Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2011 18:40
- Nahlásit

Crysa
Abych si mohla přečíst ty chvály a gratulace a nechala se ještě chvíli poplácávat po ramenouch za to honění si ega na chudákoj zvířeti
Plác, plác, plác - super body
Zas si honíš ego na chudákovi psoj? Nu, doufám, že ještě dlouho budeš
davidkova renata
Baico
rámci stáda se informace šíří rychlostí blesku
stádní inteligence voe)))

stádní telepatie voe

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2011 18:48
- Nahlásit

Děcka sem se teď koukala na jak se staví sen...jsem divná, že se mi ta proměna nelíbila?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:01
- Nahlásit

Gerda
Mě se nelíbí většinou, asik mám jinej vkus.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:03
- Nahlásit

Taky jsem se divala, ale nic moc. Desne tmavy to na muj vkus bylo. A takovy divny jak byla kuchyn jina nez obyvak a vubec... Libily se mi ale ty hodiny.

Taky jsem nepobrala jak budou vsichni sedet u toho stolu.

leyenda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:05
- Nahlásit

Gerda
Děcka sem se teď koukala na jak se staví sen...jsem divná, že se mi ta proměna nelíbila?

a kde to je? Muzu se na to taky kouknout?

hancaw
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:07
- Nahlásit

Alexa vidíš o co jsi přišla! Mohlas ho poňuchat on se rád chová furt by se chtěl ňuňat! Ale venku mu to netrpím aby se voráchnul. On se chtěl družit hlavně s Ebinkou bo hezky hajala na zemi a nechala se očuchávat. Myslím že už je o hodně lepší ale je na něm strašně znát že ho vůbec nikam nebrali třeba šel do lesa a byl z toho na větvi chodil jakoby po špičkách a dělal jééé to je krááása! A pak z toho začal "amokovat" a nebo i když ho za něco káráš tak na tebe vrtí ocasem a je nadšenej že na něj mluvíš - a pak mu nadávej

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:10
- Nahlásit

Eldoguero
pawLINka
leyenda
Teda představa, že by mi tohle udělali s bytem, mě děsí, to mi fakt přišla lepší už ta jejich lidová tvořivost, tenhle prostor byl hroznej, ten proužkovanej tmavej dekor k černý kuchyni, ten masiv podhled nad telkou...málo místa okolo stolu, vínová sedačka do všeho toho tmavýho...jednou kolega napsal lidem, co prodělali přííííšernou proměnu, že jim zdarma vytvoří novej, normální návrh, bo je architekt, že je mu moc líto, jak jim pani designérka dokurvila dům.
Mělo by to bejt na stránkách iprima.cz, v archivu určitě najdeš starší pořady Jak se staví sen, nebo zkratka JSSS.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:13
- Nahlásit

Gerda

hele Gerdico, teď si čtu zkušební řád zzo a neni tam vstaň vůbec. Může se to měnit nějak, jakože je to všude jiný? A taky jsou tam některý cviky s náhubkem, to musí bejt? A může bejt jakejkoli náhubek?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:15 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

mě se nelíbí celej ten pořad tagže na to nečumim
adydas
fstan tam neni a cvičí se bez koše na ZZO

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:16
- Nahlásit

Adiddaska
Neni tam vstaň, bo je tam aport. Vstaňka je na zop, tam zas neni aportace. V košíku se dělá druhá část, speciální cviky. Košík má bejt takovej, jakej je v řádu, pokud je tam uvedeno, jakej košík má bejt. Jinak prostě kovák nebo plasťák asik může bejt...ale asi ne ty náhražkový alijasnáhubky. Prostě normál náhubek, je to nároďák, tak prostě normální náhubek na čokla.

Cigi
Člen
- Nahlásit

leyenda
http://www.iprima.cz/jsss

Adiddaska
Člen
- Nahlásit

davidkova renata

mamko nebo týýý, popiš mi to ako to fungá u tej zkoušky, potažmo závodu, kuju!

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:18 - Změnil/a: Adiddaska
- Nahlásit

Gerda

http://www.ovcak.cz/snek/1-ZKUSEBNI-RADY/24-ZZO-zk ouska-zakladni-ovladat

tu neni napsaný jakj koš. Co třá koženej?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:19 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit

Adiddaska
měnit se to nemůže, cviky s náhubkem mslím, že musí být předepsanej náhubek-kovovej, my taky nemám vůbec aport, zkusím přes ten klikr jinak už nevím a cvičit s košíkem-no ještě jsem to nezkoušela, musím to zkusit, jinak jdem na ZZO to je bez aportu, nebo ZOP je bez aportu? ZZO ne? kurva tyhle 2 se mi pletou odjaktěživa, nikdy jsem taky ani jednu z nich nedělala

Grin
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:21 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit

Gerda
hele a ty speciální cviky musíš taky absolvovat? Nebp stačí jen ta poslušnost??

edit - mate mě že u toho nejsou body žádný

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:21
- Nahlásit

kejtlin

Rambík aport už má, ale košík neměl v životě na hubě, ho teda budu muset začít na něj zvykat no jestli to má bejt jen na ty speciální cviky, tak to by snad dal..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:24
- Nahlásit

Adiddaska
hele já teda nevim,ale koš je na ZOPce při ůpřenášení psa předepsanej vo ZZo teda nevim že by byl..můžeš cvičit s košem snad,ale celou dobu tim pádem,osobně sem tedac nikoho f koši cvičit neviděla

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:24
- Nahlásit

Gerda
davidkova renata

jo a jak je to s chválením? A odměnit se může až se celkově docvičí, že jo? A můžu mít pamlskovník aspoň u sebe nebo vůbec?

Gerda

jak jsi to dělala s Marunkem, když ze začátku u toho klikání je zvyklá furt na odměny, tak aby dělala i bez nich na zkoušce??

Baico
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:25
- Nahlásit

Adiddaska
popiš mi to ako to fungá u tej zkoušky

Hele, tak se domluvíme na nedělu a přijedete všici do Zlofsi a udělám vám tam ZZO seminář i s generálkou na zkoušky/závody.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:25
- Nahlásit

Adiddaska
nesmíš mít pamlsky u sebe vůbec ani v kapse. pochvala může být při ukončení cviku

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:26
- Nahlásit

davidkova renata

je to tam napsaný v tom řádu, že musí mít koš při těch speciálních cvicích, já ho nechci právě, simtě šamponi a koš, to k sobě vůbec neladí!

leyenda
Člen
- Nahlásit

Cigi
dekuju
Gerda
je to osklivy moc

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Adiddaska
chválit můžeš až po uknčení serie cviků,ale za pamlsek letíš,můžeš jen chválit slovně či pohladit a tak.Pamlsky vůbec nesmíš na plac v ničem přinést,kdyby ti na to přišel,letíš..stalo se i už

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:27
- Nahlásit

Baico

jooooooo, božííííí, joooo, my určitě přijedem!

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:29
- Nahlásit

davidkova renata

chválit můžeš až po uknčení serie cviků,

ježiš to je hrozný, mně ho bude děsně líto toho psa, že ho nemůžu ani pohladit, když něco udělá dobře

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:31
- Nahlásit

Adiddaska
koš musíš mít u speciálek kovovej
Grin
speciálky musíš jinak nedáš zkoušku, hodnotí se splnil-nesplnil, tuším že 1x může nesplnit

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:32
- Nahlásit

Adiddaska
pohladit ho můžeš po cviku - třá chůze+obraty na místě, sedni-lehni, aport, odložení .....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:34
- Nahlásit

Adiddaska
ježiš to je hrozný
neni...prostě je velena chůze u nohy s obratama a po skončení můžeš pochválit..to samý u obratů na místě..až uděláš všechny,,můžeš chválit..ne po každým obratu ale po všech až

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:36
- Nahlásit

Alexa
Aleksandro, mám tvůj kalogén v knedlíčku Takže už tam mám adidas olej a alekso kalogén. Budu moooc bohatá, když si to už nikdy nevyzvednete )))

Adiddaska
kejtlin
Grin
Baico
Tak jo, sejdem se u Bajkonurky, najmem si jí jako trenérovitýho konzultanta a naučíme se jako slušný lidi vodit psa na vodítku )))))))

leyenda
No že je to až prostě hnusný....

Alexa
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2011 19:37
- Nahlásit

Gerda
a já mám tvůj polštářek a deky
davidkova renata
chůze a obraty sou 1 cvik

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání