| Autor |
Zpráva |
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 19:57
- Nahlásit
stetisek123
bohužel taky budu
jo máme tady čtyři. To by asi šla, ale záleží odkud jsi, roboti jsou všude možně po republice a většina by Ti určitě umožnila vstup i s pokecem....
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 19:57
- Nahlásit
čus paka
sem normálně vytuhla teď sem teprf fstala. Závody snad dobrý, naštěstí to odsejpalo a byli jsme brzo brzičko hotový. Jinak jak psala Gerda byly jsme s Baruškou až 3. o 1. bod na 1.
davidkova renata
hele to je blbá Balunka s těma čoklama jo?
jj ale jak vidíš na fotce leží mimo páč vedle těch hnusnejch čoklů ležet nebude a né a né a né. (Původně ležela vedle Bajka)
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 19:59
- Nahlásit
davidkova renata
nějak po ne?
A tohle bylo jako co, jako domluvit se po neděli? Ty vago, ti asi nařídím zopakovat si slohové úlohy a strhnu osm bodů!
Takže zítra a když chceš jít ty, tak buď pro tebe musíme, nebo budem venčit u tebe. Jsem pro druhou možnost
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 20:01
- Nahlásit
Pumpa
No, já vyrotla ještě tak maximálně na obyč.dojírnách,ale dojila jsem ještě i přímo v kravíně, jak se to píchalo do trubek. Ty jo, zlatý časy, ráda vzpomínám. Jsem od Prahy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 20:02
- Nahlásit
stetisek123
Jsem pro druhou možnost
mě už ta obora sere..počkáme na gerdici,ta chce jít taky ,taxe pak domluvíme operatývně jo? my si s gerdicí cinknem bo já sa odjebávám fčil
joo a dyby něco ,tak mi zkus zejtra vzít to maso esi pojedeš autem,je kosa, vydrží f autě přes procházku f poho
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 20:04
- Nahlásit
stetisek123
já dělám u Písku. Na čtyřřaďáku, kde se ještě dojilo na stáních, jsme dělali ve škole bakterky.
Jojo, kde sou ty doby, babka s šátkem, stoličku a dojila vo sto péro.... No a teď se pereme s robotama ale já je mám ráda, sou fajn...
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 20:08
- Nahlásit
Pumpa
já si ještě na praxi takhle dojila na ráno k snídani. Našla jsem si krávu krátce po teleti,aby to bylo hezky tučný...ňam, a pak mám bejt hubená. Tak do Písku nepojedu Ale zajímalo by mě to. Mně ta práce strašně chybí,ale tady už je jen jedno družstvo s krávama a tam se nacpaly všechny dojičky z okolí. Strašně mi to chybí, já sem takovej pošuk, co fetuje vůni siláže a hnoje
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 20:13
- Nahlásit
stetisek123
to mi povídej, jáse tak těšila, až zase vlezu do stáje a natáhnu vůni siláže a krav a v uších mi bude znít šumění robotů.....
no to mi povídej, Clareček se taky dneska nalemcal mlíka, se divim, že se eště nepos.al....
Se zemědělstvím to je nahnutý. Esivá to takle pude dál, nebudou mít zootechnici kde pracovat..
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 20:19
- Nahlásit
Pumpa
Si můj člověk, sem ráda, že sem tě našla. Víš, že mi doma nikdo nevěří? Že si myslej, že to přeháním. Mně to prostě děsně chybí a dělala bych to i zadarmo. ALe EU a její kvóty a podobný příkazy nás zlikvidujou. Všude bejvalo tolik kravek! Dneska jen v podhůří masňáci. U nás se trakhle vymlátil 300 hlavej kravín
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 20:20
- Nahlásit
stetisek123
aha, škoda
už mám vybrané fotky, jen ne ty zimní, drbala jsem se s tím přes dvě hodiny, spíš bych řekla, že 3
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 20:22
- Nahlásit
Pumpa
ivá to takle pude dál, nebudou mít zootechnici kde pracovat..
v našem kraji už nemají kde pracovat, já jsem zootechnik........
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 20:26
- Nahlásit
kejtlin
já taky! A šla sem dojit a krmit telata, telení sem měla už jen jako bokovku
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 20:29
- Nahlásit
kejtlin
v mým taky ne, proto jezdím denně 75 kiláků jen proto, abych nechcípla hlady a mohla bejt u kraf.... Navíc v našem regijonu není ani jiná práce. Když už jsem byla zoufalá a chtěla do kauflandu, neprošla sem výběrkem
stetisek123
kdo neni zootechnik, tak to těžko pochopí.
Vo EU mi ani nemluv, v bejvalým podniku sme měli menší porážku a já na ní sestavovala HACCP... to bylo bezesnejch nocí a ku.ev a všemožnejch jinejch sprostot než sem to dala dohromady. A ve finále přišel kontrolor a ani nevěděl, že v odpadu na porážce musí bejt sítko. To si pak řekneš proč já to dělám, kuwa, dyž tam sou samý trotlové, kerý vědí jen to co maj napsaný...
Alespoň nám snad ty masňáci zbydou..... pohled na pastvinku a angusem mě taky umí uchlácholit.....
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 20:38
- Nahlásit
davidkova renata
hale, tak já půjdu s ventou, tak se na mě neohlížejte
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 20:40
- Nahlásit
Gerda kopání klidně potřebuju se zbavit pařezů na zahradě válení v hnoji přísně zakazuju! nebyla jsemúplně hambatá měla jsem spoďáry!
stetisek jsem myšogina nedráždila ! Si začal sám!
Pumpa taky se mi stejská měla jsem ráda tu vůni když ráno vejdeš na dojírnu starej pes si vždycky dával mlíko rovnou z kyblíku a nikdy se mi neposral zato srst jakou měl krásnou pak!
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 20:42
- Nahlásit
hancaw
no jo, dyž ten můj blboun vypil půl kýble mleziva
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 20:49
- Nahlásit
dávám si červený, kdo pije se mnou???
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 20:50
- Nahlásit
kejtlin
já piju čaj, ale klidně s Tebou pít budu
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 20:57
- Nahlásit
kejtlin
Já jsem dneska měla dva svařáky na procházce s psíkama a teď se chystám už jít spát.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 20:57
- Nahlásit
kejtlin
dávám si červený, kdo pije se mnou???
dávám si fenyklový čaj, takže já asi ne
Pumpa
stetisek123
Taky jsem dělala v kravíně, teda jen na brigádě na střední, ale bylo to fajn. Dojit krávy a krmit telata, jen to vstávání mě teda moc nebavilo.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 20:58
- Nahlásit
Venta
panebože to je pitelný???
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 20:59
- Nahlásit
Venta
vstávat mi nevadí, vadí mi jen ta zima v moderním chlívě.... :/
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 21:02
- Nahlásit
Pumpa
vstávat mi nevadí, vadí mi jen ta zima v moderním chlívě.... :/
mi taky nevadilo vstávat a chlív sme taky měli moderní-rovný stropy atd.... vůbec tam nekumulovalo teplo, žádný oblouky ve stropě.....my když měli chlív-starej, tak tam fakt bylo teplo
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 21:03
- Nahlásit
kejtlin
moc ne, ani namíchaný s kojícím No zvykla sem si už, ale začátky byly krušný.
Pumpa
Já tam dělala v létě, ale kombinace zimy a vstávání ve 4 nebo v kolik to bylo, to už by bylo moc asi. Ale chlívy to byly starý, takový ty klasický kravíny
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 21:05
- Nahlásit
kejtlin
jo a eště tam prší. Jak tam neni teplo a holky funěj, namrznou trámy, a když do nich pak dopoledne posvítí, tak ta jinovatka rozteče a prší ti pod střechou na hlavu...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 21:05
- Nahlásit
Zdar, všem úspěšným závodníkům mooooc gratuluju
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 21:06
- Nahlásit
já piju japkovýho berentzena kejtlin
Venta
šiš to pijou jenom vykojený
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 21:07
- Nahlásit
Venta
Pumpa
kejtlin
stetisek123
no tak to ste ve stádě koukám správně zařazený
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 21:07
- Nahlásit
Venta
no já když mám ranní vyrážim ve dvě ráno. A teď mám odpo a eště tu tvrdnu, ale to už jen abych splnila hodiny
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 21:08
- Nahlásit
Pumpa
to je jasný, protže se to neodpařuje, ale potí, předci věděli co stavěli, v dnešní době umí a ví hovno
|