Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 11:49
- Nahlásit

Tinta76
5 x 400 + 2000 a vyšlo mi 3600
a kolik to teda je??

Tinta76
# Zasláno: 7 Říj 2011 11:50
- Nahlásit

Monty
těžké počty
i na kalkulačku

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 11:51
- Nahlásit

Tinta76
jo a já skenuju a místo dokumentu jsem dala fotografie, takže můžu skenovat znovu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 11:52
- Nahlásit

Nebuďte depresivní, život stojí za hovno i bez toho

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 11:53
- Nahlásit

kejtlin
ne já mu řekla at´ jde do hajzlu a odešla jsem
jistě jak jinak..tvoje chyba
jako sorry tebe se už na děti fakt ptát nebudou
jako sorry ale já nemluvila vo sobě ale vo tobě,to snad neni těžký pochopit
já bych mu neřekla at de do hajzlu,tim totiž nic nevyřešim akorát ze sebe udělám debila..hrála bych vabank..nic to nestojí,proč to nezkusit,šance je 50 na pade,nic nemůžu ztratit..on nemá právo chtít po tobě potvrzení tohoto typu,na tom bych to postavila,prostě bych mu řekla to co sem napsala vejš,patřičně zdrceně a bud mě veme nebo ne..co asi tak ztratim když to zkusim? nic..jenže to bys neměla to svý ALE..

Tinta76
# Zasláno: 7 Říj 2011 11:54
- Nahlásit

davidkova renata
a kolik to teda je??
nevim, asik 12000

Monty
jo a já skenuju a místo dokumentu jsem dala fotografie, takže můžu skenovat znovu
a v tom je nějakej rozdíl?

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 11:54
- Nahlásit

jo, já teď skáču na židli u této super písničky
http://www.youtube.com/watch?v=GnBYdUXi3Eg

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 11:55
- Nahlásit

Ňáký deprese tady před polednem
http://lovedbdb.com/nudemenClock/index2.html

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 11:55
- Nahlásit

Tinta76
nevim, asik 12000
jj to zní rozumně,asi to tak bude myslim

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 11:57
- Nahlásit

Alexa

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 12:00
- Nahlásit

kejtlin
hele a jak to máš daleko do Prahy? jako třá jen kolem mě je spousta kámošek starejch jak já a děti nemaj a všechny makaj, i Alibaba má plnej kancl takovejch. Nikdy jsem neslyšela, že by se na to někoho na pohovoru ptali. Ségře je 28, to je taky věk na děti a nikdy se jí nikdo neptal ani na to jestli je vdaná. V Praze neni vysoká nezaměstnanost, proč nehledáš práci tam?

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 12:00
- Nahlásit

No já se teda zaměstnanců na rodinu vůbec neptám Asi sem divnej kapytalysta .Je mi šumák kolik mají děcek, nebo kolik jich plánujou...beztak maj smlouvy na dobu určitou takže až otěhotní tak je prostě vyrazím Teda pardon, nedám jim novou smlouvu

Mášen když hledal práci tak se ho teda ptali kolik má děcek, kolik má manželek a tak, ale na to essi plánujeme další se nezeptal nikdo. Asi jim přišel starej

Jo a Venta to rodí jak Sabina, nezdá se vám? Měli bysme jí začít v noci volat essi už Vento naval číslo

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 12:02
- Nahlásit

Biluška
Jo a Venta to rodí jak Sabina, nezdá se vám? Měli bysme jí začít v noci volat essi už Vento naval číslo
jo jo jo, Venta se opičí po Sabině, Bilu, ty jsi na to kápla, uděláme stejnou aféru

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 12:04
- Nahlásit

Monty
Biluška
ty woe fakt že jo, essi bysme neměly napsat víte kam

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 12:06
- Nahlásit

Biluška
beztak maj smlouvy na dobu určitou
jj čéče,to je tady ted taky moda nějaká,dycky na rok a pak bud obnovej nebo ne..
Jo a Venta to rodí jak Sabina

Venta
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 12:06
- Nahlásit

Biluška
klidně, já si mobil vypínám, když du spát. Na mě si nepřijdete Ale mohly byste mě střídavě vozit po vejeltech, že bych objížděla mezi Váma yv ste si mě předávaly, ne?

Jo a prosim tě, Poznej svého psa patří pod tebe? Koukala jsem, že k nám do školky taky někdo chodí (ale nevím teda kdo). Celkem ráda bych se taky pak zapojila, když bude něco poblíž, jak si říkala. Myslim, že ty školky by taky byly fajn´(i když důchoďáky by byly eště lepší). Tipuju tak od prosince, nejdýl od Novýho roku... takže se jen připomínám

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 12:17
- Nahlásit

Tak lidi, nevím mám zatopit, nebo né. Jsem tu v tričku s krátkým a zima mi není, malá pobíhá a punčocháčích a v triku s dlouhým a zima ji očividně taky není, ale máme tu jen 20 stupňů, tak nevím jestli bych přecejen neměla aspoň trochu zavlažit, tak na 23 stupňů třeba

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 12:18
- Nahlásit

Eldoguero
já bysem vlažila dybysem mohla,ale nemůžu

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 12:20
- Nahlásit

Eldoguero
já ještě netopím, ale nevím kolik mám stupňů, nevedu teploměr, ale neřídila bych se stupni, ale podle toho jak je vám

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 12:22
- Nahlásit

du na pauzu, tak nedrásejte, dneska mám mnoho práce

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 12:25
- Nahlásit

Eldoguero
já už vlažím

Venta
jo, to patří pode mě, ale essi béš v prosinci eště furt těhotná tak tě teda nevemu

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 12:27
- Nahlásit

abych se u oběda nenudila čtla jsem blesk pro ženy, kerej tam někdo nechal a fakt jsem se pobavila u rozhovu 29ti letý manželky 69ti letýho Jandy, Jako v tom včerejším ftipu vod Gerdy, si přectafte že s nim chodí vod jejích vosumnácti

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 12:29
- Nahlásit

Biluška
ale essi béš v prosinci eště furt těhotná tak tě teda nevemu
debiléééééééééé

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 12:32
- Nahlásit

Adiddaska
jasně že hledám tam-myslim v Praze nicméně tam je zase překážka že neumím jazyk i na blbou prodavačku chtěj 2 jazyky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 12:34
- Nahlásit

Biluška
u mášenka se nepředpokládá, že by zůstal na mateřský

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 12:34
- Nahlásit

Tak už vlažím
Mě je dobře, ale radší trochu přitopím, kvůli malé, krbovky jsou super, tepleji tu bude tak za 20 minut
Jo a taky chci jí t vykoupat Kaly, takže stejně vlastně zatopit musím

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 12:37
- Nahlásit

kejtlin
u mášenka se nepředpokládá, že by zůstal na mateřský
no teď už ne, ale svého času se to fakt předpokládalo. jenom nevím essi o tom věděli i ti potencionální zaměstnavatelé

jasně že hledám tam-myslim v Praze nicméně tam je zase překážka že neumím jazyk i na blbou prodavačku chtěj 2 jazyky
Já tam onehdá byla v Albertu, u pokladny seděla nějaká ruska, dokonce měla na koze jmenofku "Jelena jakási", jak se teda menovala její druhá koza nevím a ta neuměla skoro ani česky. Možná dva jazyky uměla, to netuším, ale česky neuměla . Říkala mi charašó a spasýba

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 12:37
- Nahlásit

kejtlin
neumím jazyk i na blbou prodavačku chtěj 2 jazyky
neni to pravda, dva jazyky po prodavačce nikdo nechce.

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 12:41
- Nahlásit

Zdravím vespolek vy těhule falešný nezaměstnaný.
Venku je krásně na práci s čoklema, ale musím si asi vzít teplejší prádlo, bo mi namrzala prdel, jsem chvíli měla z půlek celou jak to přituhlo xobě
Po O jedem ještě čmuchenzí, a pak vycházkenzí, možná houbenzí v lesenzí. Ale nejraději bych chrápenzí v postelenzí.
Zas mě ta huba ráno nešla odtrhnout od polštáře, je to horší a horší, už aby šoupli ten čas vstávalo se o hodinu dýl.. sice bé odpo tma jak fprédeli, ale aspoň se dokopu někdy i na bazen, ještě je mě líto posledního slunka svitu ubírat venkovním aktivitám.
Tak zas du, roťte a zaměstnávejte se a nepokutujte.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 12:42
- Nahlásit

Biluška
Gerda
nemyslím tím pokladní v supermarketu, platově bych na tom byla stejně platově takže tím myslím třeba s textilem nebo obuví

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání