| Autor |
Zpráva |
Grin
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 20:58
- Nahlásit
Pumpa
MEGACLARKOVI FŠECKO NEJLEPČEJŠÍÍÍÍÍÍÍÍ
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 21:27
- Nahlásit
my jdeme spát, doboru
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 21:35
- Nahlásit
Gerda
Tak navíc maj ty nový boudy, megazateplený, že si spíš ten náklad slámy vyhážou ))) Ale co s těma autama? Aby nám nezahynuly....
maj tam teplejc než já v obejváku s netopícím topením, ovšem Axa začala brutálně línat, furt lepší když si to vyhážou než přimrznou k podlážce.
V autě mám v chladiči směs do -30 tak to snad stačí, každej den i když nepojedu jen nastartuju a nechám tak 10 minut aby se to prohřálo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 21:53
- Nahlásit
Sízra Milanová
už si dávno umrzla chápeš bo sis snědla nejdřív koně a pak i kus nohy....pak si ze sněhu přestala vidět... a bídně si zhynula
co kecáš? Eště sme nezačali hrát, my vás obléháme jako slušný lidi komplet voblečený, v overalech proti umrznutí, tu nohu sem jenom předstírala, abych se dostala blíž na dostřel. Naval beranici, vemu si jí jako skalp.
Pumpa
šmarjá pani! Vaše Nosní Dírky už maj 4. narozky????????????? FŠÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉCKO NEJLEPČEJŠÍ KLÁRKOJ, HODNĚ MATERIÁLU NA ŠŇUPÁNÍ TIM VELIKYM NOSEM, HODNĚ FŠEHO, CO LEDNÍ MEDVĚDI POTŘEBUJOU A TAKY HODNĚ PENĚZ A ZDRAVÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 22:13
- Nahlásit
davidkova renata
to píšu hlavně kuli zákeřnýmu eldorádu co je sfině převlečená za kámošku!
áááááááá huš mě prokokly
Nazdar zmrzlíci
U nás už je pěkná kosa, zatím -14, moc nechci zase -25, to už hrozně mnoho moc velká kláda
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 22:23
- Nahlásit
Gerda
jééé pani vy dycynky dokážete potěšit velkopsa pan Velkopes už je velký pes a tak děkuje a smeká
je serván bo narozky oslavil s přáteli, velkým bjeháním po loukách a aportováním malých kládiček
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 22:40
- Nahlásit
Ještě dementům zbyly nálože, právě tu hovado odpaluje před našim barákem rachejtle. Lekla sem se tak, že mi upadlo cigáro na koberec. Du spát, nazdar jelyta.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 23:00
- Nahlásit
Pumpa
Také přejeme velkému bílému psu všechno nejlepší
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 06:49
- Nahlásit
No co je, co je?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 07:24
- Nahlásit
Biluška
Já už půl hodiny dřu. A na nohách jsem už 3 hodiny, ale ostatní se beztak zase flákaj.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 07:35
- Nahlásit
bré ráno, proč je taková zima, zamrzl mi i glukometr
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 07:55
- Nahlásit
Čus bus!!
Je naprosto strašidelná zima. Doufám, že ty extrémy nakonec nepřijdou. Nechu zimu jak v ruským filmu, když jedu o víkendú na výstavu a nemůžu jet bruslit.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 08:22 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
HEPYBRRRRZZZDDDDÉÉÉÉJJ BARUNKOOOOOOOOOOOOOO
a tady taky tu vytouženou Itošku s balonkováním na pláži
hotos/428-barla-aport-voda-plaz.jpg" target="_blank" rel="nofollow"> hotos/428-barla-aport-voda-plaz.jpg" border="0" alt="" width=150>
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 08:49
- Nahlásit
Jééé, Balunka má narozeniny, my máme přání jediný, štestí zdraví, štěstí zdraví, hlavně to zdraví
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 09:05
- Nahlásit
nazdar žumpice
BALUNĚ VČECKO NEJLEPČEJŠÍÍÍ!!!
No tak jsem se hned poránu vytočila a můžu zase jíti du do mrzaů holomrazů venčákovat s fidalkou.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 09:11
- Nahlásit
Jedem cvičákovat, se tu mějte.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 09:14
- Nahlásit
Dobrý ráno na pijáno všem
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 09:47 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Crysa
HEPYBRRRRZZZDDDDÉÉÉÉJJ BARUNKOOOOOOOOOOOOOO
ajooo vfidíš to Barče už je 6
tos mi připomněla že i matesovi byly v neděli 4
musím jim potřást pravicí
Baruška mými ústy (tedy spíš prstíky) děkuje za přání
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 10:08
- Nahlásit
do pyče to jje kláda
se klidně fsadim že u stalingradu bylo poctatně teplejc! ..hajzlové zhejčkaný!
Balunka
tady poukázka pro očklivou balunku že by jako se krapet dala do cajku..
http://www.oaza-krasy.cz/?sklik
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 10:30
- Nahlásit
davidkova renata
se klidně fsadim že u stalingradu bylo poctatně teplejc!
Mě překvapuje, že si to nepamatuješ
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 10:32
- Nahlásit
Baico
no pamatuju právě!! dyk řikám že bylo teplejc
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 10:51
- Nahlásit
davidkova renata
No já doufám, že o víkendu v Brně dobře vytopěj pavilóny, nebo s princátkem budeme klepat kosu. Ale je pravda, že si bdu moct dát alespoň svařáček, když jedem kockodrcákem.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 10:57
- Nahlásit
Baico
twe má bejt ale nelická kosa!!!!!!!!!!! vůbec nevylezu ven,akorát s nánou čuriki a šmytec!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 11:04
- Nahlásit
davidkova renata
No v neděli nás posuzuje Ten pan rozhodčí,takže si myslím, že by mohlo být v hale trošku nebo alespoň v kruhu tepleji
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 11:06
- Nahlásit
Baico
že by mohlo být v hale trošku nebo alespoň v kruhu tepleji
dyby neměla neonka zkouškový tak ti ho pučim ,bestak to máš slíbený,ale von ba navíc i umrs .je po mě klapeček.-)))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 11:14
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/domaci/257695-sibirska-zima- se-do-pulky-unora-ceska-nepusti.html?ref=boxF
Co tím jako chtějí říct? Vyhlašuju hybernaci, vzbuďte mě na jaře
Gdo má zase narozeniny? Uš se f tom ztrácím, prostě fšem přeju fšechno nej a du si rozdělat oheň uprostřed obýváku neš umrznu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 11:16
- Nahlásit
Nazdar zmrzlíci
příšerná kosa, když jsem neprozřetelně vylezla do širých luk, myslela jsem, že mi upadne huba a to vůbec nefouká vítr, tag jsem se šla hned zas rači skovat za stromy.
Kalun zešílel, lítal v tom děsným mraze po louce a nechtěl domů dokonce měl jazyk venku Někdy si myslím, že by to zvíře potřebovalo imrvére buďto plus 30 nebo -20 to je nejaktivnější - je to blázen divokej
Také hlásím, že Happu je jelito, naučil se po 3,5 letech otvírat kotec a vzhledem k tomu, že k němu leze Bjutin chrápat na molitan od Gerdy tak pak pobíhaj na volno voba po stáji.
No a to je asi tak všechno, teď se snažím rozmrznout trochu.
Baico
Ten pan rozhodčí
Když naposled posuzoval nás, resp. kanárky, přemlouvala jsem muše ať si jde Happu předvést, ale nechtěl. Nakonec jsme teda dostali CACIBa, tak nevím co si o tom mám myslet ...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 11:18
- Nahlásit
Alexa
Všechno nejlepší zrzavé Baruncéééé
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 11:24
- Nahlásit
Eldoguero
Když naposled posuzoval nás, resp. kanárky, přemlouvala jsem muše ať si jde Happu předvést, ale nechtěl. Nakonec jsme teda dostali CACIBa, tak nevím co si o tom mám myslet ...
Nojo, mě dal tenkrát taky Nejlepšího mladýho,ale když mi podával ruku, tak mi řekl, že si mám na předvádění pořídit vysokého štíhlého mládence, že pak to bude uplně dokonalý
Také hlásím, že Happu je jelito, naučil se po 3,5 letech otvírat kotec
No jasně astrální dvojčata, Fanouš se teď o víkendu naučil otvírat dveře
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 11:30
- Nahlásit
Zdravíme z vobran
Baicoale když mi podával ruku, tak mi řekl, že si mám na předvádění pořídit vysokého štíhlého mládence, že pak to bude uplně dokonalý
jasný, páč tvoje přednosti nerozehřejou srdce 4%tní
|