Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 20:41
- Nahlásit

stetisek123
sponkovačku na šití psů má kamarádka, bych si tam ten steh dala i sama, lejtko jsem si taky stehovala sama-jen 3 stehy, jenže na šití potřebuju obě ruce

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 20:41
- Nahlásit

blbky zase řádí to je podívaná třá aspoň v jedenáct budou spát když se poštěstí

Dines
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 20:42
- Nahlásit

stetisek123
Koupila sem dneska svítící obojek v Rossmanovi a supeeer
Coco? V Rossmanovi mají obojky? Za kolik a jak to vypadá?
Potřebujem takíííí

Venta
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 20:43
- Nahlásit

kejtlin
jsem si taky stehovala sama-jen 3 stehy,
ty si drsoň teda, to bych nedala asi. Hele, ale Rambo si zašíval ruku a zvládl to jen jednou rukou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 20:45
- Nahlásit

Venta
ty woe aler já nejsem rambo.bolest jinak moc neřeším, není to příjemný samo, ale dá se to, vždycky jsem cejtila jen píchnutí

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 20:48
- Nahlásit

kejtlin
tak s tím zkus moc nehýbat, nechat omotaný a ledovat, ať zastavíš krvácení
Eninka
nezklamala

máš recht, ještě nikdy nikoho

no tak ... o tom já nic nevím, samozřejmě
i mezi psíky jsem
mno, tak ti nevim no
Ale, jiný kraj, jiný brav, teda pardon - mrav
podle toho tato rada pomůže, anebo ne.
To mi zní trochu jako alibismus
Grin
Nemáte něgdo nějakej osvědčenej recept???
Pokud piješ, nesedíš u compu nebo tv, vzala sis prášek a nic, tak už nevím Jdi si lehnout, třá to zaspíš
stetisek123
to se mi stalo u zeleninovýho salátu. Uřízla jsem si plošně nehet tak hluboko, že i s masem...blééé, zeleninu z prkýnka jsme vyhodila, bo sem to nenašla
Ty hele, já ho nakonec našla, ale mušovi jsem to řekla až po jídle, odříznutej kousek jsem mu ukázala, aby viděl, že mu nekecám a pak jsem mu udělala kremaci v krbovkách Jako tomu uřízlýmu kousku prstu myslím

stetisek123
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 20:49
- Nahlásit

Dines
hale jen za 124 kaček! Ale jen dvě velikosti. Svítí celej obvod a je to na placatý kulatý baterky, jsou přiloženy. Má být voděodolný. Malý-zelený je asi do 43 CM a velký-červený od 50 CM, nic mezi nemaj. Nevim, jak dlouho vydržej, ale kdyby jen ty dva roky se zárukou, tak se to vyplatí. Svítí fakt super

stetisek123
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 20:50
- Nahlásit

Eldoguero
pak jsem mu udělala kremaci v krbovkách

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 20:51
- Nahlásit

Eldoguero

To mi zní trochu jako alibismus

dyť říkám, že záleží, od čeho ta bolest původí, např. na migrénu to nepomáhá, ale pokud je to třeba od nevyspání, stresu či dehydratace, tak jo.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 20:53
- Nahlásit

Eninka
no však jo, taky píšu, že se sichruješ

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 20:55
- Nahlásit

Eldoguero

to jo, sichr je sichr

Dines
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 20:59
- Nahlásit

stetisek123
Super - to maj nějakou akci jako? Hned v pátek vyrazím! Ale musim změřit čoklidům krky
A to jsou placatý nebo jaký obojky? Ať vim co mam hledat

Venta
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 20:59
- Nahlásit

stetisek123
tak to je super, my máme jen takový hadičky na krk, co blikaj, ale to vypadá jak u kolotočů a nebo jak když jedou popeláři. Neblikací svítící by se mi taky hodily, kdes byla v Rosmanovi?

Eldoguero
kremaci v krbovkách
tyjo, dost nechutný teda

Monty
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 21:00
- Nahlásit

jdu se ještě s holkama projít, zatím

impact
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 21:00
- Nahlásit

Grin
Hele, normálně jsem si všimla, že vždycky když se někde objeví kolemjdoucí jedna tak se vobjeví i impact
nevim co si o tom mám jako myslet..

Nic. Fakt nejsem kolemjdoucí.
Ale baví mě s ním/ní souznít.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 21:07
- Nahlásit

už to neteče, zjistila jsem že má naříznutej nehet, skoro do půlky, jdu vyrábět motýlka

Grin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 21:14
- Nahlásit

Monty
a co jsi do sebe narvala za prášky??
paralen, ibáč, nalgesin S, nic jinýho tu nemáme

stetisek123
je možný že to je od páteře, zkusim si lehnout jinak trochu...

Eninka
hele zkoušim to tady a nějak nic respektive vždycky na malouchvíli to jako poleví a pak se to ve vlnách zase vrátí... ty spánky teda dělám snad dobře ale nejsem si jistá jestli jsem pochápla ty prsty...

kejtlin
jít brzo spát,
asi pudu, muš už volal že jede a že čokly veme, tak už se nemusim stresit a můžu chrápat...

Eldoguero
fakt pudu asik chrápat, bude to nej

díky fšem

impact
Nic. Fakt nejsem kolemjdoucí.
Ale baví mě s ním/ní souznít.

bezva

Eninka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 21:17
- Nahlásit

Grin

nejsem si jistá jestli jsem pochápla ty prsty...

nauč se to, fakt je to dobrý...prostě se dotkni palcem toho prsteníčku, dotýkej se jima horních polštářků, prostě tlač ty polštářky těch dvou prstů proti sobě co největší silou, snad už aspoň trocha víš . P.s. jestli ti to polevuje těma spánkama, tak to prostě opakuj až to přestane.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 21:36
- Nahlásit

uš někam jedem vy paka? .-))))
du se svalyt,taxi to ráno přečtu

jinak sem si taky seřízla 2 bříška,velmi slušně ,kref mi chcala asi 3 dny páč sem s tim samo musela uklízet,hojilo se to skoro měsíc a ty kousky asi sežral péf bo se mi to stalo při krájení zmrzlýho salámu
impact
Ale baví mě s ním/ní souznít
já bych spíš řekla,že seš stádní

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 21:41
- Nahlásit

davidkova renata
mě sjel nůž, když sem loupala dýni, proti prstu-naprostej debil, ten nůž se mi smek už několikrát, ještě nikdy ale do prstu,bléééé ten nehet se má tendenci odchlipovat, rači to zavážu at´ se na to nemusim koukat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 21:43
- Nahlásit

kejtlin
mě sjel nůž
no to mě taky ))) ale upadlo to celý hned tak nebylo co řešit.-)))

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 21:45
- Nahlásit

davidkova renata
myslim, že dyby to nezbrzdil ten nehet, tak se to zastaví vo kost, zatim ale dobrý, teče to už jen trochu a necítím nic, led to otupil, ovšem aš to příde k sobě tak se asi udělám

Monty
Člen
- Nahlásit

Grin
aha, tak to by mě nezabralo, moc prášky neberu, skoro vůbec, to fakt musím mít šílené bolesti, ale když už si něco vemu tak to musí být silné

už jsme se vrátily z menší procházky, venku je fajně, není moc zima, sice to byla jen půl hodinová procházka a ve tmě, ale byla fajn

Baico
Člen
- Nahlásit

Alexóó!
Půjčíš mi prosím zítra činku? Zapomněla jsem kilovku ve Zlofsi a doma mám jen šestsetpadesátku

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 21:47
- Nahlásit

Grin
No tak já mám teď výborný fety na ty záda. Dneska jsem si ráno dala kobinaci tramalu s paracetamolem a záda trošku povolily a ještě jsem měla celý dopledne pocit, že lítám

Crysa
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 21:52
- Nahlásit

Děcka, na zítra všem zkouškujícím i závodícím držím palec, přivezte ty body a poháři a medajle a diplomové, poplácejte se po ramenouch a buďte dobřííí!!!!

Du spát a zítra na vás budu myslet

Brou noc

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 21:53
- Nahlásit

Baico
tramal je vynikající věc a v kombinaci s dorsiflexem je naprosto luxusní, ovšem jen několik hodin, pak tě to tak ztlumí, že usneš jak mimino, bohužel i za volantem......

Baico
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 21:58
- Nahlásit

kejtlin
tramal je vynikající věc
Dám si ho na noc. Zítra si vezmu jen to co mě tolik neuspává.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 22:09
- Nahlásit

Baico
vem si k němu i ibalgin 600 jestli ho můžeš, ten je proti zánětu, mě vždycky doporučovali tuto kombinaci,kdyby se tam náhodou něco chtělo zanítit, jestli nemáš 600 tak si vem dvě 400

kejtlin
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2011 22:15
- Nahlásit

zelenina připravená, těstoviny uvařený na zejtra, psi vyčůraní, tak můžeme jít na pelíšek.Dobrou noc

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání