| Autor |
Zpráva |
agáta12
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2012 10:01
- Nahlásit
kejtlin
Navrhnu tě vyloučit , esi se začneš vyjadřovat podle mrdického rodáka Gutha - Jarkovského .
Jebloň
Gatulace, za trefení
bonc
Nikdy , nikdy s tebou nepudu na procházku .
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2012 10:12
- Nahlásit
bonc
Záááávist takového výletu. Přijeďte někdy trekovat na náš konec, půjdu takýýýýý!!!
Já jsem výletovala teda v sobotu aspoň a bylo to parádňácký, kopečky v mokrém sněhu, cesty sněhem prošláplé pouze zvěří... My s kámoškou totál promáčené a ještě ztracené, bo jsme se zakecaly jsme pak lezly cestou necestou a přeskakovaly potok, abychom se zase našly.
Včera jsme taky měli výletovat, ale nakonec byla jen obyč procházka s danajasou a novým mušem. Jinak jsem celý den řešila svoji možná budoucí kuchyň...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2012 10:18
- Nahlásit
čus vy šlapky,jaxe máte??? tady slunkuje,ale jest mokro
Jo a zabili Bredlyho!!!!!
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2012 10:22
- Nahlásit
davidkova renata
Jo a zabili Bredlyho!!!!!
Uš nastavili zrcadlo?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2012 10:31
- Nahlásit
Jebloň
co to je za kluka jako buka na minulý straně?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2012 10:38
- Nahlásit
Jebloň
Uš nastavili zrcadlo
eště né... ((Sízra Milanová
a co se staráš?????????
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2012 10:40
- Nahlásit
Sízra Milanová
co je ti do toho??? už ti nestačí ten co ho máš teď??? to je ženich pro akyhákovou
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2012 10:40
- Nahlásit
davidkova renata
a co se staráš?????????
tak chci mít přehled ne?
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2012 10:42
- Nahlásit
Alexa
co je ti do toho??? už ti nestačí ten co ho máš teď???
držte huby ženský
to je ženich pro akyhákovou
no mladší ale jako sympaťák....
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2012 10:43
- Nahlásit
Sízra Milanová
Mé nejstarší dítko
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2012 10:44
- Nahlásit
Jebloň
Mé nejstarší dítko
Hmmm ty jo....povedl se ti a už radši držim hubu
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2012 10:44
- Nahlásit
Sízra Milanová
Hmmm ty jo....povedl se ti a už radši držim hubu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2012 10:55
- Nahlásit
Dannycz alias Zdenda
fšééécko nejlepčí k svátku přeje myšička
|
DannyCZ
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2012 11:19
- Nahlásit
děkuji Renčo, ale nechápu proč mi vůbec nebereš telefon ani neodpovídáš na zprávy? Myslíš to přání upřímně? Prosím ozvi se mi soukromě....
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2012 11:35
- Nahlásit
davidkova renata
šééécko nejlepčí k svátku přeje myšička
ajoooo vono je dneska Zdendy
Danny
moc ti k svátku přeju ať se ti vyplní co nejvíc chceš, ale mám takovej pocit že to asi neklapne, tak si to aspoň hezky dneska užij
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2012 11:37
- Nahlásit
DannyCZ
možná se ti měla renata nejdřív představit no
http://cs.wikipedia.org/wiki/Succubus
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2012 12:15
- Nahlásit
Sízra Milanová
bože ty seš vopravdickej kretén ,jed si svoje montáže a nech mě bejt laskavje! .-)))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2012 12:16
- Nahlásit
Nazdar příšery
Jebloni gratuluju ke krásnýmu pohárku, ostřížímu oku a velmi hezkému potomstvu
Jestli máš takový všechny děti, pak mě zajímá, kolik je těm mladším, páč za chvíli budu muset vybírat Viktorovi ženicha uš
Jinak vám všem oznamuju, že jsem vykoupala Bjútinku, bo jsem se na ní už nemohla dívat (asi se vůbec neměla narodit jako doga, páč se venku chová jako prasopes, věřily by jste tomu, že i v tom sněhu - mokrým, ale sněhu, se dokáže zasrat, jak to hovado )
Teď tu leží v obýváku, nahřívá se, schne a hlodá si bůvolí kostičku, Kaly je naštvaná, páč žádnou nemá a Bonninka má zas problém s těma očima asi neodhadne vzdálenost nebo něco takovýho, ale má problém skočit na gauč (ne pohybovej, vyloženě se rozhoupává a nakonec to vzdá, jakoby tam neměla místo nebo tak něco )
DannyCZ
Všechno nejlepší k svátku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2012 12:17
- Nahlásit
Co gdybyste nechali těch kravin a šly laskavje něco dělat Jako pracovně myslim U mě nejlépe
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2012 12:19
- Nahlásit
Eldoguero
a Bonninka má zas problém s těma očima
A do pr.... Snad je to jen přechodné zhoršení
jsem vykoupala Bjútinku
No já budu muset v pátek zcivilizovat našeho novopečeného otce. Beru si na to radši volno.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2012 12:29
- Nahlásit
Sízra Milanová
A tohle je moc zajímavý
http://cs.wikipedia.org/wiki/Lilith
Baico
Nevím pozoruju to pár dní, ale dneska se prostě k výskoku neodhodlala, podle mě vůbec nedokáže odhadnout vzdálenost. Nedávno přiběhla večer z venku, vlítla rychle do pokoje a napálila to přímo do konferáku, kterej stojí stále na stejným místě. Ona podle mě vůbec neodhadne vzdálenost, nezaostří, v šeru nevidí vůbec nic, stejně tak na sněhu, když svítí slunce a dělají jí velký problém přechody ze světla do tma a obráceně.
Teď bych řekla, že je to oproti létu zase o něco horší, tak doufám, že se to nebude dál zhoršovat.¨
Tak jak to je, je to relativně dobrý.
No já budu muset v pátek zcivilizovat našeho novopečeného otce.
Ty s ním jedeš na výstavu né?
Bjútinka nejede nikam, ale vypadala, jak kdybych ji vytáhla z hnoje
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2012 12:34
- Nahlásit
Eldoguero
Ty s ním jedeš na výstavu né?
JJ, jedem do Trenčína. Tak sand se bude paní rozhodčí Ridardčíkové líbit.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2012 12:44
- Nahlásit
Eldoguero
Jebloni gratuluju ke krásnýmu pohárku, ostřížímu oku a velmi hezkému potomstvu
Jestli máš takový všechny děti, pak mě zajímá, kolik je těm mladším, páč za chvíli budu muset vybírat Viktorovi ženicha uš
No samože mám takový fšechny děti,ale Mauglí uš je zamluvenej saraxovic Viktorkou,tagže je volnej uš jen Matěj a tam uš je to celkem věkovej rozdíl.
A fšem díkuju za gratulejšn.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2012 12:52 - Změnil/a: Sízra Milanová
- Nahlásit
davidkova renata
jed si svoje montáže
fakt si todle řekla?OUKEJ ))))))))))
Eldoguero
http://cs.wikipedia.org/wiki/Lilith jo to byla první žena adama,ale byla už moc svině,tak se o ní mlčí...právě byla dobrá
no to je davídková ale:
Vypráví se však, že spolu Adam a Lilith nedokázali žít v míru, neboť Lilith odmítla při souloži zaujmout polohu, při níž byla nucena ležet pod Adamem. Na jeho naléháni mu odpověděla: "Proč bych měla ležet pod tebou? I já jsem byla stvořena ze země a jsem ti rovna!"[zdroj?]
A tak se jí chtěl Adam zmocnit násilím. Po nedlouhé době Lilith pochopila že s ní Adam nebude nikdy jednat jako s rovnocennou bytostí a v zoufalství vyslovila nevyslovitelné jméno boží,[zdroj?] vznesla se a zmizela.[zdroj?] Adam prosil Boha aby mu ji pomohl najít a přivést zpět. Bůh tedy poslal tři anděly (archanděl Michael, archanděl Gabriel a archanděl Natael)[zdroj?] aby ji našli a přivedli. Našli ji v blízkosti Rudého moře, kde se stala nevěstou démonů a předali boží varování, že pokud se nevrátí tak denně zemře sto jejích démonických dětí.[zdroj?] Ona se však vzepřela a rozhodla se, že se nevrátí a v důsledku toho se z ní stal zlý démon.[zdroj?] Tento mýtus byl z Bible vyřazen.[zdroj?]
vidíte to ,oni to vyřadili z bible normálně..to je xindl
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2012 12:57
- Nahlásit
Jebloň
No samože mám takový fšechny děti
á nejstarší kluk má spíš radši mladší ženy,nebo mu nevadí i třeba o něco starší? jen ze zvědavosti se ptám...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2012 13:03
- Nahlásit
Sízra Milanovájo to byla první žena adama,ale byla už moc svině,tak se o ní mlčí...právě byla dobrá
takže Adam byl rozvedenej?
A tak se jí chtěl Adam zmocnit násilím.
takže trochu znásilnění fbibli??
á nejstarší kluk má spíš radši mladší ženy,nebo mu nevadí i třeba o něco starší? jen ze zvědavosti se ptám...
no esli se na něm vystřídáte na táboře všechny lačný, tak si myslím že bude koncem srpna 100% tně 4% tní
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2012 13:03
- Nahlásit
jéééžišmarjá zas jedete můj půvot jo?! že vás to baví furt
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2012 13:06
- Nahlásit
Sízra Milanová
Měl i mladší,ale je spíš na starší,teď má dokonce o 12 let starší.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2012 13:07
- Nahlásit
Jebloň
hele a von jede na tábor s náma jo????
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 23 Led 2012 13:07
- Nahlásit
čus baběny
smejčila sem byt a nedočítám vás, jen jsem projela obrázky a zkonstatovala že to stojí za to..
jebloni ty vole jak se tohle dělá takový chlapi??? nebo eště líp nevíš kde se srocujou?
|