| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 11:43
- Nahlásit
kejtlin
Co mi zbejvá, když tam musím dát balonky nebo pešky (podle čokla)
Jako oběhnu je, ale mám dost
makrel
četla jsem oběhnu makrely
Ach booooože
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 11:46
- Nahlásit
Eldoguero
já myslela třikrát všechny......
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 11:48
- Nahlásit
davidkova renata
si jim zas vzala ylúze
No jo no,já sem takový sviňa, každýmu hnet vemu ylúze
a co je na tom??stoupnu si těsně k maketě a 3krát jí voběhnu...normálka ne? .-)))
Ty woe, tak to musím zkusit, sem zvědavá, kdo si dříf cvrnkne do textilu, essi já, čupka, nebo přihlížející
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 11:49
- Nahlásit
EldogueroCo mi zbejvá, když tam musím dát balonky nebo pešky (podle čokla)
Jako oběhnu je, ale mám dost
Já je u Crysy naklikala a mám pohodu Jen jsem stála a za její! oběhnutí jsem jí cvakla. Jo a hodila balonek směrem k další. Po čase už jsem stála na prostředku a cvakala. Tedy krom chůze po ose postupu jsem nevydala enegrie
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 11:55
- Nahlásit
Crysa
Tedy krom chůze po ose postupu jsem nevydala enegrie
tak ale to já taky ne.-)))) nána makety ygnoruje ostentatívně a vyrazí přímo na tu s fíkem aby ho hryzla ))) takže mě makety tak nějak nezajímaj
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 11:55
- Nahlásit
kejtlin
Neblázni,máš pocit,že jsem maratonec
Normálka, 6 maket, do každý balonek a většinou to dáváme dvakrát. S Lílijí jsem začala dělat 2 teď, ale zase je opakujeme třá 4 krát, takže ono to v podstatě tak nějak bude vycházet.
Jsem z toho vždycky příšerně strhaná, a když chce někdo ještě pomoct s dáváním balonků nebo držením psa, tak musí chvíli počkat než se vydejchám. A to mě právě děsně sere, tak doufám, že do léta se zase dám do kupy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 11:58
- Nahlásit
Eldoguero
Normálka, 6 maket, do každý balonek a většinou to dáváme dvakrát. S Lílijí jsem začala dělat 2 teď, ale zase je opakujeme třá 4 krát, takže ono to v podstatě tak nějak bude vycházet.
Jsem z toho vždycky příšerně strhaná, a když chce někdo ještě pomoct s dáváním balonků nebo držením psa, tak musí chvíli počkat než se vydejchám
šiš jak to čtu je moc fajn,že nána makety ygnoruje!!! dyt bysem scípla!!!!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 12:00
- Nahlásit
Crysa
Já to dělala s Kaly na balonky a s Lílijí teď na pešky. Kalun kupodivu běhá makety i docela rychle - krom toho faux paux co předvedla na ZVV1 (to jsem myslela, že jí na místě uškrtím, ale rozhodčí byl proti )
U klikru se v tomhle případě trochu bojím, že by to bylo pomalý, u Kalunky je mi to celkem šumák, tam budem pokračovat, jak do teď , plus to klikání, který jsme začaly, ale u Lilithky bych nerada, aby byla pomalá, přecejen je to malina.
Nevím, jsem klikací lajka, ale minimálně dokud nebudu aspoň sama přesvědčená, že vím co s tím klikrem dělám tak to radši budu dělat osvědčenou cestou, než něco poku...
Je fakt, že ty si díky tomu asi nožky ušetříš a to se co ... to se vyplatí
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 12:02
- Nahlásit
davidkova renata
Mě je sfiňa jedna na jedničce taky pěkně ignorovala, ale ona celkově tam myslela jiným koncem těla páč byla zrovna na krytí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 12:06
- Nahlásit
Eldoguero
Mě je sfiňa jedna na jedničce taky pěkně ignorovala
to máš dobrý,mě ta svině ygnoruje uš skoro 7 let ((
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 12:13
- Nahlásit
davidkova renata
Proč ji nezmlátíš normálně, stejně tě za chvíli sabije
Je tu někde Atušééééééééé????
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 12:24
- Nahlásit
EldogueroU klikru se v tomhle případě trochu bojím, že by to bylo pomalý
jako obíhá je ze začátku pomalu, ano, páč je to vymejšlecí cvik, ale když už byl na konci fík, tak to byly mety pěkný a navíc jak jsem je učila s odměnou zpět na sebe, tak obíhá těsně a hlavně se naučila mě u toho celou dobu vnímat, že když zkusila jednou zkrátit od makety vedle fíka do vyštěkávačky, tak jsem jí odvolala na pohodu a pak dál jsme jely že odměny u mě a nikde nic nehledá a celou dobu vnímá a mastí rychle, páč je na konci fííííííkkkkkkk mmaaammíííííííííí fffíííííííkk!!!!
Nevím, jsem klikací lajka, ale minimálně dokud nebudu aspoň sama přesvědčená, že vím co s tím klikrem dělám tak to radši budu dělat osvědčenou cestou
tak to dozajista chápu
právě
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 12:39
- Nahlásit
Crysa
Tak já jí odměňuvala zezačátku u sebe hozením dalšího balonku, ale postupně jsme se dostaly k tomu, že ten, který objeví v maketě mi přinese na potahání. Běhá stejně rychle tam i zpět a zpátky běží na mě. Makety má těsný, páč je líná je oběhnout obloukem Když jsem jí to učila, tak zezačátku běhala krz normálně podlezla maketu, drapla balonek, podlezla maketu a mastila ke mě dost rychle, páč ta maketa jí mezitím samozřejmě padala na hřbet :d
S ní je furt strašná prča, když děláme něco novýho, někdy mám pocit, že vymejšlí kraviny naschvál.
Lilithka je strašlivě opatrná na sebe, takže makety se ani netkne, ale zatím běhá těsně. Ale je jí půl roku a děláme dvě makety, takže na nějaký závěry je ještě dost brzy
právě
To ti jako fakt závidím
Atušéééééé, jsi tu?????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 13:09
- Nahlásit
Maryje už taky trošku umí oběhnout jednu maketu. Ale rozhodně chce, aby v ní nikdo nebyl, max někdo s piškotem. A když se jí chce, běhá to děsně rychle, protože pak, když přijde, dostane kus jídla. Tak jenom proto to dělá...Dnes sem jí ráno chtěla zkusit zase naučit chodit do krabice, ale jen do malý, aby to měla těžký, takže se rozhodla, že když už teď umí věci držet v hubě, že bude držet i tu krabici, že do ní nepoleze. Takže seděla a držela v hubě A4 krabici od papírůch a měla radost, že to dělá moc pěkně. Takže sem se jí smála, páč se tvářila důležitě. Je to strašná inženýrka ))))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 13:24
- Nahlásit
Gerda
Maryje je ynteligentní pes
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 13:27
- Nahlásit
Jo a Kalunka už ťuká do ruky a dnes dokonce ťukala do ruky, i když na ní musela vyskočit - je taky ynteligentní
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 13:39
- Nahlásit
GerdaTakže seděla a držela v hubě A4 krabici od papírůch a měla radost, že to dělá moc pěkně. Takže sem se jí smála, páč se tvářila důležitě. Je to strašná inženýrka ))))
Maryje být tůze doprá pes
Ona to zjistí že se dá žrádlo i ručičkama vypracovat, dyk jednu dobu už byla Maryje aj bubeníkem u Gánsnrouzys, ne? jak bubnovala na kyblíček.. to dá, jí věřím
Dej si tu krabic těsně před špičky aby si při natahování za žrádlem musela dupnout do bedny a proklikej to od jedný v bedně až do 4 v bedně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 13:55
- Nahlásit
Eldoguero
tou rukou jí uhejbej do různejch pozic, ať máš jistotu, že chápe, že se má dotýkat jednoho místa na ruce. Já pak mařku učila, aby mě do tý ruky kousala, to s jí strašně nelíbilo a nechtěla to dělat, ale za jídlo se nechá klidně ukecat, aby i mě kousla.
Crysa
Ona to zjistí že se dá žrádlo i ručičkama vypracovat, dyk jednu dobu už byla Maryje aj bubeníkem u Gánsnrouzys, ne? jak bubnovala na kyblíček
no to dělá moc ráda, hrabala na krabicu, až jí málem prorvala, vzali sme na pomoc eště plastovej šuplik ze skříně. Na ten se jí hrabe moc dobře. Jenže teď prostě dělá jen to držení a hrabání a sedění u nohy, jinak nic nenabízí, pak už začne plakat a omdlí...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 14:00
- Nahlásit
GerdaJenže teď prostě dělá jen to držení a hrabání a sedění u nohy, jinak nic nenabízí, pak už začne plakat a omdlí...
omdletí Crysa taky umí moc dobře, začne dejchat jak pan Haničinec když předvání ymfarkt, a je hotovo.
Tak jí prvně do tý bedny jakoby nenááápadně natáhni, že si přerovnáš třá pamlsky v pamlskovníku a ona vrvně vstoupí, klik, odměna, odhodit další kousek a tím jí uvolnit ze cviku, aby měla tu první odměnu fakt rychle
Čekáme na fousatýho Kamilkova kamaráda a on nikde není.. už tu měli bejt.. hodinu.. asi půjdem sami, bezkníračově
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 14:34
- Nahlásit
Crysa
Jo, mařka si pak lehne a je konec, už pak neví, co má dělat a je moc smutná, tak jí prostě navádim, to jí jde líp a snaží se víc. Krabici už zničila, jak je snaživá a jak přes ní různě leze a nosí ji a hrabe ji ))))
Děsně to chrchelí, ach jo.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 14:39
- Nahlásit
Gerda
Dotýká se prstů, někdy mě oblízne, ale za to bych ji asi neměla chválit, jen za to ťuknutí, že jo.
Jinak, když dám ruku tak vysoko, že na ní nedosáhne, ani když natáhne krk, chvíli zkouší oční kontakt ale když vidí, že to nezabírá, tak se postaví na zadní a ťukne. To se mi zdá docela ok.
Ťuká, i když dám ruku vedle těla, položím si jí třá na břicho, opřu o linku atd. atd. Zdá se mi, že to pochopila.
Jenže teď prostě dělá jen to držení a hrabání a sedění u nohy, jinak nic nenabízí, pak už začne plakat a omdlí...
omdletí Crysa taky umí moc dobře, začne dejchat jak pan Haničinec když předvání ymfarkt, a je hotovo
Hele, Kalun neomdlívá, ale sedne si, moudře se na mě podívá, pomyslí si něco o prdeli a předvádí několikaminutový oční kontakt pak zívne a začne se rozhlížet, to už jsou ovšem chvíle, kdy se jímám traverzy
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 14:47
- Nahlásit
Eldoguero
nech ji ale ťukat jen na jendo místo té ruky. Ne aby si ťukla, kam chce...
Hele, Kalun neomdlívá,
Nand taky ne, taky čumí jak Kaluna )) Nám s Crysem prostě fenky omdlívaj, no, dáááámičky )))))) Jednou si Mařka taky řekla, že už jí tim děsně sejřim, že nic nabízet nebude a šla si pro pamlskovník, že si veme pamlsek sama a bez tědlech debilotin ))))))))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 14:53
- Nahlásit
Tak Kamílkoj kámoš fousatej nepřijede, je někde u Prahéé ( Kamínek je smuten, bude se muset pobít v bahně s Ferdinandem.
Jdem se bahňat...
BAICO kdyby se ti chtělo zas zavelet outok na Slaný, tak můžem, viděla bych to asi jako minule, spíš na tu šestou, teprve vyrážím venčákovat totiž.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 15:04
- Nahlásit
Gerda
Dobře, ukážu jí prostředníček a bude ťukat na prostředníček
Blbý teda je, že nás velmi ruší Viktor, páč stojí opodál a furt jede:"Maminka, klikat, Kalunkááááááá, klikat, (zde je část, kterou nelze interpretovat, protože neumím vietńamsky ani korejsky) maminka klikat Kalunkááááááááááááá!" a pak jí lepí na řiť velkou lepku na sucháč a protože jí to na chlupech nedrží samo, tak jí to tam drží ona
Jdu ven
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 15:10
- Nahlásit
Eldoguero
))))) Viktor hovořit plynně korejsky - chuang ting Vikčong )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 15:49
- Nahlásit
Markus již nechce krabici na cvičení:
hele! samo se to otočilo správně!!!!!
Pes, co nechtěl krabici, ji přesto chvilku nesl:
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 16:27
- Nahlásit
Gerda
Na tý poslední fotce je mánička trochu lipicán s tou pacičkou!!!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 16:32
- Nahlásit
jebloň
opičce vše nej,nej k narozkám tu má banánek:
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 16:47
- Nahlásit
Sízra Milanová
opišta děkuje a tehle banánek si prej nechá líbit.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 16:49
- Nahlásit
Sízra Milanová
no sem jí totiž omylem při aportu přiklikla zvednutí nohy, takže vona teď když drží a pouští, zvedá u toho nohu )))))
|