Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mamky Žumpa
<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 1561 . 1562 . >>
Autor Zpráva
Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 18:05
- Nahlásit

Alexa

velkopudlígratulacekloboukdole!

Grin
Člen
- Nahlásit

stetisek123

Co je Sisina za plémě?
Co je to červená trojka?
Co jsou Gerdiný Libuny?

červená trojka?
Sisinka jest pudlík šedivý, myslím že velikost toy (doufám)
červená trojka neni trojka ty tele ale tojka - toy , červený (apricot) toy pudl
Gerdiný Libuny jsou královští pudli, Gerda chce pudla a jmenoval by se Libuna.

stetisek123
Člen
- Nahlásit

Monty
jak jste se dnes měli???

Tak já si hezkýho počasí moc neužila, jen ráno na cvičáku jsem byla jen v triku, jak na nás pražilo. Ale pak jsem musela domů a začal každodenní kolotoč včetně toho, že jsem v rámci posvícení pekla kachnu. Prej Junge ente a stejně trčela f troubě 3 hodiny. No a co myslíte? Nandal si táta, děti a manža, na mě nic nezbylo a zejtra abych vařila znova! Uš nechci toho ptáka ani vidět

Grin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 18:07
- Nahlásit

stetisek123
Nandal si táta, děti a manža, na mě nic nezbylo a zejtra abych vařila znova!
teda pani, to je tragédie, líty líty a ještě jednou líty, top bych nepřežila

stetisek123
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 18:07
- Nahlásit

Grin
acháááá! Díky za vysvětlení
Já myslela, že dnes řáděj jen molosi . Tak jsem přemějšlela, co je z molosů červenýho

Grin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 18:09
- Nahlásit

stetisek123
nn, byli tam pudli a čivavy a taky buldočci pinčové, naháči, a taky thajský ryčbejci, ti se strašně líbili, všichni známí co jsem je potkala se mě ptali co je to za plemeno, že jsou velmi neobvyklí a krásní a já byla děsně důležitá že jsem to jako věděla že to jsou thajští rýčbejci.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 18:09
- Nahlásit

Grin
teda pani, to je tragédie, líty líty a ještě jednou líty, top bych nepřežila
Mě spíš sejří, kolik to sežralo elektriky, než se to upeklo

stetisek123
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 18:11
- Nahlásit

Grin
já byla děsně důležitá že jsem to jako věděla
No jo, abys nebyla dyk je to úplná novinka

Venta
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 18:11
- Nahlásit

stetisek123
čau, jak je na tom pan Rikoslav a co zítra teda? Dneska jsme šli skoro stejnej okruh a Vendula toho naběhala o něco míň, jak neměla nikoho s sebou, koho by pak ztratila v lese

Jinak gratulace Alexe a dalším, který se s úspěchem zviditelňovali na výstavě

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 18:12
- Nahlásit

stetisek123
Co je to červená trojka?
to teda nevim, znám švédskou a ruskou ale nebé vono

Sisina (bacha to žlutý je chryzantéma)

červená tojka)

Gerdiný Libuny

stetisek123
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 18:12
- Nahlásit

Abych to nezakecala:

Alexa

Gratuluji k maxi úspěchu, prej je to s pudlama dost těžký, aby měli všude stejnou barvu. Kdysi je měla mámina známá a povídala to aspoň teda

stetisek123
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 18:15
- Nahlásit

Venta
Hale, vidím to blbě, Rikoslaf furt kulhá (navíc ho přivázali k boudě, bo mu přestala fungá elektrika) a teď se mi nějak ozval můj kyčel.
Ten snad rozhebu, bo nejsem žádá z cukru,ale mám strach o toho blba

Grin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 18:16
- Nahlásit

Venta
stetisek123

a kdy a kam půjdete zítra?? Jestli dopo taky bch se přidala, jestli byste mě teda vzaly...

stetisek123
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 18:17
- Nahlásit

Alexa
znám švédskou a ruskou
ještě snad v Cimrmanovi byla modrá, ale to byla možná pětka.

Sisinka je krasavice!
A jestli to Gerda nemyslí ironicky, tak mě králováci taky líběj, kámoška má velkou bílou a je taková elegantní a rozumná, to se mi líbí

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 18:17 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Děkuji velice za gratulace

akorát že sem si až teď fspomněla že sem si měla vyzvednout pohár

stetisek123
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 18:18
- Nahlásit

Grin
venta ti to tu už snad v pátek hlásila. Do Údolí, zase

Grin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 18:20
- Nahlásit

stetisek123

a v kolik? Můžeš to kdyžtak hodit do společnýho venčení?

jestli to Gerda nemyslí ironicky,
nemyslí

Alexa
akorát že sem si až zeď fspomněla že sem si měla vyzvednout pohár
jéééé no to je hrozný

stetisek123
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 18:21
- Nahlásit

Venta
tak sem teď za ním znova byla a ten to nedá, ten je zralej do tepla a na nějakej ten Rimadyl, co s ním addidaska léčí kašel... Fakt sotva chodí, možná ho budu muset vzít zejtra k vetovi

stetisek123
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 18:22
- Nahlásit

Alexa
akorát že sem si až teď fspomněla že sem si měla vyzvednout pohár
průůůůser! To si ho musíš vyběhat, to by byla chyba!

Grin
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 18:26
- Nahlásit

stetisek123
chudinka malej... já mu snad tu kloubní výživu koupim...

a vezmeš aspoň malowapky?

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 18:30
- Nahlásit

Alexa
gratulujééééééme
a moc krásné fotečky - co krásné? luksusní

stetisek123
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 18:30
- Nahlásit

Grin
uvidim ráno. Rikymu to koupím, jen teď řeším s Atuší, zda půjdeme spolu do koňskejch a taky tomu dost mizerně rozumím, tak nevím, co přesně vybrat.
Štve mě, že je to tak mladej pes a sotva chodí. Vet mi tenkrát řek, že rychle operovat, dřív, než tam ta chrupavka udělá paseku.
Vzala sem ho dom a bude tu spát,ale to není řešení

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 18:40
- Nahlásit

Nazdar blbouni, vůbec nemám nápojku, nepřipojim se ani prd, nevim proč, musela sem k mámě, což se ukázalo jako dobrý nápad, bo mi upekla kuře a celkově tu má dost jídla.

GRATULUJU MALOSYSYNĚ, NEBOŤ JE NESMÍRNĚ KRÁSNÁ!
Mohla by mít štěnce s Fanoušem...ten má taky dost titulů....

Ach jooo, ty králováci sou tak krásný..a ty bílý...máme tu štěnec bílýho králováka, zatim skáče jako houpací koník, je děsně vtipnej, takže už tu sou tři bílý Libuny.

Dneska sme taky s davítkovou stopovaly, teda my ne, čupky stopovaly, a moc jim to nešlo. Mařeně sem schválně udělala lom, ale s klidem šla rovně a dělala, že to tam vede. Ale jen cvhíli, páč von foukal vítr směrem od lomu, tak sem jí to i věřila, že prostě cejtí stopu tam, kde jde. Pak se zastavila a sedla si. Bylo jasný, že neví nic. Ukázala sem, jí, kudy to vede, tak chvíli fretkovala na lomu a pak vyrazila. A pak si lehla. Chvíli mě náramně překvapila, bo šla s opravdovou jistotou, fakt šla dobře, protože vyžrala každou hromádku, dělala sem to jak s ferdíkem, když táhla mocně kupředu, šla sem, když váhala, nešla sem. Vzhledem k tomu, že vůbec nevim, kudy ty stopy vedou, nechávám to dost na ní a nechávám jí i ověřovat, strašně jí to baví, úplně mě rve k nášlapu, tak jak nikdy na vodítku netahá, na stopu jde jak Nána na obranu. A to mi přijde strašně fajn, takže ať si ověřuje, jak chce, ona se vyčuchá, jednou to najde podle pravidel ))))
Pak sme se zas vrátili děsně daleko k autu, a my sme s Markusem jeli domki. Eště tu byla na náfštěvě sesterníca, tak sme si popovídali, přesadila sem dvě květiny, vyluksovala a vyprala, usla u erkila poaróta, pak sem eště utřela TROŠINKU JENOM prach a už sem tu.
Dneska bylo to jako famózně hezky, že?

agáta12
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 18:54
- Nahlásit

Čus yntegilentové !
Je prima , že ste měli hezké dny víkendové .
A taky výstavkové.
Všem cacibovatým , cacovatým a úžasným velké gratulace
Tady u nás se zase dřelo . Nový krámeček už je vymalovaný . Barvičky jsou pěkné , veselé . Voda už přivedená , odpad taky vyraženej . Na zemi leží 5 placatejch krabic - prej to je kuchyňská linka . V očekávání je ještě elektrikář , obkladač dlaždicovej ještě jednou instalatéři trubkový , truhář a pak akce kulový blesk a otvíráme .
Jen mi sejří , že nemám čas na pana Sašu , bo poslední termín na PÍPO je za 10 dnů a chceme přece jen zkusit zabodovat .

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 19:03
- Nahlásit

čus drásalice, komu se má dneska gratulovat? Sisině a eště někomu? Každopádně teda gratuluju Sisině a fšem případným dalším

Víte co je novýho? Mám činzáno . A víte co s ním udělám? Vypiju ho . Hned na tom začnu makat . A víte co je ještě novýho? Bonbon hárá. Asi jí nechám pořídit ščeňátka. A víte s kým? Nevíte co? To máte blbý, já to taky nevím . Ve hře sou dva psy, s někerým z nich to bude

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 19:05
- Nahlásit

agáta12
tyyyy jo, to bude ale nesmírně nádhernej krámek! A jaký zase pípo? Nevim nic, furt všichni děláte pípo a jeden vůbec neví ty termíny....Pojeď na jaře do mělníka na závod ke Crysům

agáta12
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 19:06
- Nahlásit

Gerda
Hele , když seš tak tak moc tupá , že si nepamatuješ kam šlapeš , tak
buď šlapej jen rovně - jako ten po tý Brodvaji
nebo si pořiď pár pletacích jehlic a zapichuj si je cestou
a taky mlsohromádky dávej hustějc ať je i sama vidíš !
Pokud hodláš zkusit zkoušku - nejlepčí je pípová FPr 1 ,
tak na lomu se zastav , klidně napočítej do 7 můžeš i do deseti a pak teprve zase pomalu vyjdi.

agáta12
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 19:08
- Nahlásit

Gerda
Když nezabodujem , tak si na jaře nějakej výlet na pouťák asi uděláme

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 19:08
- Nahlásit

Biluška
Bombón je šelmyje? A Hancaw má mít od tebe Frndu? Po té ošklivé plesnivé modré šelmyji? Ta je teda mimořádně ošklivá....jako Lilátko skoro....))))

stetisek123
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2011 19:12 - Změnil/a: stetisek123
- Nahlásit

Holky, nemáte některá zkušenost s kloubníma přípravkama. Jak poznám, kterej je vhodnějsí? Nemyslím, kterej výropce,ale kterej výrobek?
Artro, MSM, kolagen,..?
Když už kulhá, tak by asi měl mít to MSM, ne?

<< 1 ... 315 . 316 . 317 . 318 . 319 . 320 . 321 . 322 . 323 . 324 . 325 ... 1561 . 1562 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání