| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 15:37
- Nahlásit
Adiddaska
tys na to kápla
Lucie Kratochvílová
hoďku??? proboha, kde tě tak týraj???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 15:39
- Nahlásit
Monty
MosoFa mi příjde jako pěkná blbka, která by toho nebyla schopná
má rotvíky, ne? Tak to je normální člověk si myslim....
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 15:40 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit
Adiddaska
Mně se teda na děti atd ptali několikrát na pohovoru a já hledala práci půl roku a víc dole jsem nidky nebyla a ne z toho že jí nemám,ale z toho právě že na ty pohovory musim a to nemám depresi jako diagnózu jako Kejtlin.
A nedovolila bych si hodnotit život a životní šance ostatních lidí(to nemyslim že děláš ty,to popisuju tu situaci okolo kejtlin), protože do člověka nevidim a neposmívala bych se někomu, že se cejtí blbě a je dole...ať už svojí vinou nebo okolnostma...to jedině pokud by to byl můj nepřítel a já ho nesnášela...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 15:40
- Nahlásit
Adiddaska
myslim, že je to nějakej prodejce nábytku a snaží se mám nenápadně ty sófá vnutit...
to je dobrá dedukce )))))) nehledě na to, že ty robustní rozvajleři sou bestak jak kredenc
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 15:42
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
rozvajleři sou bestak jak kredenc
nééééé, ty jsi pakoooooooo, pomooooooooooc
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 15:44
- Nahlásit
Gerdahele furt seš s těma čoklama venku, neni ti trochu stydno?????
spíš skoro nastydlo šak jsou na mě psové čtyři a dva musej makat, páč jsou prácí a čupcíma si tak bokem šudlám to, co zas chci já
Ale o tu dovču to tu béš mít stejný, věčně na cvičáku, stopě nebo vychajdě , přes poledne krmě lická a trocha odpočinku a až s tmou je klídek pro lidijové
Fakt chceš přijet? a jinak nedrásejte tolika, bo to nestíííhááám, zas 4 stránky..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 15:46
- Nahlásit
Crysa
nechceš příští tejden v tejdnu venčit? kámen je ještě malej že jo? axa hárá
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 15:48
- Nahlásit
Crysa
UŽ RODÍ VENTA??? ---
nerodí , místo toho strká tlapky psí na tlapy svý a eště u oho funí tak , že to toho psa děsí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 15:49
- Nahlásit
Crysa
Fakt chceš přijet?
no jasně, ptořebuju trošku provětrat Maryji, však je pořád taková stereotypní, navíc chceme trošku víc to čuchání, budeme jezdit cvičit s tebou a na ty prochajdy, to je jistá věc.
kejtlin
Myslim, že na hárání by měl bejt Šutrák ještě malej. Bůšek v jeho věku věděl, že Mařenu miluje, ale nevěděl proč. A to hárala )) A on jí jen kousal do hlavy.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 15:51
- Nahlásit
Gerda
Myslim, že na hárání by měl bejt Šutrák ještě malej. Bůšek v jeho věku věděl, že Mařenu miluje, ale nevěděl proč. A to hárala )) A on jí jen kousal do hlavy.
já si taky myslim, že je ještě malej
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 15:55
- Nahlásit
Gerda
má rotvíky, ne? Tak to je normální člověk si myslim....
to jako podle rasy poznáš jestli je ten čék normální či né, jo?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 15:58
- Nahlásit
no nic děfčata, už pomalu a jestě mizím, nebo lépe řečeno rychle a jistě mizím
ještě se přihlásím dneska od našich, tak zatím papa
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 16:01
- Nahlásit
kejtlinnechceš příští tejden v tejdnu venčit? kámen je ještě malej že jo? axa hárá
mohla bych dorazítkovat vzala bych holkí vokošený a Kamínka a nějak by jsme se podle počáska domluvily Kamínek si zatím myslí, že fenky voní aviváží z horských luk
agáta12nerodí , místo toho strká tlapky psí na tlapy svý a eště u oho funí tak , že to toho psa děsí
aspoň si TAM nedává pejsky a kočičky
Gerdano jasně, ptořebuju trošku provětrat Maryji, však je pořád taková stereotypní, navíc chceme trošku víc to čuchání, budeme jezdit cvičit s tebou a na ty prochajdy, to je jistá věc.
no jeden den bé Maryje i se služebníma psema čuchat a testovat se na socializaci a tak, jako je to o týden dýl, tak s náma pojedete i na IMZ (pochop přes den s čoklema, večer doma) s tou naší partou hic se vám bé líbit a tím že já se budu účastnit z volna, tak to pojmu jako pohodovej trénink a když se nám nebé líbit nebo bé hnusně, tak si dovolenou udělám dovolenou a můžem třá na Říp, nebo na Kokořín, jsou tam skály pískovcový, občestvení,..
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 16:08
- Nahlásit
Crysa
Gerda
jééé vy se máte, hnet bych se přidala
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 16:09
- Nahlásit
Crysa
no jeden den bé Maryje i se služebníma psema čuchat a testovat se na socializaci a tak
no to klidně můžou zkusit, ale jak se jí někdo přiblíží k zatku, poletí jak namydlenej blesk ))) páč to hárání je prostě na spadnutí. A kam s váma pojedem? ty blázne, starý....jako s opravdickejma služebácíma? Maryje pude zasahovat...no já nevim, asi by se jí nikdo nebál...kokořín je dobrej nápad, vemem i vaší Máňu, jo?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 16:14
- Nahlásit
GerdaA kam s váma pojedem? ty blázne, starý....jako s opravdickejma služebácíma?
tady někde po okolí hromadně na stopy, pak s mlaďáskama na prostředí, asi vlakáč a tak, pak Mlíkoše a kousačky v Mlíkoších. Nómálka Úďo Žádný strachy, jde k vám Dlouhý, Široký a Krátkozraký
Kokořín můžem, prostě co si vymyslíme, to můžem realizovat Našich Máňa by mohla, ale už je to pro mě docela pak záhul tři svoje a jí.. kometu.. Ferdík musí chodit solo, bo se neumí chovat k dámám a štěňátkům. Nezabíjí, ale rozstřeluje jak kuželky na bowlingu..
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 16:16
- Nahlásit
Alexa ten odkaz na jůtupku nemááá chybu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 16:16
- Nahlásit
Crysa
tady někde po okolí hromadně na stopy, pak s mlaďáskama na prostředí, asi vlakáč a tak, pak Mlíkoše a kousačky v Mlíkoších
jo, tak to je super, líbí se mi zejména to stopování, na to se vyloženě těšim, holiny mám stále v autě a tyčku od tety Agáty taky. Vaše Máňa pude taky, však je hodná, povedu jí, dyš se budou muset vodit.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 16:18
- Nahlásit
Alexa
pojeď taky Aleksandro
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 16:29
- Nahlásit
GerdaAlexa
pojeď taky Aleksandro
tak postele tu mám tři jen Barunka s Alexou by tu asi neměly moc kde bydlíkovat Sísa se vleze určitě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 16:30
- Nahlásit
Crysa
ale myslim na výlet, si myslíš, že zvu jen tak aleksandru k tobě na náfštěvu ty blázne starý? ))))))))
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 16:33
- Nahlásit
Čus, pádim z práce )))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 16:34
- Nahlásit
Gerdasi myslíš, že zvu jen tak aleksandru k tobě na náfštěvu ty blázne starý?
a proč by ne, dyk je přes Barunku z rodiny
myslim na výlet to můžem klíďo naplánovat
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 16:34 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
můžete přiject i ke mě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 16:37
- Nahlásit
Crysa
vážně bych si takovou věc nedovolila, myslela jsem výlet, kokořín s oranžovýma psama, s fenou močitelem a dvěma Máňama + pudlatama by byl luksusnííííííííííí
kejtlin
bezva pro léky si jedu dneska k veterináři
hlavně ať ti nemačká žlázky.....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 16:40
- Nahlásit
Gerda
hlavně ať ti nemačká žlázky.....
to asi nebé chtít, uvidím třeba na mě zaberou zvířecí když lický sou blbý
|