Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 22:39
- Nahlásit

kejtlin
tohle ale ze mě dělá cukrovar
Vomyl pani náš děda si taky splkne sám a já sem si taky na novej rok připila sama se sebou před zrcadlem klíííd to je naprosto normální

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 22:40
- Nahlásit

kejtlin
to jsem celá já, všechno tohle ale ze mě dělá cukrovar

kdyby to byl aspoň lihovar a fasovala bys...cukrovar je ve všech směrech píčus...a měl by táhnout do hoven essi mi rozumíš

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 22:48
- Nahlásit

Sízra Milanová
.cukrovar je ve všech směrech píčus...a měl by táhnout do hoven essi mi rozumíš
naprosto, což to lihovar je v dobrovici-je to taky produkt z cukrovky, jen je to líh na kterej jezděj auta, to je nepitelný ve všech směrech

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 22:52
- Nahlásit

kejtlin
líh na kterej jezděj auta, to je nepitelný ve všech směrech

tak to je líh debilní samozřejmě

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 23:22 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

tak děcka du do hajan a doufám že zejtra zas nezapomenu mobil držte mi palce

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 23:25
- Nahlásit

jo a u nás pěkně leje

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 05:57
- Nahlásit

Leje a nestíhám, přijdu na konci října. možná.

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 06:36
- Nahlásit

hezke rano , neleje ale taky nestiham

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 06:43
- Nahlásit

fstávat, makat a samozřejmě leje. Lilátko odmítlo vyjít ven bez své nové pláštěnky. Já jsem jí ji odmítla dát, zaprasila by ji od bahna

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 06:51
- Nahlásit

čau všem, u nás taky včera lilo, pásovec není větší jen zhnisal, nevím jestli to je dobře nebo špatně......jinak jsou lidi nemocný a ráno, ted´ jsem střídala našeho předáka a říkal at´ se připravím na směny navíc , já na to že bohužel mám pásovce a teplotu k tomu a když se z teploty stane horečka tak doma samozřejmě zůstanu, takže at´ počítá na že budu jako čtvrtej nemocnej, tak měl kecy já mu ukázala pásovce tak řekl, že v tomhle případě to chápe

Tinta76
# Zasláno: 7 Říj 2011 07:19
- Nahlásit

Dobrý den celý den

v noci jsme byli s mušem a čoklama v Oslu ... na ňáký suprový diskošce vůbec se mi nechtělo probouzet a uš vůbec ne vstávat eště, že je páteček

uš ste přišli na tu argentinu konečně???

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 07:26
- Nahlásit

Tinta76
nepřišla jsem ještě na argentinu, ale taky se mi zdál výživnej sen s Alexou jsme šli na návštěvu ke Gerdě-ta bydlela asi ve 30 poschodí, výtah ale tam nikdy nedojel, zasekl se a jel jen dolů, vždy vyjela do 10 patra a víc nic, tak jsme řekli že za ní nepůjdeme, že to nepůjdeme pěšky přece a pak jsem hledala školu, kde jsem měla mít přednášku, ale jela jsem tam nepochopitelně vlakem-auto jsem zaparkovala u nádraží a celou dobu co jsem tu školu hledala jsem přemýšlela jak to stihnu k nádraží pro auto a na tu přednášku........

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 07:31
- Nahlásit

bré ráno, včera jsme byly na zahrádce asi do devíti, vypila jsem jen 5 fernetů, nasral mě trochu bráchův známý taxikář
a konečně je pátek ale to počasí....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 07:37 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

bezva ted´ mi volala šéf, že na mě přišla exekuce 1000 a že mi to musej srhnout, vůbec nevím za co to je, mě domů nic nepřišlo
edit: takže z toho hovna co beru mi zbyde jen a jen na polatky bo nepřesáhne vejplata 10 000, takže budu těžce v hajzlu nebudu mít za co koupit žrádlo pro sebe ani pro psy

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 08:00
- Nahlásit

kdyby se mi chtělo tak jak se mi nechce tak už mám všechno hotový

kejtlin
To normálně uživíš sebe i psy z tisícovky? . To před tebou teda smekám, to mám tak na dva dny

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 08:02
- Nahlásit

Biluška
To normálně uživíš sebe i psy z tisícovky? . To před tebou teda smekám, to mám tak na dva dny

ne ze dvou tisícovek, víc mi po zaplacení nezbejvá, nemákm jinou možnost převážně žeru jen chleba a rohlíky

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 08:03
- Nahlásit

Biluška
kdyby se mi chtělo tak jak se mi nechce tak už mám všechno hotový
nápodobně paní

kejtlin
no jestli máš tisícovku pro sebe a pro psy tak to čumím, to se dá?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 08:05
- Nahlásit

Monty
no jestli máš tisícovku pro sebe a pro psy tak to čumím, to se dá?

ne mám 2 tisíce pro sebe a pro psy na měsíc samozřejmě, kolik myslíte že v posraným cukrovaru beru????

Tinta76
# Zasláno: 7 Říj 2011 08:08
- Nahlásit

kejtlin
takže z toho hovna co beru mi zbyde jen a jen na polatky bo nepřesáhne vejplata 10 000, takže budu těžce v hajzlu nebudu mít za co koupit žrádlo pro sebe ani pro psy
a co máš na mysli těma poplatkama?

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 08:08
- Nahlásit

kejtlin
no tak po pravdě, já mám o něco více než ty, ale tolik psů bych uživit teda nemohla

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 08:15
- Nahlásit

Tinta76
a co máš na mysli těma poplatkama?

splátky, nájem, internet, složenky, to co zaplatit musím

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 08:16
- Nahlásit

kejtlin
nájem
Já myslela, že bydlíš ve svým.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 08:18
- Nahlásit

Baico
Já myslela, že bydlíš ve svým.

no bydlim, ale nájem platim dědkovi-vtipný co

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 08:18 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

kejtlin
ale nájem platim dědkovi-vtipný co
Ani ne, já ho našim platím taky. Ale mysleal jsem, že barák je tvůj a děda tam bydlí na základě věcného břemene.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 08:19
- Nahlásit

příští měsíc se fakt pobavim budu žrát asi hovna

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 08:20
- Nahlásit

Baico
Ani ne, já ho našim platím taky. Ale mysleal jsem, že barák je tvůj a děda tam bydlí na základě věcného břemene.

stejně ten barák spadne a než bych do toho investovala tak to musim prodat pozemek a pryč, ne půlku mám já a půlku strejc

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 08:24
- Nahlásit

kejtlin
půlku mám já a půlku strejc
Tak to nerozmím, proč platíš dědovi nájem. To je divný. Podle mě by jste se měli dělit napůl i o náklady na energie.

Tinta76
# Zasláno: 7 Říj 2011 08:24
- Nahlásit

kejtlin
splátky, nájem, internet, složenky, to co zaplatit musím
aha no jasně, vono si spousta lidí totiž stěžuje, že mu po zaplacení "poplatků" zbejvá prd a vořech, ale když se pak podíváš, co všechno počítá do těch "poplatků" tak zjistíš, že třeba půlku toho platit vůbec nemusí ... nerejpu do tebe, jenom všeobecně konstatuju

Tinta76
# Zasláno: 7 Říj 2011 08:26
- Nahlásit

Baico
Tak to nerozmím, proč platíš dědovi nájem. To je divný. Podle mě by jste se měli dělit napůl i o náklady na energie.
to taky nějak nepobírám

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 08:28
- Nahlásit

Baico
tim nájmem myslím energie , ovšem když je nedoplatek neplatím, platila jsem to 2 roky vždycky půlku ale když byl přeplatek-což je většinou nevidím z toho korunu takže nejsem blbá
Tinta76
s mým platem fakt můžu platit jen to nejnutnější, takže fakt platim co musím

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání