Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 20:58
- Nahlásit

a já jsem si dala na hlavu čokoládovou barvu, ale vypadá trochu do černa. a taky se nidko nepoblil

Grin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 20:59
- Nahlásit

makrel
já si asi taky budu muset začít barvit vlasy, už jsou pěkně hnusný každoročně hnusnou a hnusnou. Nevim co maj...

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 21:00
- Nahlásit

Alexa
gratulujuuuuuu budem vymejšlet ména????????????????
Ne, si je vymyslí Velkodítě. Docela se začínám bát gdyž si uvědomím, že ti tři dospělí se jmenují Severus Snape, Belatrix Lestrangeová a Demetri

hancaw
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 21:01
- Nahlásit

Biluška ahá to jo! Já myslela že jsi celofiblajová!
Doufám že to nejsou další strašlivá plešmorčata jako ty co sem dává Dines ty mě děsej i ve spánku!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 21:01
- Nahlásit

Grin
ani ty ani já určo ten Prágl autmo nepokoříme
já rozhodně ne

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 21:02
- Nahlásit

hancaw
Doufám že to nejsou další strašlivá plešmorčata jako ty co sem dává Dines ty mě děsej i ve spánku!
To mě taky Tohle jsou normální morčata, mají chlupy a tak

Grin
Člen
- Nahlásit

kejtlin

no hele já jsem na tom hodně podobně co se řízení f Praze týče ještě tady u nás si zařídim, ale jak je to přes centrum pryč, už jsem v hajzlu

Alexa
Člen
- Nahlásit

Biluška
hele ale pakoňová dala jedno pjekný méno na tajnou

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 21:04 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Grin
kejtlin
no a proto mám každoročně aktualizovanou navigaci, páč po paměti bych ještě asi zvládla půlku práglu vod krče do centra a asi k proseku a okolí, eště ožná trochu smíchov, ale víc ani ťuk

kejtlin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 21:07
- Nahlásit

Alexa
Grin
pche, nikdo!!!!!!!!!!! není lepší než maruš a já, nějaká navigace??? k smíchu že jo

Grin
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 21:07
- Nahlásit

Alexa
já dostanu navigaci od tatínka k vánocum, bude to dárak za to že jsem pro něj míň než vzduch a tak mi aspoň koupí něco pořádnýho pod stromeček, abych nemohla remcat.
Rozhodně ji využiju, a třá se nakonec i ten Prágl naučim a třá i nakonec přijedu ke Kejtlin venčit Happy ending

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 21:08
- Nahlásit

Alexa
ty vogo kdyby to tam nekazil ten bílej knírač tak si to snad zkopíruju na plochu
blbko

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 21:08
- Nahlásit

kejtlin
pche, nikdo!!!!!!!!!!! není lepší než maruš a já, nějaká navigace??? k smíchu že jo

áááááááááááááááááá sem zapomněla že taky když v tý navigaci něco zadám ještě si zkontroluje essi nejedu třá na Brno místo na český budějice žejo

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 21:09
- Nahlásit

Alexa
Sou to samýce Takže to Pakoní jméno asi neklapne, ale krásný je, o tom žádná Asi ho někdy použiju pro některýho reparáka

Sem dneska pomáhala kámošce s krytím čuby a zatímco ti dva tó tak jsem čubě vysvětlovala kolik mladých má pořídit a že jim teta Biluška dá jména . Budou na F, tagže konečně využijem ty skvělý jména . Vzhledem k tomu, že jsou to tibetdogy tak tam určitě bude Ferda Mravenec a Fík Maxipes

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 21:09
- Nahlásit

Monty
blbko

Alexa
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 21:11
- Nahlásit

Biluška
Budou na F,
no a taky by tam mohla bejt Flundra a ten neprojitej Fernet a Fujtajbl

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 21:12
- Nahlásit

Alexa
no a taky by tam mohla bejt Flundra a ten neprojitej Fernet a Fujtajbl
Jistě, i Frnda a Falus

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 21:13
- Nahlásit

ta je taky hodně dobrá
kuwa, já cu zrcadlovku

hancaw
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 21:13
- Nahlásit

Biluška díky bohu! od té doby co sem dává fotky Dines si vlastně nejsu upa jistá jak vlastně vypadá morče
Čeho fšeho se ty neúčastníš

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 21:15
- Nahlásit

Biluška
vyhledej si stranu, kde jsem prosila o pomoc já

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 21:15
- Nahlásit

hancaw
díky bohu! od té doby co sem dává fotky Dines si vlastně nejsu upa jistá jak vlastně vypadá morče
Ti je nafotím ať vidíš i krásné zvířátka . Ale nevím gdy, fčil se mi nechce, mám rozečtenou boží kníšku. Blbý je, že f polštině a je tam děsně moc takových slengových, pubertálních výrazů, který neznám ani já, ani slovník Takže vždycky uprostřed noci fstanu od knížky, zapnu počítač, vygůglím výraz, domyslím si souvislostě a du zase číst

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 21:16
- Nahlásit

Biluška
jako třeba mucíQ? v polštině?

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 21:16
- Nahlásit

Monty
vyhledej si stranu, kde jsem prosila o pomoc já
Gde? O jakou pomoc? Koho? Mě? Neblbni, tady nic hledat nemůžu, tady nic nenajde ani gůgl . S čím chceš pomoc?

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 21:17
- Nahlásit

makrel
jako třeba mucíQ? v polštině?
jo, tak něco a takových mucíqů je tam plno Mě dycky děsně sere, že nevím co to slovo znamená (i když význam věty jako takové mi dojde) tak jdu hledat to slovíčko

makrel
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 21:18
- Nahlásit

Biluška
tak tu nějaké napiš, ne že bych chtěla číst v polštině, ale nová slova se hodí

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 21:20
- Nahlásit

makrel
si včil žádné nevybavuju, ale až zas na nějaké narazím tak ho sem prsknu ať se naučíte nadávat i v polštině

Monty
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 21:20
- Nahlásit

Biluška
no jména na F, jak jsem nevěděla jak pojmenuju Faith
už nechci pomoct s ničím, s mojí možná budoucí třetí pomoct potřebovat asi nebudu potřebovat

hancaw
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 21:21 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit

Biluška já jsem zase obdržela zásilku knih v anglině a su z nich velmi nadšen ale občas jsou tu výrazy které naposledy použil Oliver Cromwel když rozpouštěl parlament
naopak slang by mi nedělal problém bo jsem v něm vyrůstala tuhle se mi dostalo aji poklony bo se mi anglán ptal eslivá nejsem náhodou z Londýna což mi rozesmálo bo mám zcela zřetelnej americkej přízvuk a fšichni mi to huhňání nosem vyčítaj

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 21:26
- Nahlásit

Monty
no jména na F, jak jsem nevěděla jak pojmenuju Faith
A jo . Jak se vybírali jména pro Velké Hovínko tak padaly lepší návrhy . Inspiraci budu čerpat hlavně tam .

hancaw
mě slang normálně až takové problémy taky nedělá, ale tenhle je nějak moc slangovej, nebo co

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2011 21:33
- Nahlásit

hancaw
Biluška
naopak slang by mi nedělal problém

já ovládám jen ten newyorskejch gangsta niggů(a to nepíšu jakožto rasista bo jsem s jednim chodila)

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání