| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 07:58
- Nahlásit
bré ráno
gdo má na starosti tuhle mega kosu???????????
jsem myslela, že zmrznu
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 08:06
- Nahlásit
Vedle mi zase mizí příspěvky!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 08:14
- Nahlásit
pawLINka
tak už to asi lepčejší nikdy nebude
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 08:25
- Nahlásit
Monty
gdo má na starosti tuhle mega kosu???????????
se nám to šíření zla nějak vymyká z ruky
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 08:27
- Nahlásit
Biluška
já ho nikdy nešířila a stejně na to doplácím to asi proto, že jsem ve vašem společenství
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 08:34
- Nahlásit
Bré ráno, du vám jenom říct že ste strašný krávy. A že včerejší káva byla řádně silná, jak má bejt, až z toho některým dozajista nedala klidného spaní
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 08:39 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
bonc
Hlavně si včera někteří hezky naběhli a udělali sami ze sebe blbce.
Viz:
ani za tebou nepřijel venčit,
vidím, že máš neúplný informace
Plus toto:
Plus bych chtěl veřejně říct, že jsem se s tebou nikdy v životě neviděl a venčit nebyl, čemuž jsem teď po tvém příspěvku upřímně rád.
Umírám.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 09:06
- Nahlásit
bré deň, venku děsná kosa, psi se šli jen vyčůrat a šli na vývar, z boudy nevystrčej nos, krom kyry samozřejmě, tý se zdaj nynější teploty asi jako jarní prázdniny
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 09:08
- Nahlásit
HELE LIDIJOVÉ
jak mám zateplit psa na obrany?? Mám strach aby mi tam nenastydnul, bobeček, když bude čekat na kousání...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 09:24
- Nahlásit
no ty kráávo co to jako je?????????????????????,
dokonce sem musela zapnout topení f kuchyni což nikdy nedělám!!!!!!!!!!!!!!!!todle neni možný přecik?!
Grin
jak mám zateplit psa na obrany
no hele možná ho nechat f autě a vytáhnout ho jen na kousání fakt je kosa.-(((( můžete hryzat tam zkraje abyste to neměli tak daleko k autu
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 09:33
- Nahlásit
davidkova renata
taky sem si říkala že ho vrazim do auta radši... nebo by se musel furt hejbat, může nosit tenyskák...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 10:45
- Nahlásit
venku stále ještě mrzne mnoho, takže ven půjdeme až dýl, jedu pro kosti, jak jsou mrazy máme velkou spotřebu na vývary
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 10:51
- Nahlásit
Nazdar myšiščky
Kolik máte stupňůch? U nás je TEĎ -16, ráno muselo být tak -25
Včerejší problémy s vodou se nakonec ukázali ne jako čerpadlo, ale jako zamzlá voda, muš ji zprovoznil a tak doufám, že už dneska nezamrzne,páč nejni doma
Nevěřila bych, že to řeknu, ale docela se těším na to oteplení co má příští týden přijít.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 10:55
- Nahlásit
Eldoguero
Kolik máte stupňůch
nevim,prd mi teploměr ale řeknu ti to asi taghle..je naprosto vypíčená vyjebaná zkurvená zasraná kláda a nevohřeju si ani kun*u ..trošínku kejtlinuji
ven pudu velice vopatrně až jako skoro vůbec,nerada bych aby se mi nanda zlomila v zatáčce eště před tim 7. rokem
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 11:16
- Nahlásit
davidkova renata
eště, že mám v obýváku 25
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 11:19
- Nahlásit
pawLINka
Umírám
jo,jo bylo hodně veselo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 12:44
- Nahlásit
děcka to fak jako mám jít ven????????????????????????????????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 12:56
- Nahlásit
davidkova renata
děcka to fak jako mám jít ven?????????????????????????????
Já nejdu A nejdu, nejdu a nejdu Mám omrzliny třetího stupně jenom z toho, že sem musela do stáje pustit kůňa. Ani on nechtěl jít ven Hodím čoklům rohožku před televizi, to bude stačit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 12:59
- Nahlásit
Biluška
Hodím čoklům rohožku před televizi, to bude stačit
tak jasně..já mám telky dokonce 2.takže může na malou i na velkou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:00
- Nahlásit
davidkova renata
tak jasně..já mám telky dokonce 2.takže může na malou i na velkou
tý jo, to máš vychytaný . Já mám jednu, budou si muset vystačit
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:01
- Nahlásit
davidkova renata
jj, tak to mě teprve čeká. z práce, pak s kníračema asi nejméně 4 x ven, sice na chvíli, ale je tam teda megahnsně
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:02
- Nahlásit
Takže teď jsem se vytočila do běla. Ten novej kolega je drzej jak lázeňská veverka. Chtěl rozlít slivku a naprosto suverénně šel a bez jediného slova mi vlezl do skříně a vyndal si moje skleničky! upozorňuju, že to není nějaká errní skříň, ale moje osobní. A ještě se strašně divil, že se rozčiluju!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:04
- Nahlásit
Baico
ty máš f práci osobní skříně? No jo, mynysterstvo
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:06
- Nahlásit
Já dnes opětovně venčím tak, že otevřu dveře pak je zavřu a čekám až budou čoklidi stepovat na prahu
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:13
- Nahlásit
Za 2 hodinky huž budu domá. Hnedka zkontroluju pesíky, vypustím je, rozehřeju je, pak rozmrznu, a pak chci jít konečně bruslit. Essi mi to dneska zase nevyjde, tak už budu zlá.
A zétra bude pohodičká. Původně jsem do práce neměla v úmyslu vůbec jít, ale nakonec musím. Nevadí. Zítra sednu doma do auta, přijedu do práce, přesednu do služebního, pojedu na kraj a na supervizi, v 10 budu zpátky, odevzdám auto a půjdu dom, bo zítra jsme bez velení. Juchů juch.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:19
- Nahlásit
Biluška
ty máš f práci osobní skříně?
No jasně, mám v ní svoje hrnečky, čaje, kafe a tak. Ale já nemám problém s tím, že mi vlezl do skříně a půjčil si skleničky. Ale, že ho vůbec nenapadlo se zepat, jestli může. To mi přijde jako základní slušnost.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:20
- Nahlásit
pawLINka
to jako když tam nemáte vedení, tak jako nemusíte do práce?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:21
- Nahlásit
pawLINka
Juchů juch
Nápodobně, já mám zítra dovču a na supervizi jsem byla včera
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:24
- Nahlásit
Biluška
Já mám jednu, budou si muset vystačit
Zase se ti ta hromada na jednom místě od všech tvejch čoklůch bude relativně dobře uklízet
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2012 13:26
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Zase se ti ta hromada na jednom místě od všech tvejch čoklůch bude relativně dobře uklízet
jasně, to vyhodím aj s rohožkou a zítra tam dám novou. Na půdě je jich celej balík, byli f akci Do jara mám vystaraný
|