Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
stetisek123
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 09:02
- Nahlásit

Biluška
doporučuju českou červinku, telí se i ve dvaceti letech, celoročně venku a jsou hrozně krásný!
On je pak problém v těch minusovejch teplotách a na sněhu, že jim omrzaj ty mokrý vemena po dojení, ale prej jsou na to takový "podprsenky"

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 09:04
- Nahlásit

čus vy vydojení

Pumpa
když se do toho zootechnik podíval, zjistil, že nemá vrata dovnitř. Chlap prostě počítal s tím že uvnitř budou krávy, ale jak se tam dostanou, na to zapomněl.....
tak todle mě ale vůůůbec nepřekvapuje,naopak to zahrnuju do standardu po x zkušenostech s rekonstrukcema neustálejma v naší škole předpokládám,že architekti sou nesvéprávný,jinak to neni možný
Biluška
chtěla sem na jaře zasít a koupit krafku
já právě na jaře už nezaseju

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 09:16
- Nahlásit

čus paka
už sem tady taky ale je tu boží klííííd páč máme zavřeno, udělám mocinky moc práce
davidkova renata
nepřekvapuje,naopak to zahrnuju do standardu po x zkušenostech s rekonstrukcema neustálejma v naší škole předpokládám,že architekti sou nesvéprávný,jinak to neni možný
naprostej souhlas!!!!! všechno musíme s říďou stokrát kontolovat a stejně tam vždycyk překreslej nějakou píčovinu. Ale teď sme našly bezva architekta kterej má i mozek v hlavě a používá ho!!!! vymejšlí naprosto suprový věci, který sou funkční a pro školu využitelný

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 09:19
- Nahlásit

Alexa
sme našly bezva architekta kterej má i mozek v hlavě a používá ho!!!! vymejšlí naprosto suprový věci, který sou funkční a pro školu využitelný
tak to původně určitě nebyl architekt,ale něco normálního)

jinak až příde hally001 tak jí někdo laskavě vypněte a vůbec navrhuju její vyloučení doživotní ze slušný společnosti páč to co dala na FB tak to jí už nevodpustim vod fčera mám tak vypíčenou náladu jak málokdy a vona mě teda dorazila totálně,mám velkou chut najít provaz a pověsit se páč zrovna dneska je i kuli tomu den kdy se mi tu už nechce bejt..

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 09:20
- Nahlásit

stetisek123
Nechci českou červinku, chci úplně klasickou černo-bílou strakatou krávu po staletí zvanou Stračena. Akorát u nás se bude jmenovat Fáva. Mám v tom jasno už cca od svých pěti let

davidkova renata
já právě na jaře už nezaseju
sem někde četla, že život začíná po čtyřicítce. Ještě budu čtyři roky trénovat a pak to konečně rozjedu

po x zkušenostech s rekonstrukcema neustálejma v naší škole předpokládám,že architekti sou nesvéprávný,jinak to neni možný
Já si jednoho kdysi pustila do baráku. Skrz rekonstrukci. Požadavků jsem měla celkem málo - a) cenu - to jako hlavně, šak mi rozumíš. b) pokud možno bezbariérovost. Nemusí být úplně bezbariérový, ale aby nebyl nějaký schodek co půl metru. Kvůlivá štěňatům co mají tendence furt někam padat. c) zachovat původní "selský styl" baráku. ....No tak ze selského stylu by zůstal klenutý strop ve sklepě. V místnostech nahoře bychom nádherné klenby zakryli polystyrénovýma deskama abychom tam mohli dát bodofky Verandu zbouráme, vybetonujeme. Na střechu dáme nový tašky, z Dánska. Okna samozřejmě plastový. Semka přistavíme balkonek a semka terásku. A co anglickej trávník, že by nebyl? Ale jo, uděláme anglickej trávník.... Navíc byl dost vlezlej a nechtěl pochopit, že takhle stavět nebudeme . Getsíček říkala, že byl dobrej docela prej. Trochu tuhej a šlachovitej, ale dalo se to

pawLINka
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 09:34
- Nahlásit

Zdur, fur si jedete kravy? S nama jede na vylet kamarad ktery ma doma bycka na vykrm a zrovinka nas premlouva at si koupime el ohradnik a kravicku nebo taky bycka na vykrm.

Jinak hnedka takhle po ranu si jedeme vinko. Musim se pripit at je mi venku teplo kdyz me stejne na tu vystavu se psem nepusti.

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 09:47
- Nahlásit

hele hele Ghianika už dala na fejs fotešky http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.301660 543190981.79390.100000411145210&type=1

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 09:53
- Nahlásit

Alexa
krásné fotky

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 10:04
- Nahlásit

Dobré jitro, stračeny, už vstáváme, závazek spánku sme splnili, plnili bychom víc, ale někdo tady v baráku vrtá do panelu, tak to úpa nejde. Tak jsem do toho bordelu zapla vařbu psího masa, digestoř a vysavač, ať je legranda.
Pawlinka už jede vystavovat, Biluše kupuje krafku, mamka už nezaseje, Bajkofka má terapeuta...ještě někdo něco? Já sem luksovala a lehounce otřela prach.

leyenda
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 10:11
- Nahlásit

Gerda
ještě někdo něco?
Ja mam v pokoji krasnou zabicku, takovouhle

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 10:12
- Nahlásit

Alexa
Jéééé, to vypadá, že sme měli hezký póčo ))))) Moc hezký fotky, Balunka ťuťu, Bajunki ťuťu, Akynka ťuťu, Kimíček ťuťu...moc hezkééééééé!

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 10:14
- Nahlásit

leyenda
Brýtro, lejendičko, už si tu dlouho nebyla, jen fčéra na skok, u vás všechno eremy? Baráček sucháček? Déšť už nepadá? Jela si jako Pán Větrůch?

leyenda
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 10:25
- Nahlásit

Gerda
Baracek castecne suchacek, uplne vyschlo neni, ale vsechno celkem funguje , cely tyden neprselo a bylo celkem teplo a slunecno, doufam, ze to bude pokracovat. Jsem tu nebyla, protoze jsem nemocnila, ale uz je to lepsi

Alexa
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 10:26
- Nahlásit

leyenda
a bacila už si vyhnala, už plíce ok????

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 10:30
- Nahlásit

leyenda
A jak ti je? Máš ještě lékařskej dozor?

Pumpa
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 10:44
- Nahlásit

stetisek123
doporučuju českou červinku,
no to nemysli ani vážně, to už Biluši neuvidíme, co já mám zkušenost s českým skotem, tak sou to sfině na entou, děfky kopavý a ku.wy zákeřňácký.... to spíš džerzejku a má navíc tučňoučký mlíčko
jinak taky tady máme troubící krávy, jak vlezeš do chlíva vytrubujou,v robotu troubí, až když deš pryč nechaj toho.
davidkova renata
architekti budou spíš vylízaný...

Lola1
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 10:56
- Nahlásit

Dobré jitro, ahoj leyendo, už jsem tě dlouho tady neviděla.

Navštívil nás sabiják:

leyenda
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 10:59
- Nahlásit

Alexa
Gerda
jeste mam lekarsky dozor a leky a klid luzkovy, ale uz jsem hodne pookrata

leyenda
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 11:01
- Nahlásit

Lola1

ahoj, pani
jejda, vy muzete rikat "velkej a malej" nebo "cernej a hnedej"

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 12:04
- Nahlásit

no to nemysli ani vážně, to už Biluši neuvidíme, co já mám zkušenost s českým skotem, tak sou to sfině na entou, děfky kopavý a ku.wy zákeřňácký....
Poté co mě taky fšichni přesvědčovali, že nejlepší kůňové na světě sou huculi a že určitě musím mít hucula už nikomu neuvěřím vůbec nic a na zdejší rady vůbec nedám Fávu pojedu koupit normoš na trch, koupím takovou co se mi bude líbit, bez nějakých blbých rad Fáva bude hodná kravička, bude hodně dojit, nebude kopat, nebude žrát nepoživatelné věci, aby mě nervovala, nebude mi lozit do obýváku a vůbec to bude moc hodné zvířátko

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 12:14
- Nahlásit

V poledne v tom okamžení, Crysa příjde z roboty, a mě hasne ubvaření, pro tebe, ty! , zlobo ty!!!

Zdarec vespolec, jen jsem prolítla co píšete, nějak nechápu štíštkovo (nebo čí)podprdy na vemena ani Leoniný architekty co ho používaj, ale třá je to šifra, že už jsem tu a zas má bejt ticho

Z práce jsem jela o mooooc dýl, ale zas jsem se nad ránem proháněla kousek pod Prahou.. výlet po pátý do Řevnic byl pěkný
Po práci legraci užili jsme na kousačkách, teď mám hlat jak ta svině nenažraná, tak se mě hřeje trouba a jdu si rozpejkat bezlepkatý dalamánky, co měli tůdle f akci s koncem ekspýračky, tak jsem je za tu půlku peněz už byla ochotná i koupit a narvala jsem je na mrožák

Du jíst.

Bacháááá už jsem tadýý, aby se někdo neproflákl a nezačal psáááttt!!!

EŠTĚ SEM VÁM NĚCO CHTĚLA, BLAHOPŘEJI VŠEM ZÁVODNÍKŮM VČEREJŠÍM A DOUFÁM ŽE AJ SAŠENKOJ JE K ČEMU PŘÁT!!!
Drželi jsme palce a tlapy všickýý f práci

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 12:30
- Nahlásit

ježiš bacha holky, už je tu

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 12:30
- Nahlásit

Biluška
prosíím, pošli mě adresu, na kterou mám poslat ty dečky co na nich byli pejskové a písmenka a jsou už skoro jen žluté s občasným písmenkem a náznaky psíčka
Chci jít odpo na počtu a poslat to. Jo a na kolik to mám tak pojistit? na 1000,-? jsou tam 3 dečkové..
do maila nebo "vedle", díky

Grin
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 13:04
- Nahlásit

čus fšem

teď jsem se vrátila z klikací procházky (spíš jenom z procházky a malýho klikrcvičení) s Adydas a younglady, byla to sranda, Grin strašně miloval šampusky a šampíci zase milovali Grinečka, australačka milovala šampusky ale všímal si jí jenom Grineček a toho nechtěla, jenom ho furt lákala do lesa. A teriérka nechtěla vůbec nikoho, tak si nakonec kucí hráli spolu

Co novýho?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 13:07 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Grin
Co novýho?
je tu crysa,rychle pryč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

padám rači venčit,snad vodejde mezitim

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 13:14
- Nahlásit

Grin
Co novýho?
nestíhám, jsem ráda, že už je konečně pátek a po práci jdeme k brácho, který ma heperaktivního jorka, takže se holky vyřádí, cesta tam trvá skoro 3/4 hodiny pěšky, tak se projdeme holky se tak na dvě hodiny vyřádí a půjdeme domů, snad budou KO a nebudou mi večer skákat po hlavě

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 13:17
- Nahlásit

davidkova renata
je tu crysa,rychle pryč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
proč??? vona má nějaký mor????

laguna
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 13:18
- Nahlásit

Zdrávstvujte rybjáta

Biluška
Mám v tom jasno už cca od svých pěti let
no já v pěti chtěla žirafu,lva a slona a opravdu si to plnit nehodlám.
"já znám v okolí všechny krávy ale vás jsem tady ještě neviděl"

leyenda
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 13:18
- Nahlásit

davidkova renata
je tu crysa,rychle pryč!
proooc?

Crysa
Dobry den, Krysicko! Tak uz ses napapala? A copak jsi mela dobreho? Teda krome tech dalamanku? A vezmi si salicku, az pujdes na postu, at nenastydnes

Mate tam zimu nebo teplo?

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 13:21
- Nahlásit

laguna
no já v pěti chtěla žirafu,lva a slona a opravdu si to plnit nehodlám.
Tak já sem rozhodně neřekla, že tou Fávou budu končit, že jo?

Crysa
písnu ti ji vedle

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání