Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 756 . 757 . 758 . 759 . 760 . 761 . 762 . 763 . 764 . 765 . 766 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 08:41 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

mac1

Kuášnej Análek

Dobrý ránko na pijánko všem

Néé, je ze mě načínač

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 09:16
- Nahlásit

dobrý ráno pitomci.
dneska jdu s tessou na ty zuby, tak držte co mužete, třá i huby....

mac1
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 10:06
- Nahlásit

Gerda
Análek je chlapec ( počkej, počkej, archanděl Anael ti toho análka spočítá ), ještě mám přes týden klidu, jedu si pro něj 4.2., včera jsem se jen byla mrknout, jak mi roste. Je to had proradný od malička, dělal, že mě všplhavě olizuje a jen jsem polevila v pozornosti, pokusil se mi udělat piercing do krku !

mac1
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 10:14
- Nahlásit

pawLINka
no jo, hodí se sem, jsem si právě přečetla, že má něco s Kundalini

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 10:16
- Nahlásit

mac1
Je teda překránej, archandílek Análek! Hlavně ať už ho máte a můžete nás oblažit malokokrem taky trošku - strašnéé ťuťuťu, ale bude vás trápit, trýznit, kousat, zabíjet, než ho zničíte v lese, na těch mysliveckejch potoulkách, jak furt závidíte ty čistý ípopejsky A pořádně ho trénujte, ať v létě může už na závody v plavání, Kanálek malej ))))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 11:21
- Nahlásit

Zdravím všechny
venku je krásně, jako včera, akorát teda bylo -10, teď už je jen -6 a už ani nefouká ten hnusnej vítr, takže je krásně.
Čoklidi lítali jak šílený, jen Bjutinka se dneska nějak flákala, nevim proč. Vzala jsem ji domu na chvíli, teď tu řádí s Viktorem - Viktor jezdí na motorce, Bjútin jí moudře sleduje, povídají si a kradou si navzájem hračky (hra na babu trvající cca hodinu už je naštěstí neba), Kaly leží otočená k Bjútinovi zády,páč s ní nemluví asi a Bonnie s ní drží basu, což způsobilo, že se z nich stal dočasně jeden černobílej pes
mac1
Štěňák má parádní barvičku, to je trikolor?

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 11:35
- Nahlásit

To nejsou kokšíci, ale špringříci. Jsou mhonem hezčejší než kokšíci!!! )))

Eldoguero
Zbarvení: Hnědobílé nebo černobílé, nebo kombinace obou s pálením.

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 11:47
- Nahlásit

bonc
nikdo se mnou nechce jet v sobotu běžkovat,
Jéžíš já bych jela okamžite má to malej háček ste trochu z ruky a mám noční,tady není po sněhu ani památky tady je rašeliniště a zřejmě bude až do jara milánkuju běžky hlavně když zapostrojovaný pakůn táhne a já můžu kouřit a kochat se krajinou a zpívat(teda já řvu,ale má to bejt zpěf)

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 12:11
- Nahlásit

bonc
Já bych jela bjěškovat hned!
Nemám teda bjěšky a taky tu nemáme sníh.

Makáte? Já jsem se od 7 teprve před chvilkou zastavila.
Jdu dělat, že dělám administratývu a prostě huž se dneska budu flákat.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 12:12
- Nahlásit

Monty se dneska nehlásí, co? Asi ji ta práce po tolika dnech flákání zabila.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 12:17
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Tak štněně kokra od špringra na fotce prostě nepoznám
Špringři jsou docela ok, ale velššpringry moc nemusím.
Ve Frýdlantě chodí lidi se špringrem a ten je teda fakt luxusní, má krásnou čokoládovou barvu a kupodivu je i ovladatelnej, normoš s ním chodí na volno všude, pes nic neřeší - moc hezký
Bonc
danajasa
Ani nemluvte, já bych tak šla na běžky ale chybí mi k tomu ten základ - běžky a čas
Čas jako hlavně přes den, odpol. bych si ho už našla, když dorazí muš z práce, ale to zase buďt jedeme kósat se psema nebo du na to taibo, takže bych potřebovala hlídání Viktora přes den. Ledaže bych jí zapřáhla za sebe na sáňky, o tom už jsem taky přemýšlela, ale musela bych asi hodně opatrně volit terén, ale šlo by to.
Co je mi to ale platný, když nemám ty běžky, že jo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 12:34
- Nahlásit

pawLINka
danajasa
Vy fakt nemáte sníh?
U nás je cca 40 cm, tam, kde hodně foukal vítr třeba 20, ale na běžky to stačí. Navíc je navrchu krásnej prašan teď.
Když by čék nemusel nutně do stopy (což mám ve finále pár kiláků na Bedřichov nebo na Jizerku), tak si s čoklema vystačím prakticky kolem baráku, kde jsou docela dobrý terény v lese a na loukách. Dá se udělat krátkej okruh, třá jen 3 - 5 km, nebo i dlouhá přes 20 km.
Takže jen mít ty běžky

danajasa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 12:39
- Nahlásit

Eldoguero
Pani vo stránku dopředu sem dala fotky ze včerejška vydíte tam sních?Prd my máme jaro a pak plynule přecházíme do podzimu tady příroda prostě vynechala dvě roční vobdobí a můžu psát třá ombucmanům celýho světa a prd

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 12:50
- Nahlásit

danajasa
No jo, to mi nedošlo, že jsou fotky aktuální
můžu psát třá ombucmanům celýho světa a prd
Nebo si můžeš stěžovat třeba na nádraží, skus to
U nás je momentálně fakt nádherně, taková ukázková zima, ale otázka je, jak dlouho to vydrží, jeslti do toho začne pršet, tak bude zas všechno plavat, na horách je sněhu fakt hodně a zem zmrzlá na kost.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 12:52
- Nahlásit

Eldoguero
Jo, jak píše pakůňýková - nemáme vůbec žádnou zimu. Ta sem se sněhem dorazila tak na 2 dny onehdá a průběžně jak padal, tak taky tál. Já bych chtěla sněhu aspoň trošku, bo tak není furt tma jak v prdeli.

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 13:14
- Nahlásit

nazdar krasavice

za chvíli du domki a deme klikat s Baruškou
pawLINka
danajasa
ááááá jak vám závidim, já chci taky jaroooooooooooo

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 13:15
- Nahlásit

Eldoguero
Špringři jsou docela ok, ale velššpringry moc nemusím.
Ve Frýdlantě chodí lidi se špringrem a ten je teda fakt luxusní, má krásnou čokoládovou barvu a kupodivu je i ovladatelnej, normoš s ním chodí na volno všude, pes nic neřeší - moc hezký

Tak to by se ti líbili kokřícíí přerostlý vot mac1, to sou moc hodný pejskové poslušný a musej se s ní brodit bahnem a lesem a pak koukaj z křoví na plac ípařů a záviděj jim čistotu, neboť jsou krz myslivečtění strašně celí zasraní neustále.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 13:47
- Nahlásit

Gerda
kokřík není úplně můj šálek kávy ale když něco dělaj, tak dobrý, to je mi jedno co je to za psa, důležitý je, že je "k něčemu", a že něco umí
pawLINka
To věřím, zima bez sněhu je jak balkon bez zábradlí
Jsem ráda, že se nám ten snížek zůstal, jen doufám,že stihne roztát před 1. májem

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 14:07
- Nahlásit

Eldoguero
Co je mi to ale platný, když nemám ty běžky, že jo

Se mi vybavila scénka se Sobotou - když já mám jenom ty představy...

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 15:02
- Nahlásit

Cus bus!
D1 je uspesne za mnou a uz frcim vlakem dom. Musim Fanouse poradne vycesat. Koupat nebudu, jen ho vezmu vlhkym hadrikem.

Dines
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 15:10
- Nahlásit

Uáááá, tak prej zase prodáváme auto

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 18:59
- Nahlásit

Dines
Uáááá, tak prej zase prodáváme auto
budete mít lepčí jo?????

Tady je vzkaz ze záhrobí (ze starý žumpy) od Bezinky:
Zdravím, kdyby se chtěl někdo přidat na spoluodběr falco, prosim napiště mi na ebeza@seznam.cz.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 19:35
- Nahlásit

na fejsu mi to zase žere příspěvky
co děláte paka?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 19:38
- Nahlásit

tagže sem se tepf !!!! dostala na yntronét,děcko ho celý den atakovalo!!!
cííí vejcuc ihnet! a GERDĚ řikám,že maso asi uš přijelo...sou to dementi,páč napřed bába řekla,že nejsou naše 2 kilofky a že teda asi aš příští tejden,taxem řekla fandoj at jí zavolá zpět a veme normál kilofky místo toho,asi to neakceptovala páč pak volala,že tedle tejden to nestihnou a že až příští středu(to je závoz pro prahu 6),ted volal fanda běsněj,že mu nějakej chlap volala,že za hodinu přiveze maso..to at dou do prdele s takovým přístupem! eště že mrzne,hanka to už ví a zejtra tam sjede a veme aji tobě.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 19:41
- Nahlásit

mac1
ty voe ten je slatkééééééééééééééééj,musíš jít s náma někdy ven at ho vidíme live,třá až pojedem k alekse,tam sou fajné prochajdy

ALL GDO BRÁNÍ
tagže sobota nás jirka zve do chrustenic,což nevim co je a uráží mě to,takže tam asi nejedu
Neděle je u bajkofky na cvičáku,to můžem taky dorazit kdo bé chtít,tak uvidíme...že by se to pojalo jako společenská náfštěva a vychajda jedině...ale nevim,má bejt zima jaxvině a to já moc nefachám

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 19:44
- Nahlásit

gdo vytách starou žumpu????

Baico
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 19:51
- Nahlásit

davidkova renata
Neděle je u bajkofky na cvičáku,to můžem taky dorazit kdo bé chtít,tak uvidíme...že by se to pojalo jako společenská náfštěva a vychajda jedině...ale nevim,má bejt zima jaxvině a to já moc nefachám

Samozřjemě, že jste vítaní Já sice budu na Slovači, ale předseda vás srdečně zve.
A speciálně pro tebe pani, v klubovně se topí a čaj a kafe se tam taky vaří

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 19:55
- Nahlásit

davidkova renata
gdo vytách starou žumpu????

GDE?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 19:58
- Nahlásit

ad maso
twe to sou hovada,takže frajer přijel normál oktáfkou a my s fandou co sme měli objednanejch 16 dvoukilovek jich máme dohromady celkem 9..prej víc nebylo! tak nechápu proč se sem sral dneska a nepočkal teda do tý příští středy až budou! ještě neni hanciw losos ořez..tagže s toudle firmou končíme!
Já sice budu na Slovači
ježiš proč seš furt někde f prdeli???????????????????????????????tak to nefim,sem myslela že bé prochajda

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 20:00
- Nahlásit

Sízra Milanová
GDE?
no je pátá vodshora! pro davídkovou renatu..

<< 1 ... 756 . 757 . 758 . 759 . 760 . 761 . 762 . 763 . 764 . 765 . 766 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání