Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Venta
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 08:20
- Nahlásit

stetisek123
tak ve čtvrt u nás

Grin bude v půl tam co minule, vyhovuje?

Venta
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 08:21
- Nahlásit

davidkova renata
helejte fááákt nemám čas tagže nechte své klávesnice f klidu!
taky nestíhám, tagže nechám kllávesnici f klidu, tak buď taky f klidu

haf haf čupky

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 08:22
- Nahlásit

Grin
ne nebyla, ATB do ní cpát nechci, zkusím ji koupit ten sirup a snad to zabere

stetisek123
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 08:22
- Nahlásit

Venta
ok, ale Rikoslava tu asi nechám, by si to mohl zhoršit. ale je mi ho líto, je přivázanej u boudy a leží mi na betonu přede dveřma, vedle má pelech,ale leží na tom studeným

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 08:24
- Nahlásit

Monty
a medík dáváš???????? je mi jasný že přes den nemůžeš, když jsi v práci, ale když jsi doma tak jí dávej lžičku jitroceláku i medu cca po 2 hodinách, dokud hodně kašle, jak se to zlepší tak snižuj pomalu dávky

stetisek123
Člen
- Nahlásit

Monty
to Céčko dáváš to depotní? takový to Cétébé? Chuděrka, já si to vůbec neumím představit, takhle marodnýho pejsa

kejtlin
Člen
- Nahlásit

čau stádo, já nemakám, ještě dnes mám volno, dám kafe a jdu pytlačit než dojede radek povraždit ty ptáky

Venta
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 08:25
- Nahlásit

stetisek123
hm, tak nevim, jstli je lepší ležet na betonu nebo jít na procházku to sou teda majitelé, bych jim ho sebrala radši. Vezmu ti trochu toho MSM, jo a prachy na gapaje, du si to nachystat

pawLINka
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 08:25
- Nahlásit

bonc
jedete si čuňačinky už takhle po ránu? teda teda, že se nestydíte, kazíte ostatní
Já ne, to lejendička.

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 08:27
- Nahlásit

Alexa
ne nedávám, doma ho nevedu, já ho nesmím, ale koupím ji ho
a koukala jsi na ten sirup??? můžu jí ho koupit? minule měla mucosolvan a předminule jen jitrocekový s céčkem, ten se mi líbí více, protože je tam navíc echinacea
doufám, že bude do soboty OK

stetisek123
dávám celaskon, minule jak byla nachlazená tak mi říkal, ať jí dávám celaskon

Grin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 08:27
- Nahlásit

Venta
Si si, si. Hele a jakej to je pes-pes co s nami jde? Je hodnej?

stetisek123
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 08:28
- Nahlásit

Venta
no, já už včera tady nasraně rozkřikovala, že jim ty 3 litry, co za něj dali dám a bude můj (oni nebyli doma). Jenže to abych uspořádala veřejnou sbírku. Fakt nemám na to ho odoperovat a utáhnout takhle nemocný zvíře finančně. Jenže já to vím, tak si velký a bezpapírový zvíře nekoupím, dokud nebudu velká a movitá.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 08:31
- Nahlásit

Monty
Nechci radit za alex,ale velmi dobrý je tu už pro Addidasku doporučovaný Solmucol, dobře se míchá do žrádla, nebo koupíš i sirup a hlavně, Mucosolvan už přestává účinkovat, já už ho vůbec nekupuju. Ale tím Solmucolem sem nedávno vyléčila kocoura z hnusnýho slizu, co z ně šel. Fuj. Je to určitě účinější i než jitrocelák, což jsou jen bylinky,ale tohle je fakty kalibr

Grin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 08:32
- Nahlásit

stetisek123
Tak tu verejnou sbirku usporadej, ja ti rada na nej neco dam, takovej milej hodnej a chytrej pes nema bejt na retezu u boudy a myslim ze nebudu jedina kdo ti s tou jeho operaci rad pomuze..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 08:32
- Nahlásit

Monty
dávej jí ten jitrocelák s medem a kdyby ve středu odpo kašlala stejně, tak bych šla k veterináři, kdyby byla horší tak bych šla dřív

stetisek123
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 08:33
- Nahlásit

Monty
Celaskon, rychle opustí tělo, dávej ty depotní věci, co se pomalu rozpouštěj

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 08:37
- Nahlásit

Monty

hele nevím, já dávám dr.theisa páč mi magistra řekla že má nejvyšší obsah jitrocele, ale třá kecala, medík určitě dávej, nejlepší je domácí od včelaře, ale když budeš kupovat v krámě tak normální, žádnej pastovej a bůhví jakej

Venta
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 08:37
- Nahlásit

stetisek123
abych uspořádala veřejnou sbírku
nesu ti trochu toho msm a yuccu, moc toho není, ale příště ti vezmu další, nemám to u sebe.

Grin
jakej to je pes-pes
je to hezkej pes-pes, pani davítková by se posrala radostí, kdyby ho viděla
Jinak teda je nekonfliktní

stetisek123
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 08:46
- Nahlásit

Venta
díky, zkusím mu to hned dát. Já se snažím nezapomenout ty balonky, Beďar se mi na ně dobejval
Mám brát toho Rikoslava?
Co myslíš, asi ne?

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 08:50
- Nahlásit

kejtlin
stetisek123
Alexa

jo holky díky moc za rady, snad bude dobrá abychom mohly jet

Grin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 08:57
- Nahlásit

stetisek123
Ja nevim.. Na jednu stranu by mel mit klid, na druhou ale lezi na retezu na betone, coz nevydejchavam. Ale kdybys ho teda vzala a on kulhal, tak ja ti ho vezmu na voditko, aby sis nenamahala ty zada a kycel. Tak se rozmysli

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 09:00
- Nahlásit

Nazdar blázni, vůbec mě to fčéra nenapojilo, je to prostě kakastrofa.

Monty
Sofyje je nemocná? Radši jdi k vetoj, máš jen týden na doléčení psa, tak to neprokaučuj, radši jdi hned, nemocnou bys nám jí sem stejnak nemohla přivézt, radši běž.

Co se spaního tejče, jak nespim, jak chci, sem úplně v řiti. Musim spát minimálně do šesti. V půl sedmý nejpozdějc vstanu. Ale Maryje ne, ta leze zpod gauče, až když si beru gatě, nebo jdu kouřit na balgon.
Dnes jdu na poštu zaplatit mnoho složenek, k tomu i tu pokutu policejní, je mi strašně líto těch peněs, těším se na ten půlmegáč od vás. Jo a rozmyslete se, kdo za mě půjde k zubaři - co nejdříf. A ke kadeřníku taky.

Teta Agáta - krz ty stopy - sme fčéra o tom s mamkou pohovořily, že francouzská zkouška se píská jako pípo, že tam pude vo ten čenichovej balet...hele to nevim, jesi mařena dá, voan je spíš takovej frííí stajl...ještě se vůbec nesoustředí, je děsně hrrrr, aby už už měla to jídlo a celej proces čuchání jí děsně bafcí, tak je taková fretkovitá...

UMÍ PUDLOVÉ DOBŘE ČUCHAT?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 09:02
- Nahlásit

Monty
hlavně ji nedávej něco na odkašlávání a zároveň na potlačení kašle, zadělala bys jí na zápal plic.říkala mi to lidská doktorka, když jsem měla děsnej kašel a brala to zároveň, tak si myslím, že u zvířat to bude to samý

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 09:08
- Nahlásit

Gerda
PUDLOVÉ DOBŘE ČUCHAT?
jasně!!! si neviděla toho drogovýho????

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 09:10
- Nahlásit

Alexa
ne....ale kouknu se po něm. Já hledala, co všechno pudle dělaj, ale krom výstav sem toho moc nenašla....

Monty
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 09:15
- Nahlásit

Gerda
ona měla to samé, cca před 2 - 3 měsíci a vet ji dal mucosolvan a celaskon

kejtlin
jo jo, dám ji to C, jitrocelák a med - to je ok, ne?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 09:18
- Nahlásit

Monty
já céčko nedávám vůbec, ale asi tím nic nezkazíš+sirup a med

Crysa
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 09:45 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 7 Lis 2011 10:01
- Nahlásit

Zdar děfčata, jelita a celý zbytek stáda
co ste dělaly celej vejkend?
My jsme v sobotu cvičákovali, pak grilovali na cvičáku, v neděli jsme pak uklízeli po tý grilovačce, ale nebylo to tak hrozný
Toho malinu mám doma furt gdo ho chce?

Tinta76
# Zasláno: 7 Lis 2011 10:09
- Nahlásit

Dobrý den celý den

Dneska jel muš do pneuservisu vyměnit letňáky na zimáky, jako má to smysl, dyš je venku takový vedro?

Včéra jsme venku potkali vobrovskýho leonbergera, šel si s páníčkem po protějšim chodníku, všici tři psi (Betka, Kytka i Žeryk) dělali, že ho neviděj ... předtim jsme potkali pidipsa boloňáka, Žeryk se moh posrat, běsnil tak, až mu upat koš Je to prostě pako

Eldoguero
Toho malinu mám doma furt gdo ho chce?
já ho cííííííí

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání