| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 15:14
- Nahlásit
Venta
že by fstach?
A nebude ze mně pedofilní zoofil?
|
Big tlama mopsi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 15:18
- Nahlásit
Venta
to by mě zajímalo jaký třeba
Tra ze je nejvic roztomilej a nuchaci!
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 15:20
- Nahlásit
pawLINka
Bude,ale s tím nic neuděláš. Už si se tak narodila. Pomůže jen kastrace
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 15:22
- Nahlásit
hele děcka gdo ste počítačově znalý co si myslíte o tomdle
http://www.korunka.cz/pocitace-znacky/lenovo-ideac entre-aio-c200-57302176?v=495668
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 15:23
- Nahlásit
IPO versus Agility
Tohle mě baví tak, že vám musim napsat svůj pohled, protože sedím na dvou židlích .
Je to opravdu hlavně plemeny, která se sportům na vyšší úrovni věnují (hodí se na to prostě). V agi běhá jedna malina na tisíc borderek . Většinou exteriérová. Stačí si najít využití plemen a proč se jejich chování asi tak liší, jaké jsou na ně požadavky.
Nicméně psi agiliťáci se rvou úplně stejně jako psi ipařů (občas kousnou nejen psa ). Jen většinou nenadělají díky založení plemene tolik škody . Narozdíl od Bilušky sem to zažila mnohokrát. Znám i vrcholové agiliťáky, co pro ně je venčení vyhodit smečku z auta na louce nebo zahradě na chvíli a zas jet. Znám ipaře co mají psy v posteli. A naopak.Obě skupiny jsou navíc úplně stejné jako všichni ostatní pejskaři, co nepomýšlí na medaile,ale seřežou psa doma, ne na cvičáku . Jediný co jsem za ty léta zaznamenala jako rozdíl, že agiliťáci nechají mnohem častěji svoje psy otravovat okolí a vyvolávat rvačky s tím, že jejich psi se nervou a mezi ipaři se častěji najdou ti, co psa nemají jako domácího mazlíka. A všude se najdou kreténi (spousta ), s medailemi, bez medailí, s ambicema i bez..
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 15:25
- Nahlásit
Alexa
na co to chceš? Jakej účel?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 15:26
- Nahlásit
eva od jondy
prostě to chce od každýho trochu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 15:26
- Nahlásit
eva od jondy
moc hezky to píšete pani.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 15:31
- Nahlásit
Pomůže jen kastrace
stetisek123
OK, ono to prý fungá i jako prevence, tak možná by to bylo nejlepší řešení.
I když jako na mou obranu musím říct, že to ščeně Kvído mě začalo ojížděti úplně samo. Ani jsem ho nevyzvala. Prostě jsme se ňuchali, a pak mi obskočil ruku.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 15:36
- Nahlásit
eva od jondy
stetisek123
na co to chceš? Jakej účel?
chtěla bych pro babí a dědu, děda chodí na net, babí hraje takovu obyč hru - jejda ale ta jí tam asik nepude páč jede v ikspéčku
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 15:42
- Nahlásit
eva od jondy
naprostej souhlas
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 16:14 - Změnil/a: stetisek123
- Nahlásit
Alexa
Jsou to peníze za design, to co je uvnitř je v podstate to nejslabsi co je, dava se to do tech malych netbooku aby byly levne a vydrzely na baterii, ten pocitac je v podstate na prehrani videa a prohlidnuti internetu a to ještě sice pisou ze rozliseni displeje je HD ale není a i kdyby bylo takto ten pocitac pravdepodobne ani neutáhne, rozliseni 1366x768 ma muj malicky 13“ notebook, tady to inzeruji na 18,5“
Dal ma pomalou sitovku, dneska je naprostym standardem 1000/100 tady je jen 100/10 tedy 10x pomalejsi sit, to uz je hodne poznat
Dal, 1GB pameti je naproste minimum na W7, u toho bude nestastna jak je to pomaly, nabihat ji systém bude několik minut a nez se ji otevre internet tak u toho usne
To ostatní co u toho je jsou doplňky, nejaka ctecka, webkamerka, vypalovačka a internet rozhodne nevyvazi ten slaby hw
Na druhou stranu ta cena tomu celkem odpovida, není to nijak extra predrazene, ale celkove jako výrobek m ito prijde nanic, je to jako malicke hezke auto s motorem ze sekacky na travu které nepojede vic jak 40km/h
EDIT:To je komentář mého ajťáka (ségra)
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 16:21
- Nahlásit
stetisek123
dík, tak nic to mi přijde jako vyhozený prachy tak jdu pátrat dál a zas ti to sem hodím ju. Díky díky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 16:26
- Nahlásit
Alexa
Tak ať ti štětísko_ségra rovnou něco vybere, ne?
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 16:29
- Nahlásit
Alexa
zkus napsat požadavky a já se jí zeptám. Pokud nebude mít zrovna chvilku své důležitosti, tak něco otipuje
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 16:31
- Nahlásit
stetisek123
zkus napsat požadavky a já se jí zeptám. Pokud nebude mít zrovna chvilku své důležitosti, tak něco otipuje
hele požadavky velmi jednuduchý placatej monitor, operační systém, cena do 7000, aby šel net, fotky a ta hra
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 16:35
- Nahlásit
jak dopadla bitka Agiliťáci versus Ípaři? A co je na rogramu příště? Klikaři versus Elektrikáři?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 16:42
- Nahlásit
Adiddaska
Klikaři versus Elektrikáři
to nevim, páč elektrickej obojek se dá použít místo klikru
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 16:45
- Nahlásit
Adiddaska
jak dopadla bitka Agiliťáci versus Ípaři?
naprosto přesně to shrnula eva od jondy
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 17:09
- Nahlásit
Holky, mám nějak Rikoslava cvičit na to kousání? Abych neplatila 4 měsíce kousání na hadr... Mám mu třeba ten hadr házet místo tenisáku? Nebo to mám nechat radši jen na styk s fíkem?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 17:13
- Nahlásit
teď jsme se vrátily ze tří hodinové procházky, sice jsem u Dr. dostala kartáč, ale aspoň jsem byla s holkama na pořádné procházce a za světla, jen jak jsme se vracely, tak už byla tma
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 17:25
- Nahlásit
Tady ktomu VIDEU mám dva dotazy: proč ten oranžovej pán mlátí ty psy kabelkou a proč na konci ten pes kousnul neoblečenýho fíka?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 17:35
- Nahlásit
stetisek123
fík ho zkouší tou kabelkou " vyhnat "
a jak ho kousnul, se splet no,přeskok v hlavě
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 17:42
- Nahlásit
Hele, Tinta se dala na dráhu zločinu http://www.novinky.cz/krimi/251064-zahadne-zmizele ho-dekana-nasli-na-sluknovsku-u-silnice.html
elmush
krabičku od bot? to ji nemůžeš dát balonek, peška nebo třeba buvolí kost???
Tak mohla bych, nebo tu krabičku se sirkama, jak píše Sízra, ale přijde mi to takový divný
Biluška
Dlouhovlasá a krátkovlasá golije? A pán je takový vysoký, štíhlý a docela pohledný?
To asi ne, každý pes je jiného majitele, dlouhovlasá má páníčka vysokého, tak kolem 40 cca (odhaduju), ale pes už je fakt důchodec, teď už je jen vzteklej
Krátkovlasou má mladá slečna, ale pokud vím, tak na akce na Moravu moc nejezdí, jestli jsi ji viděla, tak v Čechách jedině.
Ono na cvičáku se dá udělat docela hodně,
Si myslím, že na sebelepším cvičáku nedokážu socializovat psa na hromadnou dopravu, na výtah, na dav lidí, na kočárky, motorky,kola, na schodiště normální i jezdící a asi tak na milion dalších věcí.
Už zase čte mezi řádky
To rozhodně ne, ale třeba na ostatní čokle, lidi, někde i prostory (povrchy) tam psa docela dobře naučíš. Není to 100% to netvrdím, ale někteří psi by mohli být vděční i za to
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 17:42
- Nahlásit
kejtlin
ale proč to vypadá jako kabelka? To je schválně?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 17:50
- Nahlásit
stetisek123
vypadá to jako kabelka, bo to je kabelka ))))) je to schválně )))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 17:50
- Nahlásit
eva od jondy
Výborný schrnutí, díky
Adiddaska
Klikaři versus Elektrikáři?
A záleží na tom jestli je to silnoproud a slaboproud nebo je to jedno?
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 17:53
- Nahlásit
Eldoguero
A záleží na tom jestli je to silnoproud a slaboproud nebo je to jedno?
nevim, tomu nerozumim, sem klikař. Mám dycky z prdele kliku
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 17:56
- Nahlásit
Eldoguero
nebo tu krabičku se sirkama, jak píše Sízra, ale přijde mi to takový divný
krabička se sirkama má půvab pouze ve stohu, jinak je to na prd
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 17:58
- Nahlásit
Adiddaska
Já tomu taky nerozumím, ale pokud mám z prdele kliku, jsem tedy klikař, přestože o klikru vím akorát jak vypadá a když mám doma zavedenou elektriku, tak jsem elektrikář, i když o ní vim akorát to, že tam je? Jsem z toho velmi zmaten
|