Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Tondas
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:12
- Nahlásit

Alexa
Dnes byl den,super den,plný lásky plný změn...
včera večer u sila ........................ bůh pomáhej mě i mé rodině

davidkova renata
těch obav mám víc essi mi rozumíš ))))))

Biluška
založíme stranu na obranu rodičů, chtělo by to někoho kdo nemá haranta aby to jako noviny vyštouraly a hodně se o tom psalo. škoda že yveta burtošová už hajanta má )

Pumpa
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:12
- Nahlásit

makrel

a co upeču já? potřebuju ňákou ynspyraci....

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:13
- Nahlásit

makrel
no ty jsi šikovná, tak doufám, že tě nejebne

makrel
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:14
- Nahlásit

Pumpapekla jsemMíša řezy a 2 štrůdly.Ani jedno není podle mých představ, ale k jídlu to bude

Pumpa
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:17
- Nahlásit

makrel
že by štrůdl?, jablek a vořechů mám, že bych mohla jíti na trch.... Vidiš, uvažovala sem příliš složitě, ale štrůdel zní bobře....

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:20
- Nahlásit

makrel
Pumpa
kuwa děfčata, nedělejte mi chutě

Pumpa
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:21
- Nahlásit

Monty
jen se nech zlákat a taky něco sežer, nemusim bejt tlustá furt jenom já

makrel
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:22
- Nahlásit

Monty
no jak jsem na to tak mrkala, tak toho bude ještě málo. potřebuju pro dva závodnící, jednoho mazače a ještě pro naše a ještě ty víš pro koho

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:23
- Nahlásit

Nazdar lidé, až teď vás čtu,

LAGUNOVI FŠÉÉÉCKO NEJLEPČEJŠÍ KU SVÁTKUUUU! Dárky, nemám, posílám poštou pojištěný peníze.

Měla sem línej den, spala sem votpoledne trošku taky, přeležela sobě krk, pak sme jeli s mámem na nákupy, pak sme byly HODINU na poště provádět transakci maxkartou, kakastrofa!!!! ale nyní již hotovo, Mařen jí, já se prolejvám kafem, páč se mi chce furt spát. Co děláme teda zejtra? Ráno bráníme, to je jasný, ale pak? Pak se teda uvidí. A co děláme v nedělu? Vymyslete něco na neděli, remci.

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:28
- Nahlásit

makrel
a ještě ty víš pro koho
nech toho nebo začnu žárlit

makrel
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:29
- Nahlásit

Monty
tak já ti příště taky upeču a běda jestli to nesníš

Monty
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:31
- Nahlásit

makrel
hm a pak budeš mít radost, že jsem jako bečka to víš, že jo

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:35
- Nahlásit

Zdár, co jste dnes dělaly nového?
Já jsem konečně viděla svoji novou budoucí čupku a ona je úplně celá černá
Tedy můžu si vybrat mezi černou se znaky (má jich jen malinko, stejně jako její matka) anebo celočernou, která je krásnější a děsně se sere, když ji děláš něco co se jí nelíbí, tudíš se mi moc líbí jak je samonasírací v podstatě jsem teda už rozhodnutá pro celočernou, ale ještě mám skoro měsíc na rozmyšlenou

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:36
- Nahlásit

Laguně čecko nej tu máš kufřík na cesty I náč u nás kupodivu stroje navopak jedou bo se nestíhá plán pětiletky

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:36
- Nahlásit

Biluše, nechceš si udělat kalendář sama jen za tist a pak si to nechat někde svázat tou kroužkovou vazbou? Třá na Zoner jsou mustry na kalendáře a můžeš si udělat jaký chceš, jen si to pak uložíš ve formátu JPG a vezmeš někam do kopírovacího a tiskacího centra, kde ti to zároveň svážou..
A Zonera si můžeš v tý zdarma verzi třítýdenní stahnout třá na Slunečnice.cz

jinak: http://www.google.cz/search?hl=cs&client=firefox-a &hs=zwo&rls=org.mozilla:cs src="http://www.cz-pes.cz/diskuse/img/smilies/sham e.gif" border="0" alt="">fficial&sa=X&ei=4aTGTqeAK6Xf4QSz_7wt&ved=0C FsQBSgA&q=kalend%C3%A1%C5%99e+z+vlastn%C3%ADch+fot ek+levn%C4%9B&spell=1&biw=1680&bih=907

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:38
- Nahlásit

Eldoguero
děsně se sere, když ji děláš něco co se jí nelíbí, tudíš se mi moc líbí jak je samonasírací
Pani já vám nevím pakoní mládě jevilo podobné sklony a nejsem z toho zrovna na vobláčku třá vám ho eště pošlu na prázdniny,dyž ináč nedáte

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:40
- Nahlásit

http://www.slunecnice.cz/vyhledavani/?qs=tvorba+ka lend%E1%F8e&search.x=0&search.y=0
programy pro tvorbu kalendářů

jinak v tom Zoneru jsou šablony už taky hotový a jen si vložíš fotku, dáš vygenerovat a už frčíš

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:44
- Nahlásit

Crysa
mi ten odkaz nejde spustit. To je na ten zoner? Když to dám do něho tak mi to vytisknou, nebo si to musím tisknout doma?

Tondas
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:45
- Nahlásit

Biluška
ty chceš kalendář s vlastníma fotkama ?

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:48
- Nahlásit

Tondas
ano prosím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:49
- Nahlásit

Tondas
ty chceš kalendář s vlastníma fotkama ?
ne ty voe,dá si tam fšude rudka a essinu.-))))))))))))))
štětísek
neděle se řeší
Eldoguero
děsně se sere, když ji děláš něco co se jí nelíbí, tudíš se mi moc líbí jak je samonasírací
tu bych si vzala já

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:49 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

Biluškami ten odkaz nejde spustit. To je na ten zoner?

http://www.slunecnice.cz/sw/zoner-photo-studio-fre e/
toto je zoner, jen nevím, jestli i v tý free verzi kalendáře jsou..

http://www.slunecnice.cz/vyhledavani/?qs=tvorba+ka lend%E1%F8e&search.x=0&search.y=0
totok jsou programy na generování kalendářů s fotkama

Totok si (buď ze Zoneru, nebo z jiných programů) buď sama vytiskneš, nebo si ty návrhy uložíš ve formátu .jpg a odneseš na Flešce (na plešce né!) do nějakýho kopírovacího a tiskacího centra, kde ti k tomu prdnou i kroužkovu vazbu.

předchozí odkaz z 19:36 je na různé stránky, na kterých firmy nabízejí, že ti kalendář více či méně výhodně udělají.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:55
- Nahlásit

Pakunobecny
Pani já vám nevím pakoní mládě jevilo podobné sklony a nejsem z toho zrovna na vobláčku třá vám ho eště pošlu na prázdniny,dyž ináč nedáte
Kaly byla jako štěně taky samonasírací, ale s věkem jí to nějak přešlo, tak doufám, že u vrčáka to bude jiný
Jináč na prázdniny beru jen na pracovní tábory, ináč nic nebude

Crysa
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:56
- Nahlásit

Biluška
nebo kuk co sem eště vyčmuchala
http://www.fotodarky.cz/vyber-darku-K1450-L1477.ht ml

Tondas
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:56
- Nahlásit

Biluška
http://info.24print.eu/cze/?jazyk=cz a tohle je drahý ?

Tondas
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:58
- Nahlásit

davidkova renata
ne ty voe,dá si tam fšude rudka a essinu.-

ty woe jako třá na trenky, levá pravá curk káva. Jedna noha šlachovitá a druhá ..................

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:59
- Nahlásit

davidkova renata
tu bych si vzala já
ona je navíc ještě i hezčí než ta druhá, což je mi v podstatě i u pracáka jedno, ale celkově je ten vrh vyrovnanej a štěňata jsou dost velký i je tam jeden pálenej pes s obrovskou hlavou a magapackama, zřejmě bude obřík po tatínkovi ale ten se dnes jen mazlil, druhý bráška je vlkošedý a ten se taky trošku sral, když do něj šťouchali

Pakunobecny
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 19:59
- Nahlásit

Eldoguero
Jináč na prázdniny beru jen na pracovní tábory, ináč nic nebude
Abysme si to ujasnily gdo bé muset makat já bo pes?Jako žes šla vonehdá příkladem tož abych jako vědíla co by mě eventuálně mohlo potkat Páč z vobran sem šla já zedřená jak péro vod budíku a pakůn si dál čuchal lehounce ke kitičkám a vobdivoval trávníček a lístečky bez sebemenšího náznaku vyčerpání

Pumpa
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 20:08
- Nahlásit

Medvěd kouše prasečí nohu, to je rachot jak ty kosti praskaj, si řikám jak by asi praskaly ruce těch harantů, co ho v jednom kuse okupujou, sotva vlezeme do města, do parku........

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2011 20:12 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Eldoguero
druhý bráška je vlkošedý a ten se taky trošku sral, když do něj šťouchali

Pumpa
, to je rachot jak ty kosti praskaj
jj mě to dycky zvláštně uklidnuje..asi sem divná
Biluška
nevim co máš s tondasem a proč ti to neřekne sám,ale mám ti říct tak ti to řikám
mám kod k zoner 9 photo studio profesional tak že jí poběží pořád.

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání