Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 18:49
- Nahlásit

Adiddaska
jo tááák, čokloj na máslíčku. Tak to jo. Já zeleninu celkově nemám ráda, když už něco, tak si tu mrkef uvařim jako ze syrova, mám ráda dušenou, ale tu zas nemá rád skoro nikdo, takže je to jak s tou mraženou.

A krom toho už mi zas začínaj krušný časy, zas kvůli vám budu večír mrznout na balgoně.

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 18:52
- Nahlásit

Adiddaska
a jo, to tu taky prodavaj, takovy ruzny smesi a okorenene, tra i provencalskou maji, ja jsem ted uvarila spagety s opecenym cesnekem a feferonkama a bazalkou, dala jsem to vsem, mam hroznou migrenu a nebudu varit 4 ruzny jidla

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 18:52
- Nahlásit

proč furt začínám stránky????!!!!!!

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 18:53
- Nahlásit

Gerda
protoze jsi alfa asi

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 18:54
- Nahlásit

leyendaGerda

já mám ty směsy ráda, protože je toho hodně, nažeru se z toho a přitom to neni kalorický

leyenda
a ty normálně vaříš pro každýho něco jinýho?

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 19:00
- Nahlásit

Adiddaska
jo, ja skoro vzdycky varim pro kazdyho neco jinyho, nebo pripravuju, treba Karolina zadny teply jidlo neji, nejhorsi je mus, ten by chtel kazdej den 2x teply nejmin trichodovy jidlo. Ale opravdu skoro nikdy nejime vsichni to samy

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 19:02
- Nahlásit

Gerdaproč furt začínám stránky????!!!!!!
Protoč.

Já třá zeleniny miluju, snad všechny a nevaděj mi ani mražený, bo jinak bych si třá neudělala rizoto nebo polífku, času nějak nemaje, nebo měla bych i čas, ale nechce se mě ho zabíjet čištěním a porcováním zeleninky. Tak udělám maso, zasypu něcím z mrožáku, k tomu uvařím brambor, ten teda oloupu, nebo udělám rejži nebo rejžový těstoviny a žeru. Žeru a žeru dokajď je co, až mě břicho bolí, dřív přestat nemůžu. Neumím to. Jsem stračný prase přežírací
Třá čínu si dělám ráda, ale tu bych asi ani neuvařila bez mražený zeleninový směsi na čínu. Nebo kuřecí nudličky se zelenejma fazolkovejma luskama, jen je orestnout, když se dodělává maso.. hmmm

mám hlad.. asi velikej, vovychajdovaná jdu vařit. Krmi sobě, maso s mrožákovic zeleninou a rejžovejma těstovinkama asik.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 19:05
- Nahlásit

hmmmm, to vám závidim, nemám ráda vaření, neba mě to, trvá to dlouho, akorát ráda jim. Moc ráda. Fakt můžu říct, že mám ráda jídlo. A gurmet nejsem. Hlavně ať je toho hodně.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 19:09
- Nahlásit

leyenda

jo, ja skoro vzdycky varim pro kazdyho neco jinyho, nebo pripravuju, treba Karolina zadny teply jidlo neji, nejhorsi je mus, ten by chtel kazdej den 2x teply nejmin trichodovy jidlo. Ale opravdu skoro nikdy nejime vsichni to samy

ježiš, tak to by mi jeblo!

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 19:10
- Nahlásit

Gerda
to vám závidim
Mne teda nezavid, ja nenavidim vareni a vlastne nenavidim i jidlo. Jim, jen proto, ze chapu, ze je to proste nezbytne nutny. Me muzes akorat politovat

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 19:14
- Nahlásit

ALL

řikala jsem vám, jak jsou šamponi skvělý? Děsně poslušný a krásný! To jen tak mezi řečí, kdyby to někdo nevěděl..

leyenda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 19:16
- Nahlásit

Adiddaska
jj, ja je videla jen jednou, ale hned me zaujalo, jak jsou bajecny, no vsak muj pes je taky zlatej, teda ne jako retvir, ale jako povahou, ani v puberte nemel zadny ulety

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 19:19 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit

kdo jede zejtra na ten kousing? Mi to mamka neřekla a na koho se kouše,na :
http://www.youtube.com/watch?v=9DWFDXTCaSA&featur e=related

nebo dokonce i:

http://www.youtube.com/watch?v=nLvX-erABqY

?????

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 19:20
- Nahlásit

leyenda

taky taky, přesně, nigdy sme neměli sebemenčí problém, až mě to uplně obtěžuje, jak jsou perfektně poslušný a vůbec všestraně skvělí a tvuj pes, na toho jsem taky slyšela samou chválu, no jo no jo...

Atusch
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 19:22
- Nahlásit

Sízra Milanová
Sice nejedu, ale jede Grinová a jelikož mi psal Zlatovláska tak se bude asik kousat na něj

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 19:28
- Nahlásit

Atusch

dankezér!

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 19:38
- Nahlásit

hlavně ať zétra nepérši!

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 19:40
- Nahlásit

Gerda
hlavně ať zétra nepérši!

no to bych nerada!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 19:43
- Nahlásit

Sízra Milanová
nehořely by nám cigarety....no to si snad vůbec neumim představit....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 19:49
- Nahlásit

čus vy prenátálně zhynufší synofcíííí,z vás by jeblo aji frojdovi))
Sízra Milanová
ty degene už ti to píšu potřetí a naposlet!!!!!!!!!!!!!!!! je to na 10, pojedeš sama nebo se tu pro mě stavíš než skončíš zas na moravje ty jelyto?!
btw..strašná jútrupka

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 19:51
- Nahlásit

davidkova renata
stavíš než skončíš zas na moravje ty jelyto?!
tak to by se k nám mohla sizra stavit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 19:53
- Nahlásit

Monty
tak to by se k nám mohla sizra stavit
jj,něco napeč,myslim že to klapne)))

děckáááá ad vejlet..
to bysme ale mohli né? třá jak je to delší volno,pátek se nejde tak co někam vyrazit...nebo někoho vyrazit...z žumpy třá...

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 19:56
- Nahlásit

davidkova renata

ale já se neptám kdy, to vim kdy a stavim se pro tebe, já se ptám kdo tam jede,KDO, vim že ty největší senilita,ovšem kdo dál..koukám že Gerdoidka taky a grin teda...zatim co vim

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 19:56
- Nahlásit

davidkova renata
o kurňa, v mé troubě bych raději nikdy nepekla

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:03
- Nahlásit

davidkova renata pokud nebé scát jak svině a nebo nenapadne sníh, tak bych se za váma taky vydala. Mapu již mám v záloškách tu na netu, tiskárnu rozbitou, tak jen doufám, že si udělám dostatečný písmenový tahák, podle kterýho trefím. Jako do okruhu 2km od místa určitě dorazím, pak se budu pokoušet dovolávat všem možnejm i nemožnejm.
Ale taky se může stát, že zaspim do půl desátý a pak třá taky nepřijedu

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:06
- Nahlásit

Crysa
kdyby ti to vyšlo, budem rádi, přijeď, spapáme strejdíka.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:06
- Nahlásit

davidkova renata

jakej vejlet?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:07
- Nahlásit

Sízra Milanová
stavim se pro tebe
chjo tak ve 3/4 na 10 stačí
ty menovaný a pak eště jana s jardou z mlíkošů a fanda co měl přiject do mlíkoš ale nepřijel))) kousat se bé na zlatovlásku a přijde asi aji Přemek co veme ringo a manžetu,ale figurovat asi nebé bo je po slepáku a možná veme aji kámoše Pavla co tam byl posledně poprvý a je to jeho kolega z jinonic a má rád adrenalýn řikal taxme mu dali ringo a pustili psy..někerý svý zranění si okouzleně vyfotil na mobil aby měl památku..zbytečný z mýho pohledu,tu bude mít i tak))))..ale chce přijít zas..zbytek nefim

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:07
- Nahlásit

Adiddaska
kokořín přece...

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 20:09
- Nahlásit

Gerda

nic nevim, zas jsem vyloučená a spikli ste se proti mně!!

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání