| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 22:29
- Nahlásit
Baico
Měla jsem dvě vysvědčení, jedno krásné, druhé méně. Ale hlavně jsem měla cca 20 let po první maturitě.
A jinak sis mě spletla s Eninkou, neb já nejsem Moravák, takže "my Moraváci" bohužel psát nemůžu.
A...a jinak: Eninka je krásná, vo tom žádná. No a pak je taky chytrá. To už se holt tak někdy přihodí, no...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 22:29
- Nahlásit
Adiddaskatak chvíli vydrž,
Dneska už ne. Zase vstávám v pět. Ale večer si to přečtu
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 22:31
- Nahlásit
Vlčáčková
Eninka je krásná, vo tom žádná
díky brouku
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 22:33
- Nahlásit
Eninka je krásná, vo tom žádná
absolutně žádná!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 22:34
- Nahlásit
Teda nontematicky obcasnik se nam zvrhnul v monotematicky nechte uz ty dve, dyt maj z ty vasi pozornosti takovou radost.. Buhvi co u tech pocitacu delaj. Ja bych jim takovy poteseni nedopravala
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 22:34
- Nahlásit
Adiddaska
hlásej, že studujou PRÁVA a pak z nich vypadne, že je to nějakej usmolenej veřejnosprávní obor
NO tak veřejnosprávní sice obsahuje písmenka seřazená do shluku "právní", ale s právem toho asi moc společného nemá, ne? Spíš tak se správou, myšleno hlavně hospodářskou.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 22:36
- Nahlásit
Grin
Teda nontematicky obcasnik se nam zvrhnul v monotematicky nechte uz ty dve, dyt maj z ty vasi pozornosti takovou radost.. Buhvi co u tech pocitacu delaj. Ja bych jim takovy poteseni nedopravala
Přesně tak. Já například nemám zapojenou ani jednu ze svých 4 televizí, tak to tu beru jako humorný večerníček.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 22:37
- Nahlásit
Eninka
Vlčáčková
http://www.youtube.com/watch?v=uMxHBfPQgtE&list=FL J_av0SmNlrqnY5eTBJN7Xg&index=30&feature=plpp_video
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 22:40
- Nahlásit
Sízra Milanová
http://www.youtube.com/watch?v=uMxHBfPQgtE&list=F L J_av0SmNlrqnY5eTBJN7Xg&index=30&feature=plpp_video
No Ty vypadáš, nehul tolik.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 22:40
- Nahlásit
Vlčáčková
to tu beru jako humorný večerníček.
taky se u toho počůráváš smíchy na koberec?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 22:42
- Nahlásit
Vlčáčková
No Ty vypadáš, nehul tolik
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 22:44
- Nahlásit
Eninka
taky se u toho počůráváš smíchy na koberec?
Už jsem psala, že milionáři koberce nemají, ne? Takže já se počůrávám psům do pelechu.
A věříš, že z toho mají hroznou srandu???
Jdu spát, dobrou noc.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 22:45
- Nahlásit
Já mám zapojenou jen jednu, tu mám od laguny, taky mám zapojenou konvici, tu mám zase od dalších kamarádek, ještě víc mám věcí zařízenejch od přátel, protože to je právě děsně super, když máš kolem sebe kamarády, na který se můžeš v jakýkoli nouzi obrátit a oni ti pomůžou, když víš, že jim zavoláš v noci a oni přijedou, nevyměnila bych je za žádnou televizi ani počůranou podložku, je super, když víš, kde všude máš dveře otevřený naprosto kdykoli a stejně tak, že jsou ty dveře otevřený u tebe pro ně. Některý partičky můžou na první pohled vypadat...skandálně...ale nikdy nevíš, co je drží při sobě....je to vlastně až patetické...ovšem některé zkušenosti jsou špatně přenosné až nepřenosné.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 22:47
- Nahlásit
Gerda
přesněěěěěěěěěěěěěě a k tomu píseň:
http://www.youtube.com/watch?v=Amhsk9tqplE
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 22:50
- Nahlásit
Vlčáčková
ale s právem toho asi moc společného nemá, ne? Spíš tak se správou, myšleno hlavně hospodářsko
mají tam některý předměty jakoby podobný "právo", trestní, nebo obchodní nebo občanský to fakt nevim, ale je to všechno mnohem míň do podrobna než na opravdovejch právech samozřejmě. http://www.law.muni.cz/dokumenty/923 tohle to je
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 22:53
- Nahlásit
Adiddaska
mají tam některý předměty jakoby podobný "právo", trestní, nebo obchodní nebo občanský to fakt nevim, ale je to všechno mnohem míň do podrobna než na opravdovejch právech samozřejmě.
tak v dnešní době už asi jo
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 22:54
- Nahlásit
Gerda
hezké gerdičko
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 22:55
- Nahlásit
Vlčáčková
tak je to na právnický ten obor, ale je to pro ouřady a berou tam bez zkoušek
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 23:20 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit
Vlčáčková
Já například nemám zapojenou ani jednu ze svých 4 televizí, tak to tu beru jako humorný večerníček.
To zní jak zoufalé volání o pomoc.
Z televize vede takovej kabel a na konci je zástrčka a ta se dá do zásuvky(myšleno elektrická zásuvka). Zítra když nezapomenu dodám fotky abys to lépe pochopila.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 23:35 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit
Eninka unt Vlčáčková
Děvčata, tady sem vám složila...pardon sem si dovolila sdložit vám tento rap,doufám že vás potěší:
Eninko slovutná právnice,neprodanej panice,kup si drahý střevíce a dej si žumpu nejvíce ty superchytrá samice,na czku zaučuješ novice,za zády máš neúnavnýho kibice ouuujésa. Na tvý obří zahradě psi se maj jak na hradě,žijí v míru pohromadě,někdy trochu jak na divokym západě, nikdy je nevenčit je nasnadě…check it out sista! Jsi nádherná skvělá a bohatá, miluje tě i zvěř pernatá, jsi jak svatá, odlijem ti bustu ze zlata na tebe krátká je snad i zubatá…jééésa a misis Vlčáčková moudrá osoba, debaty ozdoba, morálky nádoba, zajímá jí deprivantů převýchova, je z venkova přitom moudrá jak sova, nezajímá jí tv nova, spíš záchrana psova či hra vod Čechova….aha,aha! Tahleta dvojice rozbije vám palice …fockas!
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 23:42
- Nahlásit
Sízra Milanová
bože, jsi šílená
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 23:44
- Nahlásit
MaggieM
bože, jsi šílená
děkuji
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 23:46
- Nahlásit
Sízra Milanová
koukám, že je tě tu věčná škoda
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 23:52
- Nahlásit
MaggieM
koukám, že je tě tu věčná škoda
už šli všichni spát asik ,no nic du si hrát se sirkama do stohu
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 23:54
- Nahlásit
Sízra Milanová
no nic du si hrát se sirkama do stohu
ještě, že je to k nám na moravu daleko a nebude mě budit ta záře
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 06:58
- Nahlásit
Gerda
Gerdo, já jako kolemjdoucí nevím, jaké přátelství uživatele tohoto vlákna k sobě pojí nebo nepojí. Vnímám pouze skupinku poněkud haštěřivých dam, které si momentálně navzájem trhají diplomy. Některé je trhají bez toho, žeby doma v šuplíku měly nějaký svůj.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 08:36 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Adiddaska
tak je to na právnický ten obor, ale je to pro ouřady a berou tam bez zkoušek
Aha, tak jestli to nebude spíš o tom, že "všichni jsme si rovni, ale někteří rovnější."
Na druhou stranu - můj kamarád, vedoucí kontrolního oddělení na finančním úřadu, byl jedním profesorem vyhazován ze zkoušky na MU takovým způsobem, že nakonec odešel na VUT, kam si úspěšně udělal zkoušky a úspěšně studuje. Na MU to prostě možné nebylo, ač bifloval, jak chtěl, a měl i dlohou praxi a páně profesorovu příručku uměl slovo od slova zpaměti.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 08:51
- Nahlásit
Vlčáčková
můj kamarád, vedoucí kontrolního oddělení na finančním úřadu, byl jedním profesorem vyhazován ze zkoušky na MU takovým způsobem, že nakonec odešel na VUT, kam si úspěšně udělal zkoušky a úspěšně studuje. Na MU to prostě možné nebylo, [i]ač bifloval, jak chtěl, a měl i dlohou praxi a páně profesorovu příručku uměl slovo od slova zpaměti. [/i]
já se teda nechci nějak vměšovat do týhle debaty, jenom mi přijde že zrovna to co jsi napsala nijak nedokazuje, že je MU skvělá škola (čímž neříkám že není) spíš takhle zvenčí viděno jde o problém toho profesora, pokud píšeš pravdu v tom, že ač bifloval, jak chtěl, a měl i dlohou praxi a páně profesorovu příručku uměl slovo od slova zpaměti. ...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 08:58
- Nahlásit
Grin
Tvrdil on. Já s ním nebyla, když se učil. Každopádně říkal, že přes tohoto profesora studenti neprocházeli běžně. Takže si vzal tu jeho knížku a naučil se jí zpaměti. Nepomohlo.
A jinak na mé druhé střední škole nám taky jednou řekl pan docent: "Nebojte se, pan ředitel říkal, že už vás je málo (pozn.: z 36 jen 12, přičemž pri 10 se to zavřelo a otevíral se nový běh s novými studenty) a že vás už nemáme zbytečně vyhazovat." To bylo někdy v srpnu nebo červenci a škola začínala někdy v únoru. Z těch 12 nás nakonec dokončilo 9, protože desátý se nedostavil k maturitě. Je otázka, co je dobře nebo špatně - jestli protřídění jen na ty, kteří se opravdu snaží, nebo benevolence pro větší počet.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 09:02
- Nahlásit
gabifi
Já jako kolemjdoucí nevím, jaké přátelství uživatele tohoto vlákna k sobě pojí nebo nepojí. Vnímám pouze skupinku poněkud haštěřivých dam, které si momentálně navzájem trhají diplomy. Některé je trhají bez toho, žeby doma v šuplíku měly nějaký svůj.
To je velmi hezké....
|