| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 12:01
- Nahlásit
Baico
když mi podával ruku, tak mi řekl, že si mám na předvádění pořídit vysokého štíhlého mládence
tak to je dokonalý tohle
Holt nemáš hrudník po otci
Fanouš se teď o víkendu naučil otvírat dveře
Nééééé, takovýhle hovadiny, to by jim šlo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 12:04
- Nahlásit
Eldoguero
Nééééé, takovýhle hovadiny, to by jim šlo
vidělas na fb tu couvačku s argentýnou na schodech, sem ti to dala na žumpu vedle abys to naklikala kalunku.-)) esi jí už neumí teda..
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 12:20
- Nahlásit
Eldoguero
tak to je dokonalý tohle
Viď
Kdyby řekl, že to tomu psovi kazím, ať si vezmu a předvádění někoho zkušenějšího, ale takhle přesná specifikace mě fakt docela dostala
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 12:39
- Nahlásit
davidkova renata
Viděla i jsem to komentovala, páč i vim, jak to ten pán čoklida učil Jako na pohled prvních několik sekund ano, pak se ten pes už nesoustředí, tak nechápu proč v tom pokračuje, ale zase úpa všechno za každou cenu mít nemusím a navíc Kalun už krásně couvá přes celou kuchyň a cca od půlky zvedá zadní nožku a snaží se nahmatat sesličku je to velmi humorné, škoda, že nemám kameru, pokusím se ukecat muše a Kalu, když budou mít oba dobrou náladu, mohl by más muš natočit na mobil
Baico
Má smysl pro humor dost já se s ním jednou dohadovala jestli malorkám můžou chybět dva zuby a kanárám jeden, nebo jestli je to naopak, on si nebyl jistý, tak se šel podívat do standardu a pak přišel s tím, že má rád majitele psů, kteří vědí co si můžou v kruhu dovolit
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 12:49
- Nahlásit
Eldoguero
tak se šel podívat do standardu a pak přišel s tím, že má rád majitele psů, kteří vědí co si můžou v kruhu dovolit
Prosím o vysvětlení
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 12:54
- Nahlásit
Eldoguero
komentovala,
to sem už nenašla.-)))
jako přišlo mi že je to dlouhý zbytečně,ale přiznám se ,že celý sem to nedokoukala bo mi to přišlo dlouhý ))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 12:57
- Nahlásit
Eldoguero
No jsem zvědavá,co se dozvím v neděli
Lidi mě to tu dneska vůbec neba. zítra jedu do Brna na region a na pátek jsem si vzala dovču. Radost z krátkého týdne mi vzala informace, že v pátek jsou pololetní prázdniny a tudíž bude doma i máma.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 13:10 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
čus lemury, už mi zase nejede fejs!!!! Jsem zjistila že neni chyba na mym přijímači, páč se to teď děje vícero lidem, prej je to tim jak se dělaj ty nový vzhledy profilů.... tagže změna už mi zase maká... něco mezi nebem a zemí asík
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 13:19
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Normoš, on tvrdil, že kánárám může chybět jen jeden zup a malorkám dva a já, že je to obráceně. Chvíli jsme to probírali, já teda ve vší úctě samozřejmě, on pak, že jsem ho navyklala, tak se šel podívat do standardů plemen. No a když přišel, řekl s úsměvem, že má rád majitelo psů, kteří vědí co si můžou v kruhu dovolit.
Asi, že jsem věděla, že mám pravdu, ale neřvala jsem na něj, že je degén
davidkova renata
No právě, on má tahkle dlouhý a utahaný všechny videa a je to samozřejmě na úkor přesnosti a chuti psa. Třá má hezkou chůzi s tím psem, ale natočil s ním na 13 měsících 4, 5 minutový video JEN chůze Pes šel samozřejmě hezky cca 30 vteřin
A víc to tady komentovat nebudu, páč bych mohla začít používat některé vulgární výrazy a jak je o mě známo, jsem útlocitná duše
Baico
Rozhodně držíme palce
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 13:22
- Nahlásit
sem myslela sem, že upadnutí 7x na nůž je jenom ftip a vono néééé http://www.novinky.cz/krimi/257755-zena-chystala-v eceri-jeji-manzel-to-malem-neprezil.html
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 13:35
- Nahlásit
cože???????????????????????????????????
http://www.novinky.cz/domaci/257695-sibirska-zima- se-do-pulky-unora-ceska-nepusti.html
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 13:42
- Nahlásit
Nazdar vsichni, byli sme tri hodiny venku a nezmrzla jsem, tryksyna nebyla, zustala v posteli. Co delate dementiii?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 13:50
- Nahlásit
Grin
Co delate dementiii?
Já osobně čekám, až budou tři a budu moct jít dom.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 13:53
- Nahlásit
Baico
Ja jsem teprve na ceste do prace.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 15:22
- Nahlásit
dnesa jdu zase služebně pryč, tak půjdu zase dříve, aspoň budu o deset min. dříve doma
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 16:42
- Nahlásit
Eldoguero navíc Kalun už krásně couvá přes celou kuchyň
a cca od půlky zvedá zadní nožku a snaží se nahmatat sesličku je to velmi humorné, škoda, že nemám kameru, pokusím se ukecat muše a Kalu, když budou mít oba dobrou náladu, mohl by más muš natočit na mobil
prdlajs, naklikej jen ten pohyb zadních nohou jako další věc a ukážeš nám to jako trik až se uvidíme, nebo už tu sesli dej k vyšší a ke zdi a přejdi na "zadní na zeď"
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 18:08
- Nahlásit
co děláte hovada? původně sem chtěla napráskat eldorádo,ale něgdo mě předbjech
gde je gerda??? ani na FB sem ju neviděla dneska...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 18:30
- Nahlásit
takže dneska sem jako za crysu bo co?
hele viděli ste někdo Helena f krabici? dneska to dávaj večer na cinemě,dyš sem to viděla poprvý,přišlo mi to celkem dobře ujetý
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 18:30
- Nahlásit
davidkova renata
co děláte hovada
dřu
hele koukej dohodnout obrany na víkend dopoledne, ať můžu jít, nejlépe Prokopák, kapiš? (mám dnes kmotrovskou náladu)
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 18:40
- Nahlásit
Grin
mám dnes kmotrovskou náladu)
gratuluju ))))
písnu jirkoj,ale já nepojedu jednak má bejt apsolutní nula tagže bych stejně nepřežila a dvanak nanda hárá,takže nemůže ject s žádným psem - psem f autě bo by se ojebali cestou asik a sockou fááákt nejedu
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 19:00
- Nahlásit
davidkova renata
doufám že se něgdo přidá, mám kousací apsťák, Grin asi ne ale ten má právo držet hubu
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 21:20
- Nahlásit
Tak jsme z plavby. Ještě tu ale slyším ozvěnu mé poslední hlásky jak je tu prázdno..
a navíc se tady nahoře měněj reklamy podle toho o čem se bavíme. Prostě šmírovací reklamy, ale nechápu co se tu muselo dít
Nejlevnější jímky na trhu Zaváděcí ceny plastových jímek s usazením bez betonáže. www.kvalitnijimky.cz
Honitba snadno a rychle Připravíme data pro vaši honitbu. Poradíme zdarma!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 21:22
- Nahlásit
Crysa
je ti dobře? neyasvěcenci zníš jako chovanec jistého bohnického zařízení
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 21:30
- Nahlásit
Davídkováááááá, Davídkováááááá si tu něgde?
Lilátko si pořídilo kamarádku, koukej
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 21:31
- Nahlásit
Grinje ti dobře?
trochu utahaná a vylouhovaná z plavání, ale docela gůt
neyasvěcenci zníš jako chovanec jistého bohnického zařízení
a ono tomu bylo někdy jinak?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 21:36
- Nahlásit
knírači se mi všichni nasáčkovali pod PC stolek, nemám si skoro, kde dát nohy ale za chvíli je probudím a půjdeme ven a pak spát, teda já, oni budou probuzení a beztak budou řádit
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 21:39
- Nahlásit
Biluška
:blink:
Crysa
trochu utahaná a vylouhovaná z plavání, ale docela gůt
ono tomu bylo někdy jinak?
a no jo vlastně...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 21:49
- Nahlásit
hele, dneska sme měli v práci 9měsícního boerboela!! Náááádhernej, šedesátikilovej drobeček
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 22:05
- Nahlásit
Grin
já chci taky v práci psí návštěvy
nic, jdeme spát, děcka už na spaní po venčení nevypadají, ale já jsem nějak KO, je mi nějak blbě.
Tak brou noc
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 22:25
- Nahlásit
DMonty
my tam mame psy furt, seltka a kniracka sou tam denne, ted tam je i stene JRT, ten je super, chodi vizla, rtw, boerboel, obcas trixina a jeste jeden jrt a frbulek a labrador.
|