| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2012 18:38
- Nahlásit
jo a pro dementy připomínám dnes Lejendu o vášni..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2012 20:35
- Nahlásit
ŚMARJÁ TEN FRANCIN SNAD UŽ Z TĚCH TITULŮCH NEVYJDE!!!!!!!!! GRATULUJEME NADMĚRNĚ PŘEKRÁSNÉMU FANOUŠKOJ HYJACINTOJ PRINCOJ!
Biluška
Do řiti Biluše, to nemůžeš aspoň předem upozornit!!!!!!!!!!!!
davidkova renata
čumim na Dračí život Bruce Lee, a za chvilku jdem ven ještě s Filátkama ))) Takžee pak budu čumět na Lejendu, ach bóže, to je nejlepčí film!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2012 20:48
- Nahlásit
Gerda
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2012 20:48
- Nahlásit
Gerda
Pustila sem si Ptačí klec a potom eště hodím Priscilu,královnu pouště.......se připravuju na to vaše travestyšou.
Pryncoj Hyjacyntoj posílám velkogratulacííííííííííííí
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2012 21:04
- Nahlásit
Jebloň
Pustila sem si Ptačí klec a
jé to je úpa nejvíc a nejlepší byla když sme byli v karlínským divadle a toho ženskou hrál županič a toho druhýho už nevím kdo a byli naprosto skvělý sem si párkrát cikla do gatěk málem
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2012 22:52
- Nahlásit
jééé teď sem přepla telku a je tam drogová čivava
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2012 23:08
- Nahlásit
Alexa
jééé teď sem přepla telku a je tam drogová čivava
gde?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2012 23:12
- Nahlásit
tak asi pudu s kníškou a čoklama do peří,brou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 09:35
- Nahlásit
Brýtro, už sem se fčéra nenapojila, na procházkus Filátkem sem mařenu musela vytáhnout za hlavu, ona už vůbec nechce chodit večer ven. Dostala na venčení bundu, páč mi přišlo, že se nějak těžce zvedá, asi prostydla venku nebo nevim. Dnes jdem do léza jenom k nám s pikslíkama džínama a možná bůchama. Pizda mě opět vytáhla z postele, ona je fakt dementní, nevim, proč nechápe, že děsně dupe. Ale jako děsně. A nerozumim, kolik se toho dá naběhat v garsonce. Fakt jí nenávidim. Takže dnes budu vařit mařce maso a pošlu jí to trupkama přímo pod rypák.
Jak se máte, výmolové?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 10:04
- Nahlásit
Gerda
já jsem se od včera ještě nezahřála
jsem zmrzlá hroznym způsobem už víc než 12 hodin a nic nepomáhá jináč já mám poslední den volna dneska, takže dneska ať mě psi moc neserou, uklidim a pak eninkuju, tenhle tejden jsme byli prakticky neustále venku a furt byla nějaká akce, tak neska maj smůlu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 10:13
- Nahlásit
Grin
zmrzlá? Ještě furt? Tak to tě lity lity teda....já teď peru, stojim na balgoně, mám vodevřený všechny vokna, větrám a přemejšlim, jeslti se mám jít koupat s vodevřenejma voknama nebo zavřenejma )))) Peru Markusákoj bundu, byla děsně dlouho v igelitce, asi sem jí tam dala nesuchou, pročež příšerně smrdí )))
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 10:28
- Nahlásit
Gerda
já jsem hlavně unavená, děsně blbě spim, a to se pak čék vůbec nezahřeje prostě
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 11:14
- Nahlásit
Gerda
proč za tou ženskou prostě nezajdeš a na rovinu jí neřekneš, že tě to dupání ruší, essi by nemohla nosit papuče, nebo si koupit koberec. Slušně samozřejmě, žádný scény, normoš domluva jako mezi lidma
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 11:24
- Nahlásit
Grin
Proč blbě spíš? Je jasný, že z únavy je to už ta vnitřní zimnice, prostě únavová zima, to je pěknej hnus velebnosti, proč teda nespíš? Nervík? Co s tim?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 11:26
- Nahlásit
Biluška
Už jsem tam byla, slušně sem jí to řikala, že jí prosim, jeslti by nemohla míň dupat aspoň ráno a pozdě večer, že má nejspíš nějak špatně udělanou podlahu, že slyšim každej její krok a tahá mě to v noci z postele, omlouvala se, řikala, že se mě bude snažit nerušit, ale začal tam s ní bydlet asi nějakej chlap a jede to nanovo, budu tam muset zajít znova.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 11:31
- Nahlásit
Gerda
tam zajdi znova, asi jiná cesta není. Nebo si pořiď víc nábytku, jak ho máš málo tak se zvuky fakt tak divně rozlíhají.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 11:37
- Nahlásit
Gerda
trošku nervík, no, jak jsem sama doma a hlavně čék furt přemejšlí. Ale už je to lepší, když už usnu tak se aspoň moc nebudim, jenže problém je vůbec usnout
Co s tim?
no kdybych věděla..
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 11:38
- Nahlásit
Biluška
hele, sbíraj tvoje děti ještě ty prošlý baterie a malý přijímače? Mně už to přetejká z krabičky, mám zahltit krabici v obchodě, nebo to chceš poslat?
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 12:07
- Nahlásit
Grin
Písnu ti mejla,ju.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 12:07
- Nahlásit
Jebloň
okii
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 12:11
- Nahlásit
Grin
Máš ho tam
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 12:18
- Nahlásit
Jebloň
díky pani moc
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 12:29
- Nahlásit
Tak my razíme za Pikslíkama, Hancowi se vomluvujou, že sou zdechlý, Atuše asi umřela, bo se pro jistotu neozvala vůbec ))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 12:31
- Nahlásit
Jebloň
Máš ho tam
coto??
Gerda
já razim do billy apk asi na půl hodiny ven a pak do hákz..je zima jak f prdeli,nebaví mě nikde chodit mnavíc všude budou mrduchtivý vořeši co nemaj Pocem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 12:33
- Nahlásit
davidkova renata
jako je dost zima, měla sem ráno na sobě na mařčí čůrpauze mikinu a žumpovestu, čoveče nebylo mi teplo...Takže beru bundu a čepicu a dem normoška venki jako slušný tučňácííííí ))) Pikslovi sou taky zamrzlícííí jako ty, tak asi pudem jen na chvílu. Je tam děsně pěkné slunko.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 12:49
- Nahlásit
Grin
díky pani moc
vůbec není zač.
davidkova renata
Máš ho tam
coto??
No jo paní,gdo chvíli stál,uš stojí opodál.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 16:36
- Nahlásit
co děláte kreténi??? viděli ste tu předpověd????????????????? jako proč každej den přidaj aspon dva stupně do mínusu to nechápu ted skončili na -16..přes den!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sme v rusku kurva nebo co???
koukám na dementního dekápryja..je dost dobrej musim říct
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 17:33
- Nahlásit
davidkova renata
ted skončili na -16..přes den!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mě neva mínus 16 přes den, když bude sucho a né mokro...jako vlhkomráz. Když bude suchomráz, bude mi krásně až překrásně.
Krásně sme si zapikslíkovali v léze, chodili sme si jako páni po tom lesnim václaváku, aji srnky si tam chodily a nic jim nevadilo...to zas budu večer Markuse tahat na procházku s Filátkem za hlavu z koupelky.
Co děláte blbouncííí?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 17:46
- Nahlásit
Cus bus,
jiz se blizime k Brnu. Fanos vsem dekuje za gratulace. Ja se jeste pochlubim, ze jsem vybehala BOBa s pujcenym belousem. Jo a videla jsem tam malou argentynu od Eldorada.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 17:53
- Nahlásit
Baico
šmarjáááá pani, pojeďte už domu simvás! Se furt někde cáráte s tim čoklem, furt nějaký titule, boby, sáňky, cace...samej šampyjon seš ty chuligáne!
|