti, co jsou na fóru ne moc supr.

Edit: Hlavně, dámy, nezapomeňte venčit.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 12:05
- Nahlásit

Vero

JInak já si myslím, že gabifi napsala
Vnímám pouze skupinku poněkud haštěřivých dam,...

akorát, že tak reagovala na příspěvek Gerdy o tom, že má u kamarádů vždycky dveře otevřené a oni u ní, což bylo dost mimo mísu. A poznámka o trhání diplomů byla už uplně vedle, vzhledem k tomu, že si Gerda se svými kamarády nikde tady diplomy netrhá nebo to teda dobře skrývá a nevšimla jsem si toho. Vždycky mě překvapí, jak někomu leží v žaludku, že opravdu mezi některými příspěvateli Žumpy je skutečné přátelství. Nevim, proč to tolik lidí tak drásá, copak nikdo jiný nemá kamarády???

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání