Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 10:06
- Nahlásit

kejtlin
ne, pokud ti přišel litr, je to jen litr
Lucie Kratochvílová
přesně, z litru by to bylo, no, odhadem minimálně desítka

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 10:07
- Nahlásit

kejtlin

símtě, šef je taky blbeeej jestli to nestrhnul čék, co má za ménem název soudní exekutor, tak nic víc platit nebudeš - je to jak psala Eldorádo.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 10:09
- Nahlásit

Eldoguero

z litru by to bylo, no, odhadem minimálně desítka

a ze stovky 7000 K ale na tak malý částky to dává hlavně dopravní podnik za černý pašažéry

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 10:11
- Nahlásit

twe tak to já se asik nevdám uš
http://www.novinky.cz/koktejl/246675-bohata-85leta -vevodkyne-se-provdala-za-vyrazne-mladsiho-urednik a.html

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 10:11
- Nahlásit

Holký, léky se v textu píšou s malym nebo s velkym písmenem na začátku??? Dík

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 10:12
- Nahlásit

davidkova renata

ty nejseš vévotkyně

Tinta76
# Zasláno: 7 Říj 2011 10:13 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
léky se určitě píšou s malym, ale konkrétní název bych napsala s velkym

a ze stovky 7000 K ale na tak malý částky to dává hlavně dopravní podnik za černý pašažéry
hele jsem se setkala s případem jedný ehm pani, která si přivydělávala "stáním u silnice" a jelikož to bylo v jedný konkrétní ulici zakázaný, tak tam byla neustále pokutována a samozřejmě ty pokuty neplatila ... no a pak jí přišla exekuce asi na 250 tisíc ... docela vtipný bylo koukat na ten výměr, jak třeba v jednom tejdnu dostala 5x tisícku pokutu, to se jí to jako fakt vyplatilo jako samotný ty pokuty dělaly asi 30 tisíc ...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 10:13
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
ze stovky 7000
volééééé no tak to je síla ovšem
Kejtlin
exekuce by ti přišla určitě domů, to, že by ti obsatvili účet přes zaměstnavatele je možný, ale předpokládám spíš, že by ti normoš blokli účet v bance a tam by řádili tak dlouho dokud bys to neměla splacené
Tohle je prostě nezaplacená pokuta, oni mají právo si to normálně strhnout z platu, takže si to strhnout a hotovo, dopis ti pošlou třá až dodatečně. Ono je to docela logiký, kdyby to dělali obráceně, lidi si vyberou z účtu všechno, aby to nemuseli "ještě teď" platit a celní správa by se musela srát s opravdovou exekucí. Tohle je jednodušší pro ně a v podstatě i pro lidi.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 10:14
- Nahlásit

tšus vy kozy hnusný!!!!

Mamkoooooooooo žumpooooooooooo,kdo de prosim tě zejtra na ten hryzing a v kolik to začíná?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 10:14
- Nahlásit

Eldoguero
jasně

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 10:17
- Nahlásit

Sízra Milanová
kdo de prosim tě zejtra na ten hryzing
My nejdeme, my zítra hryžeme ve Zlofsi.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 10:18
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
ty nejseš vévotkyně
no právě vole!!! ale vypadám teda dost podobně to zasejc jó mi vona přinde že hrála hlavní roli f Planetě vopic a zapomněla se vodmaskovat

Sízra Milanová
bože tys debil.-))) hryzink je vot 10 dopol a je tam jaxem ti řikala,že bejvá dyšm sme venčily.eště sem ti to vokazovala! chceš přijet k mý zbykaci rači nebo to zvládneš samostatně???

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 10:18
- Nahlásit

Eldoguero
no tak to je síla ovšem

síla je, že ty lidi sou nesehnatelný nebo nemajetný a exekuce se musej zastavovat

Tinta76

dík moc, napsala sem to tak

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 10:19
- Nahlásit

DĚCKA, V SOBOTU MI DO PRÁCE PŘIJEDOU DEKY URČENÉ PRO PSY A K TOMU JEDEN TLUSTEJ VELKEJ MOLITAN V ROLI, KTERÁ MÁ PŘIBLIŽNÝ ROZMĚR METR NA METR. MOLITANU SE CHCI ZBAVIT HNED, DEKY NABÍDNU ÚTULKU. KDO CHCE MOLITAN?

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 10:31
- Nahlásit

kejtlin

já se tady fakt nechci zdržovat, ale to, jak popisuješ, že k tomu strhnutí došlo, tak není možný, pokud jsi si vyzvedávala jakoukoliv poštu, aby ti dal někdo přikázání pohledávky z platu či účtu není možný, aniž bys o tom věděla. Dopravní podnik to bejt nemůže, protože by ti přišel od soudu platební rozkaz a teprve pokud by jsi si nedala odpor, čili se nebránila, by nabyl právní moci a mohl by jej někdo vymáhat exekučně a to by byla úplně jiná částka. Pokuty vymáhá finanční úřad svým vlastním vymáhacím oddělením, ti můžou udělat exekuci sami, ale zase by jsi dostala výzvu ať zaplatíš, dostala by jsi možnost plnit ještě dřív, než by to udělali. Zjisti si přes zaměstnavatele o co jde a jaká je celková částka. Rovných tišíc korun je divný, přijde mi to jak určitá část z celku. On musel dostat exekuční výměr na plat a tam je úplně všechno, kdo to požaduje, kolik je částka atd atd. Měla by jsi tuto informaci dostat i ty poštou, ale tohle se děje až po zablokování účtu či tom přikázání, aby člověk nemohl udělat nějaký kroky k znemožnění vymáhání. Zase jdu pryč odsud, kdyby něco, napiš na Eninku, ale asi to neuděláš, tak jsem ti jen napsala...

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 10:33
- Nahlásit

Gerda
vzala bych si molitan pod kanárka, bo každou zimu je nutné dávat mu novou matraci, jelikož on si jí celou zimu ani nevšimne, spinká na ní, ale jakmile se oteplí, udělá z ní během jediný noci (vždycky dřív než mu ji stihnu vyměnit za deku) tunu na milion malích kousků rozškubanýho molitanu
Ale nevím jak bych si ji u tebe vyzvedla, takže to asi padá

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 10:35
- Nahlásit

Eninka
Vždyť jsem psala, že to není exekuce, boooože celní správa tohle dělá běžně s pokutama nezaplacenýma, prostě si to strhne z platu a fertyk.

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 10:36
- Nahlásit

kejtlin
a co to místo zoologa? ozvali se???

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 10:36
- Nahlásit

kejtlin

Eninka má pravdu, zeptej se šéfa, co mu přišlo na tebe za papíry...

Venta
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 10:37
- Nahlásit

Zdar, co řešíte?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 10:37
- Nahlásit

Eninka
dík ale už mi to psala eldoguero

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 10:38
- Nahlásit

Eldoguero

Máš pravdu, ale jistota je jistota

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 10:38
- Nahlásit

Venta
ty ještě nerodíš, slone???

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 10:39
- Nahlásit

Venta
Zas nic? Pani vy nás teda napínáte

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 10:39
- Nahlásit

Venta

čus, kdy uš budeš rodit???

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 10:40
- Nahlásit

Monty
a co to místo zoologa? ozvali se???

ha, ha,ha samože ani hovno, ale nepočítala jsem s něčím jiným
Lucie Kratochvílová
řekl, že to zjistí a dá mi vědět, z
hlavy to nevěděl

Eninka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 10:40
- Nahlásit

kejtlin

dík ale už mi to psala eldoguero

aha, tak to jsem si nevšimla

Eldoguero

ale i kdyby to byla celní správa, nemůžou jen tak strhávat, musí jí dát náhradní termín k zaplacení něčeho nezaplaceného, vím, že mnohdy to tak nemusí fungovat, ale mělo by to tak být

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 10:43
- Nahlásit

kejtlin
tak třeba se ještě ozvou volala jsi tam ve středu, ne??? je pátek, tak třá příští týden se ozvou

Venta
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 10:43
- Nahlásit

Monty
Lucie Kratochvílová
Baico
Chci bejt děsně zajímavá a napínat Vás

makrel
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 10:43 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

kejtlin
si to nejdřív pořádně zjisti, mě by to rozhodně nestačilo, že mi šéf něco takového oznámí a zdá se mi to velmi podivné
Venta
založ si vlastní téma

<< 1 ... 81 . 82 . 83 . 84 . 85 . 86 . 87 . 88 . 89 . 90 . 91 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání