| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 22:41
- Nahlásit
Dines
Je, tak jdu zase do práce až v pondělí
OK, do pondělka pořídím nějaké strašlivé fotky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 23:00
- Nahlásit
jdu se svalyt s kníškou, zejtra do hokny
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 23:08
- Nahlásit
Biluška
chudinka co jí to bylo původně , ale stejně po plastice je zajímavější aspoň
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 05:19
- Nahlásit
Dneska je patecek a me uspesne zmphl ten moribundus, co se o me pokousi uz od nedele. Je mi blbe a nechce se mi vstavat! Pritom jsem mela uz davno vencit.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 06:43
- Nahlásit
fstávat a makat, konečně je pátek. Ne, že by to k něčemu bylo páč celý víkend budu sedět nad grantama
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 07:21
- Nahlásit
jsem v hokně teprv půl hodiny a všechno se tu už sere, váha, comp, tiskárna
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 07:27
- Nahlásit
čus degeni, dřete, dřete? Mam ze včerejšího bruslení sedřený paty, ty blbý brusle mě vždycky odřou když si je vezmu v zimě poprvé. Sere mi to, páč mě určitě zejtra budou dřít v lyžácích. Du si objednat nový trekový vodítko, na starym už gumicuk negumicukuje. Běžte taky něco dělat jo?!
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 07:55
- Nahlásit
Asi dneska odejdu z práce dřív a půjdu ležet. Nevím essi to tu dám až do konce (a to mám dneska jenom do 13,30). Debilní moribundus.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 08:15
- Nahlásit
Čus bus!!!
Dneska jsem vstávala až v osm Na desátou jdu k doktoru a mezitím musím sbalit a uklidit. Pak po obědě dokrášlit Fanouša a hurá na Slovač
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 09:02
- Nahlásit
Dobrý ránko na pijánko všem
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 11:00
- Nahlásit
nazdar příšery
Teď jsem dorazila, venku je opět nááádnerně, sice dnes -12, ale bez větru, sluníčko
Kaly a Bjutinka si daly trošku na hubu na ledu, Bjutinka pak trošku stávkovala, že nikam nejde, ale nakonec se nechala ukecat od Lílije, že prej teda joo.
Kalun jí včera zmlátil kvůli balonku (pro kolemjdoucí - neservaly se a už v žádným případě ne do krve, jen prostě výchovný záhlavec a veeeeelikým řevem ), ale jak jí Kalunka srazila na zem, tak si chuďátko Bjutiňátko přisedlo ocásek a tak ho má pěkně namožen dnes.
Budu jí muset odpoledne nechat vybít vztek na balonku
Baico
Ty ani nevíš, jak moc ti závidím, bych na Slovensko jela hned, podívala bych se na svoje miminka (no, jednomu už jsou 4 roky a druhýmu rok ) a pak taky na psa, kterým chci na podzim krýt A pak na výstavu krásných bílých psů (sice ovčáků, ale barva je prostě barva ) a pak bych jela spokojená domu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 12:00
- Nahlásit
Gde je Davídková? Jaktože mi nenadává za to Lilátko fčera? Přežila to vůbec?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 12:03
- Nahlásit
Biluška
Eště tu nebyla eště netuší že se teprv zhroutí Předpověd budoucnosti-Davídkoj prdla céfka 12.30 13.00 Davídkoj na áru 16.00Davídkov přeložily do bohnic pak se uvidí
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 12:13
- Nahlásit
Biluška
je mrtvá
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 12:17
- Nahlásit
Biluška
Gde je Davídková? Jaktože mi nenadává za to Lilátko fčera? Přežila to vůbec?
nebo hibernuje
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 12:20
- Nahlásit
Atush
vyzývám tě i zde, jsi-li tu, pojď vedle na chat
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 12:22
- Nahlásit
Zdarec vespolec, jsme ze cvičáku, ještě jsem neobědvala, nevím jak je to možný, ale sežrala jsme už půlku nákupun a stále mám hlat, páč ničemu jsem nedala název "oběd" a bez oběda mám hlat.
Baiconůrce přejeme ménem celý smečky šťastnou cestu a kufr medailí a pohárůch a úpa nej výstavního bjelouše Fanouše!!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 12:32
- Nahlásit
Crysa
ale sežrala jsme už půlku nákupun a stále mám hlat,
Tak si napřed přečti co z tý tašky žereš a věci s nápisem toaletní papír a kuchynské utěrky vata vynech hledej nápis maso salám sýr polotovar a podobný nebo to zkus po psím zavří voči vraž hlavu do tašky a hltej jenom co ti bé vonět
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 12:43
- Nahlásit
Eldoguero
danajasa
no právě. mám strach, že tu byla, viděla, švihlo to s ní a fčil tam něgde leží f bezvědomí na podlaze . Zavolejte něgdo Neonkovi, že je asi sirotek .
Je dobře, že jsem se nedávno naučila dělat krásný růže z krepáku, udělám jí na pohřep krásnou kytici a přitom se finančně nezrujnuju
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 12:48
- Nahlásit
danajasa
Biluška
To je ale dost dobře možný tohlencto, jdu si hledat nějaký černý hadry na pohřeb
Na krepák se složíme né
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 12:50
- Nahlásit
danajasa Tak si napřed přečti co z tý tašky žereš a věci s nápisem toaletní papír a kuchynské utěrky vata vynech hledej nápis maso salám sýr polotovar a podobný nebo to zkus po psím zavří voči vraž hlavu do tašky a hltej jenom co ti bé vonět
áá tak tady byla asi ta chybka a důvod mého hladu..
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 12:52
- Nahlásit
Biluškano právě. mám strach, že tu byla, viděla, švihlo to s ní a fčil tam něgde leží f bezvědomí na podlaze
twl ale co když vomdlela na ulici a propadla mezerou plaňkovym plotem někomu do zahrady a najdou jí až na jaře, až budou vyhazovat chvojí ze záhonů??
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 12:55
- Nahlásit
Crysa
Ta vás fšechny zabije až se vrátí
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 13:12
- Nahlásit
A du zas, zdááár
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 14:29
- Nahlásit
Tak máme sbaleno, Fanouš zkrášlen. Ještě s epřevleču a frčím. Pokud bude v Trenčínčíně k dispozici wifina, tak se vám přihlásím přes telefon. Jinak se uvidíme až v nedělu. Tak se mějte krásně!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 14:43
- Nahlásit
Baico
št´astnou cestu a hodně úspěchů
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 17:13
- Nahlásit
ušte našli mojí ségru?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 18:28
- Nahlásit
Jéžíš tolik hodin a mamka nikde.Zahajuju celožumpí pátrání.Kdo udělá letáky?Kdo je vylepí?ZTRATILA SE NÁM MAMKA ŽUMPY JAKÉKOLIF INFO VOLEJTE IHNED!Doufám že jí fakt neprdla céfka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 18:39
- Nahlásit
zdar vy hovada
sem se nestratila,ale nemůžu na net bo jej fčera od časných ranních hodin vopsadilo děcko co má skouškový vobdobí a psalo a psalo psalo ...ted upadlo do bezvědomí,taxem ho votkopla kousek dál a hnet du sem )))
bilušem mne informovala o jakýchci brutálních fotkách zde,naštěstí sou na předešlýstraně,tak na ně nemusim čučet
danajasa
Kdo udělá letáky?Kdo je vylepí?ZTRATILA SE NÁM MAMKA ŽUMPY JAKÉKOLIF INFO VOLEJTE IHNED!
ty si byla dycinky kretén )))))))))))))))))) ale klidně je udělejte a vylepte,doufám,že za mě nabídnete aspon tučnou vodměnu
co je novýho co bysem měla vjedět???????????????
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 18:56
- Nahlásit
davidkova renata
co je novýho co bysem měla vjedět?
No, začala sem uš vobvolávat veteriny a outulky, tag nic, rušim to teda.
|