| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2011 21:39
- Nahlásit
du se zase vzdělávat v tom slengu polských puberťáků a taky budu dělat špym a špym, bo sem už dobrých pět hodin vzhůru a unavuje mě to. Takže dobrou.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2011 21:40
- Nahlásit
Sízra Milanová
newyorskejch gangsta niggů
ukáááž, převeď něco normálního do slangu gangsta niggů, ten já neovládám vůbec, já si jedu britkou angličtinu a londýnskej hooligan slang, ale už je to dlouho, vypadla sem z toho ale pořád se mi to líbímoooc
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2011 21:42
- Nahlásit
Sízra tak to jsem měkouš já chodila jen s frajerem z L.A. a pak s jedním z Philadelphie
Biluška jsem hlavně zvědavá co vyberteš pro mě teda! a upizorňuju tě že za Frndu budu chtít velkou slevu!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2011 21:45
- Nahlásit
hancaw
jsem hlavně zvědavá co vyberteš pro mě teda! a upizorňuju tě že za Frndu budu chtít velkou slevu!
To není mimi pro tebe, to jsou tibet dogy od kámošky. Na svoje ščeně musíš počkat do jara, mezitím by měla porodit ještě Nýna. Takže tvoje budou na D...co třá Drákula, líbil by se ti Drákula?
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2011 22:12
- Nahlásit
Biluška Drákulu jsem měla kocoura sibiřáka a jestli teda někdo dostál svému jménu tak to byl on od té doby marně scháním náhradu. Vidím jediný zádrhel - chcí holku
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2011 22:14
- Nahlásit
Grin
ukáááž, převeď něco normálního do slangu gangsta niggů
no já znám hlavně věci okolo sexu atd. zase že bysme vedli v týhle mluvě ouplně Nietzeovský rozbory bytí to fakt ne...tak třá:
Hello, would you mind tell me how much doest that bottle of alcohol cost?...trochu kostrbaté a teď jakožto gangsta
Whatsup dude, I wanna that booze shit,gime that shit you ass or Ill shoot youa fuckin head of,mothafucka....je pozměněn i význam protože jaksi proč by se gangsta ptal co kolik stojí že jo
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2011 22:19 - Změnil/a: hancaw
- Nahlásit
Sízra to srovnání je fakt ftipné Hello a pak Whatsup dude, I wanna that booze shit,gime that shit fakt dost dobrý
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2011 22:21
- Nahlásit
Sízra Milanová
no tak takhle jsem si to jako představovala no..
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2011 22:24
- Nahlásit
hancaw
Grin
jo byla s nim sranda
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2011 22:28
- Nahlásit
Sízra mi povídej
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2011 22:31
- Nahlásit
Brou noc, jdu nakrmit a prdět do peří
Ještě jednou děkuji všem za přáníčka, doufám že jsem zvládla poděkovat všem.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2011 22:35
- Nahlásit
hancaw
Sízra mi povídej
dobrý to bylo třá při hádce mi poudá najednou: Shut the fuck up spoiled white bitch a tak...člověk se nikdy nenudil
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2011 22:37
- Nahlásit
Crysa
co děláš zejtra, nechceš přiject venčit?nebo v pondělí ale to jen ráno, bo pak přijede radek vraždit kachny a já je musim oškubat atd...
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2011 22:41
- Nahlásit
Sízratak to mi jaxi říct nemoh bo to byl taky white ale zase jsem si třeba nevzpoměla jak se řekne vyhřívání sedadel v autě tak mu poudám zapni ten prdel heating
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2011 22:47
- Nahlásit
Grin
nechceš se zkusit odpo ozvat? Zašla bych možná na tu stopičku zítra, pokud nebude moc fičet a najdu zas ty kolíky...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2011 22:47
- Nahlásit
my asi taky půjdeme spát, dobrou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2011 22:56
- Nahlásit
mě se zatim moc spát nechce, ale zejtra chci vstát na cvičák, tak si asi půjdu lehnout
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2011 22:58
- Nahlásit
kejtlinco děláš zejtra, nechceš přiject venčit?nebo v pondělí ale to jen ráno, bo pak přijede radek vraždit kachny a já je musim oškubat atd...
zejtra dopo spím a válím se v teple domova a aktivně uvolňuji dutinovén a po O jedu na stopy, už mám smluvený se známou za Štětím, že si našlapem vzájemně cizejch stop a pak si na cvičáku zaposloucháme a za tmy dorazíme dom.
V pondělí, v pondělí.. po O musím bejt 100% doma, přivezou Joseru, dopo uvidím. Zatím, pokud jsem na nic nezapomněla, nic nemám. Uvidím jak ještě promrznu zítra na stopách a cvičáku. Nemůžu si dovolit marodit jako až na neschopenku.. by mi pitomci zbourali barák nechat je 5 dní bez venčení.. takže musím posmrkávat a průběžně léčit tak, abych nebyla neschopná.
A už jdu asi fakt spát
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2011 22:59
- Nahlásit
Atusch
Oukej zavolám ti. Jinak kolik netreba, staci spejle s faborem.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2011 23:03
- Nahlásit
hancaw
ale zase jsem si třeba nevzpoměla jak se řekne vyhřívání sedadel v autě tak mu poudám zapni ten prdel heating
prdel heating je dobrej
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2011 23:05
- Nahlásit
Grin
Oukej zavolám ti. Jinak kolik netreba, staci spejle s faborem.
No potřebuju ty špejle 4! Ok dej vědět a třebas se dohodnem
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2011 23:14
- Nahlásit
Jdu vam jen rict, ze jdu spat. To jako kdyby to nekoho zajimalo.
Konecne jsem zabila toho hajzla komara, tak me nikdo nebude pichat. Doufam.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2011 23:16
- Nahlásit
davidkova renata
Mas novyho chlapa
gde je novej muš??
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2011 23:34
- Nahlásit
Crysa
ok
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 07:59 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
koukejte vstávat, venku je celkem kosa +3 stupně, to je na listopad normální, ale nějak jsem se rozmazlila teplem po ránu, kolem 10 stupňů
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 08:13
- Nahlásit
kejtlinkoukejte vstávat, venku je celkem kosa +3 stupně, to je na listopad normální, ale nějak jsem se rozmazlila teplem po ránu, kolem 10 stupňů
tak tady je krásný sluníčko a teploučko, i když jsem se bála, když bylo v noci jasno a hvězdy, tak jsme čekala, že bude ráno šedivák. Není. Je krásně a tepleji jak včera, teda aspoň tady
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 08:25
- Nahlásit
ooh, zapomněla jsem: DOBRÉ RÁNO FŠÍM, TEEDA FŠEM
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 08:34 - Změnil/a: Grin
- Nahlásit
čau fšem, jedu na výstavu mám hlad a jsem nevyspaná ptž muš včera přišel z hospody pozdě, rozeřval psy a ještě chrápal a smrděl, tudíš ho dneska za trest nechám vodit Grina.
Aš příde Atuše, řekněte jí, že chci stopovat a že jí ty 4 špejle s fáborem klidně vyrobim, když pude taky
du, čau zase
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 08:35
- Nahlásit
bré dopoledne, za chvíli se půjdeme projít do lesa, dokud tam nebude moc lidí, odpoledne tam beztak bude hlava na hlavě
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2011 09:32
- Nahlásit
Monty
dneska bude ještě nádherněji než včera....
|