Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Big tlama mopsi
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 13:54
- Nahlásit

Adiddaska
Tak na tom internetu jsem toho nic moc nenasla, nebo teda nasla, ale neco hodne malo a zadny poradny postup. Ale nasla jsem k separacni uzkosti nejakou luteraturu, tak to jdu objednat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 13:55
- Nahlásit

Big tlama mopsi
na separování je docela dobrý odšťavnovač...buď do něho psa vlož, nebo ho zmlať šňůrou.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 13:56
- Nahlásit

Big tlama mopsi

tak zkus to zadat tady na cz-psu nahoře v pravo do vyhledávače. Určitě je tady o tom nějaký téma už

du ven s diskomfortama

Venta
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 13:56
- Nahlásit

Eldoguero
de mi o to, že si nepřeju, aby nekontrolovatelně chodili cizí psi k mým psům
tak to jo, to chápu. Vendulu taky sere, když k ní čuchaj jiný psi. Pak se po nich ožene a pes jí buď napadne a nebo majitel čumí blbě, co to mám za debilního psa přitom ona sama se o jiný cizí psy nezajímá.

Alexa
Tvoje svoboda končí tam kde začíná svoboda moje
asi tak. souhlas

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 13:57
- Nahlásit

Biluška
Eldoguero

Podle mě může bejt uplně debilní páník jak ipař profik,tak agiliťák profik...jeden psa bude brát jen na cvičák a jinak nikam,uplně asociální bé ten pes,poslouchat jen tam, pes kterej nikdy nebyl ve městě apod, a agaliťák zas může mít super lobotomickou borderu, co na něj bé čumět i ve tři v noci a když pohne rukou,tak vona vomylem vyskočí z vokna všeho s mírou,což? a stejně tak může bejt uplně super ipař pes a super agiliťák pes kámoši co spolu budou chodit ven a ňuchat si,ne?

Big tlama mopsi
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 13:58
- Nahlásit

Venta

je roztomilej. na mopse skoro i hezkej řekla bych

A hlavne je to big frajer mopsi!

Biluška

oooo dekuji))

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 13:58
- Nahlásit

Adiddaska
Jj, celým jménem se jmenuje Absolute Energy´s Delliria.
Je to děsně vtipný jméno. Zvlášť ve spojitosti s její povahou.

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:01
- Nahlásit

Biluška
na separování je docela dobrý odšťavnovač...buď do něho psa vlož, nebo ho zmlať šňůrou.

frenkouš je ještě navíc děsně žabí a žába v mixéru je přece známej pojem že jo

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:01
- Nahlásit

Sízra Milanová
a stejně tak může bejt uplně super ipař pes a super agiliťák pes kámoši co spolu budou chodit ven a ňuchat si,ne?
zcela vyloučené to jistě není. Problém je většinou v tom, že ýpaři ven nechodí bo by pes byl unavený a necvičil

Ale to je fuck, mě se to beztak netýká, se mnou nevenčí ani agiliťáci bo Bonbon je poněkud hlučná a furt říká "ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ň af,ňaf,ňaf,ňaf,
ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňa f,ňaf,ňaf,ňaf,
ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňa f,ňaf,ňaf,ňaf" což nigdo dlouho nevydrží

Venta
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:02
- Nahlásit

Big tlama mopsi
A hlavne je to big frajer mopsi!

moji psi sou trochu (trochu dost) rasisti, tak nevim, jestli by se líbil i jim. ale určitě by si zvykli časem

Big tlama mopsi
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:02
- Nahlásit

Biluška

Jooo, tak tato metoda me opravdu nikdy nenapadla!

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:05
- Nahlásit

Venta
No ale moji psi nehcodí otravovat cizí psy, tak zas mi vadí, že je musim mít na vodítku, když jsou v klidu
Mě je jedno, jestli jsou psi na volno nebo ne, pokud jsou v klidu a nelezou za mejma a za mnou
Biluška
U tohohle se s dovolením zastavím. Tohle myslím smrtelně vážně. Myslím teď tedy ty agi-závodníky dejme tomu od úrovně A2 výš. Ne ty, co si to chtějí zkusit, dogestí se na dva-tři závody, na kterých vyhoří, ale mluví o sobě jako o mistrech světa. Neznám žádného agi psa (a že ji za těch třináct let na parkurech znám dost) co by začal útok a napadl jiného psa.
Hele já nevím jaká je úroveň A 23 nebo B 48 a je mi to jedno, nerozumím tomu, ale znám OSOBNĚ jednu borderu co má nějaký agility zkoušky a i závody za sebou, dělá to několik let, takže předpokládám, že úplný začátečník asi nebude a dvě kolie, který napadnou jinýho psa kdykoliv a kdekoliv Všichni dělají agility. Jedna z kolií také sport (ne IPO )
Osobně bych se s nima nikde potkat nechtěla. Takže tomuhle nevěřím ani za mák.
Adiddaska
Ale obtěžuje mě to, s tim nic nenadělám, stejně jako mě obtěžuje třá dělat mušoj snídani, ale udělám ji no

mě obtěžuje, když mi třá leze cizí čokl na plac, když cvičím a ještě víc mě obtěžuje, když mi tam leze cizí člověk a úpa nejvíc mě obtěžuje naše hnusosousedka a to, že na ní nemůžu poštvat psy, který navíc na ni třá včera vůbec nezaútočili, přestože to tvrdí

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:08
- Nahlásit

Venta
moji psi sou trochu (trochu dost) rasisti, tak nevim, jestli by se líbil i jim. ale určitě by si zvykli časem

tvoji psi jsou medoví včelí medvídci podlě mě je mažeš medem furt

Biluška
zcela vyloučené to jistě není. Problém je většinou v tom, že ýpaři ven nechodí bo by pes byl unavený a necvičil

Ale to je fuck, mě se to beztak netýká, se mnou nevenčí ani agiliťáci bo Bonbon je poněkud hlučná a furt říká "ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ň af,ňaf,ňaf,ňaf,
ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňa f,ňaf,ňaf,ňaf,
ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňaf,ňa f,ňaf,ňaf,ňaf" což nigdo dlouho nevydrží

už ti dlouho vykecávám a pes mi tu řve a do mixéru se nevejde bohužel..tak asi pomalu du ven

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:11
- Nahlásit

Eldoguero
mě je to celkově jedno, když potřebuju a chci prostor pro svýho psa, tak si o něj prostě řeknu, když jí chci pustit někde, kde jí nemá nikdo kontaktovat, řeknu, jestli by bylo možný nepouštět k nám teď jiný psy. Jinak je mi jedno, s kym je venku, když to neni vyloženě nepřítel. A jelikož mám náhled na obě dvě strany - psa hodnýho a psa nesnášenlivýho, jsem ráda, když se norální skupina lidí dohodne a na chvíli se zavřou někam i ty hodný, aby se mohli pustit netolerantní, a užít si to samý, co ty hodný. Anebo se to nakošuje a pustí společně, když je zájem z obou stran.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:12
- Nahlásit

Sízra Milanová
Podle mě může bejt uplně debilní páník jak ipař profik,tak agiliťák profik
I amatér jen se mi nelíbí tohle škatulkování moc jako docela mě to obtěžuje
pawLINka
Jj, celým jménem se jmenuje Absolute Energy´s Delliria.
To je výborný jméno, asi se nechám inspirovat do budoucna
Biluška
Problém je většinou v tom, že ýpaři ven nechodí bo by pes byl unavený a necvičil
Proč to tak hrozně škatulkuješ? Sama píšeš, že moc ipařů neznáš, tak podle čeho soudíš, že ipový psi nechodí ven?
ňaf,ňa f,ňaf,ňaf,ňaf" což nigdo dlouho nevydrží
Tak to se nedivím, to bych vydržela asi tak zhruba, přesně 10 minut

Malodítě už stihlo spadnout z postýlky, sníst banán, vyčůrat se, vypít asi litr pití a furt nespí

Venta
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:13
- Nahlásit

Sízra Milanová
tvoji psi jsou medoví včelí medvídci podlě mě je mažeš medem furt
já to nechápu. co tim chtěl básník říct?

Big tlama mopsi
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:14
- Nahlásit

Ventamoji psi sou trochu (trochu dost) rasisti, tak nevim, jestli by se líbil i jim. ale určitě by si zvykli časem

Mam pocit, ze to bude uplne v cajku!
Tra Nyxina a mopslan jsou dost velky kamosaci! hmmmm

stetisek123
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:15
- Nahlásit

Sem taky včera přijela před cvičák a tam pět psůch navolno. Tak Rikoslava taky pustím a hned mela, asi to byli pípaři , bo sem musela okamžitě zavodítkovat, nebo budem zežraný. |Pak psy zavřeli do auta a že teda ty hodný můžeme pustit, tak si spolu tak krásně pohráli a pak přijela paní velevedoucí a požádala nás, abychom všechny psi pozavírali do aut, že její psy sou 3 hod v autě a potřebujou se vyvenčit. Tak opět psy do auta.
Rikoslav je nekonfliktní pohodář (dokud nevidí aport), já bych to za normálních okolností pochopila,ale ne od paní velevedoucí, která by dle mých měřítek měla mít psy v poho. Tím u mě dost klesla.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:15
- Nahlásit

Eldoguero
To je výborný jméno, asi se nechám inspirovat do budoucna
Jo, taky se mi moc líbí. Když už nic, tak aspoň v té chovce vymýšleli dobrý jména.
Třá její bráška se jmenuje AE´s Démon a sestra Death Angel. Ale Delliria vede.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:16
- Nahlásit

Gerda
Ano, taky si normálně řeknu, že potřebuju projít třeba, když venku vidím psa, zavolám svoje a normálně přejdem. Vraždila bych za ječící čoklíky, kterých se člověk nezbaví na návsi nebo sídlišti a lidi postávající kolem placu, jejichž psi volně a zcela bezprizorně pobíhají po place zatímco někdo jiný cvičí a je mi úplně šumák, jestli se rvou nebo mají blechy, nebo se tam venčí nebo třeba jen stojí jak autisti.
Beru to tak, že jsou věci, který se prostě nedělají.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:20
- Nahlásit

pawLINka
Jména jsou super
Chovatel má zřejmě vkus

Ach jo, Viktor začal v postýlce štěkat Boooože a já potřebuju jít makat ven
Asi půjdu pomalu a budu nakukovat přes okno, snad usne.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:20
- Nahlásit

nebo třeba jen stojí jak autisti.
Eldoguero
Neurážej Tomáfka, laskavě, jo???

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:21
- Nahlásit

Venta
já to nechápu. co tim chtěl básník říct

jsou strašně moc medoví voba...meďáci maj barvu čerstvého včelího medu

Eldoguero
I amatér jen se mi nelíbí tohle škatulkování moc jako docela mě to obtěžuje

tak to bez debat.... a největší demenci jsou lidi bez psůch...na tom bysme se mohli shodnout,ne?

stetisek123
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:21
- Nahlásit

Problém je většinou v tom, že ýpaři ven nechodí bo by pes byl unavený a necvičil
jo, byla sem poučena, když si nechám Rikoslava pohrát před kousáním, bude utahanej a prý ho musím zavírat do auta Kdo viděl Rikyho lítat ve směčce po polích, potvrdí, že je to neutahatelný zvíře. Ale já si to přebrala tak, že možná bude víc natěšenej, tak sem ho přivázala na vodítko,ale moc zážitek to pro něj nebyl, když dvakrát tři minuty honil hadr na chlapovi

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:22
- Nahlásit

Eldoguero
Pak spolu ty dvě skupiny můžou normálně fungovat, když se slušně dohodnou. Možná z neschopnosti dohodnout se můžou plynout spousty problémů, který by nikdy vzniknout nemusely. Stejně jako to štengrování o psech, co nemaj ani ZM...o tom zdravým štengrování, společný práci s čoklama, o pomoci tomu druhýmu, aby se dostal vejš, bez nějaký závisti nebo podlostí...ta výpomoc a posunutí někoho dál, sdílení rad a zkušeností...chce to najít partičku, kde to funguje, pak se dobře tráví s nima čas.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:23
- Nahlásit

ňaf,ňa f,ňaf,ňaf,ňaf" což nigdo dlouho nevydrží
tak ale tohle taky nemám ráda, do psa bych s chutí pak ráda lehce ťukla špičkou boty

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:23
- Nahlásit

pawLINka
Neurážej Tomáfka, laskavě, jo???
Tomáš k tomu občas ještě štěká, což je známka, že žije, pravda ve vlastním světě, ale žije
Sízra Milanová
největší demenci jsou lidi bez psůch...na tom bysme se mohli shodnout,ne?
Vo tom žádná

Lidi, du, páč, kdybych měla čekat až to dítě šílený usne, tak neudělám venku nic
Stejně to vypadá, že ji za půl hodiny půjdu oblíkat a bude dřít se mnou

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:24
- Nahlásit

Big tlama mopsi

Tra Nyxina a mopslan jsou dost velky kamosaci! hmmmm

Aspoň v minulosti byli no...snad budou i nadále

elmush
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:26
- Nahlásit

Gerda
Gerdičko Ty máš prostě názory...a palačinky....nejlepčí

Big tlama mopsi
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:27
- Nahlásit

Sízra Milanová
Aspoň v minulosti byli no...snad budou i nadále

Jeste jednou pripominam co se s toho muze vyklubat!)))

URL

<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání