Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 756 . 757 . 758 . 759 . 760 . 761 . 762 . 763 . 764 . 765 . 766 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 16:53
- Nahlásit

OPIŠTOVI MALÉMU LÍBEZNÉMU FŠÉÉÉCKO NEJLEPČEJŠÍ K PRVNÍM NAROZKÁM, JIŽ JE VELKÝ A VELMI ROČNÍ, zaslouží si tedy mnoho zdraví, peněz, mas, hraní, zdravého sraní, taky žádné odmlouvání!

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 16:58
- Nahlásit

Gerda
takže vona teď když drží a pouští, zvedá u toho nohu )))))

španělská škola zřejmě

Jebloň
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 17:34
- Nahlásit

Gerda
opištááááá děkuje,prej neví kterej dárek dříf.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 17:37
- Nahlásit

Sízra Milanová
španělská škola zřejmě
spíš eletrycká podloška..pejsek na ní na revíru stojí a jak napadne fíka,dostane mrdu
gdo zas co má??????

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 18:07
- Nahlásit

a hurááááá na tobogááááááánnnnnnnnnnnnn )))))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 18:10
- Nahlásit

Crysa
a hurááááá na tobogááááááánnnnnnnnnnnnn
uš je matějská jo??? )))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 18:28
- Nahlásit

hele dementi vůbec mi nende fuckbúk,zase se neobrazej příspjefci!! tak tam laskavje nepište bo mě to irituje!

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 19:49
- Nahlásit

nazdáááár jelítka
sem byla neska na školení v práglu, až skoro u davítků, cesta tam dobrý, moc sem si pochvalovala okruh zas už, lehce mě odpo uvádělo do dyskomfortu sněžení, ale okruch zase gůůůt, když sem za půl hoďky parkovala u lídlu V Jesenici, říkala jsem si jakej mám pěknej čas, noo nebudu vás napínat cesta z Jesenice domky mi trvala hodinu a něco, páč v psárskej lesích bylo jedno velký náledí, zablokoval to tam kamijoooon, musela sem se v kopci otáčet a jet zpátky a objíždět to kolem, benešovská dobrá, ale než sme odbočly tak na takovym malym kopečku zase stálo nějaký auto a že jako nejede, tak sme ho musely fšici vobjíždět, asi to chudák nevyjel. Docela sem si voddechla když sem přijela dom.

Vopičkovi
k narozkám šecko neeej

Jebloň
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 19:56
- Nahlásit

Alexa
Vopičkovi
k narozkám šecko neeej

Vopiček díkuje.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 20:28
- Nahlásit

Jebloň
moc gratulíruju Vitovi a dárky už všechny dostal, at´ je hůavně moc a moc zdravej

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 21:25
- Nahlásit

Nazdár, jsem zase tu
Jebloň

Ještě jednou všechno nééééj opištovi
Gerda
Viktor hovořit plynně korejsky - chuang ting Vikčong )))
Viktor hovořit plynně korejsky, vietnamsky, trochu ovládat i mandarínskou čínštinu, trochu váznout jen v té češtině

Klikaly jsme a jsem max spokojená. Kalun se projevil, jako chytrá dóza. Ťukání provádí na prostředníček už i na povel, spolehlivě. Dále jsme zvládly pokládání paciček na nízkou stoličku, což pochopila hodně rychle, takže teď jak šoupnu stoličku do prostoru, hned na ní dává hnáty
Když leze dolů dává na stoličku i zadní nohy, ještě teda ne vždycky a ne obě, ale počítám, že zítra bysme mohly rozjet přední nahoru, přední dolů, zadní nahoru
Pak bysme to mohly začít dělat obráceně, co myslíte?
Samozřejmě až bude to nastupování a sestupování dobrý

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 21:49
- Nahlásit

Sme kráálovny tobogánůůůch!!!!!
Jsme s Baicovou vyplovaný do bezvědomí, vytobogánovaný, zas jsme překonaly vosobní rekort z minula,jsme prostě dobrýýýýý

EldogueroKdyž leze dolů dává na stoličku i zadní nohy, ještě teda ne vždycky a ne obě, ale počítám, že zítra bysme mohly rozjet přední nahoru, přední dolů, zadní nahoru
Pak bysme to mohly začít dělat obráceně, co myslíte?
Samozřejmě až bude to nastupování a sestupování dobrý

Nwchala bych si jednu věc JEN na ručičky, abys na to mohla dělat vysílačku, jak na dálku, že ti nebé hledat vodměny a míčky a píčatý věci kolem po zemi či zavěšený, ale bude na tom způsobně čekat na odměnu a nebo další povel a pak si to budeš dávat třá dva metry za metrovku na zem a po metrovce tam si na to stoupne, ty odklikneš, odměníš, jdeš na výchozí bot, pes stále stojí a pak přivoláváš a pes letí skokem jelením, páč má rozběch jako sfiň a neveme se hnátama vo metrovku a ani jí neprovede šplhem z důvodu otočky hned za překážkou. To si natrénuješ pak rychle, že vemeš jedno prkno, necháš hopnout tam, odklikneš bedýnku za metrofkou, odměníš, přivoláš a pak jen přidáváš prkýnek za prkýnkem.
Nasupování předníma a pak zadníma je taky gůt, ale to bych dělala na jinejch věcech, než na tý jedný na kterou béš vysílat. A pak jak vyleze nahoru předníma pak a sleze předníma a vystoupá zadníma taxi začne uvědomovat zadní. Pak na pamlsek stahneš z polohy zadníma nahože do polohy všema dole a zas zacouváš zpět zadníma na tu věc. Máš základ couvání a ještě na vyvýšenosti, až jednou vyleze třeba na lavičku zadníma napřet, jako že na ní nacouvá a pak ti nacouvá třá na zeť. Ale to zítra asi nestihneš

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 22:00
- Nahlásit

Crysa
U vysílačky bych to využít mohla, u metrovky ne, tu dělám jinak, páč Kalun, kdyby moh tak si na tom horním prknu ustele, i když má rozeběh jaxviňa
Běháme jedním směrem a hodně skáčeme pro balonky a taky skáčeme přes pásku (to jí jde, protože se o ní nemůže opřít, tak se snaží - flákač jeden).
Vysílačku si dokážu představit tímhle způsobem, ale asi i z toho důvodu, jak píšeš ji to budu učit jen přední - na něco jinýho. Tuhle stoličku (má cca 30 cm na výšku a je zelená ) nebudu sebou tahat na cvičák, najdu něco co tak netluče do očí, prostě něco nižšího a míň nápadnýho
až jednou vyleze třeba na lavičku zadníma napřet
Sedá si tak sama na gauč někdy
Ale to zítra asi nestihneš
noooo tak to naprosto určitě nestihnu

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 22:12
- Nahlásit

Eldoguero u metrovky ne, tu dělám jinak, páč Kalun, kdyby moh tak si na tom horním prknu ustele, i když má rozeběh jaxviňa

zkus to od toho nižšího a nalítat to na ten bedýnek ručičkovej třá na půl metru. Minimálně tím nic nezkazíš.

Sedá si tak sama na gauč někdy

Tuhle stoličku (má cca 30 cm na výšku a je zelená ) nebudu sebou tahat na cvičák,
pchéé a zrovna ta by se tam úúrčitě vyjímala

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 22:20
- Nahlásit

Crysa
Tak to vona by se jako vyjímala a Kalun se svým moudrým pohledem k tomu ... hmmmmmm sice by si z nás ďáli všichni prdel, ale to neva
Napadlo mě na tu vysílačku použít kus nějaký překližky, desky, dlažku ne, ta je moc těžká, prostě něco placatýho, ale zase aby to viděla aspoň trochu. Ideální bude asi nějaká deska vyšší, co myslíš?
Stran tý metrovky, já fakt nevím, bojím se, že za chvíli bude dělat to co její ctěná matinka - tedy, že bude balancovat na hraně a přemýšlet, jestli se jí vyplatí jí tam, když stejně bé muset zase zpět, tak essi se jako nemá votočit rovnou
To mi totiž to skoro padesátikilový tele jednou fakt udělalo, jsem myslela, že se mi to jenom zdá.
Já si nějak totiže nedokážu představit začátek, jako stojím dál od překážky nebo blíž, vysílám klasicky nebo bez povelu (to je asi blbost, že jo), nebo na nějaký jiný povel?

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 22:20
- Nahlásit

Brou, jdu sbírat kosti s Bůtem a Brenenovou.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 22:24
- Nahlásit

Crysa
Počkééééj, eště mi vodpověz

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 22:31 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

EldogueroStran tý metrovky, já fakt nevím, bojím se, že za chvíli bude dělat to co její ctěná matinka - tedy, že bude balancovat na hraně a přemýšlet, jestli se jí vyplatí jí tam, když stejně bé muset zase zpět, tak essi se jako nemá votočit rovnou

no tím bedýnkem jí dáš patřičnej důvod právě skočit tam, stejně jako u Ačka, že se netočí pak peso jako holub na báni a nejde Ačko nahoru a stejným směrem hned dolů.
Prostě TAM je bedýnka, na který bé klik a odměna, je dostatečnej důvod tam jít! a výhoda, na zkoušce z výchozího bodu nevidí že tam nic není a v tréninku zas bude vždy.

Napadlo mě na tu vysílačku použít kus nějaký překližky, desky, dlažku ne, ta je moc těžká, prostě něco placatýho, ale zase aby to viděla aspoň trochu. Ideální bude asi nějaká deska vyšší, co myslíš?
právě cokoliv, nesmí to bejt kluzký, já mám ofiko koupenou bedýnku http://www.dogsandfun.com/obchod/drevena-podlozka- p-196.html
ale můžeš vymyslet cokoliv z toho co doma máš, TA věc může bejt třeba otočenej lítací talíř pokud se tam vejdou ručičky a neklouže.

Já si nějak totiže nedokážu představit začátek, jako stojím dál od překážky nebo blíž, vysílám klasicky nebo bez povelu (to je asi blbost, že jo), nebo na nějaký jiný povel?

Vemeš TU věc na kterou vysíláš, jdeš k metrovce, tuto si upravíš tří na dvě tři prkna. Vemeš psa, posadíš ho na místě odkud vysíláš, necháš ho tam sedět a překročíš tu překážku ve směru skoku a viditelně položíš dva metry (cca) za překážku věc na vysílání, vrátíš se zpět, zaujmeš základní postoj, odměníš psa že seděl. Dáš povel pro vyslání a pes přeskočí! překážku o výši 2-3 prkna a na druhý straně zapikolikuje předníma na tý věci, ihned odklikneš a jdeš psoj dát odměnu, pěkně stejnou cestou jako jsi tam nesla TU věc na vysílání, vracíš se zpět do základního postavení, pes stále stojí na tý věci ručičkama!!! a ty záváž Zpět nebo Ke mě nebo mu jen kejvneš, že už jako může skočit zpět.
Takto opakuješ tak dlouho, až pes ví, že na druhý straně překážky je oáza, kde bude krmen a milován a kde mu bude klikáno a kde bé obdivován pro svou rychlost a bystrost. Do půl metru to máš za 6 minut? odtama bych šla co trénink (výcvikový den) to prkno nahoru a hlídala bych čistotu provedení, příp. šla o prkno níž.

EldogueroPočkééééj, eště mi vodpověz

šak jsem se ještě vrátila, když jsem viděla že jsme to odbouchly stejně

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 22:40
- Nahlásit

už dobrý? už můžu upadnout vysílením a vyplováním?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 22:41
- Nahlásit

Crysa
výhoda, na zkoušce z výchozího bodu nevidí že tam nic není a v tréninku zas bude vždy.
tomuhle rozumím
se netočí pak peso jako holub na báni a nejde Ačko nahoru a stejným směrem hned dolů.
Zatím se mi nikdy nestalo, ež by neskočila nebo šla hned zpět, nebo nechtěla jít, nebo se otáčela, ale má tam prostě hodně velký doteky, to její matka byla na tohle hroznej expert, ale já to u ní tolik ani neřešila.

právě cokoliv, nesmí to bejt kluzký

Jasný, zítra začnu něco vhodného hledat

Popis ok, chápu, vyšlu tedy normoš a pes jak je naučen na TU věc, tak na ní za překážkou automaticky jde, ok, chápu
šak jsem se ještě vrátila,
To řikám furt, žes slušnej čék, i když vůbec nemáš žádný bílý psy

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 22:42
- Nahlásit

Crysa
už dobrý? už můžu upadnout vysílením a vyplováním?
Už jooo a děkuju

Crysa
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 22:47
- Nahlásit

EldogueroTo řikám furt, žes slušnej čék, i když vůbec nemáš žádný bílý psy

ale Crysa mí bílou tečku na prsouch a bílý dva prsty a už bílou hubu, As už má bílou hubu a Ferda taky. Cidítko měl i bílej flek, takže částečně bílý psy mám

Popis ok, chápu, vyšlu tedy normoš a pes jak je naučen na TU věc, tak na ní za překážkou automaticky jde, ok, chápu

tak tak, já si právě naučila Crysu nejdřív vyhledat bezpovelově bedýnku kde je až mi na ní začala zdrhat odkudkoliv, když jí někde zblejskla, pak jsme to napovelovaty na Vpřed a teď na vpřed letí až dokud nevidí bednu a na tý zapíchne. Takže na vysílačce jí určím směr a tam vždycky! je. Jak to bylo napovelovaný, tak jsem, to hodila za metrovku (od nejnižšího prkna) a hopkaly jsme. Ale šla mi jen do cca 90cm, bez posledního prkna, ale to už si myslím že jí braly ty vazy, že už jí to bolelo. Ale pochopila to super.
A pak jsou ještě přiřazovačky k noze na tom a tak, tedy ještě se to dá dál využít TA věc na přední nožičky

Dnes už ale DOBROU NOC STRÝČKU FIDO

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 23:00
- Nahlásit

Crysa
ale Crysa mí bílou tečku na prsouch a bílý dva prsty a už bílou hubu, As už má bílou hubu a Ferda taky. Cidítko měl i bílej flek, takže částečně bílý psy mám
... jako není to nic moc, ale odpouštím ti
pak jsme to napovelovaty na Vpřed a teď na vpřed letí až dokud nevidí bednu a na tý zapíchne. Takže na vysílačce jí určím směr a tam vždycky! je.
Jasně, tak základ je v podstatě stejnej jako u klasických metod.
pak jsou ještě přiřazovačky k noze na tom a tak, tedy ještě se to dá dál využít TA věc na přední nožičky
To mě možná bude časem taky zajímat

DOBROU NOC STRÝČKU FIDO
Dobrou noc děti

Lola1
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 23:09
- Nahlásit

Jebloň
opištááááá děkuje,prej neví kterej dárek dříf.
chudák, jestli mu ukazuješ jen vobrázky?

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 06:48
- Nahlásit

fstávat a makat lemuřice. Jedu pyč, přijedu aš skoro večer. Essi budou blbý silnice tak úplně večer Tak tu buďte hodný a nezadrásejte sto stránek, gdo to má pak dočítat

Baico
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 07:05
- Nahlásit

Čus bus cambus!!
Takže vám představuju malá Fanoušky a Myšičky

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 07:16 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

Jebloň

Přejeme Vitovi všéécko nejlepčí, hlavně aby neblinkal v autě ))

Dobré ránko na pijánko všem

Baico

To je krásná maminka!

kinta
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 07:19
- Nahlásit

Baico

Ťuťuťuťu, jsou krááásní! A bííílí! Slzím.

bonc
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 08:05
- Nahlásit

čus flundry, už zase musim dřít, PROČ????!!!!!

bonc
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 08:06
- Nahlásit

a gratulace velkogratulace opiště i bílejm myškám

<< 1 ... 756 . 757 . 758 . 759 . 760 . 761 . 762 . 763 . 764 . 765 . 766 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání