| Autor |
Zpráva |
Dines
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 19:07
- Nahlásit
Sízra Milanová
proč maj chlupatý nosíky vlastně a jinak nic?
Protože tak byli vyšlechtění - abych to upřesnila, tak mají chlupatou jen špičky čumáčku a všechny pacičky.
Všechny chlupy navíc jsou vada (teda hlavně souvislý porost na celé hlavě, chlupy na zádech a tak...)
Gerda
néééééé, je to jistě nějaký nový tvůj vrch!
Ale kulový - to jsou budoucí rodiče novýho vrhu - ale ten se narodí až tak někdy v květnu - ještě spolu ani nebydlí - teprve se fotili
Nejnovější nový vrhy budou za dva týdny
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 19:07
- Nahlásit
Gerda
Crysa
už tědka musim auto odhrabávat a očišťovat přes den má bejt minus 14?! WTF?!!! proč jako proč, prej to přišlo z Ruska, to si tam mohli něchat teda takovej shit na sibiři, pojďme si zahrát na Stalingrad aspoň, holky uděláte si onuce a v nich budete v letním kabátě útočit na mě já budu doma u kamen a budu jíst sušený maso a na hlavě budu mít beranici z nyxy a kulomet postavenej u dveří,jo?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 19:11
- Nahlásit
Crysa
severomoraváků už je mě líto, noc -16°C
néééé, chci nejméně o deset stupňů tepleji
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 19:12
- Nahlásit
Dines
ty vole, ty jsi jeblejší a úchylnější než já s kníračema a to už jsem si myslela, že to více nejde
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 19:12
- Nahlásit
Dines
Nejnovější nový vrhy budou za dva týdny
za dva týdny si nesmim zapomenout zapnout nejsilnější antivir ))))
Sízra Milanová
uděláte si onuce a v nich budete v letním kabátě útočit na mě já budu doma u kamen a budu jíst sušený maso a na hlavě budu mít beranici z nyxy a kulomet postavenej u dveří,jo?
no ale ty kamna musej bejt vyhaslý a okna vybouraný, beranice děravá a kulomet zaseklej, jakoby všechno už z minulý bitvy. Jinak nehraju. Zatim předdělej nějaký díry do fasády, páč vás obléháme už rok. A dělej, zamrzlo jezero, vezem k vám tanky.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 19:13
- Nahlásit
Crysa
Sízra Milanová
my v práci už necháváme puštěnou vodu a zejtra to asi vypnou, což mi je zatím fuck bo zejtra ráno jdu na volno.
O auto mám taky strach.psiska mají v boudě slámy, že se nemohli procpat dovnitř, sem jim dneska zase přistlala
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 19:15
- Nahlásit
čau, když je venku taková zima, nechcete se bavit aůespoň tady letně?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 19:17
- Nahlásit
kejtlin
Tak navíc maj ty nový boudy, megazateplený, že si spíš ten náklad slámy vyhážou ))) Ale co s těma autama? Aby nám nezahynuly....
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 19:17
- Nahlásit
Plešomorčata na útěku 1
Plešomorčata na útěku 2
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 19:17 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit
Gerda
no ale ty kamna musej bejt vyhaslý a okna vybouraný, beranice děravá a kulomet zaseklej, jakoby všechno už z minulý bitvy. Jinak nehraju. Zatim předdělej nějaký díry do fasády, páč vás obléháme už rok. A dělej, zamrzlo jezero, vezem k vám tanky.
jako udělala jsem si beranici z vlastního psa,to ti nestačí? Jak chceš...jdu na vás uráááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááá
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 19:21
- Nahlásit
Sízra Milanová
Gerda
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 19:22
- Nahlásit
Sízra Milanová
počkej, jako už jdeš na steč? nesedíš teda? Máš bajonet, srabe? Jdu taky urááááááááááááááááááááááááááá pích pích pích! Mám bajonety dva! Ha!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 19:25
- Nahlásit
Jebloň
Tini kuk!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 19:25
- Nahlásit
GerdaAle co s těma autama? Aby nám nezahynuly....
bych to mrskla do nějakejch podzemních garáží pod vopchoďák.
Tady u baráku mám teda peška a dám max. karton před chladič, v kterym mám vot šváry fridex do -25°C tak snad to dá..
Jebloň gůůůt fotka
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 19:27
- Nahlásit
bude vo roztrhanym čéku tím picbumem!!!
prima krimi!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 19:30
- Nahlásit
NEZAPOMEŇTE SI ZEJTRA VYMĚNIT DÁLNIČNÍ ZNÁMKY NA SVÝCH KRIPLKÁRÁCH, DEMENTI!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 19:32
- Nahlásit
a do pyče holomorčata zas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sízra Milanová
pojďme si zahrát na Stalingrad aspoň, holky uděláte si onuce a v nich budete v letním kabátě útočit na mě já budu doma u kamen a budu jíst sušený maso a na hlavě budu mít beranici z nyxy a kulomet postavenej u dveří,jo?
můžu hrát taky??? já bych byla nějakej ten fírer na generálním štábu co to všecko řídí a ten štáb by ale vůbec nebyl ve stalingradu právě
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 19:33
- Nahlásit
oslavili jsme 4. narozeniny
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 19:33
- Nahlásit
Jebloň
co je to za ruskýho psa? ))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 19:35
- Nahlásit
Pumpa
šiš panu Velkému nosu pochopitelně přejeme fšecko néééj!!
at si jí uloví a naporcuje sám.-))
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 19:38
- Nahlásit
Gerda
už si dávno umrzla chápeš bo sis snědla nejdřív koně a pak i kus nohy....pak si ze sněhu přestala vidět... a bídně si zhynula
davidkova renata
na jaký seš straně barikády?
Pumpa
vše nejlepší obropsu k narozkám!
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 19:39
- Nahlásit
davidkova renata
nebude problém děkujeme za fávu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 19:40
- Nahlásit
Sízra Milanová
na jaký seš straně barikády
to je těšká votáska ..nemohla bych vodpovědět pozdějš aš bé jasný kdo je vítěs?? rozhodně nehodlám nějak trpět či strádat a taky cííí mít přístup na net trvale!!
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 19:48
- Nahlásit
a pár fotek z mrazivé prochajdy
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 19:51
- Nahlásit
davidkova renata
to je těšká votáska ..nemohla bych vodpovědět pozdějš aš bé jasný kdo je vítěs??
demente, Stalingrad voe, připadá ti že vyhráli němci?!!! že žijeme v Říši? Jako vim,že lovískuješ mengeleho a chceš k sobě sešívat lidi, ale nevěděla jsem že si výsledek války kvůli tomu uplně vytěsnila z mysli
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 20:02
- Nahlásit
Pumpa
méétfidek )))
Sízra Milanová
Stalingrad voe, připadá ti že vyhráli němci?!!! že žijeme v Říši? Jako vim,že lovískuješ mengeleho a chceš k sobě sešívat lidi, ale nevěděla jsem že si výsledek války kvůli tomu uplně vytěsnila z mysli
tak hele víš jak to je..každou chvíli se vokáže že se někdo tudle splet a fšecko je jinak!tudle sme přeci vyvrátili dárvina a dokázali vznik mopsa! si děsně rigidní a neflexibilní a vůbec nejsi vodevřená novejm svěžím vjetrům!kolik takovejch vosudovejch vomylů v dějinách už bylo??? tě to řeknu přesně...moc! a todle může bejt klidbnně další,tagže DH!
du trénovat do postele pozici v zákopech,vemu si možná nějaký jídlo k tomu,čéka to vysílí todleto trénování
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 20:06
- Nahlásit
Dines
ty woe ten zrzavej bobr
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 20:07
- Nahlásit
Alexa
zrzavej bobr
cože voe???????????????????????????? kerá má zrzavýho bobra probůch?? aproč ho semka dává????
du prič rači
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 20:16 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
davidkova renata
cože voe???????????????????????????? kerá má zrzavýho bobra probůch?? aproč ho semka dává????
tady néééé
Pumpa
lednímu medvědovi šecko neeeeej
tady má kus žvance
a tady něco pro radost, uš má na to vjek
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 20:26
- Nahlásit
Alexa
pani jste velmi opscéní