| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 13:55
- Nahlásit
Eldoguero
Na Vikinu se těšim, musíme jí naučit nějakou lumpárnu hnedle, ať máš radost.
stetisek123
Celá rozzářená, že si konečně může pochovat vnouče
A jak potom ty matky pošahanky prosily, aby si někdo haranta aspoň na cvhíli vzal, že už jim nevadí, že ho bakteriologicky znehodnotěj )))) Jenže to už neni tak dobře možný, děcko prostě nemá tu hmatovou socializaci.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 13:55
- Nahlásit
stetisek123
Eldoguero
Gerda
já sice měla svého prvního psa v devíti, ale jedla jsem s ním společně z talíře tatíka vždycky omývalo a mamka v klidu, teď je to tak do teď, tatík se nenechá ani olíznout od holek (no ikdyž někdy Sophiiné útoky na jeho tvář neubrání ) a mamka se nechá a vždycky u toho řve jak pako, že jako nemůže dýchat
k sestřence raději ani nejdu jí by asi kleplo, kdyby moje holky té její malé olízly snad jen ruku, tak se nebudeme raději navzájem stresovat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 14:06
- Nahlásit
Monty
Já teda taky nemám ráda, když mi pes olizuje obličej.
Včéra sme hrály s nandou a mařkou divadlo jako s maňáskama, držely sme jim hlavičky a dávaly si hubičky )))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 14:14
- Nahlásit
Gerda
sme hrály s nandou a mařkou divadlo jako s maňáskama
chudáci
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 14:16
- Nahlásit
Gerda
tyranky! Fuj! Stydte se!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 14:21
- Nahlásit
Monty
stetisek123
Nandě je to jedno, ta dokonce schválně měla hubu furt vodevřenou, aby se jí Mařena štítila o něco víc, Mařena to nesnáší, nakonec jí taky zůstal kus Nandí sliny na čumáčku...a pak sme šli stopovat a nešlo jim to ))))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 14:25
- Nahlásit
Gerda
já z tebe nemůžu fakt že ne
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 14:37
- Nahlásit
Rikyho noha :
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 14:42
- Nahlásit
Monty
možná se přestaň smát, bo to se bude dělat se fšema psama....
stetisek123
chudák, to je nějaký hnusný, ne? Celá ta boule je plná tý tekutiny?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 14:43
- Nahlásit
Gerda
možná se přestaň smát, bo to se bude dělat se fšema psama....
tak já budu radši brečet
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 14:45
- Nahlásit
stetisek123
co s tím má????
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 14:48
- Nahlásit
Gerda
Monty
No, bude to abces, něco si tam asi zapíchnul, teď mu to praklo. Zatím jsem to vyčistila desinfekcí a má na tom ponožku, aby si to nelízal. Je to hnus a pěkně ho to bolí, děti mi ho neudržej,abych to vymačkala, budu muset počkat na muše
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 14:48
- Nahlásit
Monty
počkej, až dá Nanda hubičku Fejtici )) To se budu smát jáááááá )))))
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 14:52
- Nahlásit
ahoj, tak už trčim v práci, jsem tu ve velkém dyskomfortu neboť venku je hezky a tady mě to štve a nutěj mě to sedět na židli a opravovat nějaký cancy co mě vůbec ale vůbec nebavěj a nezajímaj!!!
ináč psi padli mrtvi, ještě se teda před tim nažrali a pak padli mrtvi. Byli jsme procházkovat se Stetiskem s Ventou a ještě s jednou príma pani co má strašně moc naháčů malo i velko a ti maj strašně závažný aztécký nebo španělský jména jako Xo-cosi a Dulcinea a Gappa a jsou úplně nejvíc boží, roztomilý a ten velkonaháč je dokonce i trochu pes.
Už je mu deset let a Grinovi se moc líbil protože k němu mohl vzhlížet. Dala bych sem fotku, ale v práci nemám rajče.
stetisek123
achjo achjo, chudák malej...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 14:55
- Nahlásit
Grin
ahoj, tak už trčim v práci, jsem tu ve velkém dyskomfortu neboť venku je hezky a tady mě to štve a nutěj mě to sedět na židli a opravovat nějaký cancy co mě vůbec ale vůbec nebavěj a nezajímaj!!!
paní, mám to nápodobně, ikdyž asi bychom nikde nešly, ikdyby bysme byly doma, kvůli Sophyji
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 14:56 - Změnil/a: stetisek123
- Nahlásit
Grin
A zapomněla si dodat, že ty naháči nebyli voblečený! a normálně lítali f křoví a ve strništi a byli spokojený a strašně chtěli všechny pamlsky a byli prostě úžasný. Byly sme čtyři paničky od jedenácti psůch
achjo achjo, chudák malej...
Jo, má dilema, protože má na zadní noze ponožku a je mu to hnusný, tak jí má zvedlou a nešlape na ní, jenže kulhá na přední, tak chodí jak dvounohej dromedár
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 14:59
- Nahlásit
Monty
no i kdybych měla bejt doma a ležet u telky tak je to lepčí než tady ale já bych neležela. vzala bych čokle na stopičku, trošku bychom si zaběhali (Trixina ne) a pak bychom eště cvičili a teprv až by zaelzlo sluníčko tak bychom se svalili všichni na gauč, já bych si dala čaj a něco dobrýho k´jídlu a pustila si film... kurňááááááááá mě to tady sereeee!!! ale prachy se vydělávat musej a ten můj způsob je ještě dobrej tak si nechám zajít chuť
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 15:03
- Nahlásit
stetisek123
božatko
Gerda
no aby to nebylo naopak, ona je strašně pusinkovací, nebo aby holky neznásilnily tebe
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 15:03
- Nahlásit
stetisek123
A zapomněla si dodat, že ty naháči nebyli voblečený!
jo, a ani namazaný krémem! I Trixina byla oblečená! Tak jsem se kvůli tomu cejtila dost jako trapně naštěstí já se můžu vymlouvat na to že to je marod pooperační a má nejblíž k zemi...!
a normálně lítali f křoví a ve strništi
no prostě úplně strašně týraní psi, s takovejma psama by se nemělo vůbec ven přece
čtyři paničky od jedenácti psůch
twoe tolik nás bylo????
mmch když jste odešli tak ten chlap se mnou mluvil a že pustí hodnýho švýcaráka, načež švýcar chvíli dobrý a pak začla Grina téčkovat a jako že ho zdominuje tak jsem pánovi řekla že teda radši ať ho zase uklidí
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 15:05
- Nahlásit
Grin
no i kdybych měla bejt doma a ležet u telky tak je to lepčí než tady
no to je taky pravda ale já bych asi nekoukala na TV, ale na hrající se holky, ony už i munule jak byly nachcípané a nemohly ven, tak řádily doma jak blbku, vlbec nevypadala nemocně
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 15:06
- Nahlásit
Grin
To je nová seksuální poloha, na téčko. Šedesátdevítka uš dneska neletí
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 15:14
- Nahlásit
stetisek123
nová seksuální poloha, na téčko
tak ať si ji zkouší jinde než na mým psoj
achjo achjo, kdybych nechtěla velkýho čokla a neměla Trix, mohla jsem si pořídit čubu a nikdo by mi ji neustále nepošťuchoval a ona by taky nepošťuchovala a bylo by to príííma moc... ale to bych pak nemohla ošahávat koule
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 15:17
- Nahlásit
Grin
Byli jsme procházkovat se Stetiskem s Ventou a ještě s jednou príma pani co má strašně moc naháčů malo i velko a ti maj strašně závažný aztécký nebo španělský jména jako Xo-cosi a Dulcinea a Gappa a jsou úplně nejvíc boží, roztomilý a ten velkonaháč je dokonce i trochu pes.
To je asi Šárka....já měla Otíka,její odchov.
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 15:27
- Nahlásit
Jebloň
jj, Čárka a moc se mi líbila, páč z nich nedělala miminka
Rikoslaf dostal teď i nálož višňáku, doufám, že se to někam nezvrtne
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 15:29
- Nahlásit
mohla jsem si pořídit čubu
Enemže čuby nejsou tak tipický pro plemeno, psi jsou hezčejší.
Jedu s dětma na karate, tak mi tu zatím pohlídejte Rikoslava, ať je f klidu, pa
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 15:30
- Nahlásit
Gerda
i s mamkou
ste normální úchylové , to je sexuální vobtěžování , ani bych se nedivila kdybyste eště masturbovali k vorgasmu a řičely uráááá
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 15:33
- Nahlásit
Jebloň
je to můžný, ale zeptej se holek páč já zapomněla její jméno jakmile mi ho řekla jsem na to děsně tupá ¨
stetisek123
Enemže čuby nejsou tak tipický pro plemeno, psi jsou hezčejší.
pšešně paniiii
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 15:43
- Nahlásit
Gerda
Eldoguero
stetisek123
jsem ráda, že moje 3 děti mohly vyrůstat ze psama a takový "Arka ty tyčky nechtěla, tak jsem je snědla já" mě nerozhodilo ani nepřekvapilo. Akorát tedy nesměly těm psům třá ubližovat, ten nejmladší jednou klepnul nějakou tyčkou trpasličí pinčiči Pegginku, tak jsem ho tím klepla do hlavy, aby věděl, co to obnáší a bylo vysvětleno.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 15:48
- Nahlásit
agáta12
ste normální úchylové , to je sexuální vobtěžování
Jako že si Mařka a Nanda daly hubičku? Sme jim jen připlácly čumáky k sobě ))))) Nikdo nic nekřičel soudruhu, ani Ekrtová, ani tučňáci ))))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2011 15:50
- Nahlásit
Lola1jsem ráda, že moje 3 děti mohly vyrůstat ze psama a takový "Arka ty tyčky nechtěla, tak jsem je snědla já" mě nerozhodilo ani nepřekvapilo. Akorát tedy nesměly těm psům třá ubližovat, ten nejmladší jednou klepnul nějakou tyčkou trpasličí pinčiči Pegginku, tak jsem ho tím klepla do hlavy, aby věděl, co to obnáší a bylo vysvětleno.
skvělý přístup
|