Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 765 . 766 . 767 . 768 . 769 . 770 . 771 . 772 . 773 . 774 . 775 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 30 Led 2012 13:35
- Nahlásit

davidkova renata
a neboj , já ani hnusná být nemůžu (teda můžu )
ale teď nebudu prtože v práci ani doma teploměr nemám

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Led 2012 13:40
- Nahlásit

Eldoguero
Fakt? Psal mi, že nic moc
Tak asi máme jiný měřítko. Jási podpojmen nic moc předsavuju zvíře, který secká, nenechá si zkontrolat zuby a podobně.
tak v pohybu jsme dobrý
No takhle vyhrává Fanouš, když se mi v postoji podaří alespoň trošku ohlídat uši, tak pak všechny uběhá

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Led 2012 13:59
- Nahlásit

Baico
Škoda, že jsem ji neviděla, ono je dost dobře možný, že jim někdo z přihlížejících řekl, že to nebylo nic moc ...
Ale jsou spokojený Jen teď potřebujou, aby trochu dospěla a zmohutněla, hlavně teda, aby nabrala zpět těch 6 kilo, který zhubla
Prý tam byla jediná bílá, jinak samý dalmatini
takhle vyhrává Fanouš, když se mi v postoji podaří alespoň trošku ohlídat uši, tak pak všechny uběhá
Tak to má být on ten pohyb o psovi hrozně moc prozradí, škoda jen, že ne každý rozhodčí na to dostatečně kouká

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Led 2012 14:09
- Nahlásit

Eldoguero
ono je dost dobře možný, že jim někdo z přihlížejících řekl, že to nebylo nic moc ...
Nevím, mě se líbila, ale já hodnotím i to, že ten pes je relativně v klidu a není na něm viděl že by se třeba bál nebo tak.
Prý tam byla jediná bílá, jinak samý dalmatini
No to mě překvapilo, jak jich byla vůbec většina předváděnejch tečkovaná.
Eldoguero
on ten pohyb o psovi hrozně moc prozradí
Já mám asi štěstí, že zatím na to každej rozhodčí dost koukal. Teda kromě tý pani na šampionátový výstavě ve francii, ta nás do pohyb ani neposlala rovno nás poslala s VD pryč.
Ale já si myslela jakj Fanda tintítko, kyž ho vidím jen s Bajkonůrem. Ale ona to neni vůbec pravda. To on jak je Bajkonůr pořádnej kus psa, tak mi to vyrábí jen optickej klam

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Led 2012 14:11
- Nahlásit

Baico
jo jo, to hodně dělá když porovnáváš, Soph má trošku vyšší nohy, tak si říkám, jestli nemá Faith oproti ní malá, jako, že menší než by měla být, ale není, je tak akorát, jen jak jí porovnávám s tou Soph, tak mi příjde jako prcek

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 30 Led 2012 14:28
- Nahlásit

Baico
To on jak je Bajkonůr pořádnej kus psa

to jo je velkej dost,urostlej pan bajkonůr!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Led 2012 14:29
- Nahlásit

Baico
No to mě překvapilo, jak jich byla vůbec většina předváděnejch tečkovaná.
Jo jo jo, to je ta těžká vada - přílišná pigmentace kůže ale pravda ono v těchto případech už se o kůži nejedná
Kdyby to byly 8. letý psi, ale u ročních, dvouletých zvířat ... to je prostě tragédie
Páníček Ginny mi to psal, byl z toho taky překvapený, páč jemu se zdála Kaly hodně pigmentovaná, když tu byl pro štěně. To jsem se ještě smála a říkala mu, že až poprvé pojede na výstavu, tak změní názor a už se stalo asi.
Já mám asi štěstí, že zatím na to každej rozhodčí dost koukal.
Tak to je třeba u vás jinak, mě se stalo už několikrát, že nás nechali proběhnout jedno kolečko a šlus viz. loňská klubovka. Po pravdě se nedivím, páč to posuzoval Ital a oni jim tam moc neběhaj
No jo no, vono se s těma čtyřkama na kyčlích, kulatejma zádama a úhlením na jiný plemeno prostě blbě běhá

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Led 2012 14:32
- Nahlásit

Eldoguero
No jo no, vono se s těma čtyřkama na kyčlích, kulatejma zádama a úhlením na jiný plemeno prostě blbě běhá
No to jo, to je pak každej pes pracovní, jak pracje tím běháním v kruhu

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Led 2012 14:41
- Nahlásit

Baico
přesně

Baico
Člen
# Zasláno: 30 Led 2012 14:56
- Nahlásit

Eldoguero
I když já se teda v sobotu naběhala, jak za časů velkého Zena na obranách. Paní rozhodčí nás vůbec nešetřila. To byl nejdřív Farouš o CACe, pak s Faroušem o CACIBa, pak mi Pepa vrazil Blanče o BOBa a pak přestěhovat bedny a psy do patra k závěrečnému kruhu a pak v tom velkým kruhu běh o nejlepší chovatelskou skupinu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2012 15:17
- Nahlásit

Baico
ste strašná běhna pani....

Grin
Člen
# Zasláno: 30 Led 2012 15:25
- Nahlásit

žumpice s xichtbukem, můžete prosím někdo sdílet tu feny tý čivy?
je mi pani líto

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Led 2012 15:29
- Nahlásit

Eldoguero
Měla jsi velké bjehání

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Led 2012 15:31
- Nahlásit

A du, zdár

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Led 2012 15:33
- Nahlásit

já už taky končím, jdeme pak s malým na očkování, tak čuuuuus

Grin
Člen
# Zasláno: 30 Led 2012 16:37
- Nahlásit

Dneska mi přišla pozvánka že máme s Grinečkem taky přijíti na pigárko, to jsem ani nevěděla, že dělají no, tak holt pudem no..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Led 2012 17:24
- Nahlásit

čus bjehny a coury
uš topýme héééč,prej pras něgde nějakej ventyl ale uš to spravili...to píšu hlavně kuli zákeřnýmu eldorádu co je sfině převlečená za kámošku!
co řešíme,koho pomlouváme či komu ničíme právě život??

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2012 17:30
- Nahlásit

Jsme z posledního venčení, boudy jsem převedla do finálně "arktik" verze, tedy přes vchody vrstvy filců že maj co dělat dovnitř prolíst a za nima se to zavře jak v papiňáku. Asíček nadšen, Ferdík taky, hned si kus filcu na rohu boudy uchcal ale prej dobrý. Kakáč ještě čeká na testování boudy, ale snad do vnútra proleze a ráno ho v nejhorším vysvobodím
Vodovod jsem zabalila do dalších mnoha vrstev bublinkatý folie.
Krásně se daly uklidit hovna, taková malá kopaná, pěkně cinkaly

A teď jdu k našim na kávu a zrevidovat jim zásoby, ještě jsem si dneska z lenosti nic neuvařila. Vařit hodlám jen psům teplou véču, maso s rýžičkou.
Konec hlášení.
čus xichtí

Grin
Člen
# Zasláno: 30 Led 2012 17:35
- Nahlásit

davidkova renata

normálně tryksyna byla dneska dopo tak strašně ráda, že už sme se vrátili z procházky, že si hrála s Grinem to se jen tak nevidí, vlastně takhle si s nim hrála jen když hárala

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Led 2012 17:44
- Nahlásit

Crysa
rásně se daly uklidit hovna, taková malá kopaná, pěkně cinkaly
kopla hovno pod postel))))))))
Grin
normálně tryksyna byla dneska dopo tak strašně ráda, že už sme se vrátili z proch
eště rači by byla dyby na ní vůůůbec nemusela myslim..je to velmi dobrý pes!

Dines
Člen
# Zasláno: 30 Led 2012 18:15
- Nahlásit

Je pondělí, jsem z5 a mám novou várku fotek a videa

Grin
Člen
# Zasláno: 30 Led 2012 18:24
- Nahlásit

davidkova renata
eště rači by byla dyby na ní vůůůbec nemusela myslim..je to velmi dobrý pes!
no to más naprostou pravdu když jsme byly jenom samy bez Grina, tak jsme prakticky celou zimu jakmile napadly bílý mrdky eninkovali, nebo sem šla i sama myslim že kryse chyběj starý dobrý časy těžce

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 30 Led 2012 18:46
- Nahlásit

eeeeeeeeeeeee, je tu někdo....?

Dines
Člen
# Zasláno: 30 Led 2012 18:56
- Nahlásit

Sízra Milanová
Asi jen já

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 30 Led 2012 18:56
- Nahlásit

Dines
Asi jen já

proč maj chlupatý nosíky vlastně a jinak nic?

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2012 18:59
- Nahlásit

Dines
néééééé, je to jistě nějaký nový tvůj vrch! ty květáky jsou přííííšerný )))))

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 30 Led 2012 19:02
- Nahlásit

all

arktickej mráz..minus 30....doprdelekurvatosinekdoděláprdel,ne?

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2012 19:02
- Nahlásit

DinesAsi jen já

áá, ten zrzčin pubický chlup na vobličeji je velice nevábný
ale jsou pěkný

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Led 2012 19:03
- Nahlásit

Sízra Milanová
minus 30
jako to je mi fuk, že je mínus 30, sere mě, jestli mi prdne chladič v autě...abysem vůbec nastartovala...jinak je mi to jedno, ať je, kolik chce, hlavně když budu moct jet autem a nebude rozbitý. To by mě strašně sralo.

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Led 2012 19:04
- Nahlásit

Sízra Milanováarktickej mráz..minus 30.

středočechy zatím hlásili na noc "pouze" -9°C, třeba to neodhadnou ten dlouhodobější odhad. Ale severomoraváků už je mě líto, noc -16°C

<< 1 ... 765 . 766 . 767 . 768 . 769 . 770 . 771 . 772 . 773 . 774 . 775 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání