Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 12:48
- Nahlásit

Crysa
Zas mě ta huba ráno nešla odtrhnout od polštáře
hele jak je ta tma, nejde vstávat, úplně ti rozumim.

Jo a abych udělala dobře svému srdci a duši, řeknu vám, že dovolenou si posouvám nejen kvůli práci, ale i kvůli tomu, abych už konečně mohla pro vás převzít zbytek vest. Takže tím chci říct, že i kvůli vám budu o týden dýl v práci. Ráda bych vás o něco okradla, ale teď nevím, o co by to mohlo být...

kejtlin
No, ještě jsem neviděla prodavačku, co by se dokázala domluvit s eventuálním cizincem. Vždycky se toho chopí někdo ve frontě těch lidí, na jakýkoli prodavačce si cením nejvíc, když je milá, usměvavá, ochotná, ví, co má za zboží v krámě, umí doporučit. Nejsem si jistá, jestli obuvní soudružka musí hovořit dvěma jazyky....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 12:48
- Nahlásit

Biluška
. Říkala mi charašó a spasýba
to je tu celkem běžný..já odpovídám sabáka a kaníkuly..víc neumim.-))))
Crysa
možná houbenzí v lesenzí
houbenzí ale vúúúbec nerostouzenzíí .-))))
chrápenzí v postelenzí.
tak to vede samosebou!!
kejtlin
takže tím myslím třeba s textilem nebo obuví
jo?, a ty maj kolik plat prosim tě? já totiž nějaký takový kámošky mám,..joo a cizim jazykem neuměj říct ani di do prdele což považuju za základ!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 12:50
- Nahlásit

Gerda
Nejsem si jistá, jestli obuvní soudružka musí hovořit dvěma jazyky....
leda snad by pracovala na rodeo drajf a čekala až k ní příde prety vómen nakoupit sandálky.-)))ale to by měla kejtlin daleko krs dojíždění tak to můžem asi vypustit))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 12:50
- Nahlásit

Crysa
Venku je krásně na práci s čoklema

ideální počasí pro Kájí je 25 stupňů a víc, sluníčko a vedro já vím, že je divná, ale je to prostě tak ´
Ale pravda je, že malodogy si to ráno na louce celkem užívaly, akorát, že ty si to užívaj za každýho počasí, tak nevím jestli to vůbec jsou dogy, když jim nevadí ani déšť a celkovej hnus, kterej vadí skoro všem.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 12:52
- Nahlásit

Eldoguero
ideální počasí pro Kájí je 25 stupňů a víc, sluníčko a vedro
neprodáš jí?? dyby jo okamžitě koupim! můžou se s nánou spolu vopalovat u rybníčka a v zimě bydlet 23h v mý posteli

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 12:52
- Nahlásit

Crysa
Příští týden bych měal jet na Mělník na kontrolu. Že bych vzala čokle sebou a pak se zastavila u tebe na čmuchenzí, popřípadě jen na prochenzí. Až budu vědět podorbnostě, tak se domluvenzí, ju?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 12:53
- Nahlásit

Gerda
davidkova renata
jistěže to nebudou nikdy používat, ale maj to v požadavcích

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 12:56
- Nahlásit

davidkova renata
to je tu celkem běžný..já odpovídám sabáka a kaníkuly..víc neumim.-))))
tak to su lepčí, umím větu "ja idú na vakzál a što výžu...lénin!!" A německy umím "fyr mysn šprechn langzam" asi se budu f práglu ucházet o místo prodavačky, mám ty nejlepčí předpoklady

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 12:56
- Nahlásit

BaicoPříští týden bych měal jet na Mělník na kontrolu. Že bych vzala čokle sebou a pak se zastavila u tebe na čmuchenzí, popřípadě jen na prochenzí. Až budu vědět podorbnostě, tak se domluvenzí, ju?
jasenzí, domluvenzí, klidně i kolečkobruslenzí Já příští týden dovolenkenzí až do listopad dovolenkenzí

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 12:58
- Nahlásit

Cus, jen jdu vokolo
Shanite zase misto pro Kejtlin? Bude prodavat krusky na rodeodrajf? Nechapu, jak nekdo muze chtit bejt prodavacka, hned po ucitelce je to tak asi nejhorsi prace, jakou si umim prectavit. A zase jdu, teda padim - aby zustala v kynologicky hantyrce

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 12:59
- Nahlásit

davidkova renata
čéče, se obávám, že ona by si Nánu asi chtěla dát k vobědu, bo ona je Kájí tak trochu sfině, leda by teda se jí Nanda podřídila, to by jí pak milostivě nechala žít ale to zas u Nány jaksi nepočítám, že by proběhlo (myslím vyloženě submisivní gesta, ideálně i s vyvalením kotlíku v leže na zádech)
Ale válet u rybníčku by se mohly, to zas by 100% skousla, že je vedle nějaká jiná čupka
A kdyby u rybníčku ještě bylo nějaký pěkně vyhřátý místo ideálně vybetonovaný, nebo kamenný - ty se nejlíp nahřívaj - tak to by byla v sedmým nebi - to píšu, že je divná, ale její matka byla to samý, Argo taky, Bjutinka taky, jen ty malodogy no ...

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 12:59
- Nahlásit

kejtlin
kde?

http://jooble.cz/search-pr%C3%A1ce-cz/rgn-Hlavn%C3 %AD-m%C4%9Bsto-Praha/kw-prodava%C4%8Di-,-obuvi-ko% C5%BEen%C3%A9-,-prodava%C4%8Dka-textilu

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:00
- Nahlásit

BiluškaA německy umím "fyr mysn šprechn langzam"
já umím "brót und vasr" bo to mě maminka ještě stihla ftisknout, bo mi to říkala na dovolený v eNDéeR, až se stratíš, tak to říkej, aby ti dali aspoň najíst a napít. Asi jí bylo jasný, že jak bych to vybalila na první lidi, že mě slověj jak rumunskýho běžence a nechaj někde na četnický pátračce

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:00
- Nahlásit

kejtlin
po kámoškách to nikdo nikdy nechtěl takže nevim..
Biluška
ja idú na vakzál a što výžu...lénin

tak ta je výýýborná a myslim že se s ní dostaneš daleko celkem)) já bysem teda moožná vypotila eště Zimój já guljáju f párke
a pak Zý mysn gerade aus gehen
asi se budu f práglu ucházet o místo prodavačky, mám ty nejlepčí předpoklady
vodevřem si vlastní vopchod))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:03
- Nahlásit

Gerda
zrovna ten odkaz jak jsi dávala-prodavač bytového textilu, angličtina aktivní, dobře je to jeden jazyk zrovna, ale já nemám ani tu angličtinu aktivní

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:05
- Nahlásit

Eldoguero
myslím vyloženě submisivní gesta, ideálně i s vyvalením kotlíku v leže na zádech
to neklapneäle slib jí,že se můžou spolu vyhřejvat jak 2 užofky na přilehlé asfaltce což nána skutečně činila až musela býti odpovelována na trávu neb by jí moch nějakej aktívní cyglystyckej debil eště přeject ..ofšem ve dvou je nepřejedou,sem si skoro jistá.-))) tak jí to řekni at to přehodnotí laskavje

du asi ven a dřít.-((

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:06
- Nahlásit

kejtlin
no tak si ji zaktivuj, to je jednoduchý. Každej se musí furt vzdělávat, nebo je f pérdeli. Já třá včilkaj čtu knížku v polštině. Ale je stupidní, asi ji vyhodím

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:06
- Nahlásit

hele já nevim co sem furt cpete že to de, když to prostě nende a přes to vlak nejede

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:07 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

davidkova renata
neprodáš jí??
to já svoje holky prodat nemůžu mám to ve smlouvě dokonce ani darovat a to já jim pořád vyhrožuju, že jim sbalím saky paky a půjdou do útulku

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:08
- Nahlásit

Biluška
no tak si ji zaktivuj, to je jednoduchý. Každej se musí furt vzdělávat, nebo je f pérdeli. Já třá včilkaj čtu
ty woe já už se dva roky přemlouvám že musim voprášit němčinu a ájinu, ale ňák se k tomu nemůžu dokopat

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:10
- Nahlásit

davidkova renata
vyřídím jí to, řekla bych, že za těchto podmínek do toho půjde event. můžou ty cyklisty společně pojídat, když se do nich bude nějakej srát, Nána má mohutné zákusy a Kaly zas umí nádherně děsit lidi a vypadá dokonale, když cení žuby

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:11
- Nahlásit

Alexa
ty woe já už se dva roky přemlouvám že musim voprášit němčinu a ájinu, ale ňák se k tomu nemůžu dokopat
já se taky dokopávala děsně dlouho. Nakonec jsem začla tou polštinou bo je nejjednodušší a přijde mi jako děsně ftipnej jazyk . Víš jak se řekne třá topné dřevo? Drzewo kominkove Se u těch jejich slovních spojení docela bavím

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:12
- Nahlásit

kejtlin
hele, já teď taky budu muset oprášit léta umřitou angličtinu, teda spíš ty torza, který mi z ní v hlavě zůstaly, chca nechca - spíš teda nechca, ale mám na vybranou, buďto se mi jí podaří oprášit natolik dobře, že budu tak do měsíce, dvou schopná komunikovat alespoň na základní úrovni, nebo ne a jsem bez práce ... asi tak

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:13
- Nahlásit

Biluška
ačla tou polštinou bo je nejjednodušší a přijde mi jako děsně ftipnej jazyk . Víš jak se řekne třá topné dřevo? Drzewo kominkove Se u těch jejich slovních spojení docela bavím
nojo, ale polština je skoro jak čeština, já chtěla začít s italštinou ta je prej taky děsně jednoduchá, ale myslíš že se donutim??? ale budu muset už mě séře se furt na někoho spoléhat když čék někam jede

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:13
- Nahlásit

Biluška
třá včilkaj čtu knížku v polštině. Ale je stupidní, asi ji vyhodím
twe taky mám takový kníšky stupidní...většinou sou f cizim jazyce ..zajímavý jak ta zahraniční tvorba za nic nestojí
Monty
to já svoje holky prodat nemůžu
dyk já je necíííííí,nevim jaxou na tom s vopalováním! .-))
Eldoguero
event. můžou ty cyklisty společně pojídat, když se do nich bude nějakej srát
no to sem přesně myslela hele sbal jí batůžek,dej jí do něj ževličku a pošli jí na vakzál...snad nepotká cestou lenina

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:17
- Nahlásit

kdo mi bude platit to doučování? z čeho to kurva zaplatim leda kundou že bych platila

Tinta76
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:17
- Nahlásit

Biluška
Nakonec jsem začla tou polštinou bo je nejjednodušší a přijde mi jako děsně ftipnej jazyk
ano ano, polština je úpa boží jazyk mě teda jednou naprosto vodrovnal sýr typu kamembert s názvem sekret mnicha

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:18
- Nahlásit

kejtlin
ale to je jen jeden jazyk....stejně si myslim, že takový ty úplný základy, aby člověk aspoň něco žbleptnul, jenom prostě pár slov, to má každej, každej člověk umí říct v nějakým jazyce pár slov, zpatlat nějakou úplně základní větu...většinou s tou aj se asi chytneš v největšim množství zemí, tak prostě zaplácat pár slov v aj umí každej. Sama píšeš, že máš v práci prodlevy, který se využít daj, už sme to tu řešili mockrát - vzít si s sebou do sluchátek třeba nějaký Aj mluvený slovo, nebo knížku, kde je na jedný straně CJ a na druhý AJ. nebo si prostě jen třeba listovat po Aj stránkách....pokud ji aktivizovat chceš, udělej to. Pokud ne, nedělej to. Když bys měla zájem o nalejvárnu třeba jednou za čas, mám strašně moc fajn učitelku, je trošku blázen, ale v dobrym, holky, co k ní choděj, si jí strašně moc chválej, že jim její způsob vyhovuje, třeba by to mohla taky bejt varianta, když se ti bude chtít a vyšetříš si peníz, jednou za měsíc bys mohla třeba odpolko s ní strávit nebo nějakou hodinu a mluvit a mluvit a mluvit.... nabídky jsou, když budeš mít zájem, stačí říct.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:18
- Nahlásit

Tinta76
sekret mnicha

kejtlin
leda kundou že bych platila
no vidíš! to je cesta

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:19
- Nahlásit

davidkova renata
dyk já je necíííííí,nevim jaxou na tom s vopalováním!
Sophyně slunce nevadí, má ráda vodu, takže by byla u rybníčku s tebou moc ráda a Faith ještě není rozhodnutá

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání