| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 09:34
- Nahlásit
čus dementi,nemám čas
makrel
dneska bude ještě nádherněji než včera....
tady je luxusně,,slunko a teplo
gerda nevim proč naplánovala Šárku,z čehož sem dost votrávená bo tim pádem tam budou naprosto fšichni ti gdo nebudou u montyho v lese
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 09:38
- Nahlásit
davidkova renata
jo tady taky, sice dneska budu zavřená se sfalofcema, ale včera jsem si to užila
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 09:41
- Nahlásit
makrel
dneska budu zavřená se sfalofcema, ale včera jsem si to užila
si dneska zas užiješ se svalofcema né, prostě zážitkový víkend ..di do nich at je můžem pak pomluvit
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 09:41
- Nahlásit
davidkova renata
no ty jo, tento víkend je fakt hodně zážitkový a ještě s lidma, které mám nejradši .-)
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 11:24
- Nahlásit
makrel
je tam nádherně
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 12:20
- Nahlásit
s tím Vetamixem? Děvčata, esli si myslíte, že su padlá na hlavu a budu kvůli 3 kilům pro každýho logistikovat všecko kolem, tak to teda ne. Navíc, tady zavážej úterý a to se do Grinparty nestíhá
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 12:26
- Nahlásit
brej den! Nyxák byl zdiskomfortněn včera na výstavě a dneska na cvičáku...slalom mezi psama,to bylo něco...
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 13:02
- Nahlásit
Sízra Milanová
my taky dělali slalom a pak odložení a to je Bedřišce putna. Horší je lehni, to jí maximálně rozmáčknu tak, že se povalí na bok a udělá lívanec. Dneska měla i lehni na zádech . Ale sme lepší ten ten druhej skot, bo ten nelehne ani na lívanec
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 14:05
- Nahlásit
Uš sem doma z vejtavy a pudu za chvíli zase na stopu s Atuší.
Grineček dnes málem sežral golii, prostě nemá ty KS kolie rád jinak jsem zase utratila straaašně moc peněz, ale mám kolík na úvaz, mám činku a mám míček a mám taky pešečka
Nejvíc radost ale mám že i vyměnili trixokšíry takže máme o kus větší zelený killer kšíry ale bohužel nemůžu teď už předstírat, že neni tlustá
Potkali jsme Alexu a říkala že jde na řadu až za strašně dlouho chudinka.
Sízra Milanová
taky jsem potkala moooc landseerů...
a tayk kavkaze, leony, novofundly, a taky neapolský mastiny a mastify anglický a i dogy... byla jsem v sedmým nebi!! Ale největší psi byli asi jako pět Grinů vedle sebe, musim říct, že jsem ještě tak velkýho psa co tam jeden byl (hele vůbec nevim co to bylo, upřímně si myslim že to byl ten mastin, ale nevim teda...) vživotě neviděla-
Jsem ráda že jsem tam na ty molosse šla!
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 14:06
- Nahlásit
stetisek123
my taky dělali slalom a pak odložení a to je Bedřišce putna. Horší je lehni, to jí maximálně rozmáčknu tak, že se povalí na bok a udělá lívanec. Dneska měla i lehni na zádech . Ale sme lepší ten ten druhej skot, bo ten nelehne ani na lívanec
esysmadja hele stejně se nepozná že leží když si lehne normálně, tak je lepší že si lehá na bok ne
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 14:36
- Nahlásit
psi byli asi jako pět Grinů vedle sebe
tak mi dneska u cvičáku, kde je koňská stáj, potkali rotvíka, dogu, a NO, všichni tři s radostným štěkotem vylítli na malowapky, Chelsea se obrátila na úprk,ale dala se naštěstí pomalu ukecat a do Bédi se zamiloval ten mladej rotvík a pak se za ní podhrabval na ten cvičák, bo si nutně potřeboval hrát. Mě zaujala ta doga, měla špatný hnáty, ale já mám tak ráda, když si můžu psa pohladit a neohýbat se u toho!! Krásná plášťovka, ale už šedivá.
je lepší že si lehá na bok ne
zatím to vůbec nechápe a paní cvičitelka nás skoty omlouvala, že prej jak sou malý, že to považujou za velký ponížení. No, Bedřiška to zatím absolutně nechápe,ale proč by se nenechala povalit na trávu, když jí za to nakrměj
Mimochodem maximální lákadlo jsou ty salámy od calibry. To přelítla kladinu jako starej mazák, nechala se vytlačit na áčko a ukecat k přeskočení překážky. Fakt jí jedou
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 15:19
- Nahlásit
stetisek123
No Nyxa velmi těžce nese ty psy blízko sebe...lehni má oupa dobrý dokonce i přivolání měla(ovšem ze skupiny neumětelů) nejlepčí, protože ostaní pejsci by si chtěli jít radši hrát,ale ona by chtěla radši rychle vypadnout a tak čumí furt jen na mě . Při tom slalomu si děsně bručela, jakože toto je moc už snad
Grin
taky jsem potkala moooc landseerů...
jůůů landseeříííí, já znám jen 2osobně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 15:54
- Nahlásit
čus dementi,,to byl ale dneska krááásnej den c,? ))
stetisek123
s tím Vetamixem? Děvčata, esli si myslíte, že su padlá na hlavu a budu kvůli 3 kilům pro každýho logistikovat všecko kolem, tak to teda ne. Navíc, tady zavážej úterý a to se do Grinparty nestíhá
dyš já nestíhám dočítat (((tak právě sem nevěděla jak s tim předáním,ted to čtu teprf..byla bych si vzala 6 dvoukilovek toho hovězodrůbežího akčního za 27 nebo kolik,ale páč neni jak si to od tebe převzít teda,tak asik nic no
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 16:48
- Nahlásit
davidkova renata
No, těch 12 kg dobrejch,ale mě už se do mrazáku asi nevendou, aby to třeba vydrželo do víkendu, kdy můžeš venčit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 16:51
- Nahlásit
stetisek123
ale mě už se do mrazáku asi nevendou, aby to třeba vydrželo do víkendu, kdy můžeš venčit
no právě.-(((( jako venčit můžu v tejdnu taky,ale jen tady páč nestíhám mezi pracema bohužel ((
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 16:53
- Nahlásit
čus bus
tak jsme doma ze stopy, bylo to velkmi poučné aji s procházkou, Bůžek čuchal, Gríňa čuchal ale nejlépe ze všech čuchala Trixinka, která ani nezdvihla hlavu a rejdila ve čtverečku jako šídlo. Dnes byl moc pjekný den
stetisek123
tak mi dneska u cvičáku, kde je koňská stáj, potkali rotvíka, dogu, a NO, všichni tři s radostným štěkotem vylítli na malowapky, Chelsea se obrátila na úprk,ale dala se naštěstí pomalu ukecat a do Bédi se zamiloval ten mladej rotvík a pak se za ní podhrabval na ten cvičák, bo si nutně potřeboval hrát. Mě zaujala ta doga, měla špatný hnáty, ale já mám tak ráda, když si můžu psa pohladit a neohýbat se u toho!! Krásná plášťovka, ale už šedivá.
je lepší že si lehá na bok ne
zatím to vůbec nechápe a paní cvičitelka nás skoty omlouvala, že prej jak sou malý, že to považujou za velký ponížení. No, Bedřiška to zatím absolutně nechápe,ale proč by se nenechala povalit na trávu, když jí za to nakrměj
Mimochodem maximální lákadlo jsou ty salámy od calibry. To přelítla kladinu jako starej mazák, nechala se vytlačit na áčko a ukecat k přeskočení překážky. Fakt jí jedou
tak to měly holky na cvičišti dneska náročný prdelky
Já jsem Grinovi koupila nějkou hovězí morkovou kost uzenou, strašně se zesere ale ten jeho pohled stojí za to..
Sízra Milanová
jůůů landseeříííí, já znám jen 2osobně
mě hrozně zaujal pyrenejský horský pes, to jsou fakt macíčkové a ještě maj správnou barvu
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 17:00
- Nahlásit
Jsme ze stopiček čuchal, z Bůška mám radost, byl moc čikovný. Ale stopařem dne je samosebou Trixina.. Ta byla fakt dokonalá ))
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 17:09
- Nahlásit
Atusch
a víš co je nejlepčí??? Voba spěj!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 17:12
- Nahlásit
brý den, jak jste se dnes měli???
My super, bylo nádherné počasí, dopoledne procházka po lese a odpoledne zase louka
dneska si Faithice hrála s na chlup stejně starou australačkou
už zase mi tady leží mrtvolky, ale aby ne, ráno jsme byly přes dvě hoďky a odpoledne na asi dvě a půl
fůůůůj a zítra zase do práce
ten víkend zase uletěl
a co jste dělaly vy?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 17:22
- Nahlásit
nazdááááááááááááááááááááááár
už sme domki, Sisina dostala V1, Vítěz třídy a CACe, tak aspoň že tak, páč na řadu sme šly až ve dvě ale byla tam naprosto luksusní červená tojka mooooc se mi líbila, a byli tam
Gerdiný Libuny ve všech barvách, to tak často nebejvá
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 17:22
- Nahlásit
Jsme doma z velkoprochazky, jsem uplne mrtva. Budeme mit ale krasne podzimni fotecky. Az je budu mit, tak ukazu.
Odjebavam se, bo jdu zehlit.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 17:34
- Nahlásit
Monty
jak jste se dnes měli???
asi jako ty ))
Alexa
Sisina dostala V1, Vítěz třídy a CACe
oooo velkogratulace malosysyně ))) gde se to zastaví děcka..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 17:36
- Nahlásit
to bylo krásně co? přišla jsem před chcílí z prochajdy, na cvičáku jsme byli, ted´ jsem povečeřela nacpala prádlo do pračky a jdu krmit čokle
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 17:41
- Nahlásit
no a samože sem tam utratila spoustu prachůch za naprostý píčoviny, kerý vůbec nepotřebuju, ale koupila sem Grinečkovi dáreček a myslím že z něj bude mít oooooobrofskou radůstku, na rozdíl od paničky
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 17:46
- Nahlásit
davidkova renata
tak to má být, to je dobře
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 17:58
- Nahlásit
Alexa
Sisina dostala V1, Vítěz třídy a CACe
jůůů tak Sisince samozřejmě gratulujeme velmi mnoho, je to fešanda výstavní
koupila sem Grinečkovi dáreček a myslím že z něj bude mít oooooobrofskou radůstku, na rozdíl od paničky
a sakra
ale stejně jste moc hodná pani že jste na Grinečkátora myslela i když vás neska zase seřval. A říkám to i s tím rizikem že toho budu litovat
Jinak jsem dala na vás a nakonec jsem mu koupila úplně obyč činku, neměli 650g a tak mu pán zkusil dát kilovku jako jestli ho to nepotáhne ke straně, jestli to vůbec bude chtít nosit nebo jestli to jako vůbec unese, načeš Grineček popad činku, nadhodil si ji, řádně sevřel a běžel pryč celej šťastnej že něco dostal tak jsem mu koupila tu kilofku a bude začínat na kilofce místo na 650..
Monty
jak jste se dnes měli???
no mooooc hezky
kejtlin
to bylo krásně co?
epesně, mám hrozně dobrou náladu z toho dne
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 17:59
- Nahlásit
Alexa
Sisina dostala V1, Vítěz třídy a CACe, tak aspoň že tak, páč na řadu sme šly až ve dvě ale byla tam naprosto luksusní červená tojka mooooc se mi líbila, a byli tam
Gerdiný Libuny ve všech barvách, to tak často nebejvá
Může mi toto někdo přeložit do nežumpařiny?
Co je Sisina za plémě?
Co je to červená trojka?
Co jsou Gerdiný Libuny?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 18:01
- Nahlásit
Alexa
sise gratuluju
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 18:03
- Nahlásit
stetisek123
sisa je toy pudlice, červená tojka je červený pudl toy, a gerdiný libuny neznám
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 18:03 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
AlexaSisina dostala V1, Vítěz třídy a CACe
velkogratulace!!!
snad se z toho ajce brzo vyléčí
Jinak jsem taky ze cvičáku, Crysa vyklikaná a po první cizí stopě jsem z ní načená. Konec hlášení, jdu bílit lednici k našim.
Nazdar!
Kde jste zašantročili Gerdu vy loupežníci???
|