Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 10:20
- Nahlásit

Eldoguero
čau stádo, jakýh mariňáka zas máš?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 10:23
- Nahlásit

Tinta76
já ho cííííííí
Výborně, přijeď si pro něj, budeš mít doma dalšího deprivanta
jo a taky trochu žere psy
Crysa
Ale ... na výcvik prej teda - jsi na tajný?

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 10:25
- Nahlásit

Eldoguerojsi na tajný?

jsem, esli myslíš tajnou zákl. level

Tinta76
# Zasláno: 7 Lis 2011 10:26
- Nahlásit

Eldoguero
Výborně, přijeď si pro něj, budeš mít doma dalšího deprivanta
jo a taky trochu žere psy

deprivantíííí já mám ráda pokud sežere Žeryka, tak ho beru

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 11:00
- Nahlásit

Crysa
Ok, jdu podat podrobné info
Tinta76
Noooo, to by asi zvládnul, netroufne si jen na dogy a kanárka, jinak vyjíždí naprosto po všech i po malý Lilithce (ta ho má na háku teda, ale on je jak magor), okřiknout se nechá, ale se psem bych ho bez koše nepustila.

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 11:04
- Nahlásit

Eldoguero
Ahoj, tak Kryštofovo údolí bylo super, moc děkujeme za tip.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 11:06
- Nahlásit

Crysa
musíš v sobotu přiject, počítá se s tebou, dítě.

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 11:11
- Nahlásit

Gerdamusíš v sobotu přiject, počítá se s tebou, dítě.
no v sobotu teda nepřijednu, páč slavíme máminy narosky.. slíbenej má vobět v číně a odpo že půjdem čoklama..
říkalo se 13.11.že musím, zas debýl nejsů, to si ještě pamatuju.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 11:22
- Nahlásit

Crysa
13/11 musíš, o tom nikdo nediskutuje, ale diskutuje se o ráně 12/11...vem mamku s sebou, pak pojedete rovnou na oběd....

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 11:27
- Nahlásit

Gerdavem mamku s sebou, pak pojedete rovnou na oběd....
jako že na šestou ráno vyrazíme, na osmou dorazíme do Jílu, hodinu se projdem a pojedem na oběd na Mělník..
tedy 5 hodin v řiti, z toho 4 za volantem.. a druhej den znova do Jílu..
Hele vyberte si den, buď sobotu nebo neděli, ale na Jílové 2x v jeden víkend se mě nesce. Jo, když byly jeden den canisky a druhej den závod, tak dejmeš tomu, ale bylo aspoň teplo, ale stát na cvičáku a pak se nesměle pošourat půl hodiny po louce dva dny po sobě asi fakt nedám, moji psi neuměj zevlovat a bejt hezcí stojící psové, buď se hejbem a nebo jsou v autě.
A bejby nebude sedět někde v koutě..

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 11:32
- Nahlásit

Crysa
no to právě neni jenom okolo procházka, to je vejlet kolem Jílovýho, ale je jasný, že to máš dost z ruky, takže priorita je neděle. To se zevlovat bude, páč bude karneval, sobota je akční, bránění a pak vejlet a tak

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 11:35
- Nahlásit

Crysa
A bejby nebude sedět někde v koutě
tak jed do šeldrejku ty jelyto))))))
hele tak asi pod v neděli ne, dyš uš máte i masku

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 11:35
- Nahlásit

kachna_
to jsem moc ráda, byli jste v tý husí hospodě? A orloj jste viděli?

Jdu dodělat očistec kočárku, sundatelné věci mám vyprané, teď ještě ty nesundatelné zítra ho muš veze o dům dál

agáta12
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 11:50
- Nahlásit

Eldoguero

zítra ho muš veze o dům dál ---
S Viktorem nebo bez ? -- Ať si rači dají k večeři kapra Viktora by bylo škoda , eště si ho nechte

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 12:00
- Nahlásit

agáta12
Viktorem nebo bez
bez Viktora si necháme, začíná už figurovat, hele

a ještě jedna

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 12:03
- Nahlásit

Proč jsou tak malý?

Jebloň
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 12:18
- Nahlásit

Eldoguero

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 12:20
- Nahlásit

jako ta druhá je prostě na medajli jak děti nemusim až nesmim,tak todle je fakt tak rostomilý dítě...skoro jako štěně vlčáka

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 12:51
- Nahlásit

Jebloň
dík, jsi nejlepčí
sem to ňák poto no ...
davidkova renata
já děti přímo ... nemám ráda krom pár vyjímek, jako je moje dcera, moje neteř

Lola1
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 12:52
- Nahlásit

davidkova renata
skoro jako štěně vlčá
twe takový vnouče bych brala - teda jen opčas.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 12:56
- Nahlásit

Jo ještě jsem zapoměla dodat, že ona je tak trochu štěňátko sice asi ne vlčák, jako spíš malodoze, ale štěňátko to zas ona je

stetisek123
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 13:17
- Nahlásit

Tak aby toho nebylo málo, tak Riky má ještě na zadní v meziprstí abces jak sviňa. Asi stejně nakonec zítra skončím u veta, estli domácí zásoby nezaberou

stetisek123
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 13:19
- Nahlásit

Eldoguero
super robátko!!!

davidkova renata
je fakt tak rostomilý dítě...skoro jako štěně vlčáka
si bubá, kdyby tě slyšeli na tom kojíme.cz

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 13:31
- Nahlásit

stetisek123
dík
Hele jednou u doktora, když jsem byla jěště těhotná, tak se se mnou dala do řeči nějaká nadšená mamina, hrozně si myslel, že když máme vobě pupky, tak máme něco společnýho bo co Nemohla furt pochopit, že se nenervuju, že neřeším to a ono. Načež jsem jí řekla, že ono to stejně nakonec nějak dopadne i bez toho, jestli z toho budu mít půl roku depréze a dítě se stejně narodí v tom nejnevhodnějším termínu, páč mi určitě bude chtít zkazit nějakou pejskařskou akci a od tý doby tam naštěstí se mnou nikdo nepromluvil
Jo a paní byla lehce v šoku, možná má ten tik ještě dneska. Jako fakt psychopatky některý tyhle matky nastávající i stávající

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 13:35
- Nahlásit

Kočárek - neboli mimi auťo, jak říká Viktor umyt, vyprán a sušen, sedačka dětská vajíčková též, dítě uloženo k spánku a du se nachat pokousat od toho mariňáka

stetisek123
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 13:39
- Nahlásit

Eldoguero
Mám prej sestřenku z tátový strany (já už jí 30 let neviděla), co prej mimino odchovávala v náhubku a kdo si ho chtěl pochovat, tak až od půl roku a musel si umejt ruce v desinfekci.
Moje děti, jak začaly chodit sluply X králičích bobků ze záhonků a zahájily tak infarkty pečlivých matek

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 13:45
- Nahlásit

stetisek123
Tak to je ovšem síla právě mi to nepřijde úplně v pořádku takovýhle sterilní odchov, ale nakonec je to každýho věc. Já bych to takhle nedělala a tedy nedělala
Moje děti, jak začaly chodit sluply X králičích bobků ze záhonků a zahájily tak infarkty pečlivých matek
Se říká, že by mělo dítě sníst kilo hlíny do 5 let, nebo tak nějak že jo. Naše malá má splněno i za 10 dalších dětí a očividně jí to nijak nevadí. Takže infartům klidně vystavuju též

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 13:46
- Nahlásit

stetisek123
Moje nejstarší sestřenice to dělala s prvnim děckem taky tak, mohli sme se na něj dívat z dálky a ještě v náhubku a neexistovalo pochovat...nesměla se pak divit, že k němu moc nikdo nenašel cestu, bo ho neznal, nesměl si na něj šáhnout...ale ten zbytek, hlavně haranti kámošek jsou fajn, dá se jeden rohlik harantoj a vyhrajou si s čoklem oba )))

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 13:49
- Nahlásit

Gerda
dá se jeden rohlik harantoj a vyhrajou si s čoklem oba )))
Tak tohle u nás bohužel moc nefunguje páč Viktor se velmi nerad dělí
Zdar lidi, už fakt du, držte mi palec ať nemám zas další pracovní ouraz

stetisek123
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 13:52
- Nahlásit

Gerda
Eldoguero
Já to netušila, ale když byl Vojtík (teď mu je 9), když byl 3 měsíční a my tu měli babičku na svatbě, tak mi to vyprávěla. Celá rozzářená, že si konečně může pochovat vnouče, že prej jí ho sestřenka nikdy nepůjčila.
(Tak sem jí řekla, jestli by ho nechtěla chovat ještě tak dva roky, že je hrozně uřvanej)
Dneska se na to cítím hrdá, bo babička už není a Vojta byl jediný vnouče, co si pochovala

<< 1 ... 324 . 325 . 326 . 327 . 328 . 329 . 330 . 331 . 332 . 333 . 334 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání