| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 10:50
- Nahlásit
Aha, takže to je dobrý do tý zeleniny pro vitamíny rozpustný f tucích...no, tak to řeknu davítkový, ať mi cmrndne do skleničky trošku na zkoušku.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 10:55
- Nahlásit
cigi- Tak to je super to vedet. Uzmu litranek Alexe a priste se pokusim sehnat vlastni. Myslis ze to budou mit i v obchode rybarskym? Jako kamennym? Na co jim to je?
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 10:58
- Nahlásit
pawLINka
V kamenným by to měli mít taky a na co jim to je, to by mě taky zajímalo Mě to poradil náš vetík, kde se to sežene levněji
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 10:59 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Gerda
tak to řeknu davítkový, ať mi cmrndne do skleničky trošku na zkoušku.
esi pro tebe taxe asi posereš.-))))
jinak je to stejný cos měla vod brikéra ten lososák akorát ten byl asi 100krát dražší
tady máte ten levnej kolagen degeni,čekám na vyjádření kdo se eště přidá,pak to vobjednáme
http://www.sportovnistrava.cz/susiny-v-prasku-suro viny-balene/210-hydrolyzat-kolagenu-100procent/
děcka myslim že to je jako návnada ten lososák...někde sem to tam četla
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 11:00
- Nahlásit
pawLINka
Na co jim to je?
Už jsem to vyšmejdila , je to příměs do krmení a návnad pro lybičty
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 11:06
- Nahlásit
Monty
já ho dávkuju jako ten od Brita, velkým pol. lžíci, malým jednu lžíci rozdělím do 3-5 misek
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 11:07
- Nahlásit
davidkova renata
děcka myslim že to je jako návnada ten lososák...někde sem to tam četla
jo, pro sumce
Cigi
Paw
nemaj ho všude v rybářskejch
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 11:11
- Nahlásit
pawlinka monty
essi chcete můýžu vám každý tu litrovku přenechat, já mám ještě z mrdic cca 1,5, tak mi to zatím stačí, až bude kejtlina vobjednávta příště tak si ho zas objednám a zatím vydržím s tím co mám. Já ho teda nijak nevodměřuju a prostě ho cmrdnu do žrádla, nedávám ho každej den
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 11:14
- Nahlásit
Alexa
ne ne děkuju, já mám pro holky ještě ten předražený, mám tam ještě více než polovinu, tak to budou mít ještě na dlouho.
Příští rok se ozvu, až budete objednávat
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 11:40
- Nahlásit
Je indiánská pověst, která říká, že pro každého člověka je na světě připraven jeden pes. Když má ten člověk štěstí, tak se tím psem svého života setká. Já to štěstí měla. A v pátek se pes mého života - Péťa - vydal na cestu k Duhovému mostu a já jen doufám, že tam na mě počká. Tož to zpráva pro ty, kdo jste ho znali. Marcela
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 11:41
- Nahlásit
mac1
To je mi moc líto,paní.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 11:43
- Nahlásit
Jebloň
i mně
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 11:44
- Nahlásit
mac1
Marcelo...je mi to strašně líto, Péťa měl nejlepší paničku, co se s ním prodírala křovinama lesů kolem cvičáků, společně záviděli ípařům čistotu placů a bot, společně brázdili bahno honiteb a užili každou minutu svýho spolužití. Upřímnou soustrast, Péťovi milou "kokříkovou" vzpomínku...drž se, holka....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 11:45
- Nahlásit
mac1
přísahám že na Tebe poslední tejden myslim ,že ses dlouho nikde nezjevila!!Takže jak se znám,ani se nedivim tomu co píšeš ..je mi to líto,upřímnou soustrast,stejně se nedá říct nic co by dávalo nějakou útěchu.. ..drž se,pa
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 11:48
- Nahlásit
No, držím se, mašli si nehodím, ale je to sakra těžký, bylo mu teprve 12,5, ve čtvrtek zdravý pes a v pátek konec.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 11:52
- Nahlásit
mac1
ve čtvrtek zdravý pes a v pátek konec.
ale to je dar,pani...važ si toho,páč já to znám z tý druhý strany a to je daleko horší ((((Psí bůh ho musel mít moc rád,když mu tohle dopřál,sama pro sebe bych si takovej odchod přála..takový štěstí nemá každej..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 11:54
- Nahlásit
mac1
ve čtvrtek zdravý pes a v pátek konec.
Marcelo, takhle odcházejí ti šťastnější. Nikdy nezažijou bolest nemoci, trápení, pozvolné odcházení, postupnou ztrátu kondice. Jejich blízcí tím trpí, ale věřim tomu, že odchod tímto způsobem je velké "štěstí", které přeju každému, aby nemoc a bolest dlouhou a pomalou nemusel zažít nikdo.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 11:54 - Změnil/a: Eldoguero
- Nahlásit
zdar lidi, hezký poledne přeju
Jé, tady je nepěkný téma koukám chjo, pejska jsem neznala, ale též se připojuji s upřímnou soustrastí
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 11:55
- Nahlásit
já bych si toho i vážila, být to tak o 3 roky později
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 11:59
- Nahlásit
mac1
být to tak o 3 roky později
hele nikdy nebude "ten správnej čas" vždycky si budeš řikat ještě chvíli ,ještě ne...at to bude sebepozdějc..je to rána ,blesk z čistýho nebe,ale je to dobrá smrt.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 12:04
- Nahlásit
to je fakt, správná doba není nikdy, kdyby ho alespoň to pako Robča nehledal a choval se normálně.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 12:07
- Nahlásit
mac1
lepší nemám,ale jako vzpomínku...
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 12:07
- Nahlásit
no, blbé téma jsem sem dala, raději změním, ať zase neřvu, asi půjdeme na nějaké mistrovství v IPO, kretének mi chodí u nohy a kouká na mě
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 12:08
- Nahlásit
mac1
Upřímnou soustrast paní . Péťa byl fakt skvělý pes
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 12:09
- Nahlásit
Dík . To se něčím cpu nebo nasazuji chrup ?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 12:12
- Nahlásit
mac1
To se něčím cpu nebo nasazuji chrup
myslim že obojí..cpala ses tak až ti vypad chrup )))) vůbec sme děsně žrali a chlastali.-))
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 12:12 - Změnil/a: mac1
- Nahlásit
Paradoxy života, včera ráno jsem si byla na aavetu pro Péťovo tělo, večer jel Robča darovat krev nějakému pejskovi po nehodě.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 12:14
- Nahlásit
však co jiného než chlast a žrádlo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 12:15
- Nahlásit
mac1
včera ráno jsem si byla na aavetu pro Péťovo tělo, večer jel Robča darovat krev nějakému pejskovi po nehodě.
to je dobře..vidim v tom symboliku
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2011 12:19
- Nahlásit
mac1
Taky jsem Péťu neznala, ale i tak s tebou soucítím. Mně odešla fenečka na konci srpna, taky to furt ještě bolí. Tak vím, jak se cítíš, tentokrát ano
|