| Autor |
Zpráva |
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 13:36
- Nahlásit
Čus bus, už se řitim do Praglu a nikdo mi nepřesahuje do sedadla, takže cajk!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 16:09
- Nahlásit
Nazdar lidé, již jsme domki, zmrzlý jako holubí hovna. Maryje byla předposlední )))) Fanda před náma, Aleksa na bedně, Akyháky na bedně, Dítě země na bedně, na prvnim místě, Bajko na čvrtém, všichni ve svejch kategóriích. Zřejmě z tréninku zbyly na place pamlsky, já měla číslo jedna, šla sem ihned, o pamlskách jsem to zjistila při aportu, kdy jsem hodila aport přímo mezi rozsypaný pamlsky, což je jasný, že se mařka na aport vyprdla, tudíž jsme za nulovej aport končili na ocase peletonu ))) Celkově nám to nešlo, pak jsme předcvičovali pro posledního psa v kategorii a pan rozhodčí se smál, že je to fakt prekérka, bo teď Mařka cvičí na plnej počet, že sem jí to pokazila při bodování. Aspoň jsem se mu omluvila, že jsme vážně nepřijeli nepřipravený, že to vidí, že to pes umí, že se nám jen nedařilo. Opět naprosto luksusní kantýna, přijeli saraksovi i se žlutym miminkem se na nás podívat, přijela i Ghianika trošku fotit a na řízek a na topinku. Pak jsme šli na procházku, Balunka měla kamarády, Aleksa jí furt řikala - jdi, jdi si hrát s pejskama. A Balunka trošku šla a pak si uvědomila, že by se tim strašně schodila a pak furt tak jako chtěla jít a zase se uvědomila....už má ráda Máňu, musela si k ní vyskočit na balík slámy a pak přeskakovala Bajka a pak si k němu musela lehnout na focení a pak sme k ní přirazili Fandu a Mařenu a ona s nima nechtěla bejt a zvracela, ale jen trošku. A pak sme jeli domki a teď sme tu a mám furt troje ponožky a tři trička a je mi zima a asi pudu k mámě na intronét do pokojíku. Co děláte, ouchylové?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 16:28
- Nahlásit
čuste jelyta, co děláte?
My byly jen na hodinu a půl venku a tam kosa jak sviňa, holky si polítaly, moc známých jsme nepotkaly, ale někoho přeci, většina našich kamarádů je nemocných
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 16:30
- Nahlásit
Gerda
hele to by vám měli dovolit opakovat, když tam byly vysypaný pamlsky, ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 16:38
- Nahlásit
Adiddaska
Ale prd, máš mít připravenýho psa tak, aby si ze země nic nebral, to je můj problém, že mi čokl nesplní cvik, je to vlastně neposlušnost. Pro nás smůla, hodnocení v pořádku. Ono tam potom revírovalo rypákem víc psů, říkala jsem těm lidem, co šli po nás, ať neházej aporty na stejný místo jako já, aby se jim cvičení taky nepokazilo.
Je mi furt hroznááá zimaaaaaaaaa! Neměl jsem bundu, jenom vestu.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 16:42
- Nahlásit
Gerda
takže vlastně je dobrý, dřív než pudou na řadu soupeři tam rozsypat pamlsky, když to teda neni na překážku
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 16:49
- Nahlásit
Gerda
a nejsou nejaka pravidla na regulernost terenu?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 16:51
- Nahlásit
Čus bus
Tak jsme taky domky. Už rozmrzám a cpu se kotletou od maminky. Faroušek byl krásně šestý s tím, že od bedny ho dělily 2 body. Ale jinak cvičil hezky i aportek donesl mě a ne rozhodčímu. Pan Bajkonůr byl čtvrtý, na víc prostě v kategorii ZVV2 nemá. Jsem spokojená a do Jílového se táda vrátím, protože je to tam moc fajn
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 16:56
- Nahlásit
Adiddaska
to ale nebylo schválně, někdo trénoval a asi se mu vysypala kapsa...jako jo, můžešto udělat, když chceš soupeři zkazit cvičení, ale mě by to třá ani nenapadlo, že by to někdo udělal schválně, notabene v tý nejnižší kategorii, kde cxvičej buď začínající štěňata, nebo jen obyčejní psi, nebo psi, co na víc nemaj nebo lidi nechtěj blablabla...prostě v tom nejnižšim stupni..tam snad nikdo nikoho nebere jako konkurenci, tohle je kategorie sranda...doufám teda....
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 17:01
- Nahlásit
Holky, já mám takovej vopar, až mám bolavou podčelistní uzlinu. To se mi ještě nestalo.. Každej pohyb krku bolí jak sviňa
Sem včera brala a dneska jela nakoupit, nechala jsem tam 2,5 tis jen za dopnění zásob mouky, mlíka a podobnejch základnin. A to nemám maso. To je v čudu, fakt se pudem pást, ale v zimě leda tak do krmelců.
Mám depku, sory
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 17:02
- Nahlásit
Gerda
jo to jo, já nemyslim, že to tam dal někdo schválně, ale moh by a proto jsem myslela, že by se to jako nemělo počítat jako 0 bodůch, bo právě by si to lidi mohli dělat naschvál a takhle vyřazivat soupeře...
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 17:03
- Nahlásit
Grin
mě klikaření neba, já radši aby si psi poběhali, pudu sama
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 17:07
- Nahlásit
Gerda
hele a to když tam takle čokl začne žrát něco na zemi, tak nemůžeš eště jednou ten povel zopakovat, aby sebral ten aport a donesl a bylo by to za míň bodů? Můžeš dát jen jeden povel a musíš už držet hubu? Já vůbec neznám tydlety pravidla, tak nevim jak to chodí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 17:08
- Nahlásit
stetisek123
neměla bys jít k doktoru? To už je nějakej hustoopar, ne? A proč utrácíš za mouku a mlíko 2,5 tisíce??????????????????
Adiddaska
to je fuk, pes to nepřinesl a hotovo. Má jasnej pokyn, má něco přinýst a ne dělat nějaký bejkárny.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 17:17
- Nahlásit
stetisek123
mám takovej vopar, až mám bolavou podčelistní uzlinu
Škovy voči, ty máš furt něcooooo nemáš nějakej problém s imunitou třá??
mě klikaření neba, já radši aby si psi poběhali, pudu sama
dyť to bude s procházkou, ty psi se stejně musej proběhnout než se začne
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 17:21
- Nahlásit
Gerda
jo, já se ptám obecně, jestli se na závodech může povel opakovat nebo ne vůbec
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 17:21
- Nahlásit
Tak tady máte dyskomfortní Barušku
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 17:22
- Nahlásit
Ahoj, vy se snad dneska všichni flákáte? Sem brutálně udřená včera venku v tý kose, pokutu za párking, zima, spát jsem šla ve 9 ráno , dneska od 7 pracuju, to mi řekli včera, že svátek nemáme, přišla jsem ve 4, a venku je asi větší zima jak včera, vůbec mi to nemyslí, jsem utahaná a mám hlad.
Všem šikovnejm závodníkům gratuluju!!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 17:23
- Nahlásit
Adiddaska
jestli se na závodech může povel opakovat nebo ne vůbec
Můžeš, ale je to se ztrátou bodů, když pes nesplní po třetím povelu, je to za 0 bodů.
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 17:23
- Nahlásit
Grin
přesně, asi to na poprvé moc slavný nebé s tim klikánim, jak budou radostný, že sou spolu na procházce. nejlepčí by to bylo, klikat někde vevnitř, ale to nevim kde teda
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 17:27
- Nahlásit
Baico
a jsou nějak daný povely nebo sí můžu řikat co chci? Jako třeba místo "aport" třá "přinesmito" ? A při chůzi můžu říct povel jen na začátku chůze, nebo i při změnách směru? A psa vysílám za aportem až řekne rozhodčí? Do tý doby musí sedět nebo ho můžu držet (přidržovat)? A pokud ho přidržovat nesmim, můžu mu říct čekej? Děkuji za odpověď
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 17:27
- Nahlásit
co děláte od pondělí do středy? nechce někdo prochajdit? v okolí labe a v květošově lese?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 17:28
- Nahlásit
Baico
super fotky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 17:30
- Nahlásit
čus debilové,proč nigdo nevyp tu zimu eště::!!
Gerda
Baico
ich gratulýre sich k umístění na takytěškým závotě!
stetisek123
nechala jsem tam 2,5 tis jen za dopnění zásob mouky, mlíka a podobnejch základnin. A to nemám maso. To je v čudu, fakt se pudem pást, ale v zimě leda tak do krmelců
tak todle ale důvěrně znám akorát doufám že se v zimě nepotkáme u stejnýho krmelce..
děláme něco zejtra dementi????????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 17:34
- Nahlásit
Adiddaska
mylsim že nemůže, máš za to body dolu a možná i vynulovanej cvik, ale to asi na vyšších zkouškách či závodech.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 17:37
- Nahlásit
Adiddaska
Na těch nízkejch závodech si můžeš psa při aportu přidržet, vše děláš na pokyn rozhodčího, on ti velí. Ve vyšších máš třá sestavy, který se choděj a povel se řiká jen u východu a pak u změny pohybu. Jinak ti ale velí rozhodčí. Povely máš použít takový, co řiká řád, páč podle řádu se posuzuje. Tak musíš bejt podle řádu.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 17:37
- Nahlásit
davidkova renata
nechci tě strašit, ale myslím, že zimu vypnou až tak za 4 měsíce
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 17:43
- Nahlásit
makrel
zimu vypnou až tak za 4 měsíce
jedu si Zlatovlásku se Štěpánkem
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 17:44
- Nahlásit
davidkova renata
já seminárky do školy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2011 17:45
- Nahlásit
makrel
já seminárky do školy
tak to já sem na tom líp ))))))))))))))
alexa
hele to je blbá Balunka s těma čoklama jo? .-)))))))))))tě řikám,že ta žumpa sou úpa Lurdy čéče
|