| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:28
- Nahlásit
Gerda
Ano, prosím kde to mám podepsat
stetisek123
Já třá před obranama taky psy lítat moc nenechám, kdyžtak až pak, nejdřív odcvičit a pak vyběhat - nevidím v tom nejmenší problém.
A ještě jedna drobnost - vzhledem k tomu, že máme HNED vedle cvičáku louku jako prase a cestu, po který nic moc nejezdí, tak místa na vyběhání a vyblbnutí psůch máme šest půlek, pročež není důvodu, aby pejsci pobíhali po place, když zrovna chce někdo jinej cvičit. Bohužel se to některým lidem hůře vysvětluje. Většinou to dopadá tak, že je musím vzít skoro za ruku, na tu louku odvést, říct jim:"Tady si pusťte pejsky a nechte si je v klidu vyběhat a vyhrát spolu a pak přijďte, jo." páč jinak by to nepochopili
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:28
- Nahlásit
Sízra Milanová
maj barvu čerstvého včelího medu
to jo, to maj. Teda včera ale moc ne. Jeden byl celej od hlíny, jak hrabal myši, a druhej se vyválel v ňáký mrtvý rybě nebo co, tak byl došeda a vůně to medová úplně nebyla
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:30
- Nahlásit
elmush
Už jsi našel heslo?
Hele, tvoje dcera právě složila nějakou píseň o Argoňkovi, který papá nemohl bys jí nějak telepaticky vysvětlit, že potřebuju jít zabít Akima, pokud to už neudělal sám a pokusit se mu spáchat na boudě nějakou falešnou střechu, u čehož ji nemůžu potřebovat?
Předem díky za vyřízení
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:30
- Nahlásit
Eldoguero
ale znám OSOBNĚ jednu borderu co má nějaký agility zkoušky a i závody za sebou, dělá to několik let, takže předpokládám, že úplný začátečník asi nebude a dvě kolie, který napadnou jinýho psa kdykoliv a kdekoliv Všichni dělají agility. Jedna z kolií také sport (ne IPO )
Tak kolie neznám vůbec. Zmiňovanou borderu asi taky ne. U border je vůbec poslední dobou problém, že povahy tam jdou dost do hajzlu (i když ji teda nemám a tudíž o tom nesmím mluvit, bo jsou pochopitelně takové jaké je chovatelé chtějí mít ). Takže to nevylučuju. Ale já ji prostě neznám a fakt trvám na tom, že za těch třináct let co se v tomhle sportu pohybuju jsem neviděla jedinou rvačku psů-agiliťáků. LIdí už teda jo, jednou si tam dva dali přes držku
Proč to tak hrozně škatulkuješ? Sama píšeš, že moc ipařů neznáš, tak podle čeho soudíš, že ipový psi nechodí ven?
1. podle těch co znám. 2. podle těch, o kterých se tady píše celé dopolodne. A řekla jsem, že neznám moc těch vysokozkouškových. Těch co se už pět let pokouší o jedničku znám bohužel dost
Mimochodem,zrovna v pátek jsem telefounila s jedním známým chovatelem, rozhodčím,trenérem a vůbec uznávaným ypákem. Mimo jiné přišla řeč i na psinku,parvu a jejich momentální výskyt v souvislosti s mým očekávaným štěnětem a jeho socializací. On doslova prohlásil "no pochopitelně nevenčit a vakcinovat". Já na to, že vakcinovat samozřejmě, ale jak nevenčit? To jako nesocializovat? A on "na co socializovat? Na cvičáku ti to nestačí?" .Sorry, na cvičáku a na louce za barákem mi to fakt nestačí.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:33
- Nahlásit
Big tlama mopsi
Jeste jednou pripominam co se s toho muze vyklubat!)))
fuj ty prase!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:34
- Nahlásit
stetisek123
tak ale tohle taky nemám ráda, do psa bych s chutí pak ráda lehce ťukla špičkou boty
Já to přímo nesnáším a už jsem se ji asi tak milionkrát pokusila ťuknout traverzou Je to marný, je to marný, je to marný, ta sfině dycky uhne
|
elmush
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:35
- Nahlásit
Eldoguero
vysílám signál..."Miminko papať" :-D
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:36
- Nahlásit
elmush
Až budu mít jednou pejska, co rád cvičí, budem spolu avízovat, jo? Přes celej les ))))))))))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:37
- Nahlásit
Gerda
Až budu mít jednou pejska, co rád cvičí, budem spolu avízovat, jo?
Mamka bude žárlit a budete mít po kamarádství
elmush
Taky ci avízovat, ustojíš Lilátko? . Ono teda avízuje kupodivu docela slušně, akorát pak nikoho nekousne, pak ho oblíže k smrti
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:39
- Nahlásit
Eldoguero
Sis tak na plac se neleze, kdyz se cvici, to je samozrejmy, to sere i me i kdyz nemam ipo zabijaka!! Sem myslela prostor, kde se tra valim u kafe nebo u vajna. proto chci tra je t na tabor, kde ne oddelenej plac ,aby byli sici spokojeny ;)
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:42
- Nahlásit
Biluška
že za těch třináct let co se v tomhle sportu pohybuju jsem neviděla jedinou rvačku psů-agiliťáků.
a neni to i tim že to jsou vesměs jiný vemena na agi a jiný ipo psi?
To jako nesocializovat? A on "na co socializovat? Na cvičáku ti to nestačí?" .Sorry, na cvičáku a na louce za barákem mi to fakt nestačí.
tak to je ale fůl, já to nevěděla že se vrcholovoípo psi nevenčej..
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:43
- Nahlásit
Big tlama mopsi
Otec RTW a matka buldok? To asi byl císař, chuděra
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:43
- Nahlásit
Biluška
Mamka bude žárlit a budete mít po kamarádství
spíš jí z toho prdne céfka a pak už stejnak nebude k ničemu, takže je to fuk ))
Adiddaska
aby byli sici spokojeny ;)
přesně, to je nejdůležitější.
|
elmush
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:44
- Nahlásit
Gerda
jasně, Mamka na mě stejně jen štve Nánu a že mám červený tanga si ani nevšimne :-D
Biluška
Vezmi Pumu ta je vztekla dost :-D :-D :-D
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:44
- Nahlásit
Biluška
Tohle je exteriérák, krásnej pes, ale fakt magor, nenapadne jen tak, ale cíleně si hledá záminku a provokuje kudy chodí prostě prudič. Je to fakt hajzlík a rvaček má na kontě už hodně.
Jedna z kolií už je v důchodu (dlouhovlasá zlatá, pes) totální hovado na psy, schopný porvat psa jen proto, že existuje Druhej krátkovlasej napadá podle nálady, ale vzledem k tomu, že panička s ním mezi psy chodí s košem a sama říká, že je provokatér jí věřím. Je to ten co napadá toho ipovýho malinu
. podle těch co znám
No vidíš a já zase podle těch co znám já
podle těch, o kterých se tady píše celé dopolodne.
Noho kristova, tak si to čti celý a nehledej nic mezi řádky nejsme na blůčku
Těch co se už pět let pokouší o jedničku znám bohužel dost
Ale to už jinde jsem, to je jiná vesnice
Sorry, na cvičáku a na louce za barákem mi to fakt nestačí.
Ono na cvičáku se dá udělat docela hodně, ale záleží na cvičáku, ale jinak tohle je právě to o čem tu celou dobu píšu, ten extrém, kterej se mi nelíbí, a o kterým píšu, že je podle mě špatně a tvrdím, že to jde i jinak. Ale pokud to chce někdo dělat takhle, pak můžu politovat jeho psa, ale jinak, kdo chce kam, pomozme mu tam.
elmush
volééééé, né papat, miminko SPINKAT!!!!!
Nic,jdu to se fakt nedá, dítě si hraje s krabičkou od bot
|
Big tlama mopsi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:46
- Nahlásit
stetisek123
Otec RTW a matka buldok? To asi byl císař, chuděra
To nevim, jsem to nekde nasla, ale docela husta kombinace!
Jsem si prave rikala takoj mopslan a vlcak...hmmm ))
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:48
- Nahlásit
Eldoguero
Nic,jdu to se fakt nedá, dítě si hraje s krabičkou od bot
lepší než s krabičkou se sirkama
|
elmush
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:49
- Nahlásit
Eldoguero
krabičku od bot? to ji nemůžeš dát balonek, peška nebo třeba buvolí kost???
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:49
- Nahlásit
pawLINka
Death Angel
ty woe to si musim zapamatovat až bude mít crysa mimino pro mě tak se bude menovat
|
Big tlama mopsi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:50
- Nahlásit
Sízra Milanová
fuj ty prase!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No tak, nebran se tomu tolik!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:51
- Nahlásit
Big tlama mopsi
Jsem si prave rikala takoj mopslan a vlcak...hmmm
nevkusné můj krásnopes se s žábou křížit nechce,ale dík za nabídku
|
Big tlama mopsi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:54
- Nahlásit
Sízra Milanová
nevkusné můj krásnopes se s žábou křížit nechce,ale dík za nabídku
Takova hypnozaba ma spousta dobrych vlastnosti! No jak chces, tvoje skoda!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:56
- Nahlásit
Sízra Milanová
a neni to i tim že to jsou vesměs jiný vemena na agi a jiný ipo psi?
Myslím, že ne. Ve velkých jednoznačně vedou bordery a maliny - čili krom NO ti samí co u ýpáků. V mediích převažují teriéři, takže taky žádní broučkové. Akorát u malých to jsou hlavně šelmyje, pudlíci a tak, čili hodní pejskové.
elmush
Vezmi Pumu ta je vztekla dost :-D :-D :-D
Vzteklá jo, ale hluchá jak poleno takže by naavízovala leda prt. Bych si toho pachatele musela napřed v křoví sama najít, ona by ho pak už kousla . S Lilátkem je to naopak. Ta ho najde a pak brečí "paničkooooo, tam je škaredý chlap a blbě na mě čumííííí, udělej něcoooo, zbij hooooo"
Eldoguero
Dlouhovlasá a krátkovlasá golije? A pán je takový vysoký, štíhlý a docela pohledný? Tak to už asi vím o kom je řeč. Sem je viděla přesně dvakrát v životě a konflikt teda nedělali . Ale věřím ti, že jindy dělají, to byla spíš náhoda, že to v těch dvou případech nestihli.
Noho kristova, tak si to čti celý a nehledej nic mezi řádky nejsme na blůčku
Dyť nehledám nic mezi řádky, čtu to co je napsaný. Mezi řádky číst ani neumím, su blbá blondýna, tohle sem se nigdy nenaučila
Ono na cvičáku se dá udělat docela hodně,
Si myslím, že na sebelepším cvičáku nedokážu socializovat psa na hromadnou dopravu, na výtah, na dav lidí, na kočárky, motorky,kola, na schodiště normální i jezdící a asi tak na milion dalších věcí.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:57
- Nahlásit
Big tlama mopsi
Takova hypnozaba ma spousta dobrych vlastnosti! No jak chces, tvoje skoda!
třeba že...nemá čumák,můžou mu vypadnout voči z důlků,furt chrochce....né děkuji,stačí mi standardní diskomfortní vrčák
|
Big tlama mopsi
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:59
- Nahlásit
Sízra Milanová
třeba že...nemá čumák,můžou mu vypadnout voči z důlků,furt chrochce....
Ano presne tyto vlastnosti myslim!!!
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 15:07
- Nahlásit
Big tlama mopsi
Takova hypnozaba ma spousta dobrych vlastnosti
to by mě zajímalo jaký třeba
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 15:08
- Nahlásit
Jsem vám zapomněla říct - včera mě ojíždělo cca 9-ti týdenní ščeně.
Znamená to něco?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 15:10
- Nahlásit
A ještě vám jdu říct, že mě to v práci absolutně nebaví. Chci domůůůůůůůů!!!!!
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 15:11
- Nahlásit
Venta
to by mě zajímalo jaký třeba
třeba že celej večer pobíhá po bytě a chrochtá,že neni slyšet televize ale musim uznat, že je dost činaná žába jinak
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 15:11
- Nahlásit
pawLINka
Znamená to něco?
že by fstach?
|