| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:19
- Nahlásit
kejtlin
kdo mi bude platit to doučování? z čeho to kurva zaplatim leda kundou že bych platila
knížky ti seženu zadara, mluvený slovo taky, zprávy na cnn si můžeš pustit taky v rámci poplatkůch, učebnice se daj okopírovat, řekni, kterou potřebuješ, okopčim ti jí - zadara samozřejmě.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:19
- Nahlásit
Čau jelimáni. Jak se máte? Já famfárově, bo za 15 minut začíná vékend a konečně mi skončí tento zpič...ý týden. Juch, juch.
Bych měla i chuť to oslavit...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:20
- Nahlásit
kejtlin
vyser se na ně, náhodou je s tebou sranda ale stejnak sis vybrala ten jeden inzoš s anglinou aspoň že jo
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:20
- Nahlásit
kejtlin
tak se sama uč, kup nějakou knížku pro samouky
Tinta76
já polštinu nemám ráda - fůůůj
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:22 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
pawLINka
Bych měla i chuť to oslavit.
tak to oslav
já měla včera jen pět panáků citrusa
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:24
- Nahlásit
Monty
Však taky že to oslavím. Koupím si Top Topica, bo ho mají v Tescu slevněného. To je skoro jak víno a když se to naředí s vodou, tak je to i dobré.
Budu dneska ještě řídit, bo jedeme pryč.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:25
- Nahlásit
Monty
já polštinu nemám ráda - fůůůj
já jí zbožňuju http://www.youtube.com/watch?v=90w9_GoTQj4
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:25
- Nahlásit
kejtlinkdo mi bude platit to doučování? z čeho to kurva zaplatim leda kundou že bych platila
tak si najdi doučování za pomoc se cvičením se psem. Nebo pokud jsi jazyk dělala, tak si najdi seriály v AJ na netu a čum na seriály několik serií dopředu, z prvu bude vnímat každý desátý slovo a pak ti ani nepříjde, že je to nečesky.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:26
- Nahlásit
Kejtlin
Kníšky na anglinu ti můžu pučit i dlouhodobě, mám jich doma asi 50, porád čekám, kdy se mi to z nich přesype do palice, a voho furt hovno, tak na to seru Eště mám spoustu učebnic na španělštinu, ale s tou sem to eště nevzdala!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:27
- Nahlásit
Gerda
doučování nemám z čeho zaplatit ani náhodou, to už jsem zkoušela doučování ale prostě na to nemám, zaměstnavatel ví, proč nám platí takový hovno, prtože na nic jinýho než cestu sem nezbejvá
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:28
- Nahlásit
Crysa
a čum na seriály několik serií dopředu
a pak si to pustit česky... dík za výbornej nápad
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:29
- Nahlásit
kejtlin
zaměstnavatel ví, proč nám platí takový hovno, prtože na nic jinýho než cestu sem nezbejvá
hele, co je to za blbost?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:29
- Nahlásit
Crysa
jestli o někom takovým víš sem s ním, já nikoho takovýho neznám
all
sezm z toho tady tak votrávená že mi do tý palice debilní nic neleze to už sem vyzkoušela taky
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:30
- Nahlásit
Tinta76
bléééééééééééééééé
Lucie Kratochvílová
jéééé, zato španělština se mi moc líbí, jsem si i vytiskla slova k písničce Danza Kuduro od Dona Omara ft. Lucenzo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:31 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
hele, co je to za blbost?
abysme my tři co ještě nejsme v důchodu, jednomu tedy zbejvaj 2 roky, nikam neutekli, protože to tady bude už jen 100% důchodců
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:32
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová ale to fakt si takle udržuje anglinu kamarádka, nedělám si prdel a kolikrát má problém si vzpomenout, jestli to viděla v čj a nebo v aj, pže už jí to příjde tak naprosto samozřejmý, že nevnímá v jakym jazyce to je, ale začátky prej byly taky krušný a seděla se slovníkem a druhou rukou na myšítku zaměřenym na Pause aby aspoň tušila. Nebo si může pustit série který zná a ví o čem jsou, aby se líp trefovala do toho, o čem se asi tak baví, pak si pojede nový serie. A já seriály, pokud jsou dobřý, tak klidně vidím i 2-10x třá MASH mě ještě nevomrzel za těch 15 let
|
Tinta76
|
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:32
- Nahlásit
kejtlin
sezm z toho tady tak votrávená že mi do tý palice debilní nic neleze to už sem vyzkoušela taky
ano, to je celkem univerzální "ale"
Lucie Kratochvílová
Monty
španělštinu se chci taky naučit, ALE zatim jsem na to nenašla dostatek času ...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:33
- Nahlásit
kejtlin
určitě by ti něco šlo, já třeba byla totál debyl na němčinu, ta mi do hlavy vůbec nelezla, ale AJ jsem měla mooooc ráda, vždyť se valí všude, v rádiu samé AJ písničky atd. compy a tak
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:33
- Nahlásit
kejtlin
ach jo, tak to se fakt nezmění. htěl bych vidět, co bys dělala v oryjentu, kde je té práce ještě o hodně míŇ než v Praze a okolí
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:34
- Nahlásit
Tinta76
jo španělština je moc klásnej jazyk
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:35
- Nahlásit
kejtlinjestli o někom takovým víš sem s ním, já nikoho takovýho neznám
vím kdo by doučoval Aj, ale nemá psa ale zkusit Mělníček.cz, za vyhození inzoše na net nic nedáš. Max. se nikdo nechytne a pak nic neztratíš.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
abysme my tři co ještě nejsme v důchodu, jednomu tedy zbejvaj 2 roky, nikam neutekli, protože to tady bude už jen 100% důchodců
ale prosím tě, to přece nemůžeš myslet vážně? to je naopak o důvod víc vypadnout z takovýdle debilní práce...
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
Crysa
no teď dávaj tuším na kůlu jak sem poznal vaší matku odpo v ájině a večer česky
|
Tinta76
|
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:38
- Nahlásit
kejtlin
tak trošku paranoia, ne?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:38
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
4 roky jsem jezdila poctivě na pohovory, 2 roky s optimistickým přístupem, nicméně to bylo na hovno tak pak už optimismu jaksi ubývá a samo a pak už po dalších 2 letech nezbejvá vůbec žádnej
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:39
- Nahlásit
Crysa
mě zase ještě neomrzel červenej trpaslík, ale ten českej dabink je tak dokonalej, že kdybych to slyšela v aj, tak by mě to akorát nasralo, ale nápad je to fakt super!!!!!!!!!!!! )))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:40
- Nahlásit
Tinta76
tak trošku paranoia, ne?
jak paranoia?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:41
- Nahlásit
kejtlin
v dnešní době neumět jazyky a mít třeba jen maturitu je celkem dost velká překážka. To slušnou práci asi moc neseženeš. Uč se něco dalšího, jak říkají holky.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:41
- Nahlásit
kejtlin
Jako upřímně, v tom ti nevěřim ani slovo, holka - tak krásná jako ty - a representativní typ!!!!!!! nemůže nenajít práci i kdybys anglicky neuměla ani pípnout
|
Tinta76
|
# Zasláno: 7 Říj 2011 13:44
- Nahlásit
kejtlin
no tak prostě, že si myslíš, že zaměstnavatel vám platí tak málo, abys neměla na nic jinýho jenom na cestu do práce, abys tak nemohla heldat jinou práci a skončit ... vždyť je to totál kravina ...
|